ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Βάζετε φρένο στις καχύποπτες σκέψεις, θα κινηθείτε με αισιοδοξία, σήμερα θα προσεγγίσετε σε κοινωνικό επίπεδο, δεκτική θα είναι η στάση σας. Στον κύκλο που θα εισχωρήσετε θα κερδίσετε τις συμπάθειες, εμπιστοσύνη θα σας δείξουν πρόσωπα που θα ενδεχομένως να συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Αξιοποιήστε τις συστάσεις και τις νέες γνωριμίες όχι μόνο σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά και σε προσωπικό. Τα γεγονότα θα είναι ελπιδοφόρα θα καταφέρετε να αλλάξετε καταστάσεις που δεν σας ικανοποιούν ή που δε σας αφήνουν το περιθώριο να εξελιχτείτε. Μια ανασκόπηση στα παλιά θα σας βοηθήσει να παραδεχτείτε και να αναγνωρίσετε λάθη, η αντίληψη και η στάση σας θα έχουν συναισθηματική ωριμότητα. Σε θέματα σχέσεων και επαφών φιλικών ή οικογενειακών έρχονται ευνοϊκά συμβάντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα περάσετε σε αποκαλυπτικές συζητήσεις προσπαθώντας να λύσετε ψυχικά συμπλέγματα και να απαλλαγείτε από αρνητικές καταστάσεις. Τα συμβάντα θα σας δώσουν ανοίγματα για εκμυστηρεύσεις, καλό θα είναι να τολμήσετε να βγάλετε εσώψυχα αισθήματα, δώστε ειλικρινείς εξηγήσεις χωρίς υπεκφυγές ή καμουφλαρίσματα. Σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας προσπαθώντας να τον βγάλετε από τις αυταπάτες του.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σαφήνεια και πειθώ θα έχουν τα λόγια σας, αποφασιστικότητα και αμεσότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, ωστόσο στις έκρυθμες καταστάσεις αποφύγετε την κατά μέτωπο επίθεση. Για να πέσει ο δείχτης επικινδυνότητας χειριστείτε τις δυσκολίες με τρόπο κάπως πιο διπλωματικό ή ευέλικτο. Σε ανταγωνιστικά ζητήματα προσπαθήστε να αποφύγετε τις υπερβολές, μη γίνετε θύμα ανεξέλεγκτης επιμονής. Στον οικονομικό σας τομέα προνοητικός θα είναι το τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας. Εσείς που περιμένετε καθοριστικές απαντήσεις θα σας ικανοποιήσουν τα λόγια που θα ακούσετε. Περάστε σε κινήσεις βελτίωσης, κάντε τις προτάσεις σας, σε τυχόν παρουσιάσεις θα τα πάτε πολύ καλά. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, η στάση σας θα είναι αυθόρμητη ίσως και κάπως απρόβλεπτη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα ίσως να φανείτε κάπως υπερβολικοί. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε σύγχυση, δεν αποκλείεται να ειπωθούν από την πλευρά σας παρορμητικά αιχμηρά λόγια. Συναισθηματικές εκρήξεις θα βγάλουν στην επιφάνεια αποκαλυπτικά γεγονότα, που θα σας βοηθήσουν να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας σχετικά με το ερωτικό πρόσωπο που διατηρείτε στο πλάι σας. Σας παροτρύνω να φανερώσετε αυτό ακριβώς που σκέπτεστε και νιώθετε, αλλά χωρίς υπερβολές.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Ενισχυμένες θα είναι οι πνευματικές σας ικανότητες, πρακτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Θα υπάρξει διαύγεια στη σκέψη σας, διπλωματικοί θα είναι οι ελιγμοί σας, θα καταφέρετε να διαχειριστείτε μεθοδικά τις δύσκολες καταστάσεις καθώς και τα άτομα που φέρνουν εμπόδια στα πλάνα σας. Στις συζητήσεις σας θα υπερισχύσετε με δυνατή επιχειρηματολογία, σήμερα θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις λεκτικές κόντρες, στόχος σας θα είναι η διευθέτηση και η