Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη.

Η Σελήνη περνά στον Τοξότη και από τη νέα της θέση θα φέρει σε προτεραιότητα τις επαφές με αγαπημένα σου πρόσωπα, τη διασκέδαση, πολύ πιθανόν να σε οδηγήσει και σε μία κοντινή «απόδραση» με ένα αγαπημένο σου φίλο ή με το ταίρι σου. Σήμερα προσπάθησε να κάνεις ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις και να αφιερώσεις λίγο χρόνο σε πράγματα που σε κάνουν να νιώθεις ξανά παιδί. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προβείτε σε καινούργια επαγγελματικά άλματα. Για εσάς που θέλετε να επεκταθείτε ή να αναλάβετε επιχειρηματικά ρίσκα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν χρηματικές απολαβές. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα θα σας φέρει σταθερά κέρδη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα έχετε την ανάγκη να κυριαρχήσετε, να επιβληθείτε, και να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Αυθορμητισμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις πράξεις σας, στα χέρια σας θα βρίσκεται ο έλεγχος της σχέσης σας. Σήμερα θα συμβεί γεγονός που θα αλλάξει για τα καλά τα δεδομένα της καθημερινότητας σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας με πρόσωπο που θα αναζωπυρώσει τις αισθήσεις σας ,θα εκδηλωθείτε με πράξεις άμεσες και θα σας βγει σε καλό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα φανείτε ιδιαιτέρως μαχητικοί ίσως και αρκετά ανταγωνιστικοί, στόχος σας θα είναι να κυριαρχήσετε. Δυναμική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας σε θέματα εργασιακών ή οικονομικών διεκδικήσεων, δεν αποκλείεται να τεθεί ζήτημα προαγωγής ή χρηματικής αύξησης. Στον αισθηματικό σας τομέα, μια νέα γνωριμία θα ιντριγκάρει τις αισθήσεις σας, αυτή η ευκαιρία θα είναι κατάλληλη για όσους από εσάς θέλετε να αλλάξετε ταίρι ή είστε μόνοι και σας κούρασε το αβέβαιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να προκληθούν αναστατώσεις στις επαφές με το ταίρι σας. Η στάση σας ενδεχομένως να είναι ανυπόμονη ίσως και αρκετά κτητική, καλό θα είναι να αποφύγετε τον απαιτητικό τρόπο συμπεριφοράς. Για εσάς που είστε χωρίς σχέση, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, τα γεγονότα θα σας φέρουν δίπλα σε ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Αν κινηθείτε με χαλαρότητα και σταθερό ενδιαφέρον τότε πολύ γρήγορα θα ανοιχτεί δίοδος νέας σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει, χρόνο θα διαθέσετε για τις επαγγελματικές σας εργασίες και υποχρεώσεις, ωστόσο προσοχή στις υπερβολές αποφύγετε το άγχος. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να ανεβάσετε την καριέρα σας ένα σκαλί πιο πάνω. Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, απρόοπτη εμφάνιση ελκυστικού προσώπου θα αναζωογονήσει τις διαθέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα έχετε τη διάθεση να περάσετε σε νέες διεκδικήσεις. Οι τυχαίες συμπτώσεις θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα αρνητικά δεδομένα μέσα στη σχέση σας, με δική σας πρωτοβουλία αλλάζουν οι συνθήκες. Για εσάς που διανύετε στάδιο μοναχικότητας τώρα θα σημειωθεί ανατροπή. Θα εμφανιστεί άνοιγμα καινούργιας γνωριμίας, εκδηλώστε άφοβα την έλξη που θα νιώσετε για το γοητευτικό πρόσωπο που θα σας φλερτάρει με ελκυστικό τρόπο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα θα απαλλαγείτε από ψυχικές φοβίες και αναστολές, με δυναμικές πράξεις και αποφάσεις θα εναντιωθείτε σε εμπόδια και φραγμούς. Μη φρενάρετε την ανάγκη που θα νιώσετε να διεκδικήσετε την οικονομική σας βελτίωση, θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να κυνηγήσετε αύξηση ή προαγωγή. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, το αποτέλεσμα θα σας φέρει χαρά και όχι απογοήτευση. Θα δείτε πως θα ανοιχτούν νέοι ορίζοντες, στα αισθηματικά σας θα υπάρξει ευχάριστη συνάντηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι δεν αποκλείεται να νιώσετε την ανάγκη για επανασύνδεση. Κάντε το βήμα να πλησιάσετε το πρώην ταίρι σας, με τον θελκτικό και κολακευτικό τρόπο έκφρασης σας θα καταφέρετε να επιτύχετε στις προσεγγίσεις σας. Θερμή θα είναι η συμπεριφορά σας με έντονη τη διάθεση να θέλετε να εκδηλώσετε την έλξη σας απελευθερωμένα χωρίς αναστολές. