Ο Θέμης Αδαμαντίδης εδώ και ένα χρόνο βρίσκεται σε σχέση με την Βαρβάρα Κίρκη και δεν κρύβει το πόσο ερωτευμένος είναι μαζί της.

«Αυτή η δουλειά που κάνω είναι σίγουρα πολύ δύσκολη για τον οποιονδήποτε σύντροφο είναι δίπλα. Έχει δυνατά νεύρα, έχει υπομονή, λείπει κάτι από τον άνθρωπο που είναι μόνος. Η συντροφικότητα, η παρέα, ο έρωτας, η αγάπη είναι κάτι που το χρειαζόμαστε όλοι», είπε ο Θέμης Αδαμαντίδης στη συνέντευξή του.

Ποια είναι όμως η Βαρβάρα Κίρκη που έκλεψε την καρδιά του δημοφιλή τραγουδιστή;

Η Βαρβάρα Κίρκη έχει μία εντυπωσιακή εμφάνιση γι’αυτό και δεν είναι τυχαίο που την αποκαλούν Ελληνίδα Πάμελα Άντερσον. Είναι πρώην μοντέλο και το τελευταίο διάστημα εργάζεται ως παρουσιάστρια.

Τα μέσα ενημέρωσης έχουν ασχοληθεί κι άλλες φορές στο παρελθόν με την προσωπική ζωή της όμορφης φιλόζωης με τα εντυπωσιακά προσόντα. Στο μακρινό παρελθόν είχε μια όμορφη γνωριμία με τον Παντελή Παντελίδη, ενώ αργότερα, το 2013, είχε γίνει γνωστή η σχέση της με τον τότε βουλευτή της Χρυσής Αυγής Ηλία Κασιδιάρη.

Να τονίσουμε ότι, όπως έχει αναφέρει ο ίδιος ο Θέμης Αδαμαντίδης στο παρελθόν, ο λαϊκός ερμηνευτής βρίσκεται σε διάσταση με τη σύζυγό του χωρίς να έχουν πάρει διαζύγιο.

Πηγή: pierianews.gr