Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα.

Η Σελήνη θα βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα κάτι που δείχνει πως  η ημέρα ενδείκνυται για να την αφιερώσεις σε δραστηριότητες και πρόσωπα που αγαπάς.  Η επαφή και η επικοινωνία που θα έχεις με τους αγαπημένους σου θα σε γεμίσει με θετικά συναισθήματα που θα βοηθήσουν πολύ τη διάθεσή σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες και Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Βγαίνετε κερδισμένοι σήμερα φίλοι Κριοί, απέναντι στις αντιξοότητες και τις δυσκολίες της καθημερινότητας στην δουλειά σας και στην κοινωνική σας ζωή. Η σημερινή μέρα εξασφαλίζουν τις λύσεις σε ένα σοβαρό θέμα που απασχολεί τις προσωπικές και συναισθηματικές σας σχέσεις, αρώματα πάθους και ρομαντικής διάθεσης αναδύονται από, και για τον δεσμό σας, κάντε τα όνειρά σας πραγματικότητα χωρίς να φοβάστε τα επικριτικά σχόλια όσων ζηλεύουν την ευτυχία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα χαλαρώσετε, δε θα κουράσετε την σκέψη σας ή τη σχέση σας με προβληματισμούς. Οι κινήσεις σας θα είναι πρακτικές, λύση θα δώσετε σε αιωρούμενα ζητήματα, επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική ισορροπία. Η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον αισθησιακό ερωτισμό σας θα σας οδηγήσει σε αυθόρμητες ενέργειες και προσεγγίσεις που θα έχουν θερμά αποτελέσματα. Σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι κάντε κίνηση επανασύνδεσης, θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή μέρα αγαπητοί Ταύροι, ίσως αποτελεί το κίνητρο για να δείτε τα πράγματα γύρω σας με την πραγματική τους αξία, με την ουσιαστική τους χρησιμότητα. Αρκετές ανακατατάξεις και ανατρεπτικές αλλαγές στην καθημερινότητά σας ίσως σας αναγκάσουν να συνειδητοποιήσετε τι ακριβώς ζητάτε από την ερωτική σας ζωή, αν σας ταιριάζει απόλυτα ο άνθρωπος που σας ενδιαφέρει, να μπείτε στο πετσί του συντροφικού ρόλου που αποφεύγετε να πάρετε, να δεσμευτείτε με έναν ερωτικό όρκο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θερμοί και τρυφεροί θα είστε με το ερωτικό σας ταίρι, μεταξύ σας θα υπάρξει ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια. Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήσετε τη σχέση σας σε δέσμευση, τώρα οι προτάσεις σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε στάση προσιτή και οικεία, ερωτισμό θα εκπέμπει η αύρα σας και το παρουσιαστικό σας. Θα συνομιλείτε με πρόσωπο που οι κοινές σας επιθυμίες είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Τα πάντα είναι οργανωμένα και προσχεδιασμένα στο μυαλό σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, το σημαντικό όμως είναι να επιλέξετε την κατάλληλη στιγμή για να κάνετε τα οράματα και τους στόχους σας πραγματικότητα, χωρίς να εισπράξετε αμφισβήτηση και απόρριψη από συναδέλφους και κοντινά σας άτομα. Το μήνυμα της ημέρας για σας είναι να κρατήσετε όσο το δυνατόν μακριά σας πρόσωπα και καταστάσεις που επηρεάζουν αρνητικά τις επιλογές σας, να αποκλείσετε κάθε τι που σας πληγώνει και σας αγχώνει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θερμές εξομολογήσεις και αυθόρμητες εκδηλώσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση των ερωτικών σας υποθέσεων, θα υπάρξει αποτέλεσμα οριστικό και πολύ ευχάριστο. Για εσάς που προσφάτως χωρίσατε, μέσα από έναν ιδιαιτέρως συναισθηματικό διάλογο θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης. Ο θερμός τρόπος που θα επιλέξετε στην επικοινωνία σας θα λύσει παρεξηγήσεις, βγαίνετε από αδιέξοδες καταστάσεις. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία, με ευγενική και θερμή συμπεριφορά θα σας πλησιάσει πρόσωπο ταιριαστό στις ερωτικές σας προτιμήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ανεφοδιάστε τις ιδέες και τα πιστεύω σας σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, έχετε θετικές αστρολογικές επιδράσεις για να προωθήσετε τα σχέδια και τα επιτεύγματα σας για το μέλλον, χωρίς να παίρνετε βιαστικές αποφάσεις και να κάνετε επιπόλαιες επιλογές. Ρυθμίστε μια εκκρεμότητα που υπάρχει με το ταίρι σας, μην αφήνετε τα πράγματα στην σχέση σας να ολισθαίνουν από πλήξη και στασιμότητα, κατασταλάξτε στις επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς, χειριστείτε τον δεσμό σας έχοντας οπλιστεί με πάθος και ζεστασιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, νωχελική θα είναι η στάση σας, σταθερά θα είναι τα αισθήματα σας, η πολλή ηρεμία ενδεχομένως σας ρίξει σε αδράνεια. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να τα ξαναβρείτε με πρώην ταίρι σας, η συνάντηση σας θα πάρει ερωτική έκταση. Για εσάς τους ερωτευμένους ανοίγεται δρόμος σταθερής ερωτικής πορείας, το πρόσωπο που έχετε στο στόχαστρο σας θα ανταποκριθεί στα θερμά σας αισθήματα.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μεγάλη προσοχή χρειάζεται σήμερα φίλοι Λέοντες, κυρίως στις επαγγελματικές σας δοσοληψίες και τις προοπτικές που αναζητάτε στην ζωή σας, για να μην διαστρεβλωθούν οι κουβέντες και οι επιδιώξεις σας από συναδέλφους και ανώτερα πρόσωπα. Η σχέση σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε γίνεται πιο ζεστή, πιο τρυφερή και αληθινή, ξεδιαλύνετε τις όποιες παρεξηγήσεις και κόντρες έχουν δημιουργηθεί, μην αφήνετε χώρο στους κακοπροαίρετους να σπέρνουν ζιζάνια στον δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή μέρα σας φέρνει απρόοπτες ερωτικές εξελίξεις που θα αλλάξουν την παραπέρα ερωτική σας πορεία. Έρχεται ερωτική συνάντηση που θα ξυπνήσει σβησμένα αισθήματα, θα νιώσετε έλξη και ενθουσιασμό. Σήμερα προμηνύεται συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο από το παρελθόν σας, θα αποδειχτεί πως μεταξύ σας ποτέ δεν υπήρξε απόρριψη. Σε περίπτωση που πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε, σας φανερώνω πως δε θα υπάρξει προοπτική απογοήτευσης, αυτή τη φορά η επανένωση σας θα στηριχτεί σε καινούργιες βάσεις, σταθερές και δεσμευτικές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα πάντα γύρω σας μοιάζουν σήμερα να είναι ένα βουνό από προβλήματα και δυσκολίες, που αποζητούν την προσοχή και το ενδιαφέρον σας για να βρουν λύσεις και απαντήσεις. Μην δειλιάζετε αγαπητοί Παρθένοι, όλο αυτό το τοπίο είναι απόρροια της σημερινής όψης που φέρνει ανατρεπτικές και γρήγορες αλλαγές στις φιλοδοξίες σας πράγμα που θα το καταλάβετε με την πάροδο του χρόνου. Μην εκνευρίζεστε με το παραμικρό και ξεσπάτε χωρίς λόγο στον ερωτικό σας σύντροφο, συγκρατείστε το άγχος και την αγωνία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα και ένα βραδινό ραντεβού θα φέρουν κατάληξη ερωτικής ένωσης, ξεδιαλύνονται παρεξηγημένες αιτίες με πρόσωπο που προσφάτως τσακωθήκατε. Αλλάζουν οι απόψεις και οι εντυπώσεις σας, εξηγήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα αναθερμάνουν την καρδιά σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό ταχτοποιείται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια για δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ψυχολογική ίσως και πρακτική επιβάρυνση σας φέρνει η σημερινή όψη φίλοι Ζυγοί, επαγγελματικές και οικονομικές εκκρεμότητες που δεν μπορείτε να τακτοποιήσετε είναι πιθανόν να χτυπήσουν κόκκινο, γι’ αυτό χρειάζεται να πάρετε ισορροπημένες αποφάσεις και να κάνετε ουσιαστικές επιλογές ώστε να διευθετήσετε πάσης φύσεως κατάσταση και γεγονός που σας τραβάει στο παρελθόν. Εκμυστηρευτείτε τις ανησυχίες και τα διλήμματά σας στο ταίρι σας, βρείτε από κοινού ευνοϊκές λύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ειρηνικοί και αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σας, μεταξύ σας θα υπάρξει συνεννόηση και αρμονική συνύπαρξη. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας μετατρέποντας την απογοήτευση σε σταθερή αισιοδοξία. Για τους χωρισμένους σήμερα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας δώσουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από στάσιμες ή αρνητικές καταστάσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μην τροφοδοτείτε σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί τις εντάσεις και τις συγκρούσεις στο χώρο της δουλειάς σας και στον φιλικό σας περίγυρο, γίνετε περισσότερο ανοιχτοί και συγκαταβατικοί στις προτάσεις και τις ιδέες των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων. Η μέρα είναι πολύ πιθανόν να δημιουργήσει ένα περίεργο και μυστηριώδες κλίμα στην ερωτική σας ζωή, όπου οι ελλείψεις και οι αδυναμίες του δεσμού σας να φαίνονται ακόμα μεγαλύτερες και δυσεπίλυτες από την πραγματικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, συγκαταβατική και συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, δε θα έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε, με