Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ και ξεκινά το Σαββατοκύριακο (5-6 Νοεμβρίου).

Το Σαββατοκύριακο 5-6 Νοεμβρίου ξεκινά το πρωτάθλημα της Super League 2. Αυτό αποφάσισε το ΔΣ της Τρίτης (01/11) και παράλληλα αποδέχτηκε την πρόταση της ΕΡΤ για την υπογραφή νέας σύμβασης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του FL News, με ψήφους 12 ναι – 7 όχι- 2 λευκά έγινε η αποδοχή της πρότασης της ΕΡΤ, ενώ με ψήφους 17 ναι – 4 όχι ψηφίστηκε η σέντρα ανεξάρτητα τηλεοπτικής σύμβασης. Τα 4 όχι ήταν από Χανιά, Ηρακλής Λάρισας, Απόλλων Σμύρνης, Αλμωπός Αριδαίας.

H ΕΡΤ έχει κάνει γνωστό ότι το περσινό πριμ κατάταξης (1,2 εκατ. ευρώ) θα καταβληθεί με την υπογραφή της νέας σύμβασης και ήδη η διοργανώτρια θα στείλει επιστολή στη Δημόσια Τηλεόραση για την αποδοχή της προσφοράς. Αυτή προβλέπει συμβόλαιο 2.735.000 ευρώ και 600.000 πριμ κατάταξης (300.000 στις πρώτες πέντε ΠΑΕ του κάθε ομίλου). Κάθε ΠΑΕ λοιπόν, αναμένεται να εισπράξει από το τηλεοπτικό συμβόλαιο 77.000 ευρώ.

Άμεσα θα γίνει γνωστό το πρόγραμμα και εκεί θα ξεκαθαρίσει αν κάποια ΠΑΕ που κλήθηκε από τις τελευταίες να συμμετάσχει, είναι έτοιμη. Αν ζητηθεί αναβολή, τότε κάποια μάτς θα οριστούν ημέρα Τετάρτη.

Πηγή: pierianews.gr