Δύσκολες ώρες περνά ο Σπύρος Φωκάς, καθώς η κατάσταση της υγείας του είναι κρίσιμη. Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι γιατροί θεωρούν πως δεν έχουν κάτι άλλο να του προσφέρουν στο νοσοκομείο και πλέον είναι “στα χέρια του Θεού”.

Σύμφωνα με το patkiout.gr, ο σπουδαίος ηθοποιός, που αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας, βρίσκεται στο σπίτι του δίχως να έχει επαφή με το περιβάλλον έπειτα από τη ραγδαία επιδείνωση της κατάστασής του. Οι ίδιοι οι γιατροί του θεώρησαν πως δεν είχαν κάτι πια να του προσφέρουν στο νοσοκομείο, γι’ αυτό και ζήτησαν από τη σύζυγό του, Λίλιαν, να τον πάρει στο σπίτι τους, όπως και έκανε.

Περιμένουν ένα θαύμα

Ο Σπύρος Φωκάς, ο οποίος έκανε διεθνή καριέρα και έφτασε μέχρι το Χόλυγουντ, τα τελευταία χρόνια είχε σοβαρά οικονομικά προβλήματα τα οποία αντιμετώπιζε με αξιοπρέπεια.

Στα 83 του ζούσε με τη γυναίκα του σε ένα κοντέινερ στην περιοχή της Κορινθίας, σύμφωνα με πληροφορίες. Μάλιστα, πριν από λίγο καιρό, η ΔΕΗ του είχε κόψει το ρεύμα και τότε το υπουργείο Πολιτισμού είχε προθυμοποιηθεί να πληρώσει την οφειλή. Πέραν τούτου, όμως, ουδέν! Σήμερα εξακολουθεί να ζει με μια πενιχρή σύνταξη που δεν ξεπερνά τα 600 ευρώ και δεν τον φτάνει να καλύψει ούτε τις βασικές του ανάγκες.

Η σύζυγος, η οικογένεια και οι φίλοι του περιμένουν τώρα ένα θαύμα.

Πηγή: pierianews.gr