Σήμερα το ταυ-τετράγωνο μεταξύ της Σελήνης που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων του Άρη από το ζώδιο του Τοξότη και του Ποσειδώνα από το ζώδιο των Ιχθύων.

Η ημέρα θα ξεκινήσει πολύ νωχελικά και είναι πολύ πιθανό να σε οδηγήσει να ψάξεις να βρεις τρόπους προκειμένου να αποφύγεις απαιτητικές υποχρεώσεις αλλά και συναντήσεις με απαιτητικά πρόσωπα. Η ξεκούραση θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο για τη διάθεσή σου αλλά και για τη φυσική σου κατάσταση, για αυτό προσπάθησε να βρεις χρόνο για εσένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αφήστε πίσω σας το αμφίρροπο παρελθόν, φίλοι Κριοί, η όψη της ημέρας ανοίγει δρόμους σε καινούριες προτάσεις στη δουλειά σας, σε νέες γνωριμίες στην προσωπική και κοινωνική σας καθημερινότητα, σε φρέσκιες, ερωτικές ελπίδες για τους αδέσμευτους. Η συναισθηματική σας ζωή επηρεάζεται από την τρυφερή πλευρά του εαυτού σας, μια ήρεμη και νηφάλια συζήτηση με το ταίρι σας φέρνει τα αποτελέσματα που προσδοκάτε. Εμπιστευτείτε την γοητεία σας για να καλμάρετε τις αψιμαχίες στη σχέση σας

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ίσως να υπάρξουν τάση φυγής και απόδρασης. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από ανιαρές ή καταπιεστικές σχέσεις, πολύ πιθανό να οδηγηθείτε σε ακραίες αποφάσεις. Η διαίσθησή σας θα είναι έντονη, στη στάση σας θα υπάρξει πάθος, το πείσμα και η δυναμική σας θέληση θα σας βοηθήσουν να διαλύσετε συναισθηματικούς κόμπους και ψυχολογικές εμμονές. Μια συνάντηση και μια πρόταση θα αποτελέσουν έναυσμα για ξεκίνημα μιας άλλου είδους ερωτικής ζωής.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μείνετε μακριά σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, από αντιπαραθέσεις και μπερδέματα στα προσωπικά και συναισθηματικά θέματα που σας προβληματίζουν, μην εναντιώνεστε στα προσφιλή σας άτομα και στον ερωτικό σας σύντροφο με το παραμικρό, αφήστε να πέσουν κάτω κάποια λάθη και προκλήσεις της άλλης πλευράς. Τα αισθησιακά, τρυφερά σας ένστικτα, αναζητήσετε τη συντροφικότητα και τη ζεστασιά του δεσμού σας, βγείτε με φίλους που εμπιστεύεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, δεν αποκλείεται να πέσει επάνω σας καχυποψία και έντονη ζήλεια, γι’ αυτό προσοχή στις αντιδράσεις σας. Με οργάνωση και στρατηγική θα χειριστείτε ένα συγκεκριμένο ερωτικό σας ζήτημα, η μελετημένη σας τακτική θα σας οδηγήσει σε επιτυχημένη κατάληξη. Εκδηλωτικοί και συναισθηματικοί θα εμφανιστείτε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, βραδινή ώρα θα είναι μια πολύ καλή στιγμή να περάσετε σε εξομολογήσεις. Θα ανταποκριθεί άμεσα ερωτικό άτομο που θα του ανοίξετε την καρδιά σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μπορεί η ημέρα να κρύβει αρκετές περιπέτειες, φίλοι Δίδυμοι, όμως πιστέψτε πως είσαστε σε θέση να ξεπεράσετε τις κακοτοπιές, έχοντας σιγουριά και σταθερότητα στις απόψεις και τα πιστεύω σας, απέναντι στις παγίδες και τις παρεξηγήσεις που στήνονται γύρω από τις επιλογές και τις αποφάσεις σας. Αποκολληθείτε από καταστάσεις και πρόσωπα που δε βοηθούν την πρόοδο και την εξέλιξή σας, είτε στην καριέρα σας, είτε στην ερωτική σας ζωή, κάντε ένα βήμα στο μέλλον έχοντας σαν όπλο τις εμπειρίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα ίσως να χάσετε τον έλεγχο των συναισθημάτων σας, θα σας διακατέχει πείσμα, πάθος, καχυποψία, ζήλεια. Αν θέλετε να βρείτε