Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο του Τοξότη και με την Αφροδίτη στους Διδύμους.

Η αντίθεση Σελήνης- Αφροδίτης θα φέρει στο προσκήνιο κάποιες από τις «ανάγκες» σου και θα σου δώσει το κίνητρο να αφιερώσεις χρόνο σε πράγματα τα οποία σε κάνουν να περνάς καλά. Μία βόλτα με φίλους, ένα βράδυ με αγαπημένες ταινίες ή μία συνάντηση με το σύντροφό σου φαίνεται πως θα έχουν προτεραιότητα μέσα στην ημέρα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα προτείνετε και θα ρισκάρετε, θα είστε σε θέση να μελετήσετε πολύ καλά τα ενδεχόμενα σε τυχόν οικονομικά άλματα. Δημιουργικό πείσμα θα χαρακτηρίζει τις πράξεις σας, η επίμονη σας δε θα ξεφύγει από τα συνετά όρια. Καινούργια πρόταση θα σας ανοίξει δυνατότητα επαγγελματικής βελτίωσης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, το πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα σας ανοίξει δίοδο σταθερού δεσμού, στο χέρι σας θα είναι η πορεία των εξελίξεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, αρμονικό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας με συγκρατημένες αντιδράσεις και δοτική συμπεριφορά. Θα μιλήσετε χωρίς αναστολές, τώρα θα βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση αλλά και τη σχέση σας. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο από καιρό έχει για εσάς θερμές βλέψεις, θα βρει πρόσφορο έδαφος και θα εκδηλωθεί. Για τους ελεύθερους εμφανίζεται προοπτική μόνιμης σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βρείτε τον σωστό τρόπο αντιμετώπισης των προβλημάτων σας. Τόσο στα επαγγελματικά σας όσο και στα αισθηματικά σας, θα υπάρξουν συναντήσεις και συζητήσεις που θα φέρουν λύσεις με αποτέλεσμα να φύγουν τα εμπόδια και να ανοίξουν ευκαιρίες που ως τώρα παρέμεναν κλειστές. Θα σας δώσω τη συμβουλή να περάσετε σε δυναμικές διεκδικήσεις, το αποτέλεσμα θα είναι ελπιδοφόρο. Η μέρα θα στρώσει το έδαφος για θερμές συναισθηματικές εξομολογήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα νιώσετε πολύ έντονα το αίσθημα της ένωσης, θα προχωρήσετε σε πράξης συνειδητής αγάπης. Τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν συνθήκες ικανές να σας δώσουν την κατάληξη που επιθυμείτε. Ευχάριστη εξέλιξη θα έχει η συνομιλία σας με πρόσωπο που επιδιώκετε καιρό αποκατάσταση σχέσης. Θα προκύψει επανασύνδεση για τους χωρισμένους, νέα γνωριμία μελλοντικών προδιαγραφών για τους ελεύθερους.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι ίδιες σας οι διαθέσεις θα ανοίξουν νέους ορίζοντες, θα νιώσετε τη διάθεση να θέσετε υψηλούς στόχους. Αφήνετε στην άκρη απαισιοδοξίες και επιφυλάξεις, σήμερα θα αποκαλυφθεί η κρυμμένη σας ανάγκη να αλλάξετε τη ζωή σας, σας φανερώνω πως οι κινήσεις που θα επιλέξετε θα σας βγουν σε καλό. Η απόφαση σας να δώσετε κίνητρο να σας πλησιάσει το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα έχει κατάληξη ιδιαιτέρως θερμή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ζεστή και συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα κινηθείτε μέσα σε σταθερό συναισθηματικό πλαίσιο. Η ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας αλλάξει διαθέσεις, τώρα θα τονωθεί η αισιοδοξία σας. Απρόσμενο και ευχάριστο γεγονός, θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης με πρώην ταίρι σας. Για εσάς που είστε καιρό ελεύθεροι και μόνοι καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας που ίσως να πιάσει στον ύπνο την καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Στόχος σας θα είναι η ομαλότητα και η επίλυση προβλημάτων ή διαφωνιών. Θα είστε εξοπλισμένοι με υπομονή, με διπλωματία και με προσγειωμένη αισιοδοξία, στοιχεία που θα σας κάνουν ανοιχτούς σε συμφιλιώσεις και επανασυνδέσεις. Από μόνοι σας θα επιλέξετε στάση διαλλακτικότητας, οι πράξεις σας θα χαρακτηρίζονται από ένα είδος ελεγχόμενου συμβιβασμού. Δείξτε ενδιαφέρον στα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν, οι συνομιλίες σας θα σας ανανεώσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας κάνει συναισθηματικούς και ψυχικά ευαίσθητους. Τα λόγια, οι διαθέσεις