Σήμερα ​το τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ερμή στο Ζυγό.

Η ημέρα θα είναι εξαιρετικά επικοινωνιακή, έτσι οι συζητήσεις όπως και οι επαφές με άλλους θα κυλήσουν αρμονικά. Αξιοποίησε τις συγκυρίες καθώς φαίνεται πως θα μπορέσεις να «βγάλεις άκρη» με γραφειοκρατικές υποθέσεις, δουλειές της καθημερινότητας αλλά και συζητήσεις για σημαντικά θέματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ζυγοί, Δίδυμοι και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Πατήστε γερά τα πόδια σας στη γη σήμερα, αγαπητοί Κριοί, πιστέψτε πως με την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας μπορείτε να πραγματοποιήσετε αρκετές από τις φιλοδοξίες και τις επιδιώξεις σας. Μην περιμένετε να σας υποσχεθούν μεγαλόσχημες δεσμεύσεις, όποια όμως συζήτηση προκύψει ανάμεσα σε εσάς και αγαπημένα πρόσωπα ή συνεργάτες ή ακόμα και με τον ερωτικό σας σύντροφο, να ξέρετε πως θα πάρει σάρκα και οστά. Βρείτε τα με τον εαυτό σας και αποκτήστε τη σιγουριά που χρειάζεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα καταλαγιάσει τις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, ώριμη θα είναι η σκέψη σας, με το ερωτικό σας ταίρι θα βρείτε συνεννόηση και κατανόηση. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, αυτή τη φορά οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι διαφορετικές και ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Ανοίγεται προοπτική σταθερού ερωτικού δεσμού με πρόσωπο που αδυνατείτε να βγάλτε από την σκέψη και απ την καρδιά σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μια σημαντική συνεργασία με καλές, οικονομικές απολαβές και προσωπική καταξίωση είναι σήμερα στο φόρτε της, φίλοι Ταύροι. Μπορείτε να κερδίσετε τη σταθερότητα, την ηρεμία και την ισορροπία στην καθημερινότητά σας, αν διαπραγματευτείτε με επιτυχία και σύνεση, αν προβάλετε τις ικανότητες και τα προτερήματά σας με ξεχωριστό τρόπο και αν δημιουργήσετε τρυφερή και ρομαντική ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σας ζωή. Η τύχη είναι με το μέρος σας, δείξτε καλή θέληση στις επιθυμίες των άλλων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα διακατέχεστε από διαλλακτικές και συμφιλιωτικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης. Με ιδιαιτέρως θερμό τρόπο θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε ερωτικό κλίμα σε προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά εδώ και πολύ καιρό. Θετικοί θα είστε στο να μηδενίσετε το παρελθόν, να διαγράψετε όλα τα κακώς κείμενα, και να αρχίσετε ένα δεύτερο και πιο ουσιαστικό ξεκίνημα.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Στην θεωρία είναι όλα υπέροχα, αγαπητοί Δίδυμοι, στην πράξη πρέπει να εντείνετε σήμερα τις προσπάθειές σας για να κατακτήσετε τα επιτεύγματα και τις προσδοκίες σας. Μια πρόσφατη απασχόληση, μια καινούρια, συναισθηματική γνωριμία που μπήκαν στη ζωή σας μπορούν να γίνουν μέρος της καθημερινότητά σας. Ανακτήστε το δυναμισμό, τον ενθουσιασμό και τη διπλωματικότητά σας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να περνούν απαρατήρητες, παθιαστείτε με το ταίρι σας, δείξτε την αγάπη και την αφοσίωσή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους σκοπούς και τα κίνητρα των πρόσωπων που σας ενδιαφέρουν ερωτικά. Εσείς που είστε σε σχέση οι απόψεις σας θα επιδράσουν θετικά πάνω στο ταίρι σας, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη, ελκυστικοί θα φανείτε στο πρόσωπο θα που θα προσεγγίσετε, περάστε σε άμεσες και αυθόρμητες ενέργειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Με το πρακτικό κομμάτι της καθημερινότητας σας προτείνουν οι αστρολογικές συγκυρίες να ασχοληθείτε σήμερα, φίλοι Καρκίνοι, προσπαθώντας να εξαλείψετε από την ατμόσφαιρα τα ψήγματα αδιαφορίας και ασυνεννοησίας που εμποδίζουν να έρθετε πιο κοντά στα προσφιλή σας άτομα και τους συνεργάτες σας. Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις, τα θέλω και το σπίτι σας, φροντίστε τον εαυτό σας και τους χώρους που αγαπάτε, το αποτέλεσμα μέχρι το τέλος της ημέρας σας ανταμείβει εσωτερικά και συναισθηματικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα οι συζητήσεις σας θα πιάσουν τόπο, κερδισμένοι θα βγείτε μέσα από τους διαλόγους σας. Ομαλότητα θα υπάρξει στην επικοινωνία με το ταίρι σας, αυτή τη φορά θα βρείτε την χρυσή οδό, δε θα υπάρξουν διαφωνίες. Η διορατικότητα που θα σας διακατέχει θα σας ανοίξει δίοδο συνεννόησης, θα καταφέρετε να δώσετε λύση σε ζητήματα που σας προβληματίζουν. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, κρατήστε θερμή και οικεία στάση στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Υπάρχει προσοδοφόρο έδαφος σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, για να διαπραγματευτείτε με επιτυχία τις επαγγελματικές σας προτάσεις, τις ιδέες και τους στόχους σας με ανώτερα πρόσωπα στη δουλειά σας και τις κοινωνικές σας δοσοληψίες. Κερδίστε τις εντυπώσεις και την ουσία μιας ήρεμης κουβέντας με τον ερωτικό σας σύντροφο, ρισκάρετε με το επικοινωνιακό σας χάρισμα να διεισδύσετε στην ψυχή του δεσμού σας, διώξτε το παρασκήνιο από την ερωτική σας ζωή, μην εμπιστεύεστε κακοπροαίρετα άτομα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα κλείσουν με ουσιαστικές κουβέντες, στόχος σας θα είναι το δημιουργικό και μόνιμο αποτέλεσμα. Ειλικρινά λόγια και θερμές αποκαλύψεις θα ξεκαθαρίσουν το θολό τοπίο, κλείνουν οριστικά αρνητικές ή στενάχωρες υποθέσεις. Αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ερωτικό σας ταίρι θα ανοίξει νια προοπτική στο μέλλον σας, σήμερα θα περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν την πορεία της ερωτικής σας ζωής.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Είναι μια μέρα για εσάς, αγαπητοί Παρθένοι, που ανοίγονται καλότυχες πόρτες για τις οικονομικές και τις επαγγελματικές σας φιλοδοξίες, αν λοιπόν ασχοληθείτε με τη ρεαλιστική πλευρά της καθημερινότητας, απολαμβάνετε σταθερότητα και σιγουριά μέσα στο περιβάλλον που κινείστε. Η ερωτική σας ζωή εγκυμονεί φλογερό πάθος και αισθησιακές στιγμές με το ταίρι σας, μην κλείνεστε στον εαυτό σας και μην κρύβετε τη ρομαντική σας διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αν διατηρείτε ήδη κάποια ερωτική σχέση, θα θελήσετε να περάσετε σε πιο οικείες και πιο ουσιαστικές καταστάσεις, ενδέχεται από μόνοι σας να ανοίξετε κουβέντα περί δεσμεύσεων. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, η απόφαση σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην ερωτική σας ζωή. Η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα κλείσει την μέρα σας με ένα θερμό ερωτικό ραντεβού, θα αποκαλυφθούν δυνατά αισθήματα, δε θα λείψουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μην τσαλακώνετε την εικόνα σας και μην πλήττετε το ευγενικό σας προφίλ, μιλώντας απρόσεκτα δεξιά και αριστερά στον επαγγελματικό χώρο που κινείστε, απομακρυνθείτε από κάλπικες υποσχέσεις και ψεύτικους όρκους που ίσως σας προκαλέσουν το ενδιαφέρον από άτομα που επιβουλεύονται την φήμη και τη δόξα σας. Χαλαρώστε, γαληνέψτε και μη βιάζεστε να μεταμορφωθούν τα πάντα γύρω σας αμέσως, δώστε χώρο από την καρδιά σας στο ταίρι σας, ευχαριστηθείτε τις μοναχικές στιγμές στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει αλήθειες, ικανές να ξεμπλοκάρουν αισθήματα, θα δοθεί ερωτική έκταση στις επαφές σας. Με λίγα λόγια σήμερα θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ερωτικό ξεκίνημα. Σε προσωπικό ραντεβού συναισθηματική συζήτηση που θα έχετε με πρόσωπο από τα παλιά, θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Καλύτερες οικονομικές απολαβές και δικαιότεροι όροι στη δουλειά σας, είναι σημαντικές αλλαγές για εσάς σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, που μεταμορφώνουν το θολό τοπίο της καθημερινότητας, σε ευχάριστες και καρποφόρες εξελίξεις. Μην ανεβάζετε τους τόνους και μη δυναμιτίζετε με τη στάση και τη συμπεριφορά σας μια συζήτηση με τον ερωτικό σας σύντροφο που δεν πρέπει να αναβληθεί, προσπαθήστε να επουλώσετε τις πρόσφατες, συναισθηματικές σας πληγές, με κατανόηση και ισορροπημένη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ευθύτητα, ειλικρίνεια και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ανοιχτές ερωτικές υποθέσεις. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή στα τυχαία συμβάντα, ένα ερωτικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να επανέλθει στην ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις, γεγονός που θα σας βάλει στον πειρασμό να αναθεωρήσετε για πολλά. