Την απόλυτη φρίκη ζούσε μία γυναίκα στα χέρια του συντρόφου της στην Πάτρα. Την κρατούσε αιχμάλωτη για πέντε μήνες στο σπίτι του με χρήση βίας και απειλών κατά της ζωής, ενώ αποπειράθηκε να τη βιάσει και  και την εκβίαζε με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση της. 

Σύμφωνα με την Ελληνική Αστυνομία, ο άνδρας συνελήφθη το απόγευμα της Τρίτης στην Πάτρα, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας, με τη συνδρομή του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης. Βάσει της ανακοίνωσης, πρόκειται για Έλληνα, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της απόπειρας βιασμού, της εμπορίας ανθρώπων, της παράνομης κατακράτησης, της σωματικής βλάβης και της απειλής. 

Τον εφιάλτη ζούσε γυναίκα στην Πάτρα: Tην κρατούσε αιχμάλωτη, τη χτυπούσε, την εξωθούσε στην πορνεία

Σύμφωνα με την καταγγελία της γυναίκας, ο συλληφθείς την κατακρατούσε παράνομα, σε οικία του στην Πάτρα, όπου από τον Μάρτιο του 2021, την εξύβριζε, την απειλούσε και την χτυπούσε επανειλημμένα προκαλώντας της σωματικές βλάβες. 

Το ίδιο χρονικό διάστημα, ο συλληφθείς με χρήση βίας και απειλών για την ζωή της παθούσας, την εκβίαζε, με σκοπό τη γενετήσια εκμετάλλευση της. Επιπλέον, πριν από μια εβδομάδα ο συλληφθείς αποπειράθηκε να τη βιάσει, χωρίς να ολοκληρώσει την πράξη του. 

Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία, θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Πατρών. 

Πηγή: pierianews.gr