δική σας προτεινομένη λύση, να ταχτοποιήσετε οριστικά επίμαχο ερωτικό σας ζήτημα. Ένα γεγονός θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο παρελθόν, πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στην σκέψης σας. Έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ψυχραιμία σήμερα φίλοι Τοξότες σε ότι κάνετε, σε αυτά που προγραμματίζετε και οργανώνετε στην δουλειά σας, γιατί ίσως σας κυριεύσει πανικός από μια ασυνήθιστη ένταση και να χάσετε το δίκιο σας. Διώξτε την εσωτερική και ψυχολογική πίεση που νιώθετε για την συναισθηματική σας ζωή, μην αφήνετε το ταίρι σας να καταλάβει την δυσφορία που αισθάνεστε για μια υπόσχεση που δεν έχει πραγματοποιήσει ακόμη, δώστε τόπο στην οργή, απομακρυνθείτε από τις αναποδιές, τις φασαρίες και τις αψιμαχίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα απομακρυνθείτε απ πρόσωπα και καταστάσεις που σας προκαλούν άγχος. Θα νιώσετε πως είναι αναγκαίο να ξεφύγετε από ασφυκτικές συνθήκες, θα θελήσετε οι επαφές σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, να είναι χαλαρές, ερωτικές και όχι πιεστικές. Ένα συγκεκριμένο άτιμο θα περάσει σε εξομολογήσεις, η αμοιβαία έλξη που θα εκδηλωθεί μεταξύ σας θα αλλάξει τα δεδομένα, έρχονται ξαφνικές ερωτικές ανατροπές θερμής κατάληξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αποφύγετε σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, να μπλέξετε τις φιλικές και τις συναισθηματικές σας σχέσεις. Η σημερινή όψη αγγίζει το κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά την καλή διαχείριση των οικονομικών σας και την ευρεία αποδοχή από τους κοντινούς σας ανθρώπους και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Αποβάλλετε τις αρνητικές σκέψεις απ’ το μυαλό σας, προσπαθήσετε να ηρεμήσετε και να χαλαρώσετε και θα δείτε πως η επιτυχία και η ευτυχία δεν αργούν να φανούν στην ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από δεσμευτικά θέματα, τα γεγονότα κα τα αισθήματα σας θα σας ωθήσουν στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν. Σήμερα θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι περάσετε σε προσεγγίσεις, την εμφάνιση του θα κάνει ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οτιδήποτε έχει να κάνει με τα περιουσιακά σας στοιχεία, με ένα δικό σας ακίνητο, ή κάποιο που νοικιάζετε, τα αγαπημένα σας αντικείμενα, τα δικά σας κοντινά πρόσωπα και τους φίλους, ίσως σας πιέσουν και σας αγχώσουν με τις ανάγκες και τις επιθυμίες τους. Μην ανέχεστε περιττά βάρη και ευθύνες στους ώμους σας από αυτά που μπορείτε να σηκώσετε, συζητήστε με το ταίρι σας και αποφασίστε από κοινού για το ερωτικό μέλλον, μοιραστείτε τις αγωνίες και τις ανασφάλειες σας, δείξτε ψυχραιμία στις προκλήσεις,

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, θα περάσετε σε θερμές προτάσεις και άμεσες ερωτικές εκδηλώσεις. Σήμερα θα νιώσετε την απόλυτη ερωτική ένωση και την ασφάλεια της αγάπης. Σε περίπτωση που είστε σε απόσταση, καταλαγιάζει ο θυμός, το πρώην ταίρι σας θα κάνει την κίνηση να μιλήσει ή να συναντηθεί μαζί σας. Θερμές και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι εκδηλωθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, αυτή η γνωριμία θα καταλήξει σε δεσμό.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η ανάγκη σας να γνωρίσετε νέους ανθρώπους στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, να παίξετε περισσότερο με το επικοινωνιακό σας ταλέντο και τις προσωπικές σας συναναστροφές, είναι αρκετά μεγάλη σήμερα, φίλοι Ιχθύες, η σημερινή όψη σας παροτρύνει να εκφράσετε την γνώμη και τις απόψεις σας, να κινήσετε γη και ουρανό για να πραγματοποιηθούν οι φιλοδοξίες και οι επιθυμίες σας. Έχοντας υπομονή και κρατώντας χαμηλούς τόνους με το ταίρι σας, χειρίζεστε τις εξελίξεις προς όφελός σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη σας φέρνει συναισθηματικό άνοιγμα, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο αλλάζει στάση απέναντι σας. Κατόπιν ενός τυχαίου συμβάντος θα περάσει σε εξομολογήσεις, οι επαφές σας από εδώ και πέρα θα πάρουν ερωτική μορφή. Με λίγα λόγια προμηνύεται έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης με άτομο που το γνωρίζετε πολύ καλά. Αυθόρμητες εκδηλώσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα ιδιαιτέρως αισθησιακό, ετοιμαστείτε για θερμές στιγμές έντονης έλξης!

Πηγή: pierianews.gr