Σήμερα ​η Πανσέληνος στη 16η μοίρα του άξονα Κριού-Ζυγού.

Η Πανσέληνος που ολοκληρώνεται σήμερα θα είναι βοηθητική για την περαίωση ζητημάτων τα οποία  σχετίζονται με τη δουλειά, το σπίτι ή  άλλες προσωπικές σου υποθέσεις. Οι άνθρωποι με τους οποίους θα συναναστραφείς προκειμένου να διεκπεραιώσεις αυτά τα θέματα, οι «άλλοι», θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο στο να τα φέρεις εις πέρας. Αυτό το φεγγάρι έχει βοηθητικές όψεις και θα φέρει ευκαιρίες  για να κλείσεις εκκρεμότητες. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αγαπητοί Κριοί, δεν είναι διόλου απίθανο να εκνευριστείτε σήμερα για ένα ζήτημα που αφορά στην δουλειά σας, να παρεξηγηθείτε με ένα αγαπημένο πρόσωπο ή το ταίρι που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, γι’ αυτό καλό θα είναι να συγκρατήσετε την υπερβολική σας παρορμητικότητα, διοχετεύοντας το πάθος και την επιμονή σας, στις τρυφερές και δοτικές στιγμές με το ταίρι σας. Μην εκρήγνυστε με το παραμικρό, εγκυμονεί κίνδυνος σοβαρής ρήξης στον δεσμό σας. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα σας δοθεί η δυνατότητα να ηρεμήσετε, να χαλαρώσετε και να εστιάσετε στις ερωτικές σας διαθέσεις. Θα επικεντρωθείτε στο ταίρι σας, ωστόσο εκρηκτική θα είναι η αντίδραση σας σε περίπτωση που προσπαθήσει να σας πιέσει για αποφάσεις που αυτή τη στιγμή δεν νιώθετε έτοιμοι να τις πάρετε. Για εσάς τους ερωτικά μόνους, θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας με πρόσωπο εντυπωσιακής εμφάνισης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αμεσότητα και ευθύτητα κυριαρχούν σήμερα φίλοι Ταύροι στα εργασιακά σας και τις προσωπικές σας σχέσεις, τακτοποιούνται εκκρεμότητες από το παρελθόν, εκφράζετε με άνεση τις ανησυχίες και τις ανασφάλειες σας για το μέλλον στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας. Γίνετε πιο χρήσιμοι στον εαυτό σας και στον περίγυρό σας, βρείτε τον αποτελεσματικό εκείνο τρόπο που θα οδηγήσει τον δεσμό σας στο δρόμο της ευτυχίας και της ισορροπίας, συζητήστε με το άλλο σας μισό τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας ωθήσει στο να διεκδικήσετε συγκεκριμένο ερωτικό πρόσωπο, θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο επανασύνδεσης με παλιά σας αγάπη. Θα προχωρήσετε σε συναισθηματικές συζητήσεις, θα ανακαλύψετε αλήθειες που ήταν κρυμμένες εδώ και αρκετό καιρό. Σήμερα θα υπάρξουν αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά τον τρόπο σκέψη σας. Σε προσωπικό ραντεβού αναζωπυρώνετε έρωτας που δεν ξεχάστηκε ποτέ.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να εξάψουν τις ανασφάλειες και τον εκνευρισμό σας αγαπητοί Δίδυμοι, γι’ αυτό καλό θα είναι να μην επιρρίπτετε ευθύνες στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν, αλλά να μετριάσετε το άγχος και τις ανησυχίες σας. Υπάρχουν πολλοί λόγοι και πολλά θέματα που μπορούν να σας βγάλουν από τα ρούχα σας σήμερα, οι αισθησιακές και μοναχικές στιγμές όμως με τον ερωτικό σύντροφο, ανταμείβουν το φλογερό σας ταμπεραμέντο. 