επίλυση προβληματικών ζητημάτων. Στον οικογενειακό στα τομέα, με άμεσο τρόπο και ειλικρινά λόγια λύνετε μια συγκεκριμένη παρεξήγηση, θα είστε σε θέση να δώσετε εξηγήσεις και να διορθώσετε τις λανθασμένες εντυπώσεις. Σε κοινωνικό επίπεδο ανοίγονται οι κύκλοι σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε, σήμερα θα υπάρξουν επαφές και συναντήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα υπάρξει κίνδυνος με υποσυνείδητες ή προκατασκευασμένες φοβίες να μπερδέψετε το σκεπτικό σας δημιουργώντας στον εαυτό σας εσωτερικό συναισθηματικό μπλοκάρισμα. Σας συμβουλεύω να μην παρασυρθείτε από άτοπους προβληματισμούς, μην κουράζετε την σκέψη σας με εκδοχές και σενάρια που πηγάζουν από την φαντασία σας. Καλό θα είναι να μην γίνετε θύμα φανταστικών προβλημάτων, για την ώρα περάστε απλά σε ειλικρινείς συζητήσεις, μόνο έτσι θα βρείτε την άκρη του νήματος.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σε ισορροπία θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμο, τα συναισθήματα σας θα είναι ξεκάθαρα όχι αντιφατικά ή μπερδεμένα. Η εγκράτεια σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, στον εργασιακό σας χώρο η ανάγκη σας για ομαλή συνεργασία θα σας ωθήσει σε συγκαταβατικές ενέργειες που θα δώσουν πρακτικές λύσεις σε ανοιχτά ζητήματα. Τερματίζουν κόντρες, στην παρούσα φάση δεν θα υπάρξουν ρήξεις και πεισματικές αντιθέσεις. Στον οικογενειακό σας τομέα με τη χαλαρότητα σας θα διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις επαφές σας, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες σας, περιορισμένες οι απαιτήσεις σας. Για εσάς τους απογοητευμένους, θα δημιουργηθεί καινούργια προοπτική, αν στοχεύετε στη μεγάλη αλλαγή θα εμφανιστεί ελπιδοφόρο άνοιγμα. Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, δείξτε ενδιαφέρον στις νέες προτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα θα βγουν στο προσκήνιο ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Η ψυχολογία σας θα περάσει από διαφόρων ειδών στάδια, θα νιώσετε αδυναμία ή έντονη ανασφάλεια. Προσπαθήστε να προσαρμοστείτε στην πραγματικότητα που βιώνετε, καλό θα είναι να αποφύγετε την άτακτη διαφυγή από καταστάσεις που απαιτούν ειλικρίνεια. Δώστε βάση στα λόγια που θα σας πει το ερωτικό σας ταίρι, θα υπάρξουν εκμυστηρεύσεις που ουσιαστικά θα σας ανοίξουν τα μάτια.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα είναι πολύ πιθανόν να γίνουν συζητήσεις επαγγελματικής εξέλιξης, νέες ιδέες θα ακουστούν, οι προτάσεις θα είναι δημιουργικές, σκεφτείτε πολύ καλά πριν δώσετε τις τελικές σας απαντήσεις. Στις κουβέντες που θα ανταλλάξετε θα απαιτείτε ειλικρίνεια, σαφήνεια και αμεσότητα, αποφύγετε τις καθυστερήσεις. Διεκπεραιώστε ανοιχτά θέματα που σας δημιουργούσαν άγχος, κινηθείτε με αποφασιστική δράση. Σε περίπτωση εντόνου ενθουσιασμού προσοχή στις παρορμητικές αποφάσεις κυρίως σε θέματα οικονομικά, οι ενέργειες σας καλό θα είναι να μην έχουν υψηλή ριψοκινδυνότητα. Ουσιαστικά θα περάσει στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας, γι αυτό οι επιλογές και οι πράξεις σας θα πρέπει να βασίζονται στον ορθολογισμό, οι σπασμωδικές ενέργειες ενδεχομένως στην πορεία να δημιουργήσουν παγίδες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ίσως να πέσετε σε αδράνεια, ενδεχομένως να σας ακινητοποιήσουν οι αρνητικές και απαισιόδοξες θεωρίες σας. Θα είναι κάπως περιορισμένη η διάθεσή σας να κυνηγήσετε, θα προτιμήσετε να κλειστείτε μέσα στις προσωπικές σας σκέψεις, δεν θα έχετε όρεξη για διεκδικήσεις ή αλλαγές. Για τους ερωτικά μόνους θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε από την μοναχικότητα, καλό θα είναι να μην αδρανήσετε σε λάθος στιγμή.