Σήμερα το τετράγωνο της  Σελήνης που βρίσκεται στον Κριό με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω.

Η ημέρα μπορεί να φέρει κάποιες παρασκηνιακές συζητήσεις και κινήσεις «κάτω από το τραπέζι», των οποίων τα αποτελέσματα θα φανούν σε μελλοντικό χρόνο. Λόγω του ότι αυτή η όψη ευνοεί το παρασκήνιο, προσπάθησε να αποφύγεις τις κρυφές ενέργειες μιας και αυτές θα μπορούσαν να φέρουν αρκετά απρόοπτα αργότερα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι όψεις αγαπημένοι Κριοί, φροντίζουν σήμερα να ανακτήσετε το δυναμισμό και την τόλμη σας προβάλλοντας τις δεξιότητες και την αξιοσύνη σας σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σας. Υπερβείτε τα εμπόδια και τις αντιξοότητες με τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό σας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες για μια καινούρια συναισθηματική γνωριμία να πάνε χαμένες, η επιτυχία και η ευτυχία βρίσκονται πολύ κοντά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή όψη θα τονώσει τα ερωτικά σας αισθήματα, θα εκδηλώσετε πάθος, θα αποδείξετε την αγάπη σας με πράξεις που θα εκπλήξουν. Θα νιώσετε την ανάγκη για ασφάλεια, δεν αποκλείεται να δώσετε στην ερωτική σας σχέση μια όψη κάπως πιο δεσμευτική. Θετική απάντηση που θα λάβετε από πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξει νέα προοπτική στην ερωτική σας ζωή, έρχονται υποσχέσεις που θα αποτελέσουν γερά συναισθηματικά θεμέλια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Φίλοι Ταύροι, το ενδιαφέρον σας επικεντρώνεται αφ’ ενός μεν στην οργάνωση και την τακτοποίηση όσων καταστάσεων, γεγονότων και θεμάτων αφορούν κυρίως τη σταθερότητα και τη σιγουριά της προσωπικής και συναισθηματικής σας καθημερινότητας, όσο και στη ζωντάνια, το κέφι και τα καλλιτεχνικά σας προσόντα. Κερδίστε την προσοχή των φίλων και του συντρόφου σας, έχοντας ετοιμοπόλεμο τον αισθησιασμό και το ταμπεραμέντο σας για το αντίθετο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις!!! Πρόσωπο που απασχολεί την καρδιά σας εδώ και πολύ καιρό, θα καταφέρει να ξεδιαλύνει το τοπίο ανοίγοντας προοπτική δεσμού. Η ανάγκη που θα έχετε για συναισθηματική ασφάλεια και ηρεμία, θα σας οδηγήσει σε εξομολογήσεις που θα σας βγουν σε καλό. Για εσάς τους ελεύθερους, καταφθάνουν έντονα ερωτικά γεγονότα που θα ανεβάσουν για τα καλά τις διαθέσεις σας. Αν θέλετε να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Βρείτε υποστήριξη σήμερα, καλοί μου Δίδυμοι, από τους συνεργάτες και τα κοντινά σας πρόσωπα στις ιδέες και τα πιστεύω σας, η σημερινή όψη αφυπνίζει την αυτοπεποίθηση και την αισιοδοξία σας, ζητώντας να είστε περισσότερο διαλλακτικοί και λιγότερο επιθετικοί ή προκλητικοί με την επικοινωνία σας. Εκμεταλλευτείτε την έμφυτη διπλωματία σας, μην πιστεύετε σε ψεύτικες υποσχέσεις, κρατήστε την ισορροπία και τη γαλήνη στην ερωτική σας ζωή, δίχως να αποφασίζετε εν ώρα θυμού και εκνευρισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, στόχος σας θα είναι η διατήρηση και η κατοχύρωση. Δεν θα έχετε καμία διάθεση να βάλετε σε κίνδυνο την ισορροπία του δεσμού σας, θα προτιμήσετε την ασφάλεια των ήδη κεκτημένων, θα αναζητήσετε μέλλον και διάρκεια. Πρόσωπο από το παρελθόν θα κάνει την εμφάνισή του, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να καταλήξετε σε επανασύνδεση. