Σήμερα το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η ήμερα έρχεται με εκρηκτική διάθεση, καθώς αυτή η όψη δείχνει πως δύσκολα θα υπάρξει ηρεμία. Η δυσαρμονική συνάντηση Άρη-Πλούτωνα φέρνει έριδες, αντιπαραθέσεις, συγκρούσεις και χτυπήματα «κάτω από τη ζώνη». Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από καταστάσεις που «μυρίζουν μπαρούτι» και θα βγεις κερδισμένος. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου φέρνει δίψα για γνώση, για μάθηση και πνευματική πρόοδο. Αυτό μπορείς να το κανείς μέσα από ομαδικές δραστηριότητες σε φιλοσοφικούς συλλόγους, διαλέξεις, σεμινάρια και ομάδες ή συζητήσεις με ανθρώπους που κάτι έχουν να σε διδάξουν, είτε κατά μόνας με ντοκιμαντέρ, βιβλία κλπ. H μέρα σου δημιουργεί ευκαιρίες για εξόδους με το ταίρι σου και αγαπημένους ή αν είσαι μόνος, η ωραία για σένα μέρα σου φέρνει φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας προκαλέσει συναισθηματική έξαρση και ταυτόχρονα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να κάνει η καρδιά σας μια ριζοσπαστική στροφή. Απρόβλεπτη θα είναι η συμπεριφορά σας, ποικιλία αντιδράσεων θα έχει η στάση σας. Σε προσωπική συνάντηση με άτομο που υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη θα υπάρξουν απρόσμενες αναστατώσεις. Σήμερα τα συμβάντα θα είναι έντονα, ίσως να χρειαστεί να πάρετε αποφάσεις σχετικά με την πορεία της προσωπικής σας ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ημέρα αυτοκριτικής, απολογισμού πεπραγμένων, επιθυμιών, εκκρεμοτήτων είναι η σημερινή μέρα. Η μέρα σου δίνει την ευκαιρία να ανανεώσεις το σπίτι σου και τις επαφές με τον ευρύτερο οικογενειακό σου κύκλο. Η δυναμική που έχεις αναπτύξει, θα ανεβάσει την αισθηματική σου διάθεση για το ταίρι σου, αλλά και την ικανότητα σου να πραγματοποιείς κάθε επιθυμία και επιδίωξη σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα πάρετε την απόφαση να αποκαλύψετε τη θερμή σας πλευρά. Σήμερα θα αξιοποιήσετε τις προκλήσεις που θα υπάρξουν, θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, ωστόσο προσοχή στον υπερβολικό ενθουσιασμό. Θερμότητα θα επικρατεί στην καρδιά σας, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τα πάει μια χαρά και θα καταφέρει θα ανεβάσει την έλξη σας στα ύψη. Θα απολαύσετε χωρίς ανασφάλειες τα απρόοπτα συμβάντα που θα προκύψουν.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου παρέχει την δυνατότητα να επιλύσεις θέματα που σχετίζονται με τις διαπροσωπικές και επαγγελματικές σου σχέσεις. Την δυναμική και την ικανότητα να το πετύχεις σου παρέχει η μέρα που σε οπλίζει με διπλωματικότητα και πρόθεση να μην αφήσεις εκκρεμότητες, πράγμα που θα επιδράσει ευνοϊκά στη σχέση με το ταίρι σου αλλά και σε οτιδήποτε άλλο θελήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα ενθουσιαστείτε, τα συμβάντα θα είναι ιδιαιτέρως ενθαρρυντικά. Το ελκυστικό και αεράτο σας παρουσιαστικό θα τραβήξει την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου, έρχονται συναισθηματικά ανοίγματα που θα δημιουργήσουν επαφές μεγάλης διάρκειας με προοπτική σταθερού δεσμού. Ξαφνική πρόταση που θα λάβετε θα ζωντανέψει τις διαθέσεις σας, θα ακουστούν εξομολογήσεις που θα φέρουν αναστατώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας σχέσης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου δημιουργεί υποχρεώσεις που πρέπει να διεκπεραιώσεις και δεν είναι μόνο δικές σου, αλλά επωμίζεσαι και άλλων που σου τις αναθέτουν, για να μην πω φορτώνουν. Ευτυχώς για σένα, την παραπανίσια ενέργεια που χρειάζεσαι σου την δίνει η μέρα και έτσι τα βγάζεις πέρα. Η εύνοια της αστρολογικής συγκύριας, μπορεί να σου φέρει μια ευνοϊκή εξέλιξη στα επαγγελματικά σου, που θα έχει αντίκτυπο στα οικονομικά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αλλοπρόσαλλες ψυχολογικές καταστάσεις θα σας φέρουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, ωστόσο θα υπάρξουν τυχαία συμβάντα που θα οδηγήσουν σε θερμές εκδηλώσεις και απρόσμενες εξομολογήσεις. Σε περίπτωση που μπερδευτείτε και αποπροσανατολιστείτε να ξέρετε πως στην πορεία θα υπάρξουν ξεκάθαρα