Μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης παραχώρησε η Σμαράγδα Καρύδη. Η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για την καριέρα της στην υποκριτική και έκανε ειδική μνεία στον ρόλο της Ντάλιας στη σειρά «Στο Πάρα Πέντε», που σημείωσε τεράστια επιτυχία.

Μάλιστα, όπως αποκάλυψε στην αρχή δεν την ήθελαν αλλά στη συνέχεια κατάφερε να τους κάνει να αλλάξουν γνώμη.

«Συνέχεια το λένε και όλο μας ρωτάνε οι δημοσιογράφοι, «αν θα κάνετε reunion στο «Παρά Πέντε». Είναι όμως κάτι που έχει τελειώσει του Γιώργου Καπουτζίδη, γιατί κυρίως από αυτόν ξεκινάει για να έχει κάτι να γράψει. Δεν είναι και ωραίο να τα τραβάς τα πράγματα από τα μαλλιά. Αν το αποφάσιζε, ναι, θα έμπαινα μέσα με τα χίλια», είπε αρχικά στη «Super Κατερίνα».

Και πρόσθεσε: «Στην αρχή δεν με ήθελαν καθόλου στη σειρά. Δεν με πολυήθελαν τα παιδιά αλλά με ήθελε ο σκηνοθέτης Αντώνης Αγγελόπουλος. Το μεγαλύτερο «τέρας» ήταν ο Μιχάλης Μαρίνος, ο οποίος πίστευε ότι θα είμαι πολύ σνομπ και πάρα πολύ σοβαρή και θα διαβάζω βιβλία στο γύρισμα. Εγώ ποτέ στη ζωή μου δεν έχω πάρει βιβλίο στο γύρισμα! Ποτέ! Πολύ γρήγορα όμως κατάλαβε ο ένας για τον άλλον και κατάλαβε και αυτός τι είμαι».

«Μετά την Εθνική Ελλάδος δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να μου αρέσει στην τηλεόραση και ήμουν λίγο καλομαθημένη με του Καπουτζίδη. Δεν βρήκα κάποιο σενάριο που να με καλύπτει», κατέληξε η Σμαράγδα Καρύδη.

Πηγή: pierianews.gr