Δυσάρεστες είναι οι εξελίξεις για την Αν Χεκ (Anne Heche). Εκπρόσωποι της οικογένειάς της ανακοίνωσαν ότι η ηθοποιός είναι εγκεφαλικά νεκρή μετά τον πολύ σοβαρό τραυματισμό της σε τροχαίο στο Λος Άντζελες.

Η ίδια είχε εκφράσει στο παρελθόν την επιθυμία να γίνει δωρήτρια οργάνων και έτσι η 53χρονη θα παραμείνει συνδεδεμένη σε αναπνευστήρα μέχρι να καθοριστεί εάν υπάρχουν στο σώμα της όργανα κατάλληλα για δωρεά  και στη συνέχεια η ιατρική ομάδα θα διακόψει τη μηχανική υποστήριξη της ζωής.

«Θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλον τον κόσμο για τις ευχές τους και τις προσευχές τους για την ανάρρωση της Αν, αλλά και το αφοσιωμένο προσωπικό και τις υπέροχες νοσηλεύτριες που φρόντισαν την Αν στο Κέντρο Εγκαυμάτων Γκρόσμαν στο Νοσοκομείο Γουέστ Χιλ. Δυστυχώς, λόγω του ατυχήματός της, η Αν Χες υπέστη ανοξικό εγκεφαλικό τραύμα και παραμένει σε κώμα. Δεν αναμένεται να επιβιώσει» δήλωσε ο εκπρόσωπος των οικείων της.

Σύμφωνα με τον ίδιο, «ήταν εδώ και καιρό επιθυμία της» να γίνει δωρήτρια οργάνων, έτσι θα παραμείνει συνδεδεμένη με την μηχανική υποστήριξη μέχρι να ολοκληρωθεί ο έλεγχος των οργάνων της.

Σημειώνεται ότι η Αν Χεκ βρίσκεται σε κώμα από την περασμένη Παρασκευή, όταν και τράκαρε το αυτοκίνητό της πάνω σε ένα σπίτι τρέχοντας με 140 χλμ. την ώρα και «έχοντας κάνει χρήση κοκαΐνης», η οποία βρέθηκε στο αίμα της.

Πηγή: pierianews.gr