Για συκοφανιστική δυσφήμιση κατατέθηκε μήνυση εις βάρος του γνωστού τραγουδιστή Πασχάλη, από τον γενετιστή της γυναίκας η οποία έχει φέρει στον κόσμο το παιδί του.

Ο κ. Πασχάλης Αρβανιτίδης οδηγήθηκε στο αυτόφωρο όπου και δικάστηκε, ενώ αναφορικά με την ίδια την υπόθεση, ανέφερε μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ALPHA ότι

«υπάρχουν κάποιες εκκρεμότητες με τον γενετιστή, αρχαίο πράγμα» δήλωσε ο Πασχάλης.

Με απόφαση του Αρείου Πάγου το 2011, το παιδί της Ουρανίας Τουτουνζή είναι και επίσημα τέκνο του Πασχάλη Αρβανιτίδη. Συγκεκριμένα, ο Άρειος Πάγος απέρριψε το αίτημα του τραγουδιστή, με το οποίο ζητούσε να αναιρεθεί η απόφαση του Εφετείου Αθηνών που αναγνώρισε, κατόπιν εξετάσεως DNA, την πατρότητα του γιου της Ουρανίας Τουτουντζή.

Σύμφωνα με την εφετειακή απόφαση, η κ.Τουτουνζή γνωρίστηκε με τον Πασχάλη σε κέντρο που τραγουδούσε εκείνος και στη συνέχεια είχε ερωτική σχέση μαζί της. Οι συναντήσεις του γίνονταν στο σπίτι της πανεπιστημιακού.

Ο καλλιτέχνης είχε συμφωνήσει να αναγνωρίσει συμβολαιογραφικά το αγοράκι που γεννήθηκε τον Ιανουάριο του 2005, αλλά στην πορεία της σχέσης τους δεν προέβη στην αναγνώριση του παιδιού.

Ακολούθησε ένα διάστημα όπου ο Πασχάλης απέφευγε συστηματικά την Τουτουντζή με αποτέλεσμα η μητέρα του ανήλικου παιδιού να υποβάλλει αγωγή σε βάρος του τραγουδιστή.Ο Πασχάλης είχε αποδεχτεί άλλωστε μια ερωτική συνεύρεση με την κ. Τουτουνζή λέγοντας πως ήταν ένα «στιγμιαίο λάθος».

Πηγή: pierianews.gr