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού, η μέρα θα απελευθερώσει τον ερωτισμό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Διεκδικείστε ανταμοιβή και οφέλη για τον εαυτό σας σήμερα, αγαπημένοι Καρκίνοι, οι όψεις της ημέρας προτείνουν και συνιστούν να ξεδιαλύνετε τις καθημερινές συναναστροφές σας, είτε απ’ το επαγγελματικό, είτε απ’ το κοινωνικό και προσωπικό σας περιβάλλον δίχως να προκαλέσετε εκρήξεις, εκνευρισμό και κόντρες, αλλά με συνέπεια και πίστη στη διαίσθηση και το ένστικτό σας. Τίποτα και κανένας δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα συμφέροντά σας, αρκεί να τα διαφυλάξετε με την ειλικρίνεια σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε μια σταθερή ερωτική σχέση, θα αποφύγετε πρόσωπα που σας δημιουργούν ανασφάλεια ή αβεβαιότητα. Το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα επικεντρωθεί στη σχέση που αυτή τη στιγμή έχετε, κύρια επιδίωξη σας θα είναι να σταθεροποιηθούν τα αισθήματα σας, να εδραιωθεί η μεταξύ σας εμπιστοσύνη. Θα αφεθείτε ελεύθερα στην ανάγκη που θα νιώσετε για συναισθηματικές εξομολογήσεις, οι εξελίξεις θα φέρουν θερμή κατάληξη.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Συναισθηματική και προσωπική ασφάλεια αποκτάτε σήμερα, καλοί μου Λέοντες, με τη σημερινή όψη να στέκεται βοηθητικά στο πλευρό σας, για να κάνετε τις υποχωρήσεις και τους συμβιβασμούς που χρειάζεται στα θέματα συνεννόησης στην καθημερινότητά σας με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Καλύψτε τις τρέχουσες υποχρεώσεις σας έχοντας στο μυαλό σας πως το μοναδικό συναίσθημα που δεν εξαγοράζεται με υλικά αγαθά, είναι η αληθινή και ατόφια αγάπη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να χαλαρώσετε, στόχος σας θα είναι η ασφάλεια, η ηρεμία και η σταθερή πορεία. Στις επαφές και στις σχέσεις σας θα υπάρξει ανάγκη για συναισθηματική ομαλότητα, θα φανείτε συγκαταβατικοί και συνεννοήσιμοι. Στο ερωτικό σας ταίρι δεν αποκλείεται να εκφράσετε την επιθυμία να περάσει η σχέση σας σε ένα πιο δεσμευτικό στάδιο. Η απόφαση σας να αφήσετε ελεύθερο τον ερωτικό σας αυθορμητισμό θα σας ωθήσει σε εκδηλώσεις πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Ελιχθείτε, καλοί μου Παρθένοι, σήμερα στις τυχόν πιέσεις και προκλήσεις που δέχεστε στον εργασιακό σας χώρο και στις κοινωνικές σας επαφές, προστατέψτε τα έσοδά σας και την εύνοια που αρχίζει να φαίνεται στα οικονομικά σας από κακές γλώσσες και κακοήθη σχόλια, λειτουργήστε με την εξυπνάδα και το επικοινωνιακό σας ταλέντο, επωφεληθείτε σήμερα για να πετύχετε τη σταθερότητα και την ασφάλεια στα ερωτικά σας, είναι καιρός για σοβαρές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη σας φέρνει συναισθηματική σταθερότητα, ερωτική πίστη και δεσμευτικές υποσχέσεις. Ως προς το ταίρι σας θα είστε εκδηλωτικοί, ειλικρινείς και ιδιαιτέρως θερμοί, θα υπάρξει ερωτική ισορροπία, ασφάλεια, και θέληση για ακόμα πιο δεσμευτικές καταστάσεις. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια ερωτική σχέση δεν αποκλείεται να περάσετε σε επίσημες προτάσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Υπάρχουν σύμμαχοι πλανήτες στο πλευρό σας που στέκονται αρωγοί στο να προβάλλετε τα προσόντα και τις δεξιότητές σας σήμερα, αγαπημένοι Ζυγοί, στους ανωτέρους και στα κοντινά σας πρόσωπα και να εκτιμήσουν τους κόπους και τις προσπάθειές σας. Η σημερινή όψη σας δίνει αυτοπεποίθηση, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα, για να κυνηγήσετε τα ερωτικά σας όνειρα και να πετύχετε τη σταθερότητα και τη σιγουριά στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστείτε ερωτικά τρυφεροί και αισθησιακοί. Μαλακώνουν οι αντιδράσεις σας, πολύ θερμός θα είναι ο τρόπος που θα πλησιάσετε το ερωτικό σας ταίρι, δεχτικοί θα είστε σε διαφόρων ειδών ξεκαθαρίσματα. Ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες σχετικά με ζήτημα επανασύνδεσης, εσείς που επιθυμείτε να ξανακερδίσετε το πρώην ταίρι σας, τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να φανερώσετε επιθυμίες και αισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η όψη της ημέρας, φίλοι μου Σκορπιοί, σας αναγκάζει να βλέπετε τα πράγματα πολύ πιο όμορφα απ’ ό,τι είναι στην πραγματικότητα, είτε αφορά σε μια επαγγελματική πρόταση, είτε επηρεάζει τη συναισθηματική σας ζωή. Δώστε μεγάλη έμφαση στα μηνύματα της διαίσθησης και του ενστίκτου σας για το δεσμό σας, η διαύγεια της σκέψης και η ευσπλαχνία, είναι ο τέλειος συνδυασμός για να ολοκληρώσετε μια συζήτηση, επαναφέροντας όμορφες, ζεστές στιγμές απ’ το παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για τους ερωτικά μόνους, ένα πρόσωπο από το παρελθόν θα σας ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης, στο χέρι σας θα είναι αν θα την δεχτείτε ή όχι. Σήμερα θα υπάρξουν θερμές ερωτικές αποκαλύψεις που θα ανεβάσουν για τα καλά τις διαθέσεις σας. Καταφθάνει ευχάριστο ερωτικό ραντεβού, θα σημειωθούν ευνοϊκές ανατροπές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Συνδυάστε την επαναστατική σας φύση, φίλοι Τοξότες, με την ορθότητα της σκέψης και του μυαλού σας, μόνο έτσι καταφέρνετε να ξεπεράσετε τους υφάλους και τις παγίδες που υψώνονται στη δουλειά και τις διαπροσωπικές σας επαφές. Συμβιβαστείτε και συμμαχήστε με άτομα που ασκούν εξουσία γύρω σας, η όψη της ημέρας ρίχνει φως επιτυχίας στις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, ανοίγοντας το δρόμο για την προσωπική σας δικαίωση και τη θεαματική ανάκαμψη σε όλους τους τομείς της ζωής.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα βρει ηρεμία ο συναισθηματικός σας κόσμος, θα νιώσετε την ανάγκη να προχωρήσετε τις ερωτικές σας υποθέσεις με βήματα σταθερά, αναζητώντας ισορροπία και δέσμευση. Θα αποφύγετε ρίσκα και παράτολμες κινήσεις, στόχος σας θα είναι να απολαύσετε με ασφαλή τρόπο τα ήδη κεκτημένα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, απρόοπτη πρόταση που θα λάβετε, θα αναθερμάνει τις επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, που από καιρό