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και πρακτικοί. Ελκυστική θα είναι η ερωτική σας αύρα, η ανάγκη σας για νέες γνωριμίες θα σας κάνει πρόσχαρους και προσιτούς. Στις ερωτικές σας προσεγγίσεις θα παραγκωνίσετε αναστολές και ηττοπάθειες, η επιλογή σας να φανείτε άμεσοι στον τρόπο επικοινωνίας σας θα φέρει αποτέλεσμα επιτυχίας. Δραστήρια θα είναι η στάση σας, σήμερα θα έχετε μια γεμάτη μέρα με συναντήσεις και ουσιαστικές συνομιλίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η καλή οργάνωση στην δουλειά σας και η σωστή επιλογή συνεργατών, είναι σήμερα φίλοι Καρκίνοι το κυριότερο μέλημά σας, είτε γιατί έτσι αποκτάτε ευελιξία για να φέρετε εις πέρας τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει, είτε γιατί πρέπει να κάνετε συμφέροντες συμβιβασμούς για να εκπληρωθούν με επιτυχία οι φιλοδοξίες σας. Μην σπαταλάτε άδικα τις δυνάμεις σας για να πείσετε το ταίρι σας να ακολουθήσει τους ρυθμούς που επιλέξατε, χαλαρώστε από το βάρος της ημέρας στην ζεστασιά της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα διακατέχεστε από δυναμικότητα και αυτοπεποίθηση, θα επιτύχετε στις ερωτικές σας διεκδικήσεις. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους θα προκύψουν απρόοπτα και ευχάριστα συμβάντα που ενδεχομένως να φέρουν έντονα καρδιοχτυπήματα. Αναστάτωση θα φέρει στην καρδιά σας γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο, θα υπάρξει δυνατότητα καινούργιας ερωτικής σχέσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει την καρδιά του, θα εκπλαγείτε από τα ερωτικά λόγια που θα ακούσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Παρεμβάλλονται σήμερα στην δουλειά σας κάποιοι αστάθμητοι παράγοντες που δεν είχατε προβλέψει αγαπητοί Λέοντες και είναι πολύ πιθανόν να αναλάβετε κάποιο ρίσκο για να πραγματοποιήσετε τα σχέδια και τις προσδοκίες σας. Η ερωτική σας ζωή φλέγεται από πάθος και αγάπη, η σχέση σας με τον άνθρωπο που σας συντροφεύει συναισθηματικά, επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις, μην χαλάσετε το αποψινό όνειρο με την ανυπομονησία και τον εγωισμό σας, μην γίνεστε απρόβλεπτοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, δυσκολίες θα υπάρξουν στην επικοινωνία σας, η στάση σας στο ταίρι σας θα είναι άκαμπτη ίσως και επιτακτική. Σε υψηλό επίπεδο θα βρίσκεται ο ερωτισμός σας, όσοι από εσάς είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας, θα σας δοθεί ευκαιρία σχέσης με άτομο, που κατά κύριο λόγο, αυτό που θα σας τραβήξει επάνω του θα είναι η εντυπωσιακή εξωτερική του εμφάνιση. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη και η κατάληξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας κάνει ευθείς και άμεσους στην δουλειά και τις διαπροσωπικές σας επαφές, ευνοεί την επικοινωνία σας με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, τονίζει το ευαίσθητο και δημιουργικό κομμάτι του εαυτού σας, με αποτέλεσμα να παρακινηθείτε σε μια πολύωρη συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο για να επιλύσετε πρόσφατες παρεξηγήσεις. Δεν αποκλείεται να υπάρξει μια συνάντηση με ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, που ίσως αποσυντονίσει τα συναισθήματά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα θελήσετε να εντυπωσιάσετε και να κλέψετε καρδιές. Ίσως να εμφανίσετε τάσεις