λόγια και ειλικρινείς κουβέντες που θα βάλουν τελικά τα πράγματα στη σωστή τους θέση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σου επιτρέπει να ξεκουραστείς και να απόλαυσης όσες ασχολίες σε ευχαριστούν. Σήμερα θα τραβήξεις όλα τα βλέμματα επάνω σου και σε ό,τι και να αποφασίσεις να κάνεις, ενώ θα βρίσκεσαι στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος. Όλα είναι ευνοϊκά για σένα, αισθηματικά κυρίως, όπου το ταίρι σου θα προσβλέπει σε σένα το ίνδαλμα του, αλλά και σε κάθε άλλο τομέα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας για εξηγήσεις και ξεκαθαρίσματα, για αποκατάσταση σχέσεων και για ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές κόντρες, στόχος σας θα είναι να διασφαλίσετε σχέσεις, να σταθεροποιήσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε. Με αιφνιδιαστική πρόταση και με ακόμα πιο αιφνιδιαστική εξομολόγηση ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας απελευθερώσει συναισθηματικά, εντελώς απρόοπτα θα αποκαλυφθεί μεταξύ σας αμοιβαία έλξη.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μέχρι τώρα είχες τη πολυτέλεια να παραβλέπεις και να αναβάλεις την διευθέτηση των υποχρεώσεων σου που απορρέουν από τις ανάγκες του σπιτιού σου. Η αστρολογική όψη της ημέρας σου ¨ανεβάζει στροφές¨ στο μοτέρ σου και σε πιάνει μια μανία που δεν σε στάματα τίποτε, ούτε καν το ταίρι σου! Διεκπεραιώνεις τα ΠΑΝΤΑ, βγάζεις όλα τα ¨δανεικά¨ από την περίοδο χαλάρωσης και έχεις την βούληση αλλά και την ικανότητα να τα φέρεις σε αίσιο πέρας, ακόμη και με υπερβολές! Ένα Μεγάλο Μπράβο!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ίσως να μην καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές αντιδράσεις, τα συναισθήματα σας θα βρίσκονται σε σύγχυση, ωστόσο ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας φερθεί με ιδιαίτερη συγκαταβατικότητα. Σας συμβουλεύω να προτιμήσετε τις ήρεμες συζητήσεις, αποφύγετε τους εκρηκτικούς διαλόγους. Αν κάποιοι από εσάς βιώνετε χωρισμό, μια απρόοπτη συνάντηση θα σας ανοίξει προοπτική επανένωσης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η μέρα τονίζει τα επικοινωνιακά σου ταλέντα που πρέπει να εκμεταλλευθείς, ώστε να προβάλεις στον περίγυρο σου τις μύχιες επιθυμίες σου. Γίνεσαι εξωστρεφής και εκφραστικός/η και αναζητάς ομοϊδεάτες να σε υποστηρίξουν στα όσα επιθυμείς. Όμως και μια άλλη πτυχή σου ενεργοποιείται, αυτή της διάθεσης σου να βοηθήσεις τους φίλους σου όπου και όσο χρειάζονται, εμπλέκοντας και το ταίρι σου σ’ αυτό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας φέρει άγχος, πίεση, αβάσιμες ανησυχίες, ίσως και άτοπους προβληματισμούς, το νου σας να μην βγείτε εκτός λογικών ορίων. Ένα τυχαίο ερωτικό  γεγονός θα σας δημιουργήσει αρνητικές υποψίες που θα είναι καθαρά δημιουργήματα της σκέψης σας. Δεν αποκλείεται από μόνοι σας να προκαλέσετε βάρος στην καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Όταν κάποιος/α παραμελεί τις υποχρεώσεις του, μετά τρέχει και δεν φτάνει. Έτσι λοιπόν και συ άφησες εκκρεμότητες που σε κάνουν τώρα να γεμίζεις άγχος. Η αστρολογική όψη της ημέρας απαιτεί να δραστηριοποιηθείς ώστε να απαιτήσεις με αξιώσεις την βελτίωση των οικονομικών σου και την επαγγελματική σου καταξίωση. Αυτά θα τα κατορθώσεις με την βοήθεια από το ταίρι σου και με κάποιες χρήσιμες νέες γνωριμίες που στο πλαίσιο επαγγελματικών μήτινγκς θα προωθήσεις τα εργασιακά σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα βιώσετε ένα συναισθηματικό μπέρδεμα, δεν αποκλείεται να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές φοβίες, υποσυνείδητες ή συνειδητές, υπαρκτές ή φανταστικές. Αν προσπαθήσετε με ηρεμία να βάλετε σε τάξη τον εσωτερικό σας κόσμο θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα βρείτε κατανόηση και συναισθηματική συμπαράσταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα μπορείς να εκδηλώσεις το τι πράγματι επιθυμείς. Πολύτιμος βοηθός το ταίρι σου σε ό,τι επιχειρείς. Θα σου δοθεί η ευκαιρία να διαπιστώσεις ότι έχεις την αναγνώριση και της προσωπικότητος σου και του μορφωτικού σου επίπεδου που σου