Η Σοφία Αλιμπέρτη τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί από τα φώτα της δημοσιότητας και μένει μόνιμα στην Πάρο.

Η γνωστή ηθοποιός έχει επιλέξει να ζήσει μια πιο ήρεμη ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας στο πανέμορφο νησί των Κυκλάδων, ενώ οι γιοι της κυνηγούν τα όνειρά τους. Ο Μιχαήλ Βαρθακούρης ασχολείται με τη φωτογραφία, ενώ ο Νικόλας γνωστός ως Good Job Nicky έχει σημειώσει τεράστια επιτυχία στη χώρα, τραγουδώντας κομμάτια με αγγλικό στίχο.

Σοφία Αλιμπέρτη: Οι δραστηριότητες και το σπίτι της στην Πάρο

Η ηθοποιός και παρουσιάστρια, που πρόσφατα εμφανίστηκε και στην Αθήνα, επέλεξε να κάνει στροφή στη καριέρα της και να ανοίξει τη δική της καφετέρια-μπαρ. Το μαγαζί με την επωνυμία «Fotis» βρίσκεται σε μια μοναδική τοποθεσία στη Νάουσα, με τα τραπεζάκια και τους καναπέδες να απλώνονται ως εκεί που σκάει το κύμα.

Σοφία Αλιμπέρτη

«Έχει αφοσιωθεί για τα καλά σε αυτό και δεν είναι τυχαίο πως το αποκαλεί το τρίτο της παιδί», αναφέρει άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της Σοφίας Αλιμπέρτη σε γνωστό περιοδικό.

«Ήθελε να αποχωρήσει όσο ήταν στην κορυφή και όχι όταν την βαρεθεί το κοινό», απαντά άνθρωπος που την γνωρίζει στην ερώτηση εάν της λείπει η παρουσίαση εκπομπών και η δουλειά του ηθοποιού. Τέλος, η ηθοποιός ασχολείται και με άλλες δραστηριότητες καθώς πρόσφατα ανέβασε φωτογραφία από το μάζεμα της ελιάς.

Η Σοφία Αλιμπέρτη διαθέτει ένα υπέροχο σπίτι στο νησί με μίνιμαλ διακόσμηση σε λευκούς και γκρι τόνους, όπου και απολαμβάνει ήρεμες στιγμές με τα παιδιά της.

Πηγή: pierianews.gr