υπεροψίας, προσοχή στις υπερβολές, ενδεχομένως να είναι κάπως επιδεικτικός ο τρόπος συμπεριφοράς σας. Γοητευτικό και ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή του αντίθετου φύλου. Εσείς που είστε στην αρχή της σχέσης σας, η στάση που θα κρατήσετε θα ενθαρρύνει το ταίρι σας να περάσει σε προσωπικές αποκαλύψεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μια ημέρα με πλανητικές ιδιαιτερότητες όπως η σημερινή, σημαίνει για σας φίλοι Ζυγοί πως ίσως χάσετε τις ισορροπίες σας, πως μπορεί να συγκρουστείτε με τους δικούς σας ανθρώπους, με τους συναδέλφους ή με το ταίρι σας, σε σημείο που ίσως να δημιουργηθεί σοβαρή και επικίνδυνη ρήξη. Δείξτε την μεγαλοψυχία, την γλυκύτητα και τους ευγενικούς σας τρόπους, προσπεράστε τις συγκρούσεις, τα πισώπλατα μαχαιρώματα και την κακοήθεια, μην θυμώνετε με το ταίρι σας για μικροπράγματα και λεπτομέρειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, πρώτον θα επιμεληθείτε ιδιαιτέρως την εξωτερική σας εμφάνιση, δεύτερον, θα εκτοπίσετε αβάσιμες φοβίες, αναστολές ή προκαταλήψεις. Σήμερα παίρνετε την απόφαση να αποκαλύψετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, κρυμμένες σας σκέψεις ή επιθυμίες σας, τα εξομολογητικά σας λόγια θα καταφέρουν να αλλάξουν τα δεδομένα. Σε περίπτωση που αναζητάτε νέα γνωριμία, φανείτε παρατηρητικοί στους γύρω σας, κάποιος θα σας κοιτάζει με θαυμασμό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η εμπιστοσύνη στους κοντινούς σας ανθρώπους και στους συνεργάτες σας και η προσωπική σας εντιμότητα, παίζουν σημαντικό ρόλο σήμερα σε όλους τους τομείς της ζωής σας αγαπητοί Σκορπιοί. Μπορεί οι μικροπαρεξηγήσεις να μην λείψουν, όμως την ίδια στιγμή δημιουργείται ένα σημαντικό αντίβαρο στις πιέσεις και στο άγχος σας. Η σχέση σας με τον ερωτικό σύντροφο τροφοδοτεί την αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση στα αισθησιακά σας ταλέντα και την τρυφερότητα που αγκαλιάζετε το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ενισχυμένη θα είναι η αποφασιστικότητα σας, θα νιώθετε ενθουσιασμό, αισιοδοξία, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές ανανέωσης. Σήμερα ένα ξαφνικό συμβάν θα κλείσει με ερωτική επιτυχία, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα γνωριστείτε με άτομο που πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν ερωτικές διαστάσεις. Κατόπιν τολμηρής ερωτικής συζήτησης ισορροπούν έκρυθμες καταστάσεις, θα τα ξαναβρείτε με το πρόσωπο που είχατε τσακωθεί ή χωρίσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σκεφτείτε με ιδιαίτερη προσοχή και ωριμότητα τις φιλοδοξίες που έχετε στην δουλειά σας και την ορμητικότητα που αντιμετωπίζετε τις προσωπικές σας σχέσεις σήμερα φίλοι Τοξότες, μην κάνετε απρόσεκτες και βιαστικές κινήσεις που ίσως σας κοστίσουν κάποια σημαντική φιλία, ή την ηρεμία και την γαλήνη στον δεσμό σας. Αφιερώστε χώρο από την καρδιά σας και χρόνο από τις υποχρεώσεις σας στο ταίρι σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας με πράξεις, μην εξαγριώνεστε τόσο εύκολα και χαλάτε τις όμορφες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, απόλυτος ίσως και κάπως πεισματάρικος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως θερμή, συναισθηματική, και ερωτική. Σήμερα προτεραιότητα σας θα είναι η προσωπική σας ηρεμία και χαλάρωση. Οι