Ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του, για να αγοράσει δίκυκλο μοτοποδήλατο και επειδή αυτή αρνήθηκε να του δώσει, την απείλησε, την εξύβρισε, την έπιασε από τα μαλλιά και την πέταξε στο πάτωμα του σπιτιού τους, στο κέντρο του Βόλου, προχθές το μεσημέρι.

Γείτονες που άκουσαν τις φωνές της 68χρονης, κατήγγειλαν το περιστατικό στην Αστυνομία και ο 41χρονος γιος της συνελήφθη κάθισε χθες στο εδώλιο του Αυτόφωρου Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου. Κρίθηκε ένοχος για ενδοοικογενειακή απειλή, εξύβριση με λόγο και με έργο και ελαφριά σωματική βλάβη. Το δικαστήριο τού επέβαλε συνολική ποινή φυλάκισης δύο ετών και τριών μηνών (27 μήνες), χρηματική ποινή 90 ημερήσιων μονάδων προς 2 ευρώ η μονάδα και διέταξε την έκτιση της ποινής των τριών μηνών, να ισχύσει η τριετής αναστολή για το υπόλοιπο της ποινής και η έφεση να μην έχει αναστέλλουσα δύναμη.

Ο 41χρονος, που φέρεται να έβαλε τα κλάματα μετά την αναγγελία της απόφασης του δικαστηρίου, οδηγήθηκε στις φυλακές Λάρισας.

Η πρόταση της εισαγγελέως ήταν να εκτίσει ολόκληρη την ποινή που του επιβλήθηκε, καθώς όπως έγινε γνωστό, έχει καταδικαστεί στο παρελθόν σε ποινές κάθειρξης για ληστείες και ναρκωτικά και μάλιστα φέρεται να έχει φυλακιστεί τέσσερις φορές και να αποφυλακίστηκε πρόσφατα… Σύμφωνα με το κατηγορητήριο ο 41χρονος φέρεται προχθές το μεσημέρι να ζήτησε χρήματα από τη μητέρα του, προκειμένου να αγοράσει δίκυκλο μοτοποδήλατο.

Η μητέρα του αρνήθηκε να του δώσει και τότε άρχισε να τη βρίζει και να την απειλεί, λέγοντάς της μεταξύ άλλων, «να ψοφήσεις», «θα σε θάψω» κ.αλ. Μάλιστα φέρεται να την έπιασε από τα μαλλιά και να την έριξε στο πάτωμα του σπιτιού τους, με την 68χρονη να μην μπορεί να σηκωθεί, καθώς φέρεται να έχει πρόβλημα με τη μέση της. Καταθέτοντας χθες στο Αυτόφωρο η 68χρονη μητέρα έτρεμε και έκλαιγε… Δήλωσε ότι τον φοβάται, καθώς την απειλεί διαρκώς, πετάει διάφορα αντικείμενα στο σπίτι και είναι γενικά βίαιος. Από την πλευρά του ο 41χρονος ζήτησε να μην φυλακιστεί, γιατί έχει «πάει μέσα τόσες φορές», δήλωσε ότι αγαπάει τη μητέρα του και ότι δεν έγιναν τα πράγματα έτσι όπως αυτή τα παρουσίασε στο δικαστήριο.

Επίσης ανέφερε ότι μόνον έβρισε τη μητέρα του και πως είναι καθαρός από ναρκωτικά, καθώς παρακολουθεί πρόγραμμα απεξάρτησης. Ωστόσο, δεν προσκόμισε σχετική βεβαίωση. Μετά την ανακοίνωση της απόφασης του Τριμελούς, έβαλε τα κλάματα…

Πηγή: pierianews.gr