Ένα σοβαρό περιστατικό συνέβη την προηγούμενη εβδομάδα σε πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ, όταν μία γυναίκα επιβάτης υποστήριξε πως είχε στην κατοχή της εκρηκτικά και απειλούσε να τα ενεργοποιήσει.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ένας 35χρονος επιβάτης, πατέρας τριών παιδιών, κατάφερε να συγκρατήσει την 30χρονη γυναίκα στην πτήση από Λάρνακα προς Μάντσεστερ, όταν εκείνη γδύθηκε και άρχισε να φωνάζει «Αλλάχου Ακμπάρ» προσπαθώντας να μπει στο πιλοτήριο του αεροσκάφους.

Το περιστατικό συνέβη την Τρίτη 9 Αυγούστου στην πτήση Jet2. Η γυναίκα ηλικίας 30 ετών, ισχυριζόταν ότι έχει εκρηκτικά και ρωτούσε τα παιδιά αν είναι έτοιμα να πεθάνουν.

Μάλιστα η ίδια είπε στο αεροπλάνο ότι οι γονείς της ήταν μέλη του ISIS.

Ο 35χρονος επενέβη και κατάφερε να συγκρατήσει τη γυναίκα, δηλώνοντας πως όταν την ρώτησε γιατί λέει τέτοια πράγματα, εκείνη απάντησε «αν δεν το έκανα, θα γινόταν έκρηξη και θα πέθαιναν όλοι».

Sreengrab

Ο 35χρονος, ο οποίος εργαζόταν ως έφηβος σε εταιρεία ασφάλειας, είπε στη Mirror: «Όταν η γυναίκα πήγε ξανά στο πιλοτήριο, πήρα τον έλεγχο, την πήρα στο έδαφος και σε εκείνο το σημείο ο πιλότος έκανε αναγκαστική προσγείωση στο Παρίσι.

Αμέσως μετά την αναγκαστική προσγείωση, η γυναίκα συνελήφθη.

Πηγή: pierianews.gr