Ο Ηλίας Ψινάκης είναι από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα της εγχώριας showbiz, ο οποίος έχει αναλάβει μάνατζερ στο παρελθόν σε γνωστά πρόσωπα της μουσικής σκηνής, ενώ δεν δίστασε να ασχοληθεί με την πολιτική.

Ο Ηλίας Ψινάκης διαθέτει μια χλιδάτη κατοικία στον Μαραθώνα, με μία τεραστία διαστάσεων πισίνα. Ο ίδιος μέσα από τις αναρτήσεις που κάνει από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, μας έχει δείξει διάφορα σημεία από το πολυτελές και χλιδάτο σπίτι του.

Η πολυτελής κατοικία στον Μαραθώνα

Οι δερμάτινες πολυθρόνες και οι τεράστιες εντοιχισμένες βιβλιοθήκες, γεμάτες βιβλία κλέβουν τις εντυπώσεις στο σαλόνι, ενώ ιδιαίτερα εντυπωσιακός είναι και ο κήπος, απ’ όπου και είδαμε κάποια πλάνα εν μέσω των χιονοπτώσεων. Επιπλέον, όπως μπορείτε να δείτε στο σπίτι υπάρχουν τεράστιες τζαμαρίες, οι οποίες προσδίδουν φως στο χώρο, όπου είναι διακοσμημένος με μεγάλους πίνακες και κάδρα.

Τέλος, να αναφέρουμε πως ο Ηλίας Ψινάκης στα δύο τελευταία βίντεο που έχει ανεβάσει στο κανάλι του στο Youtube με την Δήμητρα Παπαδοπούλου και την Πέγκυ Ζήνα, έχει δείξει διάφορα σημεία από το εσωτερικό της κατοικίας του, όπως βλέπετε και από τις παρακάτω εικόνες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Ηλίας Ψινάκης

Πηγή: pierianews.gr