Εκτός κόμματος έθεσε την Αφροδίτη Λατινοπούλου η Νέα Δημοκρατία, μετά και τα χυδαία και προκλητικά σχόλια που έκανε κατά της παρουσιάστριας Δανάης Μπάρκα για το σώμα της.

Remaining Time-0:00

Fullscreen

Η πολιτευτής της ΝΔ, έβαλε στο στόχαστρο την παρουσιάστρια της εκπομπής “Πάμε Δανάη”, αποκαλώντας την “λάθος πρότυπο” αναδημοσιεύοντας άρθρο που αναφερόταν σε εμφάνιση της παρουσιάστριας στην παραλία και σχολιάζοντας ότι δεν θα πρέπει να προβάλλονται άτομα με παχυσαρκία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος η Λατινοπούλου από τη ΝΔ μετά τις χυδαιότητες κατά της Δανάης Μπάρκα - Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής

Το πρωί της Πέμπτης, η Δανάη Μπάρκα απάντησε στη Λατινοπούλου ζωντανά από την εκπομπή της στο Mega όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το κόμμα που τη φιλοξενεί, θα πρέπει να λάβει δράσεις άμεσα.

“…Και μετά λέω μην ασχοληθείς, όμως επειδή πήρα πολλά μηνύματα και επειδή εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν τη δύναμη που έχω τώρα συναισθηματικά, και επειδή αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να ασχολείται και με πολιτικό κόμμα – που ελπίζω να φτάσει όλο αυτό που έχει γίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε αυτό το κόμμα και να λάβει δράσεις άμεσα – μου φάνηκε λίγο περίεργο να μην πούμε και τίποτα…”

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Τέλος η Λατινοπούλου από τη ΝΔ μετά τις χυδαιότητες κατά της Δανάης Μπάρκα - Δεν θα είναι υποψήφια βουλευτής - εικόνα 2

Η ανακοίνωση της ΝΔ

Λίγη ώρα αργότερα, ήρθε η απάντηση της ΝΔ, η οποία σύμφωνα με πηγές θέτει εκτός οργανογράμματος της ΝΔ την Αφροδίτη Λατινοπούλου, η οποία δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.

Συγκεκριμένα, οι πηγές αναφέρουν: “Η πολιτεύτρια Αφροδίτη Λατινοπούλου δεν έχει κανένα αξίωμα ή θέση στο οργανόγραμμα της Νέας Δημοκρατίας, ούτε σε τοπικό ούτε σε κεντρικό επίπεδο και δεν θα είναι υποψήφια στις επόμενες εθνικές εκλογές.”

Η αποστομωτική απάντηση της Δανάης Μπάρκα

Η απάντηση της Δανάης Μπάρκα στη Λατινοπούλου ήταν αποστομωτική και μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “με αυτό το σώμα που κρίθηκε χθες έχω ερωτευθεί, με έχουν ερωτευθεί και με το ίδιο σώμα θέλω να φέρω στον κόσμο ένα παιδί”.

Είπε η Δανάη Μπάρκα:

“Από χθες ήμουν σε μεγάλο δίλημμα για το πώς μπορεί ένας άνθρωπος διακριτικά μπορεί να μιλήσει για τα αυτονόητα. Στην αρχή λέγαμε μην απαντάς, μην ασχοληθείς με ανθρώπους που κάνουν τα πάντα για λίγα λεπτά δημοσιότητας. Από την άλλη βλέποντας ότι ο συγκεκριμένος άνθρωπος θέλησε να μιλήσει για μένα, απλά για να αναπαραχθεί και το κατάφερε, όταν το μόνο του όπλο είναι το να σχολιάζει τρίτους, σε πιάνει μια λύπη. Γιατί λες πόσο άδειος μπορεί να είναι μέσα τουΣαν να βλέπεις ένα πεντανόστιμο σοκολατάκι από μακριά, να το παίρνεις να το φας και να είναι άδειο… Και μετά λέω μην ασχοληθείς, όμως επειδή πήρα πολλά μηνύματα και επειδή εκεί έξω υπάρχουν άνθρωποι που μπορεί να μην έχουν τη δύναμη που έχω τώρα συναισθηματικά, και επειδή αυτός ο άνθρωπος τυχαίνει να ασχολείται και με πολιτικό κόμμα – που ελπίζω να φτάσει όλο αυτό που έχει γίνει με τον συγκεκριμένο άνθρωπο σε αυτό το κόμμα και να λάβει δράσεις άμεσα – μου φάνηκε λίγο περίεργο να μην πούμε και τίποτα.

Μπάρκα
Και επικίνδυνο σε μια εποχή που όλοι παλεύουμε για να εξαλειφθεί η βία και η κακοποίηση, θέλω να τονίσω για ακόμα μια φορά το αυτονόητο, που είναι να αγαπάμε τους εαυτούς μας όπως κι αν είναι, και επειδή υπάρχουν εκεί έξω πολλοί άνθρωποι εκεί έξω που υποφέρουν και περιμένουν από εμάς που έχουμε ένα βήμα να πάρουν δύναμη, αποφάσισα να μιλήσω.
Μπάρκα
Με το συγκεκριμένο σώμα που χθες κρίθηκε, εγώ έχω διασκεδάσει, έχω χορέψει, έχω ερωτευτεί, με έχουν ερωτευτεί.. Με το ίδιο σώμα δουλεύω όλη μέρα, βοηθάω πολλούς ανθρώπους γύρω μου. Με το ίδιο σώμα φροντίζω να δίνω δύναμη σε ανθρώπους εκεί έξω, με το ίδιο σώμα ονειρεύομαι να φέρω στον κόσμο ένα παιδί κάποια στιγμή…”

Η ανάρτηση της Λατινοπούλου και οι αντιδράσεις

Όλα ξεκίνησαν, με την αντίδραση και τον εκνευρισμό της Λατινοπούλου για τα αποθεωτικά σχόλια των χρηστών του Instagram για τη Δανάη Μπάρκα. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε στη Μύκονο, και δημοσίευσε στιγμιότυπα από τις διακοπές της.

Ωστόσο, τα σχόλια αυτά ενόχλησαν την πολιτεύτρια της ΝΔ, η οποία σε ανάρτησή της στο Instagram αναφέρεται σε “λάθος πρότυπα υγείας, στα πλαίσια της woke culture”.

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου αναδημοσίευσε ένα άρθρο που αναφερόταν στην εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα στην παραλία και σχολίασε πως… δεν θα πρέπει να προβάλλουμε άτομα με παχυσαρκία.

“Αντί να ασχοληθούμε με το τεράστιο πρόβλημα στην Ελλάδα που είμαστε η ν.1 χώρα στην Ευρώπη στην παιδική αλλά και στην ενήλικη παχυσαρκία, προβάλλουμε τέτοια λάθος πρότυπα υγείας στα πλαίσια της woke culture. Θα το πληρώσουμε δυστυχώς αλλά θα είναι αργά” γράφει στην ανάρτησή της.

Λατινοπούλου

Πηγή: pierianews.gr