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να φέρει την κουβέντα σας σε προσωπικό επίπεδο, ουσιαστικά θα υπάρξει άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική επαγγελματικής ανόδου ίσως μια προαγωγή, ίσως ένα καινούργιο επιχειρηματικό άνοιγμα. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, ωστόσο προσοχή να μην υπερεκτιμήσετε τις δυνατότητες σας και πέσετε σε υπερβολές. Πιθανή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, εσείς που αναζητάτε καινούργιο ταίρι αξιοποιήστε τη γοητεία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, με ζωτικότητα και έντονη ενέργεια θα σας εφοδιάσει η μέρα. Μπαίνει σε λειτουργία η αυτοπεποίθηση σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και προτάσεις που θα σας ανοίξουν δρόμους επιτυχίας, είτε πρόκειται για επανασύνδεση, είτε για νέα γνωριμία. Για εσάς που είστε άνευ σχέσης λαμβάνει τέλος το στάδιο της αναμονής, θα σας δοθεί ευκαιρία να ‘ρθείτε πολύ κοντά με πρόσωπο που διεκδικείτε καιρό το ερωτικό του ενδιαφέρον. Καταφθάνουν έντονες επαφές και ανατροπές, που όλες θα είναι υπέρ σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε απόφαση να αλλάξετε τις βάσεις της ζωή σας, τόσο τις επαγγελματικές όσο και τις οικονομικές σχετικά με τις πηγές των εισοδημάτων σας. Διορατικότητα και οξυδέρκεια θα σας χαρακτηρίζει, εφευρετική θα είναι η σκέψη σας, θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, να κλείσετε εκκρεμότητες. Στον αισθηματικό σας τομέα συνομιλία με πρόσωπο καρδιάς θα καταλήξει σε υποσχέσεις και όρκους που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας, εσείς που διατηρείτε μακροχρόνια σχέση ίσως να προχωρήσετε σε δεσμεύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να προσεγγίσετε και να φλερτάρετε, να κυνηγήσετε οτιδήποτε μπορεί να συμβάλει στην προσωπική σας βελτίωση. Ευχάριστες επαφές θα προκύψουν, θα περικυκλώσει την καρδιά σας πρόσωπο που θα καταφέρει τελικά να κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Αποκαλύψεις και εξομολογήσεις θα τερματίσουν τους αρνητισμούς και τις απαισιόδοξες σκέψεις, τώρα ανοίγεται για εσάς νέα περίοδος με νέα σχέση.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας φέρνει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, από οικονομικής απόψεως θα είναι ιδιαιτέρως συμφέρουσα, ωστόσο οι παρούσες συνθήκες ίσως να σας δυσκολέψουν να πάρετε μια οριστική απόφαση. Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλλημα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Στα αισθηματικά σας θα υπάρξει ευχάριστη αναστάτωση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας τηλεφωνήσει, η στάση του θα σας ενθουσιάσει, στο χέρι σας θα είναι να ανοιχτεί μεταξύ σας προοπτική σταθερού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα καταφέρετε να ξεχωρίσετε, ελκυστική θα είναι η παρουσία σας, θα υπάρξει καινούργια γνωριμία. Αλλαγή πορείας θα σας δημιουργήσει η συνάντηση σας με ένα πρόσωπο, που θα βάλει στόχο να πρωταγωνιστήσει στην προσωπική σας ζωή και θα το πετύχει. Φανείτε δεκτικοί και δοτικοί, θα προκύψουν ευχάριστες εξελίξεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας, θα σας δώσει τη δύναμη να αποκοπείτε από σχέσεις και πρόσωπα του παρελθόντος, θα σας ενθαρρύνει στο να ξεκινήσετε νέα αρχή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ευνοήσει σε θέματα επαγγελματικών διαπραγματεύσεων, σήμερα θα καταφέρετε να περάσετε τις απόψεις ή τις ιδέες σας. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών συμφωνιών εμπιστευτείτε το ένστικτο σας. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για ενέργειες ρίσκου, αυτή τη φορά θα κινηθείτε δυναμικά, στρατηγικά, ίσως και ανταγωνιστικά. Στον αισθηματικό σας τομέα η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα σας δημιουργηθεί η ανάγκη να απελευθερωθείτε από αναγκαστικούς συμβιβασμούς που καθιστούν στάσιμη την προσωπική σας ζωή. Θα προτιμήσετε συναντήσεις και συζητήσεις με πρόσωπα που μπορείτε να εκφραστείτε ανοιχτά και αυθόρμητα χωρίς περιορισμούς. Θερμή θα είναι η διάθεση σας, ο τρόπος που θα χειριστείτε μια καινούργια γνωριμία θα έχει εξελίξιμη κατάληξη. Συνομιλία με ελκυστικό πρόσωπο θα κλείσει με μια τολμηρή και πολύ θερμή πρόταση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα θελήσετε να υπερισχύσετε και να κερδίσετε, δεν αποκλείεται να κινηθείτε κάπως ανταγωνιστικά. Δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε την καταξίωση, στόχος σας θα είναι η βελτίωση ή η προαγωγή. Έρχονται νέα ενδεχόμενα τόσο επαγγελματικά όσο και αισθηματικά, προσοχή στην υπερβολική αυτοπεποίθηση. