Τις λεπτομέρειες της… κηδείας του μοιράστηκε ο Τρύφωνας Σαμαράς μιλώντας στη στήλη «Τι ψυχή(σου) θα παραδώσεις» της εκπομπής «[email protected]».

Αναφέρθηκε στο πως θα ήθελε να είναι το φέρετρό του ενώ αποκάλυψε πως θα ήθελε να παραστεί στην κηδεία του όλο το ΚΚΕ και ο Δημήτρης Κουτσούμπας.

«Το τελευταίο μου βράδυ θα το ήθελα πολύ έξαλλο, ανάλογα και την ηλικία μου βέβαια. Δεν έχω σκεφτεί την κηδεία μου, τα έχω αναθέσει όλα στον Χάρη Σιανίδη. Στην κηδεία μου θέλω όλο το ΚΚΕ και τον κύριο Κουτσούμπα. Μη μου λες για τεκνά, μου ανάβεις φωτιές…» είπε αρχικά.

«Στην κηδεία μου θα βάλω κάτι από την Κριθαριώτη, κάτι από τον Κωστέτσο και κάτι από Ζούλια. Στην κηδεία μου θα με κουβαλήσουν τεκνά και θα λένε «its amazing, its fantastic”. Θα ήθελα λιτό τάφο. Η συνεργασία που θα ήθελα να θάψω είναι το Fab 5, ήταν κατάρα» ανέφερε μεταξύ άλλων με χιούμορ.

«Στην προηγούμενη ζωή μου θα ήμουν δράκουλας, μ΄αρέσει. Ρουμανία. Εκεί έχω πάει κιόλας κι έχω μπει και σε φέρετρο. Με έχωσε ο Κοκλώνης μέσα. Ήταν η πρώτη του εκπομπή» ανέφερε.

Πηγή: pierianews.gr