Για μια ακόμη φορά η δική μας Αντιγόνη Τσούγκα από το Πλάτων σήκωσε το κύπελλο κατακτώντας την πρώτη θέση στο τουρνουά Ε3 κατηγορία Κ16 στην Καστοριά.

Η Αντιγόνη ξεκίνησε τον πρώτο αγώνα της το Σάββατο με μεγάλη έμφαση παίρνοντας πολύ γρήγορα προβάδισμα και την νίκη στον πρώτο αγώνα.

Την ίδια ημέρα μαζί με τον Αλέξανδρο Τσούγκα (τον αδερφό της) στα μικτά M16 κέρδισαν τους αντιπάλους τους κατακτώντας την τρίτη θέση.

Για άλλη μια φορά την ίδια ημέρα καλέστηκε να παίξει άλλον αγώνα για όπου και αυτόν νίκησε εύκολα παιρνόντας στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Την Κυριακή παίζοντας στα ημιτελικά τον πρώτο αγώνα της ημέρας κέρδισε με ευκολία παιρνόντας στον τελικό.

Ο τελικός με το νούμερο ένα (1) του ταμπλώ δεν δυσκόλευσε ιδιαίτερα την Αντιγόνη παίρνοντας κι εκεί την νίκη σχετικά εύκολα με σκορ 7-5, 6-4, σηκώνοντας και πάλι το κύπελλο της πρώτης θέσης στην διοργάνωση Κ16.

Συγχαρητήρια έδωσαν οι διοργανωτές των αγώνων για την παικτική ικανότητα της Αντιγόνης το ήθος της και τον σεβασμό στις συμπαίκτριες της.

Στο σχολείο της το Πλάτων στην δασκάλα της Κα Άννα Παπαβασιλείου, καθώς και στον προπονητή της Κον Χρήστο Μαρινίδη συγχαρητήρια για την μαθήτριά τους για την υποστήριξή τους σε κάθε της βήμα.

Πηγή: pierianews.gr