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Διαφόρων ειδών σκέψεις και υποθέσεις θα σας απασχολήσουν, ωστόσο θα καταφέρετε να σκεφτείτε με σύνεση και ορθολογισμό, θα συνειδητοποιήσετε ποιες είναι οι δυνατότητες σας και αναλόγως θα περάσετε σε διεκδικήσεις πατώντας γερά στο έδαφος. Ο ρεαλισμός σας θα σας βοηθήσει να αφήσετε στην άκρη αμφιβολίες και ανασφάλειες που βάση είχαν κάποιες ανυπόστατες καχυποψίες. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αρνητικές σκέψεις και τις άτοπες αμφισβητήσεις. Εσείς που πρέπει να διεκπεραιώσετε κάποιες συγκεκριμένες εργασίες θα είστε σε θέση να διαχειριστείτε το άγχος σας, βάλτε σε ιεραρχική σειρά υποχρεώσεις και ευθύνες. Στο κλείσιμο της μέρας θα αναζητήσετε ξέγνοιαστες συντροφιές και επαφές, φιλικές προτάσεις για εξόδους διασκέδασης θα σας βοηθήσουν να χαλαρώσετε. Κοινωνικοποιηθείτε, φροντίστε να δημιουργηθούν ευχάριστες και ανέμελες στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναστατώσει τη σκέψη σας, ενδεχομένως να ανασύρετε στην επιφάνεια παλιές αρνητικές αναμνήσεις συνοδευόμενες από απογοήτευση. Ανοιχτείτε στο ερωτικό σας ταίρι, θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε την ψυχολογία σας. Σήμερα ενδέχεται να κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο από τα παλιά, δεν αποκλείεται οι τυπικές σας επαφές να πάρουν πορεία ερωτικής εξέλιξης. Τα γεγονότα θα σας δώσουν το έναυσμα να δείτε με διαφορετικό μάτι, τόσο το παρελθόν σας όσο και το μέλλον σας.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Θα χαρακτηρίζεστε από ευχέρεια λόγου, έμπνευση και επιχειρηματολογία. Στις συζητήσεις τα λόγια σας θα είναι άνετα και αυθόρμητα, θα είναι κατάλληλη χρονική στιγμή να ανοίξετε συναισθηματικές κουβέντες, ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για εκμυστηρεύσεις. Σε περίπτωση που είστε σε δίλλημα για το αν θα πρέπει να περάσετε σε διεκδικήσεις, ένα απρόσμενο άνοιγμα που θα προκύψει από τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το πράσινο φως να κινηθείτε δραστικά, η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Θα τονωθεί η αυτοπεποίθηση και η αισιοδοξία σας, θετική απάντηση θα λάβετε σε πρόταση σας. Οι εξελίξεις θα είναι θετικές, αναπτερώνεται το ηθικό σας, εσείς οι απογοητευμένοι ανακτάτε τις δυνάμεις σας. Κοινωνική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και οικογενειακά πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα εμφανιστούν αυταπάτες, ίσως και κατασκευασμένες από εσάς τους ίδιους ψευδαισθήσεις. Δεν αποκλείεται να δημιουργήσετε μόνοι σας προβληματισμούς διαστρεβλώνοντας την πραγματικότητα. Αποφύγετε το άγχος, καλό θα είναι να μην φαντάζεστε αδιέξοδα που δεν υπάρχουν. Ερωτική ανασφάλεια θα σας διακατέχει, ωστόσο θα σας δοθεί η ευκαιρία να ανοίξετε ειλικρινείς συζητήσεις που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε την πραγματική όψη των καταστάσεων.