Εκδήλωση γνωριμίας διοργανώνει η Procredit Bank στην Κατερίνη με επιχειρηματίες όλων των κλάδων, την Δευτέρα 23 Ιανουαρίου 2023 στις 18.00 στο Επιμελητήριο Πιερίας.

Ο Πρόεδρος Petar Slavov θα παρουσιάσει την γερμανική τράπεζα Procredit Bank, η έδρα της οποίας , στην Ελλάδα, βρίσκεται στην Θέρμη Θεσσαλονίκης. www.procreditbank.gr .

O Πρόεδρος της τράπεζας Petar Slavov ενόψει της πρώτης αυτής εκδήλωσης στην Πιερία, τόνισε :

«Χαιρόμαστε που εκκινούμε την αλληλογνωριμία της smart bank Procredit Bank με τον επιχειρηματικό κόσμο της Πιερίας, με όραμα και φιλοδοξία να συμβάλουμε στην δημιουργία θέσεων εργασίας  και να συνεισφέρουμε στην ανάπτυξη των μικρομεσαίων επιχειρήσεων της περιοχής.

Επιδιώκουμε, επεσήμανε ο κ Slavov, την συμπόρευση για ένα σταθερό οικονομικό περιβάλλον των sms αλλά και την εμπέδωση σχέσεων που θα στηρίζονται σε μακροπρόθεσμες συνεργασίες, με αμοιβαία εμπιστοσύνη και με στόχο την μείωση του περιβαλλοντικού αποτυπώματος.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ PROCREDIT BANK 

Η Procredit Bank προσφέρει ένα ευρύ φάσμα τραπεζικών υπηρεσιών στις επιχειρήσεις, με απόλυτα διαφανείς όρους και προϋποθέσεις, χωρίς «κρυφές» χρεώσεις και προμήθειες.

Παράλληλα με τη δανειοδοτική της δραστηριότητα, θέλει να είναι η «οικογενειακή τράπεζα» για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις, ανεξάρτητα από το αν χρειάζονται χρηματοδότηση.

Μέχρι σήμερα τα πράσινα δάνεια αποτελούν το 70 % του συνολικού δανειακού χαρτοφυλακίου της στην Ελλάδα »

Μετά την ενδελεχή παρουσίαση της Procredit Bank από τον πρόεδρο και στελέχη της , οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να θέσουν ερωτήσεις και να απαντηθούν ζητήματα που απασχολούν το επιχειρείν διαφόρων κλάδων της περιοχής.

Η ProCredit Bank Βουλγαρίας  και η θυγατρική της στην Ελλάδα είναι 100% ιδιοκτησία της εταιρίας ProCredit Holding AG & Co. KGaA η οποία εδρεύει στην Φρανκφούρτη της Γερμανίας. Αυτή είναι η μητρική εταιρία του αναπτυξιακού ομίλου ProCredit, ο οποίος αποτελείται από εμπορικές τράπεζες για μικρές και μεσαίες επιχειρήσεις (ΜΜΕ). https://www.procreditbank.gr/el/metoxoi/page/51

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλώ επικοινωνήσετε με την δημοσιογράφο κυρία Ειρήνη Νικολοπούλου, Υπεύθυνη Επικοινωνίας της τράπεζας στο [email protected] αλλά και στο τηλέφωνο 6944844198

*ProCredit Bank – Υποκατάστημα Θεσσαλονίκης:

Στέλιου Καζαντζίδη  47, Τ.Κ. 57001,

9o χλμ Θεσσαλονίκης-Θέρμης

Πηγή: pierianews.gr