και οι πράξεις σας θα στοχεύουν στην ισορροπία και στην ασφάλεια. Από μόνοι σας θα δώσετε τέλος σε πεισματικές κόντρες, αρμονία θα επιδιώκετε στις επαφές σας. Κάποιο πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει συναισθηματική δίοδο ανάμεσα σας, θα τολμήσει να περάσει σε εξομολογήσεις, αν κρατήσετε ανάλογη στάση τότε πολύ γρήγορα οι επαφές σας θα καταλήξουν σε σταθερό δεσμό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ενθουσιασμός και αισιοδοξία θα υπάρξει στο σκεπτικό σας, δυναμική θα είναι η στάση σας. Η δεκτικότητα που θα σας διακρίνει θα φέρει θετικά αποτελέσματα στον επαγγελματικό σας χώρο, θα κερδίσετε την εκτίμηση και τη θερμή κριτική κάποιων σημαντικών συνεργατών σας. Με επιτυχία θα κλείσουν οι εργασίες που έχετε αναλάβει, η συγκαταβατικότητα σας θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ανάμεσα σε σας και σε πρόσωπα που διεκδικείτε την εμπιστοσύνη τους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα μείνετε μακριά από προβληματισμούς, θα θελήσετε να κρατήσετε σκέψη και καρδιά σε ηρεμία, με το ταίρι σας περνάτε σε στάδιο συναισθηματικής ισορροπίας. Κανένα γεγονός δεν θα απειλήσει την ισορροπία που θέλετε να διατηρήσετε, η θερμή σας στάση θα φέρει στιγμές έντονης έλξης. Για εσάς τους ελεύθερους ετοιμαστείτε έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα ξεδιαλύνει το μεταξύ σας τοπίο, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε νέα σχέση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Παίρνετε την απόφαση να βάλετε τα πράγματα σε τάξη, σήμερα θα λυθούν παρεξηγήσεις, διεκπεραιώνετε θέματα εργασίας που σας δημιουργούσαν άγχος. Αποφασιστική θα είναι η δράση σας, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος των κινήσεων και των δραστηριοτήτων σας. Η διάθεση σας για επικοινωνία θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και προσιτούς, σήμερα θα έχετε θερμό διάλογο με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας δώσει την ώθηση να ανοίξετε την καρδιά σας και να φανερώσετε σκέψεις και συναισθήματα. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψουν εξομολογήσεις, εξηγήσεις, αλλά και υποσχέσεις, που τελικά θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε τη σχέση σας ένα βήμα πιο μπροστά. Για όσους από εσάς είστε ελεύθεροι, προετοιμαστείτε γιατί θα είστε πολύ κοντά στο ενδεχόμενο νέα γνωριμίας με πορεία μακροχρόνιας και δεσμευτικής κατάληξης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βελτιωθούν οι επαγγελματικές σας συνεργασίες, θα υπάρξει ισορροπία στις συναδελφικές σας συνομιλίες. Η επικοινωνιακή και οργανωτική σας διάθεση, θα σας επιτρέψει να διεκπεραιώσετε τις υποχρεώσεις σας σε πολύ πιο σύντομο χρονικό διάστημα. Κλείνουν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις σας, από σήμερα λύνεται οικονομικό ζήτημα. Στον αισθηματικό σας τομέα, ανοιχτόκαρδη συνομιλία θα έχει κατάληξη συμφιλίωσης και επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ασφαλίσετε τα αισθήματα σας. Αξία θα δώσετε στο αίσθημα της αγάπης και της εμπιστοσύνης, θα επιτύχετε ασφάλεια και σταθερή διάρκεια. Αυτή τη φορά θα αναζητήσετε άμεσο αποτέλεσμα στις ανοιχτές συναισθηματικές σας υποθέσεις, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις για άμεσα ξεκαθαρίσματα. Εκφράστε επιθυμίες και προτάσεις, θα βρείτε θερμή ανταπόκριση, θα ακούσετε λόγια αγάπης που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, σήμερα θα καταφέρετε να καταρρίψετε εμπόδια ή αναστολές που φράζουν την επαγγελματική και οικονομική σας εξέλιξη. Διεκδικήσεις επάνω σε θέματα επαγγελματικά θα κλείσουν με αίσιο τέλος ,θα νιώσετε χαρά και ικανοποίηση. Στον αισθηματικό σας τομέα, η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου θα τραβήξει την προσοχή και το ενδιαφέρον σας, το ελκυστικό του παρουσιαστικό θα καταφέρει να σας ιντριγκάρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, παράλληλα θα ενισχύσει τη διορατικότητα και τη διαίσθηση σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας. Θα φανερώσετε τα αισθήματα σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό, θερμή ανταπόκριση θα λάβετε. Η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού που θα δώσει άνοιγμα για σταθερή σχέση, για τους χωρισμένους καταφθάνει επανένωση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σας θα βοηθήσει να πράξετε με ορθολογισμό, να τερματίσετε εκκρεμότητες και να περάσετε σε ένα καινούργιο στάδιο ζωής και εξέλιξης. Η απρόσμενη επίσκεψη ενός συγκεκριμένου προσώπου θα σας βάλει σε έντονες σκέψεις, τοποθετήστε πλέον σε νέο οπτικό πεδίο, δεν αποκλείεται να αλλάξετε στόχους και βλέψεις. Με αφορμή μια τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να δώσετε τέλος στο αρνητικό παρελθόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, οι πράξεις σας θα στοχεύουν στη αρμονική συνύπαρξη και στις ισορροπημένες επαφές. Σήμερα οδηγός των ενεργειών σας θα είναι η αισιοδοξία, θα σας δώσω τη συμβουλή να μην αναβάλετε τις πράξεις αγάπης που έχετε σκοπό να κάνετε. Οι ήρεμες αντιδράσεις σας και η έντονη θερμότητα στις κινήσεις σας, θα σας βοηθήσουν να προσκολλήσετε επάνω σας το πρόσωπο που αγαπάτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ισορροπημένη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρετε να δώσετε τις σωστές λύσεις. Λογική θα είναι η σκέψη σας, βγαίνετε από διλλήματα, τώρα περνάτε στην υλοποίηση κάποιων συγκεκριμένων σας ιδεών. Σε περίπτωση που είστε σε σκέψεις επανασύνδεσης, τώρα ξεκαθαρίζει το τοπίο, θα είστε σε θέση να πάρετε τη σωστή απόφαση. Εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, το ένστικτο σας δε θα σας προδώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από εσωτερικές ψυχικές ανασφάλειες. Ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η συμπεριφορά σας, χωρίς εξάρσεις και υπερβολές, θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για τάξη και ασφάλεια. Καταδεχτική και πρόσχαρη θα είναι η καρδιά σας με βασική επιθυμία να εδραιώσετε σχέσεις και πρόσωπα. Με ευχάριστες προτάσεις θα κλείσει η μέρα σας, ξεδιπλώστε άφοβα τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Περνάτε σε έναν καινούργιο τρόπο σκέψης και δράσης, πολύ πιο συγκροτημένο και δημιουργικό. Θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε παλιές εκκρεμότητες επαγγελματικές ή αισθηματικές, με ισχυρή θέληση θα περάσετε ένα βήμα πιο μπροστά. Σε περίπτωση που αιωρείστε συναισθηματικά και νιώθετε αναποφάσιστοι, τώρα θα περάσετε σε ένα βαθύ εσωτερικό ξεκαθάρισμα, θα συνειδητοποιήσετε τι θέλετε, και θα προχωρήσετε σε ανάλογες πράξεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ήπιες θα είναι οι αντιδράσεις σας, στη σχέση σας θα αναζητήσετε ισορροπία και εμπιστοσύνη, τώρα θα εστιάσετε στην αξία των αληθινών αισθημάτων. Πρόσωπο από το παρελθόν σας θα καταφέρει να μετατρέψει την απογοήτευση σας σε ελπίδα για μια σχέση με μελλοντική πορεία. Με διάθεση επανασύνδεσης θα σας πλησιάσει, θα σας αποδείξει με πράξεις αγάπης πως μπορεί να επανορθώσει για τα παλιά του λάθη.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η αυξημένη κοινωνική σας διάθεση θα σας βγάλει από τον χώρο εργασίας σας, αφήνετε στην άκρη επαγγελματικές καταστάσεις που σας κουράζουν και οικονομικές υποθέσεις που σας δημιουργούν ψυχολογικό στρες. Απελευθερώνονται επιθυμίες και ανάγκες, ανακτάτε τις ψυχικές σας δυνάμεις σας, αισιόδοξος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Δώστε προσοχή στις αισθηματικές σας επαφές και συναντήσεις θα υπάρξουν ευχάριστες ανατροπές, είναι πολύ πιθανόν πρόσωπο από το παρελθόν να κάνει την επανεμφάνιση του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η στάση σας θα είναι ζεστή και αποκαλυπτική, η διάθεση σας επικοινωνιακή, θα θελήσετε να εισπράξετε και να προσφέρετε αγάπη υποστήριξη και συναισθηματική ασφάλεια. Για εσάς τους μοναχικούς η θερμή προσέγγιση από πρόσωπο που θα κερδίσετε την συμπάθεια του θα έχει ευχάριστες εξελίξεις. Η απόφαση σας να δεχτείτε την πρόταση για προσωπικό ραντεβού θα ανοίξει καινούργιο ορίζοντα στην προσωπική σας ζωή. Τώρα θα έχετε την δυνατότητα να σταθμεύσετε σε μόνιμο ταίρι.

Πηγή: pierianews.gr