Σήμερα ​το τρίγωνο της Αφροδίτης από το ζώδιο του Σκορπιού με το Δία στους ιχθύς.

Η Αφροδίτη λίγο πριν ολοκληρώσει το ταξίδι της στο Σκορπιό θα σχηματίσει μία αρμονική όψη με τον Δία πού βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων, η οποία θα φέρει εύνοια στην ημέρα. Η εύνοια θα γίνει εμφανής σε θέματα που αφορούν τον οικονομικό τομέα αλλά και σε αισθηματικές υποθέσεις, όπως η προσέγγιση ενός ανθρώπου που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Καρκίνοι, Σκορπιοί και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα, θετικές και χαλαρές θα είναι οι σκέψεις που θα κάνετε, ήρεμη και ισορροπημένη θα είναι η διάθεση σας, τα συναισθήματα σας θα είναι ξεκάθαρα και θα είστε σε θέση να τα εκδηλώσετε. Η εγκράτεια σας θα σας βοηθήσει να συμπεριφερθείτε με κατανόηση, η ανάγκη σας για ευχάριστες και διασκεδαστικές επαφές θα κάνει ανέμελη και θερμή τη στάση σας. Τερματίζουν οι κόντρες, σήμερα δεν θα υπάρξουν ρήξεις και πεισματικές αντιπαραθέσεις.

Στον οικογενειακό σας τομέα με τη χαλαρότητα σας θα διατηρηθεί ήρεμο κλίμα στις επαφές σας, ισορροπημένες θα είναι οι επιθυμίες σας. Για εσάς τους απογοητευμένους θα υπάρξουν ελπιδοφόρα γεγονότα που θα καταφέρουν να σας αναζωογονήσουν. Διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, δώστε θετικές απαντήσεις στις προτάσεις που θα σας κάνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα γίνετε πιο άμεσοι και πιο ουσιαστικοί στην επικοινωνία με το ταίρι σας, θα αναζητήσετε ριζικές λύσεις προκαλώντας αναλυτικούς διαλόγους. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι θα είστε αρνητικοί ως προς το περιστασιακό, επιθυμία σας θα είναι να αποκτήσετε ένα σταθερό ταίρι ανάλογο των προσόντων σας. Αυθόρμητοι θα φανείτε ως προς τις ερωτικές σας εκδηλώσεις, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να οδηγηθούν οι επαφές σας σε σταθερή σχέση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα δε θα φανείτε απόμακροι ή εσωστρεφείς, κοινωνική θα είναι η μέρα σας απρόοπτες συναντήσεις θα τονώσουν τις διαθέσεις σας. Οι ειλικρινείς συζητήσεις που θα γίνουν θα σας δώσουν την ευκαιρία να μιλήσετε για παρελθοντικές καταστάσεις θα δικαιολογήσετε τα φαινόμενα, αναθεωρείτε τις απόψεις σας. Ισορροπημένη θα είναι η ψυχολογία σας και η διάθεση σας, αποτελεσματικές θα είναι οι επαφές σας φιλικές ή οικογενειακές. Θα διατηρήσετε ήρεμο και ισορροπημένο τον εσωτερικό σας κόσμο, δε θα υπάρξουν συναισθηματικά σκαμπανεβάσματα.

Οι συνομιλίες σας θα είναι ευχάριστες θα γίνουν σε κλίμα συνεννόησης και συγκατάβασης, θα υπάρξουν προτάσεις και υποσχέσεις που θα φέρουν ισορροπία και εμπιστοσύνη. Κλείνουν τυχόν αρνητικά ζητήματα ή θέματα που έδιναν τροφή για παρεξηγήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα φέρει σύγχυση στη σκέψη σας, ενδέχεται να περάσετε σε αναθεωρήσεις και αλλαγή απόψεων. Πριν προβείτε σε ουσιαστικές ενέργειες, δώστε μεγάλη προσοχή στα φαινόμενα και στα γεγονότα, αν βγάλετε βιαστικά και επιπόλαια συμπεράσματα θα πέσετε σε αστοχίες. Η σημερινή μέρα θα σας φέρει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα, καλό θα είναι να μην κρατήσετε υπεροπτική στάση. Η τάση που θα έχετε να κριτικάρετε με αυστηρότητα, δε θα σας ωφελήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, με αισιοδοξία θα κινηθείτε, απεγκλωβίζεστε από ψυχολογικό βάρος που σας δημιουργούσε ατονία και άρνηση. Υποχωρούν οι συναισθηματικές αναταράξεις και οι εσωτερικοί διχασμοί, καταλαγιάζουν τάσεις αντιδραστικότητας και επίμονου πείσματος. Βγαίνει στην επιφάνεια η χαλαρή και ανέμελη πλευρά του χαρακτήρα σας ωστόσο προσοχή στις επιπολαιότητες, αποφύγετε τις ανώριμες ενέργειες. Επικεντρωθείτε στα θετικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, διατηρήστε σε υψηλά επίπεδα την αισιοδοξία σας, αφήστε τα γεγονότα να κυλήσουν χωρίς πίεση.