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σωστή θα είναι η διαίσθηση σας, οι συζητήσεις σας θα είναι δυναμικές και ουσιαστικές, θα καταφέρετε να υπερισχύσετε σε περίπτωση που υπάρξουν εργασιακές αντιπαραθέσεις. Θα περάσουν οι δικές σας απόψεις, δείξτε εμπιστοσύνη στη δυναμική του λόγου σας, θα έχει τη δυνατότητα να πείσετε και να επηρεάσετε. Εστιάστε στην εργασιακή σας εξέλιξη θα έχετε τη διάθεση και την ευκαιρία να επεκτείνετε την επαγγελματική σας δράση. Οξυδέρκεια θα σας διακρίνει με μεθοδικότητα και επιμονή θα χειριστείτε κάποια δύσκολα θέματα, θετική κατάληξη θα έχει μια κίνηση σας σχετικά με οικονομική διεκδίκηση ή συμφωνία. Αυτοπεποίθηση , αυτοσυγκράτηση και σύνεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε σε θέση να οριοθετήσετε τις αντιδράσεις σας, ωστόσο προσοχή στις διαστάσεις της καχυποψίας σας κυρίως σε θέματα προσωπικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, κάπως μπερδεμένος θα είναι ο τρόπος σκέψη σας, θα σας δημιουργηθεί μέγιστη ανάγκη να απεγκλωβιστείτε από ψυχοφθόρες καταστάσεις. Σήμερα συνειδητά ίσως και κάπως μαχητικά, θα διεκδικήσετε την προσωπική σας ηρεμία και την ψυχολογική σας ισορροπία. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις με στόχο να βγάλετε στην επιφάνεια κρυμμένες καταστάσεις, ίσως και καταπιεσμένα αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Στις συζητήσεις σας θετικό αποτέλεσμα θα έχει η επικοινωνιακή τακτική που θα ακολουθήσετε θα είστε σε θέση να κατανοήσετε. Κάποιες απρόοπτες μικρό δυσκολίες ενδεχομένως να σας δημιουργήσουν άγχος, ωστόσο θα είστε σε θέση να κινηθείτε με αυτοέλεγχο. Θα είστε εξοπλισμένοι με οξυδέρκεια και διορατικότητα, εμπιστευτείτε τις πνευματικές σας ικανότητες δε πρόκειται να πέσετε σε λανθασμένες κινήσεις. Η πρόταση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα έχει βάσεις σταθερές, σας προτρέπω να δεχτείτε τη συνεργασία που θα σας προτείνει. Δυναμική θα είναι η στάση σας σήμερα θα καταφέρετε να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις ψυχολογικές μεταπτώσεις, σε ισορροπία θα κρατήσετε την παρορμητικότητα σας. Συναντήσεις και φιλικές συνευρέσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα είστε κάπως αγχωμένοι, θα εμφανιστούν αβάσιμες φοβίες. Το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να ρυθμίσετε την συναισθηματική σας κυκλοθυμία, μην αφήσετε υποσυνείδητες σας αδυναμίες να σας οδηγήσουν σε υπερβολικές αντιδράσεις. Ίσως να εμφανιστεί κάπως σκοτεινή ή θολή η καρδιά σας, ωστόσο θα βρεθεί το πρόσωπο που θα σας κάνει την σωστή πρόταση. Ξαφνικά και πολύ όμορφα ερωτικά γεγονότα θα φέρουν έντονες συναισθηματικές αλλαγές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ο ορθολογισμός σας θα σας βοηθήσει να εναντιωθείτε στις ψυχικές σας αδυναμίες, η σκέψη σας θα είναι λογική, φεύγουν οι αρνητικές εκδοχές που δημιουργήθηκαν από ανασφάλειες ή ανεξήγητες φοβίες. Σήμερα θα είστε σε θέση να παραδειγματιστείτε από τα παλιά και να διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψης σας. Σε προσωπική συζήτηση με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που έχει πρωταρχικό ρόλο στην καθημερινότητα σας, η ειλικρίνεια που θα δείξετε θα λύσει παρεξηγήσεις, θα αποσυρθούν οι άστοχες ή άδικες κατηγορίες και θα εμφανιστεί η πραγματική όψη των καταστάσεων. Κατόπιν έντονης και τολμηρής συζήτησης θα προκύψει