υπάρχει μεταξύ σας κρυμμένη ερωτική έλξη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η μέρα κάνει τα πλανητικά της παιχνίδια με την όψη της ημέρας και ίσως σας προκαλέσει ανασφάλειες και αγωνίες στο επαγγελματικό σας περιβάλλον, αγαπημένοι μου Αιγόκεροι, που μπορείτε να ξεπεράσετε επιστρατεύοντας τα προσόντα σας και την εκτίμηση που τρέφουν οι άλλοι για τις ικανότητές σας. Ποντάρετε στις σημαντικές ευκαιρίες που παρουσιάζονται στην ερωτική σας ζωή, κάντε μια ήπια κουβέντα με το σύντροφό σας, που μπορεί να φέρει ένα θετικό αποτέλεσμα για το άμεσο μέλλον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα εστιάσετε σε αυτά που ήδη έχετε αποκτήσει, θα φανείτε συναισθηματικά και ερωτικά κατασταλαγμένοι. Η τρυφερή και θερμή σας στάση θα δημιουργήσει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας κλίμα σταθερότητας και έντονης ερωτικής έλξης. Παίρνετε την απόφαση να προσεγγίσετε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στο ερωτικό σας στόχαστρο, με δική σας πρωτοβουλία θα ολοκληρωθούν οι επαφές σας, καταλήγοντας σε έναρξη ερωτικής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η μέρα σηματοδοτεί από σήμερα φίλοι μου Υδροχόοι, την αρχή μιας ευχάριστης περιόδου που ενεργοποιούνται οι επιδιώξεις και οι προσδοκίες σας στον επαγγελματικό τομέα, ταυτόχρονα όμως γεύεστε τα οφέλη και στην ερωτική σας ζωή. Η ισορροπία και η αρμονία στις αποφάσεις και τις από κοινού επιλογές με τον σύντροφό σας, ανοίγουν το δρόμο στην ευτυχία σας, αφού μπορείτε να βάλετε σε τάξη όλες τις εκκρεμότητες που σας παιδεύουν και να εμπιστευτείτε και πάλι το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα σας αποτραβήξει από ανούσιες ή περιστασιακές ερωτικές σχέσεις, τώρα θα εστιάσετε στο σταθερό και στο σίγουρο. Αν το κλίμα μέσα στη σχέση σας είναι παγωμένο θα δοθεί έναυσμα για συναισθηματικό ξεμπλοκάρισμα, έντονες θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις. Ένα συμβάν και μια αναλυτική συζήτηση θα δώσει σοβαρές διαστάσεις στην πορεία σας, δεν αποκλείεται να περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις. Αν είστε ερωτικά μόνοι, τότε προετοιμαστείτε καταλλήλως, θα εμφανιστεί στο δρόμο σας ελκυστικό πρόσωπο.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Βάλτε ψηλά τον πήχη σήμερα, αγαπημένοι Ιχθύες, για να πετύχετε τις επαγγελματικές σας προσδοκίες, υλοποιήστε τις ιδέες και τα πλάνα σας ξεχνώντας μόνιμα το χθες. Μη δείχνετε ανυπομονησία και μην προσπαθείτε να αλλάξετε τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη, με ρεαλισμό και πρακτικότητα τα πάντα μεταμορφώνονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα θα είστε σταθεροί στις επιθυμίες σας, ήρεμη θα είναι η στάση σας ενδεχομένως και κάπως παθητική. Σε προσωπικό ραντεβού θα σας δοθεί η ευκαιρία να ξεκαθαρίσετε μια συγκεκριμένη ερωτική σας υπόθεση, τολμηρές ειλικρινείς εξομολογήσεις θα απελευθερώσουν εγκλωβισμένα αισθήματα. Για τους χωρισμένους λύνεται εμπόδιο ανάμεσα σε εσάς και το πρώην ταίρι σας, ανοίγεται μεταξύ σας δρόμος σταθερής ερωτικής πορείας χωρίς πισωγυρίσματα.

Πηγή: pierianews.gr