Σήμερα θα ανοιχτείτε και να κινηθείτε με ευχάριστη διάθεση. Στις επαφές σας θα εκδηλωθείτε, αυθορμητισμός θα διακρίνει τις ενέργειες σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα καταφέρετε να γίνεται προσιτοί, διευρύνονται οι γνωριμίες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα φανείτε σταθεροί στις απόψεις σας, συνειδητοποιημένοι και προσγειωμένοι στα θέλω σας. Σήμερα θα είστε εφοδιασμένοι με αποφασιστική θέληση. Γοητεία και ελκυστικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας και επειδή θα υπάρξουν πρόσωπα που θα θελήσουν να σας πλησιάσουν, γι’ αυτό αφήστε ελεύθερο το πεδίο. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας νιώσει κάπως απρόσιτους.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, θετικά θα εξελιχτεί η μέρα σας, δεν θα υπάρξει λόγος για αρνητισμούς και απογοητεύσεις. Άμεσες θα είναι οι επαφές, θα σας ανοίξουν την καρδιά τους άτομα που σας εκτιμούν και σας εμπιστεύονται, σήμερα θα κατανοήσετε και θα συμπαρασταθείτε. Σε περίπτωση που νιώθετε ανασφάλεια σχετικά με μελλοντικά θέματα καλό θα είναι να απομακρυνθείτε από τους έντονους προβληματισμούς, δε θα υπάρχει κανένα λόγος να επιβαρύνετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας.

Υποθέσεις και ζητήματα που σας αγχώνουν και σας δημιουργούν αβεβαιότητα θα έχουν θετική πορεία γι αυτό δε θα πρέπει αν παγιδευτείτε στον αρνητισμό. Εσείς που θέλετε να ανανεώσετε την καθημερινότητα σας και την προσωπική σας ζωή δείξτε ενδιαφέρον στις κοινωνικές επαφές, αποκτήστε καινούργιες δραστηριότητες, βγείτε από την αδράνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή μέρα θα φέρει στους διάλογους σας, θα εμφανιστείτε ευαίσθητοι και συναισθηματικοί, ωστόσο δε θα λείψει από την πλευρά σας και η διάθεση κριτικής. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα έχετε συνομιλία με πρόσωπο που οι ειλικρινείς φιλοφρονήσεις του θα αναπτερώσουν το ηθικό και την αυτοπεποίθησή σας. Δημιουργικές θα είναι οι συναναστροφές σας, θα υπάρξουν έντονες συναισθηματικές συζητήσεις, που θα θεμελιώσουν τη σχέση σας ή θα οδηγήσουν σε έναρξη νέας ερωτικής αρχής.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα συνειδητά θα αποφύγετε να κουράσετε το μυαλό σας με αγχωτικά ζητήματα περί μελλοντικής εξέλιξης, ουσιαστικά θα θελήσετε μια παύση για να μπορέσετε να ηρεμήσετε. Δε θα αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να υπερισχύσουν και να σας οδηγήσουν στην απογοήτευση, ακμαίο θα είναι το ηθικό σας. Διατηρήστε την εσωτερική σας ορμή ωστόσο αποφύγετε τις ανυπομονησίες. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να τονώσετε την αισιοδοξία σας, έρχονται ανοίγματα, σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε θετικοί, διαλλακτικοί και υπομονετικοί.