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, για τους μοναχικούς ανοίγεται ευκαιρία νέας γνωριμίας και μάλιστα μελλοντικών προδιαγραφών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, φανείτε θετικοί στις προτάσεις που θα σας κάνουν, θα υπάρξει προοπτική ολοκαίνουργιας γνωριμίας. Ενθουσιασμός και δυναμικότητα θα χαρακτηρίζουν τις διαθέσεις σας, έντονη ελκυστικότητα θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του δεν αποκλείεται να σημειωθεί γεγονός επανασύνδεσης. Στο χέρι σας θα είναι αν θα γυρίσετε πίσω στα παλιά ή αν θα προχωρήσετε μπροστά με καινούργιο ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει κάπως κάθετους στις απόψεις σας, ενδεχομένως να βγάλετε πείσμα, προσοχή στις επαγγελματικές σας συζητήσεις. Σήμερα ενδεχομένως να προσπαθήσετε να διαφοροποιήσετε συνεργασίες ή εργασιακές συνθήκες, το μυαλό σας θα αναζητά τρόπους αλλαγής και βελτίωσης. Λήγουν καθυστερήσεις σε οικονομικά θέματα, έρχονται χρήματα στα χέρια σας, ωστόσο προσοχή να μην παρασυρθείτε σε ανούσια έξοδα και σε αγορές άσκοπων υλικών αγαθών. Στον ασθματικό σας τομέα θα έχετε μια θερμή μέρα, παίρνετε την απόφαση να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, περιπέτειες θα αναζητήσει η καρδιά σας, θετική στάση θα κρατήσετε στην πρόκληση που θα λάβετε από ένα ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Δεν θα λείψουν οι τολμηρές ενέργειες, επιθυμία σας θα είναι να βγείτε από το καθιερωμένο ίσως και το συμβατικό. Εσείς που είστε σε σχέση, στις επαφές με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε την αλλοπρόσαλλη ή επιπόλαιη συμπεριφορά. Στο δρόμο σας θα εμφανιστεί πρόσωπο-έκπληξη, ανοίγεται νέος ορίζοντας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, πρωτοποριακές οι ιδέες και οι απόψεις σας. Χωρίς ενδοιασμούς θα διατυπώσετε προτάσεις και νέες επαγγελματικές ιδέες. Δυναμικοί θα είναι οι στόχοι σας, βγαίνετε από την αδράνεια, με αισιοδοξία θα κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας. Σήμερα δεν αποκλείεται να προβείτε σε αγορές, προσοχή στις σπατάλες. Στον αισθηματικό σας τομέα η ανοιχτή και εκδηλωτική σας συμπεριφορά θα δώσει το έναυσμα σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο να σας πλησιάσει, οι σκοποί του θα είναι ξεκάθαροι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, έντονη θα είναι η επιθυμία σας για νέα αρχή οι πράξεις σας θα έχουν τόλμη και αυθορμητισμό. Σήμερα θα σας δοθεί το έναυσμα να αλλάξετε τις συνθήκες της προσωπικής σας ζωής, ένα ξαφνικό γεγονός θα σας βοηθήσει να ξεφρακάρετε τις στάσιμες καταστάσεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βρει τρόπο να αναθερμάνει τη μεταξύ σας έλξη, ίσως να πρόκειται για πρώην ταίρι σας. Για εσάς που δεν έχετε σκοπό να γυρίσετε στο παρελθόν, σε ανυποψίαστη στιγμή τα απρόοπτα θα φέρουν άνοιγμα νέας γνωριμίας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Εσείς που είστε σε αναζήτηση εργασίας, θα λάβετε πρόταση που θα είναι ικανή να σας προσφέρει ισορροπημένη πορεία με δυνατότητα οικονομικής σταθερότητας. Στον αισθηματικό σας τομέα απρόοπτες συναντήσεις μέσα σε φιλικό περιβάλλον θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, σήμερα θα ακούσετε θερμές φιλοφρονήσεις, κάποιο άτομο θα σας φλερτάρει. Η μέρα σας θα είναι ευχάριστη, θα συνομιλήσετε με καινούργια πρόσωπα, καταφθάνει άνοιγμα νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα τα χαρακτηριστικά σας θα είναι αυθορμητισμός και αισιοδοξία. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βγάλει στο κυνήγι αναζητήσεων, εκφράστε σκέψεις και αισθήματα θα βρείτε άμεση επιτυχία. Καταφθάνει συμβάν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να ζήσετε καινούργιες εμπειρίες. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει, θα βρει τρόπο να τραβήξει την προσοχή σας δίνοντας σας κίνητρο για προσωπική συνομιλία. Ακολουθήστε τη ροή των γεγονότων, θα προκύψει νέα γνωριμία, δεν αποκλείεται να ερωτευτείτε.

Πηγή: pierianews.gr