επιτρέπουν την προαγωγή των συνεργασιών αλλά κα των νέων σχέσεων που μπορεί να έχουν αποφασιστική σημασία στην πρόοδο σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, για εσάς τους ελεύθερους απρόοπτη γνωριμία θα φέρει ευχάριστες αναστατώσεις, έρχεται στην καρδιά σας ελπίδα και αισιοδοξία. Το πρόσωπο που θα ανοίξει κουβέντα μαζί σας θα έχει ειλικρινείς βλέψεις και σοβαρά αισθήματα. Αν φανείτε δεχτικοί θα προκύψει θερμό προσωπικό ραντεβού που θα σας δώσει το άνοιγμα για ξεκίνημα σταθερής σχέσης. Έρχεται στην ζωή σας ταίρι με μελλοντικές προδιαγραφές, θα καταφέρετε να αποκτήσετε ασφάλεια και εμπιστοσύνη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε προκαλεί σε μια κατάδυση στα μύχια της ψυχής σου, ώστε με καθαρό μυαλό, να κρίνεις αντικειμενικά κάθε τι και καθέναν που σχετίζεται με σένα. Η μέρα, σε οδηγεί σε μια δημιουργική αυτοκριτική, που θα σε βοηθήσει να επιλέξεις σωστά τι και ποιους θέλεις να βρίσκονται γύρω  σου. Μια που τα πράγματα είναι ευνοϊκά για σένα μπορεί να αξιοποιήσεις μια οικονομική πρόταση που ίσως σε απαλλάξει από οικονομικές ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει διαλλακτικούς και ανοιχτόκαρδους, σήμερα θα δείξετε ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις συναισθηματικές σας υποθέσεις. Θα είστε αρκετά προσιτοί και συναισθηματικά εύκαμπτοι γι’ αυτό θα κλείσουν με επιτυχία συζητήσεις και προσωπικοί διάλογοι. Θερμότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας, το άτομο που θα εστιάσει το βλέμμα του επάνω σας θα σας πλησιάσει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως ελκυστικό. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να δώσετε καινούργιο νόημα στη ζωή σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Οι δραστηριότητες σου που σχετίζονται με συλλόγους, ομάδες, συνδέσμους εσωτερικών δραστηριοτήτων, σε παροτρύνουν να ασχοληθείς και να οργανώσεις κάποιες συναθροίσεις των μελών. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας τονώνουν αυτό που στον Στρατό αποκαλείται ¨πνεύμα Μονάδος¨, δηλαδή ομαδική συνείδηση ενότητας  για την επίτευξη του  κοινού  σκοπού, όπου η συμβολή από το ταίρι σου είναι αποφασιστική. Η όλη εύνοια της ημέρας ενεργεί ώστε να μεγαλώσει και ότι σχετίζεται με την κοινωνική σου αποδοχή και καταξίωση με επακόλουθο χρήσιμες γνωριμίες, που στον κατάλληλο χρόνο θα σου είναι επωφελείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ενδυναμώσει την θέληση σας για κατάκτηση, δεν αποκλείεται να ριχτείτε στις περιπέτειες με ένταση και ορμητικότητα. Η στάση σας θα είναι θερμή με άνεση στις εκδηλώσεις σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να προσεγγίσετε με επιτυχία το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για όσους από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να συναναστραφείτε με ολοκαίνουργια πρόσωπα, ένα συγκεκριμένο άτομο θα βρει τρόπο να σας κλέψει την καρδιά.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Νοιώθεις ότι πρέπει να αναγνωριστείς και στους δυο τομείς, και τον επαγγελματικό, αλλά και στον κοινωνικό, ιδίως από την αποδοχή που θα έχει το ταίρι σου. Αν το θέλεις πολύ, πρέπει να εκμεταλλευθείς την ευκαιρία που σου παρέχεται από την όψη της ημέρας, ώστε να ενεργήσεις και να πετύχεις αυτά που επιδιώκεις, σε όποιο πεδίο εσύ επιλέξεις. Η συγκύρια ευνοεί τις όποιες επαγγελματικές επιδιώξεις έχεις, οπότε, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για να επωφεληθείς και να αδράξεις την ευκαιρία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η όψη της ημέρας, θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βάλετε στη προσωπική σας ζωή ποικιλία, ένταση, και σασπένς. Σήμερα θα υπάρξει ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, οι προσεγγίσεις σας θα είναι αυθόρμητες και ιδιαιτέρως τολμηρές. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση θα εμφανιστείτε θετικοί σε υποθέσεις που θα απαιτούν δεσμεύσεις. Εσείς οι ελεύθεροι θα ερωτευτείτε, αυτή τη φορά δε θα υπάρξει κάποιο συμβάν που να ανακόψει την αισιοδοξία και τον ενθουσιασμό σας.

Πηγή: pierianews.gr