Σήμερα το εξάγωνο της Σελήνης από τον Κριό με τον Άρη στους Διδύμους.

Η «μαχητική» διάθεση των ημερών συνεχίζεται καθώς η Σελήνη θα βρεθεί μέσω μιας αρμονικής όψης εξαγώνου με τον Άρη και αυτή η όψη θα ενισχύσει την ενέργεια και το πείσμα σου, απαραίτητα συστατικά για να φέρεις εις πέρας δουλειές και υποχρεώσεις. Βέβαια την ίδια στιγμή θα δημιουργήσει ανυπομονησία η οποία χρειάζεται προσοχή. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί,  Λέοντες, Τοξότες, Ζυγοί, Υδροχόοι, Δίδυμοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ίσως σήμερα είστε λίγο άκαμπτοι στις ιδέες σας στην επαγγελματική σας ζωή, δε θα θέλετε να αλλάξετε κάτι από τις συνηθισμένες πρακτικές σας ακόμα και αν σας εγγυώνται το αποτέλεσμα. Προσπαθήστε όσο μπορείτε να είστε ανοιχτοί σε νέες ιδέες και νέες πρακτικές. Στην αισθηματική σας ζωή σκέφτεστε πολύ τα επόμενα βήματά σας στη σχέση σας εσείς οι δεσμευμένοι και δεν είστε σίγουροι για το τι θέλετε πραγματικά και ακριβώς. Καλό θα είναι να κάνετε μία ξεκάθαρη κουβέντα με το ταίρι σας και να μην αφήσετε θέματα που πρέπει να επιλυθούν σε εκκρεμότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει τη δυναμικότητά σας, τώρα θα αναλάβετε ρίσκα, θα προβείτε σε ριψοκίνδυνες πράξεις, σήμερα θα φλερτάρετε και θα προσεγγίσετε. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και ευχάριστες συνομιλίες, θα έχετε τη διάθεση να χαλαρώσετε και να απελευθερωθείτε ερωτικά. Η συμπεριφορά σας θα είναι άμεση και θερμή, ωστόσο, ενδεχομένως να απορρίψετε πρόσωπο από το παρελθόν.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η μέρα φέρνει σπουδαίες εξελίξεις σε θέματα που έχουν να κάνουν με την προώθηση των επαγγελματικών σας σχεδίων. Παρατηρείτε ότι μέσα από τη σκληρή και επίμονη δουλειά σας μπορείτε και είστε σε θέση να καταφέρετε ότι έχει θέσει ως στόχο. Αυτό το γεγονός ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σας και σας καθιστά πιο παραγωγικούς. Στα αισθηματικά σας ίσως πρέπει να προσέξετε εσείς οι αδέσμευτοι κάποιες γνωριμίες που κάνατε το τελευταίο διάστημα αν πραγματικά αξίζουν της προσοχής σας και καλύπτουν τα θέλω σας όπως τα έχετε ορίσει εσείς στο μυαλό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα φέρει κάποιες μικροδυσκολίες στις ερωτικές σας συζητήσεις, η στάση σας θα είναι πεισματική, οι απόψεις σας κάθετες. Μια απρόσμενη πρόταση θα γίνει η βάση για να περάσετε σε επαναπροσδιορισμούς, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως αφήσατε πολύ χρόνο να σας φύγει χαμένος. Η ευκαιρία να αλλάξετε την ερωτική σας ζωή θα σταθεί ακριβώς μπροστά σας, το αν θα ξεκινήσετε σταθερή σχέση ή όχι θα είναι μία καθαρά δική σας επιλογή.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μπορείτε σήμερα να οργανώσετε καλύτερα το χρόνο σας έτσι ώστε να μπορέσετε να αφιερώσετε και λίγο χρόνο στις δικές σας ανάγκες. Θέλετε να βρείτε χρόνο για εσάς, να ασχοληθείτε περισσότερο σήμερα με τις βαθύτερες ανάγκες σας, να επικοινωνήσετε με τα δικά σας άτομα και να τους αφιερώσετε χρόνο. Μην βάζετε τις ανάγκες των άλλων πάνω από τις δικές σας γιατί έτσι δημιουργείτε στους εαυτούς σας κενά που δεν καλύπτετε με τον τρόπο που πρέπει. Στην αισθηματική σας ζωή υπάρχει μία ανάγκη για ανανέωση για εσάς τους αδέσμευτους που επιθυμείτε να μπείτε σε μία νέα σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αφήστε στην άκρη τις πολλές σκέψεις, αποφύγετε τον αρνητισμό και την προσκόλληση είτε σε πρόσωπα, είτε σε απόψεις. Στόχος σας θα είναι να αλλάξετε τα δεδομένα και να ξεγλιστρήσετε από καταπιεστικές καταστάσεις. Σε περίπτωση που εμφανιστούν δυσκολίες, σας συμβουλεύω να μην το βάλετε κάτω, θα ξεδιαλύνουν τα σκοτεινά σημεία, θα κλείσετε οριστικά ζήτημα που ρίχνει την ψυχολογία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Μπερδεμένοι θα νιώθετε τη σημερινή μέρα και δε θα ξέρετε τι να αποφασίσετε σε διάφορα θέματα που ενδεχομένως προκύψουν στα επαγγελματικά σας. Θέλετε να πετύχετε και δε θέλετε να πάρετε μία απόφαση που δε θα ξέρετε σε τι αποτέλεσμα θα σας οδηγήσει. Γενικά η μέρα σας θα έχει διάφορες διακυμάνσεις γιατί θα είναι απαιτητική από άποψη υποχρεώσεων κι εσείς θα νιώθετε πως πρέπει να τρέξετε για να τα προλάβετε όλα. Στην αισθηματική σας ζωή εσείς οι δεσμευμένοι φροντίζετε να έχετε μία πιο ξεκάθαρη στάση απέναντι στο ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι επαφές σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα εξελιχτούν σε κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η συνάντηση που θα γίνει μεταξύ σας θα πάρει ερωτικές διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά γεγονότα. Παίρνετε την απόφαση να αφήσετε ελεύθερη την καρδιά σας να ερωτευτεί και να αγαπήσει, πολύ καλά θα κάνετε και δε θα φρενάρετε την εξέλιξη των γεγονότων. Προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές αποτυχίες, αυτή τη φορά το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Καλό θα είναι σήμερα να αποφύγετε να πάρετε σοβαρές αποφάσεις για την επαγγελματική σας ζωή γιατί η κρίση σας δε θα είναι και τόσο σωστή. Θα έχετε την τάση να βλέπετε τις καταστάσεις κάπως πιο υπερβολικά και να τις μεγαλοποιείτε χωρίς όμως να υπάρχει κάποιος αντικειμενικός λόγος. Κρατήστε χαμηλούς τόνους και αποφύγετε να κάνετε σκέψεις για το μέλλον γιατί δε θα είστε αντικειμενικοί. Κάποιες καταστάσεις από το παρελθόν σήμερα για εσάς τους αδέσμευτους να έρθουν ξανά στο μυαλό σας και να σας δημιουργήσουν μία νοσταλγία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα έχετε διάθεση να ανοιχτείτε σε νέα ερωτικά ρίσκα, ασυνήθιστα τολμηρές θα είναι οι ενέργειές σας. Σήμερα θα νιώσετε την επιθυμία να εκδηλώσετε αυτό που αισθάνεστε, ωστόσο αποφύγετε τις υπερβολές και τις εμμονές. Εσείς οι ερωτικά μόνοι φανείτε κοινωνικοί και δεχτικοί, σας συμβουλεύω να μην απορρίψετε το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η μέρα σας βρίσκει σε καλή διάθεση γιατί νιώθετε ότι είστε σε θέση να προβείτε σε κάποιες αλλαγές τις οποίες σχεδιάζατε εδώ και καιρό. Θέλετε να αλλάξετε κάποιες καταστάσεις σε τομείς της ζωής σας που νιώθετε ότι δεν προχωράνε. Και μόνο στην ιδέα της αλλαγής νιώθετε πιο ανανεωμένοι και σαφώς καλύτερα. Στα αισθηματικά σας απαιτείτε σταθερότητα από το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι και συναισθηματική ασφάλεια. Δε θέλετε να αμφισβητείτε το συναίσθημα του συντρόφου σας και πιστεύετε ότι πρέπει να σας το εκδηλώνει με κάθε τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σημειωθεί θερμό ερωτικό άνοιγμα. Ξαφνική πρόταση συνάντησης θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, αν θέλετε κατάληξη σταθερής ερωτικής σχέσης, τότε