την άκρη του νήματος καλό θα είναι να μην κρατήσετε κλειδωμένη την καρδιά σας, φανερώστε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά τις σκέψεις και τις φοβίες σας. Ένα άτομο από τα παλιά θα κάνει κίνηση προσέγγισης, σας φανερώνω πως αδημονεί να βρεθεί κοντά σας. Θα σας δοθεί ευκαιρία να βρεθείτε σε συνάντηση τετ α τετ, θα είναι λάθος αν κρατήσετε απόμακρη στάση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αρκετές είναι οι αστρολογικές επιρροές που αφορούν σήμερα την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, φίλοι Καρκίνοι, ως εκ τούτου προβλέπονται να βγαίνουν στο προσκήνιο αποκαλυπτικά μυστικά, που προέρχονται από κακόβουλα και κακοήθη άτομα, είτε πληροφορίες και νέα που περιμένετε για το σύντροφο που έχει απομακρυνθεί από κοντά σας. Μην τα κρατάτε όλα μέσα σας, δείξτε εμπιστοσύνη στους καλούς και επιστήθιους φίλους, μοιραστείτε τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας, με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, οι αισθήσεις σας θα πιάσουν κόκκινο, ό,τι νιώσετε θα είναι έντονο και πολύ ξεκάθαρο. Ενδεχομένως να σας κυριεύει ένα είδος καχυποψίας γι’ αυτό αποφύγετε σκηνές ζήλειας, πριν πειστείτε για το οτιδήποτε φροντίστε πρώτα να είναι επιβεβαιωμένο. Η οξυδέρκεια και η διορατικότητα που θα σας χαρακτηρίζει θα σας βοηθήσουν να λύσετε μπερδεμένες υποθέσεις. Σήμερα θα είναι σωστή χρονική στιγμή να λύσετε παρεξηγήσεις, να διορθώσετε λάθη, να περάσετε σε επανασυνδέσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Συμπαρασταθείτε σήμερα, αγαπητοί Λέοντες, στα κοντινά και αγαπημένα σας πρόσωπα που έχουν την ανάγκη σας, συμβουλέψτε άτομο από το οικογενειακό περιβάλλον που ζητάει τις απόψεις σας, εκφράστε την συμπόνια και την κατανόησή σας στον ερωτικό σας σύντροφο, εξωτερικεύστε την ευσπλαχνία και τη δοτικότητά σας. Αν νιώθετε την ανάγκη να αποξενωθείτε από όλα, αν αισθάνεστε πως έχετε βαρεθεί τις ίδιες εικόνες και παραστάσεις, κάντε έναν μακρινό, ρομαντικό περίπατο με ή χωρίς το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, ετοιμαστείτε έρχονται δυνατές υποθέσεις καρδιάς. Ατίθασα και έντονα θα είναι τα αισθήματα σας, θα νιώσετε ισχυρή έλξη, κτητικότητα, πάθος, δεν αποκλείεται να τολμήσετε να ερωτευτείτε παράφορα. Αποκαλυπτικά λόγια που θα ακούσετε σε συνομιλία σας με πρόσωπο ερωτικό θα αποτελέσουν βάση για το ξεκίνημα νέας και σταθερής ερωτικής σχέσης. Θερμές θα είναι οι ερωτικές σας διαθέσεις, θα περάσετε σε προτάσεις που θα βρουν άμεση ανταπόκριση, καλό θα είναι να αποφύγετε το διπλό ερωτικό ταμπλό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Θέστε καινούριους στόχους και νέες επιδιώξεις σήμερα, φίλοι Παρθένοι, σε ό,τι αφορά τα ζητήματα και τις υποθέσεις που έχετε αναλάβει στη δουλειά σας, στις κοινωνικές σας γνωριμίες και την προσωπική σας ζωή, με σκοπό να πετύχετε άμεσα τους περισσότερους και τους σημαντικότερους. Είναι βέβαιο πως αισθάνεστε πολύ καλύτερα από το προηγούμενο διάστημα στα συναισθηματικά σας κι αυτό ακτινοβολεί στο βλέμμα και στην προσεγμένη σας εμφάνιση, μην αφήνετε τον εαυτό σας έρμαιο των περιστάσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι διαίσθηση και στρατηγική σκέψη. Σήμερα η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από αναστολές, αναβολές και επιφυλάξεις. Για εσάς τους προσφάτως χωρισμένους θα υπάρξει ένα συμβάν- έκπληξη που θα σας ανοίξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης, ωστόσο προσοχή σε τάσεις ζήλειας, αποφύγετε τον καχύποπτο τρόπο σκέψης. Εσείς οι ερωτικά μόνοι αποφασιστική και τολμηρή θα είναι η καρδιά σας, θα βρει τρόπο να σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Καλοδεχτείτε το, προμηνύεται σχέση δυνατή και έντονη.