κλείσιμο αρνητικής υπόθεσης, θα καταφέρετε να βρείτε τις εσωτερικές σας ισορροπίες. Ενδυναμώνονται σχέσεις και συναισθήματα, προσπαθήστε να ανοιχτείτε και να μιλήσετε χωρίς υπεκφυγές ή καχυποψίες, δείξτε εμπιστοσύνη σε αυτά που θα σας υποσχεθούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα ένα τυχαίο συμβάν θα αποτελέσει κίνητρο για να ξεκαθαρίσετε με το ερωτικό σας ταίρι στόχους, αισθήματα και μελλοντικές βλέψεις. Θα προκύψει έντονη συζήτηση, δεν θα λείψουν οι συναισθηματικές εκρήξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν ριζικές αλλαγές. Έρχονται αποκαλύψεις που θα αλλάξουν ριζικά το μέλλον σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην αφήσετε τις ψευδαισθήσεις σας να σας παγιδέψουν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Είναι κατάλληλη μέρα να αξιοποιήσετε τη κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν ενδεχόμενα νέων γνωριμιών, σας συμβουλεύω να επεκτείνετε τα ενδιαφέροντα σας. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε δυναμικά σε ένα καινούργιο επαγγελματικό σας εγχείρημα, ουσιαστικά αυτό το άτομο θα σας προσφέρει τη βοήθεια και την υποστήριξη του. Εσείς που θέλετε να αλλάξετε τις εργασιακές σας συνθήκες μια συζήτηση θα καταλήξει σε επιτυχία αρκεί να μην καμουφλάρετε τις πραγματικές σας βλέψεις. Μιλήστε ξεκάθαρα, περάσετε σε προτάσεις, διατυπώστε τις ιδέες σας θα δείτε πως το έδαφος θα είναι πρόσφορο. Χρήματα έρχονται στα χέρια σας, το ποσό που θα λάβετε θα είναι ικανοποιητικό, θα είστε σε θέση να τακτοποιήσετε τους λογαριασμούς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα θα θελήσετε να απαλλαγείτε που κουραστικές υποθέσεις, ίσως να εμφανιστείτε κάπως κάθετοι ή υπερβολικοί σχετικά με θέματα που αφορούν την ερωτική σας ελευθερία. Με το ταίρι σας θα δημιουργηθούν συνθήκες για ριζικές αποφάσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε αν αυτό που νιώθετε είναι αληθινό ή στηρίζετε σε αυταπάτες. Θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια, σας συμβουλεύω να μην τα αγνοήσετε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αεράτος και άνετος θα είναι ο τρόπος έκφρασης σας, κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ορεξάτοι για τολμηρές συζητήσεις. Σήμερα θα έχετε τη δυνατότητα να λύσετε δύσκολα θέματα, οι εξηγήσεις που θα δώσετε και ο τρόπος που θα χειριστείτε την αρνητική κριτική ή επιρροή θα βάλουν στη σωστή τους θέση ανθρώπους που προσπαθούν να σας κατευθύνουν. Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική σας άνοδο, αποδεχτή θα γίνει μια πρόταση σας θα βρείτε πρόσφορο έδαφος για την υλοποίηση της. Με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, συνάντηση με συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας βοηθήσει να αναπτερωθείτε και να αναζητήσετε νέες διεξόδους ψυχικής απόδρασης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα η φαντασία σας ενδεχομένως να σας βάλει τρικλοποδιά, φανταστικές φοβίες θα δημιουργήσουν ψευδαισθήσεις και αυταπάτες. Σας συμβουλεύω να προσπαθήσετε να απαλλαγείτε από τάσεις πεσιμισμού και ηττοπάθειας, προσπαθήστε να εστιάσετε στα θετικά στοιχεία των γεγονότων. Πρόσωπο που ήδη σας είναι γνώριμο και οικείο, θα προσπαθήσει να σας ανοιχτεί ερωτικά, καλό θα είναι να μην βρει κλειστή την πόρτα της καρδιάς σας.

Πηγή: pierianews.gr