δείξτε τη θερμή και θετική πλευρά του χαρακτήρα σας. Αν είστε σε δεσμό, σήμερα η όψη της ημέρας θα δυσκολέψει τις συζητήσεις με το ταίρι σας, για να μην υπάρξουν μπερδέματα φανείτε ειλικρινείς, προσοχή στις απαιτήσεις σας. Περιορίστε την ανυπομονησία, αποφύγετε τον κάθετο τρόπο σκέψης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Επικεντρωθείτε σήμερα σε πρακτικά ζητήματα που απαιτούν διεκπεραίωση από την πλευρά σας και μην αναβάλλετε αυτές τις υποχρεώσεις για άλλη μέρα. Επίσης σήμερα θα προβληματιστείτε με την οικονομική σας κατάσταση και θα θελήσετε να είστε πιο συνεπείς στις υποχρεώσεις και στα έξοδά σας. Ένας σωστός προγραμματισμός θα σας βοηθήσει πάρα πολύ σε αυτή την κατεύθυνση. Στα αισθηματικά σας μπορείτε σήμερα να νιώσετε όμορφα με το ταίρι σας εσείς οι δεσμευμένοι αφιερώνοντας περισσότερο χρόνο στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει εσωτερικούς προβληματισμούς, ίσως να σας ωθήσει σε αρνητικές παρορμητικές ενέργειες, το νου σας να μην μετανιώσετε για πράξεις ή αποφάσεις. Εσείς που ερωτικά αμφιταλαντεύεστε δεν αποκλείεται να πάρετε βεβιασμένα την απόφαση να κλείσετε αρνητικές καταστάσεις ή ερωτικές σχέσεις που ξέρετε πως δε σας βγάζουν πουθενά. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε βιαστικές κινήσεις, καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε από τάσεις ανυπομονησίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε με τα επαγγελματικά σας και να δείτε τις εξελίξεις σε αυτόν τον τομέα με πιο θετική ματιά. Οι αλλαγές που θέλετε να κάνετε ίσως να χρειαστούν λίγη περισσότερη σκέψη και καλό θα είναι να προσπαθήσετε να έχετε κρίση σωστή. Μην αφήσετε κάποιες καταστάσεις να επηρεάσουν την κρίση σας. Στα αισθηματικά σας προσπαθήστε εσείς που βρίσκεστε σε σχέση να είστε πιο ξεκάθαροι με το ταίρι σας. Ίσως να χρειαστεί να γίνετε πιο εκδηλωτικοί και πιο ανοιχτοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, οι σκέψεις και οι αποφάσεις σας θα είναι δυναμικές, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να προχωρήσετε αποφασιστικά σε διεκδικήσεις. Εσείς που είστε σε σταθερή σχέση, προσοχή στην έκταση που θα δώσετε σε ζήτημα που σας προβληματίζει. Σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε διαλλακτικοί, μη συμπεριφερθείτε στο ταίρι σας προκατειλημμένα ή πεισματικά. Για τους ελεύθερους ανοίγεται προοπτική καινούργιας γνωριμίας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα νιώθετε σήμερα ότι είστε στο σωστό δρόμο σε διάφορους τομείς της ζωής σας. Θα πιστέψετε περισσότερο στον εαυτό σας και αυτή η αυτοπεποίθηση που θα νιώθετε θα σας βοηθήσει πολύ στις επιδιώξεις σας. Μπορείτε σήμερα να ασχοληθείτε και με την αισθηματική σας ζωή και να κάνετε πράγματα με το ταίρι σας ευχάριστα και δημιουργικά έτσι ώστε να έρθετε πιο κοντά. Εσείς οι αδέσμευτοι έχετε διάθεση για περιπέτεια και για έντονο φλερτ και θα φροντίσετε να καλύψετε τις ανάγκες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα αποφύγετε τις πολύ σοβαρές συζητήσεις με το ταίρι σας, οι σκέψεις σας θα είναι μπερδεμένες, τα λόγια σας διφορούμενα. Σήμερα θα εμφανιστεί ένα καινούργιο πρόσωπο, θα σας ενθουσιάσει το στυλ και η συμπεριφορά του. Αν ανταποκριθείτε με σταθερό και ισορροπημένο ενδιαφέρον, τότε θα προκύψει ευχάριστη κατάληξη με προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Θα