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Καινούρια ξεκινήματα προμηνύονται, αγαπητοί Ζυγοί, σε όλο το φάσμα της καθημερινότητάς σας, γι’ αυτό αν σήμερα δεν έχετε και τόσο καλή και ευχάριστη διάθεση για τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους κοντινούς σας ανθρώπους, καλό θα είναι να ανανεώστε την ατμόσφαιρα με ζωντάνια και κέφι, με την ευγένεια και τη γλυκύτητα των τρόπων σας. Δείξτε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας στον ερωτικό σας σύντροφο, ξεκουραστείτε από την ένταση και τις ευθύνες της δουλειάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, σωστή η διαίσθησή σας, ωστόσο το νου σας να μην παρασυρθείτε από το δυνατό συναισθήματα και παραμελήσετε τη λογική. Ίσως να εμφανιστεί κάπως ανεξέλεγκτος ο ενθουσιασμός σας ή το πείσμα σας, περιορίστε τάσεις κτητικότητας, αποφύγετε την τυφλή παρορμητικότητα. Βραδινή ώρα απότομες αλλαγές θα σημειωθούν στην καρδιά σας. Η ξαφνική εμφάνιση ενός ερωτικού προσώπου θα σας δημιουργήσει αισθήματα πάθους και έντονης ερωτικής έλξης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ζητήματα που έχουν να κάνουν με στενές συνεργασίες, με συνεννόηση και κατανόηση σας απασχολούν έντονα σήμερα, φίλοι Σκορπιοί, και είναι πολύ φυσικό και λογικό, από την στιγμή που η όψη της ημέρας εξάρουν συναισθήματα όπως η φαντασία και η θλίψη, η σεξουαλική ορμητικότητα, αλλά και η αλάθητη διαίσθησή σας, που ίσως φουντώσουν τις ανασφάλειες και τους φόβους σας. Σκεφτείτε τι πραγματικά θέλετε από το ταίρι σας, δίχως ζήλεια και αλαζονεία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας θα σας δημιουργήσει ισχυρές διορατικές ικανότητες ενισχύοντας κατά πολύ τη διαίσθησή σας, μείνετε πιστοί στο ένστικτο σας, ακολουθήστε το άφοβα. Κάποιο πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοίξει την καρδιά του, θα σας αποκαλύψει μυστικά, στο τέλος θα κερδίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Θερμές και ερωτικές θα είναι οι διαθέσεις σας, πριν κλείσει η μέρα ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει αντικριστά με πρόσωπο που θα καταφέρει να σταθεροποιηθεί ερωτικά για πολλά χρόνια δίπλα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εκμεταλλευτείτε την σημερινή μέρα, αγαπητοί Τοξότες, για να ξεκουραστείτε και να χαλαρώσετε από τις αμέτρητες ευθύνες και τις προκλήσεις του προηγούμενου διαστήματος. Δημιουργήστε κλίμα χαράς και ευχαρίστησης με τα αγαπημένα πρόσωπα και τους φίλους σας, αναλάβετε σημαντικές δεσμεύσεις και υποχρεώσεις απέναντι στον ερωτικό σας δεσμό, χωρίς να φοβάστε να εξωτερικεύσετε στον άνθρωπο που αγαπάτε, τα ειλικρινή σας αισθήματα. Δεν είναι φυλακή η αγάπη, αλλά η ευτυχία που τόσο αξίζετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα έχετε τη δύναμη να αντιταχθείτε σε ό,τι σας πιέζει, βάζετε τέλος σε συνήθειες και συναισθηματικές εξαρτήσεις που σας φθείρουν ψυχικά. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας βοηθήσει να περάσετε σε διεκδικήσεις, προχωρήστε σε ουσιαστικές ενέργειες, αυτή τη φορά οι αποφάσεις σας θα γίνουν πράξη. Η τυχαία συνάντηση σας με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο θα δώσει νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία, προμηνύεται σχέση πάθους και δυνατής έλξης!