Με δυσκολία καταλαβαίνει κανείς πως οι παρακάτω φωτογραφίες είναι του «Μιλτιάδη», του Παναγιώτη Φιλιππαίου, από το «Είσαι το ταίρι μου», αν και είναι το ίδιο γλυκός.

Ένα από τα παιδιά που συμμετείχαν σε ελληνικές σειρές και που έκλεψαν τις καρδιές των τηλεθεατών ήταν και ο μικρός Μιλτιάδης από το «Είσαι το ταίρι μου», την επιτυχημένη κωμωδία του Mega που άφησε ιστορία.

Μητέρα του μικρού Μιλτιάδη ήταν η Αννέτα και πατέρας ο Παναγιώτης, οι οποίοι τον καταπίεζαν επιβάλλοντάς του να μελετά αρχαία ελληνικά. Με τις ατάκες που πετούσε τους άφηνε όλους άφωνους.

Την παιδικότητά του σεβόταν μόνο η τηλεοπτική Στέλλα, που ενσάρκωσε εξαιρετικά η Βίκυ Σταυροπούλου.

Η ερμηνεία του «σήκω χόρεψε κουκλί μου» στα αρχαία ελληνικά με την Αννέτα να βρίσκεται στα πρόθυρα εγκεφαλικού είναι από τις αξέχαστες στιγμές της σειράς.

Δείτε παρακάτω το απόσπασμα του Μιλτιάδη με την Αννέτα:

Πώς είναι σήμερα ο Μιλτιάδης

Τον ρόλο του Μιλτιάδη, που είχε χαρίσει πολλές αστείες στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό, ερμήνευσε τότε απολαυστικά ο Παναγιώτης Φιλιππαίος, ο οποίος σήμερα είναι σχεδόν 30 ετών και είναι designer.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά ο Παναγιώτης Φιλιππαίος είχε συμμετοχές και σε άλλες σειρές, τόσο σε μικρή ηλικία όσο και τα επόμενα χρόνια, ενώ η τελευταία του εμφάνιση στο «γυαλί» ήταν στο «Κάτω Παρτάλι» το 2014.

Δείτε φωτογραφίες του τηλεοπτικού Μιλτιάδη:

Πηγή: pierianews.gr