Εσείς που θέλετε να ξεδώσετε και έχετε ανάγκη τις κοινωνικές και φιλικές συναναστροφές σήμερα θα σας δοθεί η ευκαιρία να βγείτε έξω, να συνομιλήσετε και να αποφορτιστείτε. Οικεία και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, δείξτε το ενδιαφέρον σας και τις φιλικές σας διαθέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η κριτική σας, οι παρατηρήσεις σας και η επιλογές σας, θα στοχεύουν στο δημιουργικό αποτέλεσμα, σκοπός σας θα είναι να βελτιώσετε σχέσεις και επαφές. Σήμερα θα κρατήσετε τον έλεγχο των αισθημάτων σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε λεκτικές κόντρες, με ομαλότητα θα εξελιχθούν οι συζητήσεις σας. Αν θέλετε να περάσετε σε ερωτικές προτάσεις, τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να δράσετε, ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για ερωτικά τηλεφωνήματα και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα, τα συμβάντα θα είναι ευχάριστα θα σας βοηθήσουν να περάσετε τη μέρα σας ανέμελα και χαλαρά. Κοινωνικότητα και φιλική διάθεση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, θα είστε ζωτικοί, αποκαλυπτικοί, και ανοιχτοί για συναισθηματικές συζητήσεις. Σήμερα θα μπορέσετε να σκεφτείτε αισιόδοξα, οι εξηγήσεις που θα δώσετε και ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα βοηθήσουν στα να δοθούν λύσεις και να μπει τέλος στον αρνητισμό.

Ανάγκη σας θα είναι η ανανέωση και η ψυχολογική σας άνοδο, αποδεχτή θα γίνει μια πρόταση σας, διατυπώστε αυτό που σκέπτεστε δε θα υπάρξει απόρριψη. Με ένα ευχάριστο γεγονός θα κλείσει η μέρα σας, μια συνομιλία θα σας βοηθήσει να αναπτερωθείτε και να ασχοληθείτε με τη διασκέδαση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα θα αναζητήσετε συναισθηματική επικοινωνία βάθους, με δυναμισμό και αποφασιστικότητα θα κινηθείτε, στοχεύοντας να δώσετε τέλος σε ανασφάλειες ή αβεβαιότητες. Θα αποφύγετε τα μασημένα λόγια, οι κουβέντες σας θα αποσκοπούν στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις και στο να δοθούν ξεκάθαρες εξηγήσεις. Καταφθάνει θερμή ερωτική περίοδος, αποκαλυπτική εξομολόγηση θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε με θερμό μάτι πρόσωπο, που ως τώρα προσπαθούσε να καμουφλάρει την έλξη του για εσάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, τη συμπαράσταση σας θα προσφέρετε, θα φανείτε πρόθυμοι, διαλλακτικοί, και συμφιλιωτικοί, συνεννόηση θα υπάρξει με τα πρόσωπα που θα συζητήσετε. Θα παραμείνετε σταθεροί στους στόχους σας, οι αποφάσεις σας θα είναι συνετές και ορθολογικές, δεν θα υπάρξουν επιπολαιότητες ή ακραίες πράξεις. Ευχάριστη θα είναι η διάθεση σας, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Στις συζητήσεις σας θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, με τη θετική σας στάση και τη συγκαταβατική σας διάθεση θα καταφέρετε να δώσετε βάθος και έκταση στις συνομιλίες σας.

Εσείς οι απογοητευμένοι ή κοινωνικά αποτραβηγμένοι θα λάβετε τηλεφωνήματα, θα γίνουν προτάσεις που θα φέρουν ανατροπές στον τρόπο σκέψης σας. Ανάγκη σας θα είναι να επικοινωνήσετε και να εκδηλωθείτε, δε θα κρατήστε τη στάση σας κλειστή, ανανεώνεται η διάθεση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα νιώσετε την ανάγκη να ανοιχτείτε συναισθηματικά. Θα αναζητήσετε ουσιαστική επικοινωνία, η εικόνα σας θα είναι ελκυστική, θα είστε αυστηρά επιλεκτικοί ως προς τα πρόσωπα που θα επιτρέψετε να σας πλησιάσουν μέσω social media. Για όσους από εσάς είστε ήδη σε σχέση, θα υπάρξει με το ταίρι σας συζήτηση για θέματα μελλοντικής εξέλιξης, καλό θα είναι να μην προσπαθήσετε να πιέσετε την κατάσταση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, η διάθεση σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή, τα γεγονότα θα σας ανοίξουν καινούργια ενδεχόμενα. Η ανάγκη σας για ηρεμία και ξεγνοιασιά θα δώσει ώθηση στις ενέργειες σας, θα σας βοηθήσει να δραστηριοποιηθείτε επάνω σε κάποια συγκεκριμένα θέματα κυρίως υγείας και ψυχικής ισορροπίας. Τώρα θα είναι μια καλή χρονική στιγμή να απαλλαγείτε από καταπιεστικές καταστάσεις που φθείρουν την ψυχολογική σας υγεία και σας ωθούν σε ανισόρροπες πράξεις ή επιλογές.