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Ξεχάστε σήμερα ό,τι σας πλήγωσε, όποιο γεγονός ή κατάσταση πέρασε από πάνω σας το προηγούμενο διάστημα και σας άφησε σημάδια πόνου, θλίψης, άγχους και αγωνίας, φίλοι Αιγόκεροι, οι πλανητικές συγκυρίες επιβάλλουν να οπλιστείτε με καινούριες ιδέες και πιστεύω, για να οργανώσετε με δυναμισμό και αυτοσυγκέντρωση τις επιδιώξεις και τις επιθυμίες σας. Έχετε την πραγματική βούληση να γκρεμίσετε και το πιο ψηλό βουνό από δυσκολίες και κακουχίες, εμπιστευτείτε τον ερωτισμό σας, προσεγγίστε το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, προσοχή στη διάσταση που θα δώσετε στις μυστικοπαθείς τάσεις σας. Ναι μεν ξέρετε να κρατάτε καλά τα μυστικά σας, ωστόσο καλό θα είναι να μην κλειστείτε στον εαυτό σας, ανοίξτε δίοδο επικοινωνίας με το ταίρι σας, θα σας βγει σε καλό. Δυνατό θα είναι το ένστικτο σας, γεγονός που θα οδηγήσει τη δράση σας σε σωστές αποφάσεις και πράξεις. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση κάντε το πρώτο βήμα, η μέρα σας θα κλείσει με έντονες ερωτικές εκδηλώσεις που θα καταλήξουν σε οριστική επανένωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αισθάνεστε την ανάγκη σήμερα, αγαπητοί Υδροχόοι, να προσπεράσετε με κάθε τρόπο τα διλήμματα και τους προβληματισμούς που προέρχονται κυρίως από τη δουλειά σας και τις προσωπικές σας σχέσεις. Ίσως προχωρήσετε σε ξαφνικές και ανατρεπτικές αλλαγές, που θα σαστίσουν και θα τρομάξουν τα κοντινά σας πρόσωπα, γι’ αυτό μη νιώθετε ανασφάλεια και φόβο για τις επιθυμίες σας, αλλά σιγουριά και αυτοπεποίθηση στα ταλέντα και την αξιοσύνη σας, πως τα πάντα μπορούν να ανατραπούν προς το καλύτερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή για να απελευθερωθείτε από εξαρτήσεις και αγχωμένες καταστάσεις, τώρα θα καταφέρετε να κλείσετε ψυχοφθόρες υποθέσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα σας οδηγήσει σε μια εκ βάθους συναισθηματική συζήτηση, δίνοντας σας την ευκαιρία να φανερώσετε κρυμμένα αισθήματα, να κλείσετε παλιές πληγές, και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Καινούργιο ερωτικό άνοιγμα θα σας δημιουργήσει η σημερινή μέρα, θα έχει πολύ ευνοϊκή εξέλιξη.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Απρόβλεπτα σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας σήμερα, φίλοι Ιχθύες, σημαίνει πως χρειάζεται να αποφύγετε οπωσδήποτε τις αντιπαραθέσεις και τις αψιμαχίες με τους κοντινούς σας ανθρώπους, με φίλους ή πρόσωπα από το οικογενειακό σας περιβάλλον, γιατί υπάρχει κίνδυνος οριστικής ρήξης σε μια πολύ σημαντική για σας σχέση. Σχεδιάστε μια μέρα συναισθηματικής απόλαυσης για να φλογίσει τον αισθησιασμό σας, φροντίζοντας για την ενότητα και την ευτυχία του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή όψη θα ενισχύσει τις διαισθητικές σας ικανότητες. Το ένστικτο σας θα είναι δυνατό και σωστό, γι’ αυτό θα σας δώσω τη συμβουλή να κινηθείτε με βάση το προαίσθημα σας. Η θερμή και διαλλακτική στάση που θα έχετε σχετικά με ένα ερωτικό σας ζήτημα, θα φέρει λύση άμεση, θα καταλήξετε σε θετικό και οριστικό αποτέλεσμα. Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε στάδιο επανασύνδεσης, θα έχετε τη σωστή κρίση και θα μπορέσετε να κατευθύνετε τα γεγονότα υπέρ σας.

Πηγή: pierianews.gr