Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση της 12χρονης από τα Σεπόλια, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες, εκδόθηκε ένα ακόμα ένταλμα σύλληψης για πρόσωπο το οποίο φέρεται να έπαιξε κομβικό ρόλο στη σεξουαλική κακοποίηση που υπέστη η ανήλικη.

Πληροφορίες αναφέρουν πως στο στόχαστρο τον αρχών έχει μπει ο αποκαλούμενος «Μιχάλης» ο οποίος φέρεται να έχει παρελθόν μαστροπού.

Από την έρευνα φαίνεται να προκύπτει πως το συγκεκριμένο νεαρό σε ηλικία πρόσωπο ήταν εκείνο που συνόδευε την ανήλικη στα αυτοκίνητα των βιαστών της ενώ εμφανίζεται να της έκλεινε και ραντεβού με «πελάτες» όπως ο προφυλακισμένος Ηλίας Μίχος.

Ο ρόλος του «Μιχάλη» σκιαγραφείται μέσα από τις καταθέσεις της 12χρονης καθώς εμφανίζεται να παροτρύνει το παιδί να «υπακούει» μόνο στον ίδιο και τον Ηλία Μίχο, της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία τα οποία εκείνη αρνούνταν, ενώ την πίεζε να πηγαίνει σε ραντεβού.

Ποιος είναι ο Μιχάλης

Προ εβδομάδων, το MEGA είχε φέρει στο φως στης δημοσιότητας συνομιλία της 12χρονης με τον περιβόητο «Μιχάλη».

Μέσα από αυτή φαινόταν πως ο Μιχάλης όχι μόνο λειτουργούσε ως τρίτος της ανήλικης, αλλά καυχιόταν μάλιστα πως εκείνος ήταν που της έκλεινε τις καλύτερες συμφωνίες.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA, πρόκειται για τον 25χρονο που λειτουργούσε ως «αλιευτής πελατών». Της έκλεινε ραντεβού σε ξενοδοχεία κάτι που η ανήλικη αρνιόταν.

  • Μ: Εγώ φταίω που σου κανονίζω για πολλά λεφτά. Γουστάρεις 150 ευρώ για δύο ώρες;
  • 12χρονη: Σιγά που κανονίζεις… Όχι σε ξενοδοχείο. Και θα δω γιατί έχω τον »άντρα» μου τώρα και μου δίνει 400 ευρώ.
  • Μ: Σε ξενοδοχείο θέλει να έρθει να σε [βρει] και να είσαι στο Μεταξουργείο και να σε ξαναγυρίσει
  • 12χρονη: Όχι. Πρώτον εκεί έχω πάει. Όχι φίλε, ξενοδοχείο δεν γουστάρω.
  • Μ: Σε άλλο ξενοδοχείο πας;
  • 12χρονη: Όχι, σε κανένα.
  • Μ: Εσύ χάνεις…

«Με τον Μ. δεν έχω συναντηθεί ποτέ. Ο Ηλίας έστελνε μηνύματα στον Μ. λέγοντας ότι είμαι εγώ που τα στέλνω. Του είχε πει ότι έχω ανάγκη από λεφτά και αυτός έβρισκε φίλους του» είχε πει η 12χρονη στην αστυνομία.

Πηγή: pierianews.gr