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αν δώσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής δε θα απογοητευτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μπορεί να είναι αρκετά αυτά που θέλετε να πείτε στους συναδέλφους και τα κοντινά σας πρόσωπα, αλλά αν μιλήσετε ωμά, ψυχρά και σκληρά, ίσως δε δικαιωθείτε για τις προσπάθειες και τους κόπους σας, ακόμα κι αν το αξίζετε. Η σύμπνοια των δικών σας απόψεων και του συντρόφου σας σε θέματα που αφορούν την ενότητα της σχέσης, ισχυροποιούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας, αν εκμεταλλευτείτε την διπλωματία και επικοινωνιακό σας ταλέντο, αν βάλετε στο ερωτικό παιχνίδι ζεστασιά και τρυφερότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τώρα θα είστε σε θέση να χαλιναγωγήσετε την παρορμητικότητα σας, θα καταφέρετε να αποφύγετε το υπερβολικό ή το ανεξέλεγκτο. Δοτική και οικεία θα είναι η ερωτική σας στάση, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι και ωραίοι θα φλερτάρετε με τρόπο ελκυστικό, ευγενικό, και συνετά αποκαλυπτικό. Με θερμό μάτι θα δείτε την προσπάθεια επανένωσης που θα κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας αν θα προκύψει μόνιμη επανασύνδεση ή όχι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Διώξτε οποιοδήποτε παρασκήνιο εμποδίζει τις επιδιώξεις και τους στόχους σας να πάρουν σάρκα και οστά, αγαπητοί Αιγόκεροι, διαλύστε τις αμφιβολίες και τις αγωνίες σας για την επαγγελματική πρόοδο και την ατομική σας καταξίωση με τον θαυμασμό και την αποδοχή των κόπων σας. Μην υπερβάλετε φραστικά, μην εξιδανικεύετε καταστάσεις που συμβαίνουν γύρω σας για να εντυπωσιάσετε τον ερωτικό σας σύντροφο, κρατήστε χαμηλούς τόνους στη σχέση σας, απολαύστε υπέροχες, αισθησιακές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε εξοπλισμένοι με ωριμότητα, σωστή κρίση και έντονη διορατικότητα. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα στις ερωτικές σας υποθέσεις, αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση περάσετε σε άμεσες πράξεις. Έντονη ερωτική συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε η κουβέντα σας θα έχει συναισθηματικό βάθος. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, δε θα υπάρξει κανένα απολύτως ψέμα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εξετάστε και την παραμικρή λεπτομέρεια σήμερα, φίλοι Υδροχόοι, στα θέματα που αφορούν στη δουλειά και τις κοινωνικές σας επαφές, προχωρήστε σε καθοριστικές και σημαντικές αποφάσεις ανάλογα με την διαίσθηση και το ένστικτό σας. Ίσως σας ταλαιπωρήσουν αγαπημένα άτομα ή φίλοι, για να τους δώσετε τις συμβουλές σας, για να ακούσετε με προσοχή τα προβλήματα του ερωτικού σας συντρόφου, για να εμπιστευτούν την κρίση και τις απόψεις σας, για να μην υπάρχουν μυστικές σκέψεις στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε εντάσεις και συζητήσεις σχετικά με θέματα που δημιουργούν αρνητικό κλίμα. Για τους ερωτικά μόνους σήμερα θα καταφέρει να ανανεώσει την καρδιά σας και τις ερωτικές σας διαθέσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε για εσάς, σας συμβουλεύω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη!

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μια πολύ ευνοϊκή μέρα για τις οικονομικές σας δοσοληψίες είναι η σημερινή αγαπητοί Ιχθύες, που μπορείτε να εισπράξετε αλλά και να ξεπληρώσετε, να ανταμειφθείτε, αλλά και να ικανοποιήσετε τις επιθυμίες και τις προσδοκίες των δικών σας προσώπων. Σας στηρίζουν συναισθηματικά οι αγαπημένοι σας άνθρωποι και ο ερωτικός σας σύντροφος, ικανοποιούνται οι απτές σας επιθυμίες και οι απορίες που έχετε για την αφοσίωση του δεσμού σας, εστιάστε στην ουσία της σχέσης, χωρίς να κάνετε κινήσεις εντυπωσιασμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συναισθηματικές συζητήσεις. Νέα γνωριμία που θα συμβεί σε τυχαία χρονική στιγμή, θα είναι ικανή να αλλάξει τα δεδομένα της ερωτικής σας ζωή, θα περάσετε σε νέο ερωτικό ξεκίνημα σοβαρών και δυνατών προδιαγραφών. Τα γεγονότα που θα προκύψουν, θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες.

Πηγή: pierianews.gr