ελεύθεροι μετά χαράς θα δεχτείτε προτάσεις για εξόδους, εσείς που θέλετε να ανανεώσετε τις συνθήκες της ερωτικής σας ζωής, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ερωτικό ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αναζητήστε μέσα σας τις πραγματικές και ουσιαστικές ευθύνες που σας αναλογούν για τα λάθη και τις παραλείψεις που προκύπτουν στην δουλειά σας, μην δέχεστε αδιαμαρτύρητα το μένος και τις εκρήξεις των ατόμων που σας περιβάλλουν σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, μην χάνετε την ψυχραιμία σας με άχρηστες ενοχές και μην παίζετε το παιχνίδι των άλλων. Αν νιώθετε την ανάγκη να συζητήσετε τα προβλήματα που σας αγχώνουν, κάντε το γαλήνια και ήρεμα, μην επηρεάζετε την ισορροπία της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ίσως να μην είναι ιδιαιτέρως συμβιβαστικές οι διαθέσεις σας, ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα που σας πνιγούν ή σας καταπιέζουν. Περνάτε σε αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Εσάς τους ερωτικά μόνους, θα σας δοθεί η ευκαιρία να φλερτάρετε και να προχωρήσετε σε καινούργιες ερωτικές αναζητήσεις. Προσεγγίστε το πρόσωπο που θα τραβήξει το ερωτικό σας ενδιαφέρον, θα υπάρξει θετική κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μήπως δεν πρέπει να ενοχλήστε τόσο πολύ φίλοι Υδροχόοι με τα δικαιώματα και τις ιδέες των ανθρώπων που σας περιβάλλουν; Μήπως δεν είναι απαραίτητο να δημιουργήσετε σήμερα έκρυθμο και ανταγωνιστικό κλίμα στους χώρους που κινείστε; Ξεχάστε τις μικροπρέπειες και τις λεπτομέρειες που βασανίζουν τις σκέψεις και το μυαλό σας, διώξτε από την συναισθηματική σας ζωή την ίντριγκα και το πείσμα, αγκαλιάστε με ρομαντική και ενεργητική διάθεση τον ερωτικό σας σύντροφο και όλα θα περάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα βγάλει στην επιφάνεια το αντιδραστικό σας πείσμα. Σας δίνω τη συμβουλή να χαλιναγωγήσετε τάσεις ισχυρογνωμοσύνης, προτιμήστε τη διαλλακτικότητα, αφήστε στο ταίρι σας περιθώριο συνεννόησης. Ιδιαιτέρως ελκυστικό θα είναι το στυλ σας, έντονο ερωτισμό θα εκπέμπετε, ένα πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει. Εσείς οι ελεύθεροι, τώρα θα έχετε την ευκαιρία να ανανεωθείτε, ίσως και να ερωτευτείτε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Ίσως η ανάγκη σας να εκφραστείτε σήμερα δημιουργικά, κοντράρεται έντονα φίλοι Ιχθύες με τις υποχρεώσεις και τα βάρη που έχετε επωμιστεί να διεκπεραιώσετε, μπορεί να γίνετε περισσότερο αναλυτικοί στα πρακτικά θέματα της καθημερινότητας και πιθανόν να επωμιστείτε άγχος και πίεση για να πραγματοποιηθούν τα σχέδια σας. Δεν υπάρχουν αδιέξοδα στην αγάπη, συζητήστε με ειλικρίνεια και ζεστασιά με το ταίρι σας ένα δίλημμα που βασανίζει την σχέση σας, ο έρωτας θα γιατρέψει τις αμφιβολίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας θα σας φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης, τακτοποιούνται λεκτικές παρεξηγήσεις, αναλυτικές συζητήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση. Ενισχυμένη θα είναι η γοητεία και η ελκυστικότητα σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε υπονοούμενα και διακριτικό φλερτ. Εσείς θα αποφασίσετε αν οι επαφές σας πάρουν ερωτικές διαστάσεις ή αν θα μείνουν μόνο φιλικές. Σήμερα η μέρα σας θα κλείσει με απρόοπτο ραντεβού!

Πηγή: pierianews.gr