υπάρξουν καινούργια ερωτικά ανοίγματα, ωστόσο θα απαιτούν αυτοσυγκράτηση, αποφύγετε τις υπερβολές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η μέρα σας θα είναι ενδιαφέρουσα γιατί θα ασχοληθείτε με δημιουργικές δραστηριότητες. Θα έχετε καλή διάθεση για να έρθετε σε επαφή με ανθρώπους που είναι ευχάριστη η παρέα τους προκειμένου να περάσετε καλά. Θα είστε έντονα κοινωνικοί και μέσα από την κοινωνικότητά σας ενδεχομένως να προκύψει μία γνωριμία για εσάς τους αδέσμευτους που ως φαίνεται επιζητάτε να κάνετε μία νέα γνωριμία και μία νέα σχέση. Οι δεσμευμένοι επιλέγετε να περάσετε χαλαρές και ευχάριστες στιγμές με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα ενισχύσει τον δυναμισμό σας, θα έχετε τη διάθεση να κάνετε μια ριζοσπαστική στροφή στους ερωτικούς σας στόχους. Απρόβλεπτη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, δεν αποκλείεται οι χωρισμένοι να διαγράψετε οριστικά το πρώην ταίρι σας και εσείς που είστε σε σχέση να οδηγηθείτε σε δεσμεύσεις. Η συζήτησή σας με ερωτικό πρόσωπο θα φέρει συναισθηματικές αναστατώσεις, αποφύγετε τον εμμονικό τρόπο σκέψης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα θα νιώθετε πως σχεδόν τίποτα δε θα πηγαίνει όπως εσείς θέλετε αλλά αυτό θα έχει να κάνει με την ανυπομονησία σας να τρέξουν κάποια θέματα λίγο πιο γρήγορα. Θέλετε να δείτε κάποιες εξελίξεις σε τομείς που πιστεύετε ότι πρέπει να επισπευστούν. Αφήστε λίγο το χρόνο να περάσει και προσπαθήστε να είστε εγκρατείς και όχι τόσο ανυπόμονοι. Στα αισθηματικά σας υπάρχει η αίσθηση του ανικανοποίητου για εσάς που είστε αδέσμευτοι, νιώθετε ότι δε σας τυχαίνει εκείνη η γνωριμία που θα σας οδηγήσει στη σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή μέρα ενδέχεται να εμφανιστούν αισθήματα ανασφάλειας και αβεβαιότητας σχετικά με τη μελλοντική κατάληξη της ερωτικής σας σχέσης. Σας δίνω τη συμβουλή στην παρούσα φάση να μην πιέσετε το ταίρι σας, οι βιαστικές αποφάσεις θα σας γυρίσουν μπούμερανγκ. Ενδιαφέρον θα δείξετε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει. Η μέρα θα σας δημιουργήσει άνοιγμα σταθερής σχέσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αφιερώστε χρόνο σήμερα στον εαυτό σας γιατί το έχετε ανάγκη, ξεμπερδέψτε με τις υποχρεώσεις της μέρας σας και δείτε τι είναι αυτό που σας ευχαριστεί να κάνετε. Η μέρα σας δίνει τη δυνατότητα να αφουγκραστείτε τις πραγματικές ανάγκες σας και να ξεφύγετε λίγο από την ρουτίνα της καθημερινότητας. Φροντίστε τον εαυτό σας και γιατί όχι να τον κακομάθετε σήμερα. Και στα ερωτικά σας εσείς που είστε σε σχέση ανοιχτείτε συναισθηματικά στο ταίρι σας και πείτε όλα όσα έχετε κατά νου, τις ανάγκες σας, τα θέλω σας, ότι θεωρείτε εσείς απαραίτητο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα χαρακτηρίζεστε από αναποφασιστικότητα, οι σκέψεις σας θα είναι άστατες. Κάπως βαριά θα είναι η στάση σας, ναι μεν θα νιώσετε την ανάγκη να ονειρευτείτε και να κάνετε μελλοντικά σχέδια, ωστόσο θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα, δε θα αισθανθείτε έτοιμοι για τολμηρά βήματα. Μια συνάντηση που θα συμβεί, θα έχει την προοπτική να αλλάξει την ερωτική σας καθημερινότητα, φανείτε δεχτικοί σε αυτά που θα σας προτείνει πρόσωπο, που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

Πηγή: pierianews.gr