Τέλος στη ζωή του έβαλε για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους ένας 14χρονος μέσα στο σπίτι όπου έμενε με την οικογένειά του στον Κολωνό.

Η Αστυνομία βρήκε δίπλα στον 14χρονο το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο έχει ήδη μεταφερθεί και εξετάζεται στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Ερευνών καθώς εκτιμάται ότι θα δώσει τις απαντήσεις για το αίτιο που ώθησε τον ανήλικο στο απενενοημένο διάβημα. Σημειώνεται ότι αυτοκτονίες σε αυτή την ηλικία είναι εξαιρετικά σπάνιες.

Μεταξύ άλλων, θα εξεταστεί εάν ο ανήλικος μπορεί να συμμετείχε σε κάποιο επικίνδυνο  διαδικτυακό παιχνίδι προκλήσεων. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν στοιχεία προς αυτή την κατεύθυνση.

Ωστόσο, είναι ένα από τα σενάρια που θα εξεταστούν. Στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. σημειώνουν ότι στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος δεν υπάρχουν το τελευταίο διάστημα καταγγελίες για κάποιο επικίνδυνο διαδικτυακό παιχνίδι.

Σήμερα αναμένονται και τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης που θα φωτίσουν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έβαλε τέλος στη ζωή του. Ο ανήλικος ήταν αθλητής και ιδιαίτερα αγαπητός στον κοινωνικό του κύκλο.

Πηγή: pierianews.gr