Τη σταθερότητα και την αρμονία θα αναζητήσετε και επειδή οι πράξεις σας θα είναι ανάλογες με τις προσωπικές σας ανάγκες, γι’ αυτό θα καταφέρετε να απεγκλωβιστείτε από τις αρνητικές συνθήκες. Ασχοληθείτε με την ψυχαγωγία και την εσωτερική σας ισορροπία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, η σημερινή όψη θα φέρει ερωτισμό στους διάλογους σας και νέα ανοίγματα στις ερωτικές σας αναζητήσεις. Σήμερα, κατά τις βραδινές ώρες θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα, που αν δεν τα αφήσετε να σας ξεφύγουν, τότε θα σημειωθεί θερμό ερωτικό γεγονός. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, αν ψάχνετε το τέλειο ερωτικό ταίρι δύσκολα θα το βρείτε, αν όμως κρατήσετε τον πήχη των προσδοκιών σας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο, τότε ετοιμαστείτε για τον ερχομό καινούργιου προσώπου στη ζωή σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, συναισθηματική, δοτική και γενναιόδωρη θα είναι η στάση σας, θα είστε σε θέση να αφουγκραστείτε και να κατανοήσετε. Σήμερα θα δείτε τις καταστάσεις με ψυχραιμία, χαλαρή διάθεση και διαλλακτική σκέψη. Αυτή τη φορά θα καταφέρετε να βρείτε τρόπο να ρυθμίσετε τα επίμαχα ζητήματα μέσα στο καθημερινό σας περιβάλλον, συγκατάβαση και διπλωματία θα έχουν οι ενέργειες σας. Ισορροπία και αλληλοϋποστήριξη θα υπάρξει στις οικογενειακές σας σχέσεις, δε θα έχετε τη διάθεση να δώσετε τροφή για εξάρσεις και ρήξεις.

Σήμερα θα ασχοληθείτε με την ψυχολογία σας αλλά και με την σωματική σας κατάσταση, ενδεχομένως να αποκτήσετε δραστηριότητες που θα βοηθήσουν την υγεία σας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, φανείτε δεχτικοί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, επιτυχημένη κατάληξη θα δοθεί στις επαφές σας. Συζήτηση με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα καταφέρει να σας βγάλει από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεστε αυτή τη στιγμή, λυγούν εμπόδια, περνάτε σε στάδιο ισορροπίας. Θα νιώσετε έντονη την ανάγκη για θερμή επικοινωνία, θα σας δοθεί άνοιγμα να επανορθώσετε για λάθη του παρελθόντος. Η σημερινή μέρα θα αποτελέσει αρχή ερωτικών αλλαγών, δώστε ιδιαίτερη σημασία στα λόγια και στον τρόπο έκφρασής σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, καλοπροαίρετη και πρόθυμη θα είναι η συμπεριφορά σας, τα λόγια σας θα είναι θερμά ίσως και κάπως ανέμελα. Η θετική σας σκέψη θα σας βγάλει από τη προκατάληψη και το πείσμα, ίσως να αναθεωρήσετε και να αναγνωρίζετε ποιες καταστάσεις θα πρέπει απ πλευρά σας να διορθωθούν. Αποφασιστικός και άμεσος θα είναι ο τρόπος δράσης σας, προσπαθήστε να χαλαρώσετε, βγείτε από καταστάσεις και υποθέσεις άγχους, κάντε ένα συναισθηματικό διάλλειμα για να μπορέσετε να ξεκουραστείτε ψυχολογικά.

Σε περίπτωση που προχωρήσετε σε αγορές καλό θα είναι να μην υπερβούν τα συνετά όρια, αποφύγετε τις σπατάλες. Θα υπάρξει έντονη διάθεση για συναναστροφές με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα μέσω social media, η στάση σας θα είναι εκδηλωτική.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα διχάσει τη σκέψη σας, προσοχή σε τάσεις απαισιοδοξίας, αποφύγετε να προσκολληθείτε με πείσμα στις εικασίες σας. Η σημερινή μέρα θα μετατρέψει τους διάλογους σας σε συζητήσεις συναισθηματικού βάθους, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να υπάρξουν αποκαλυπτικές εξομολογήσεις. Ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν θα κάνει την εμφάνιση του, αν θέλετε να το απορρίψετε, κάντε το με τρόπο ευγενικό και όχι αυστηρό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, σε τόνωση θα βρίσκεται ο εσωτερικός σας κόσμος, θα εμφανιστεί στις διαθέσεις σας όρεξη για κοινωνική κα προσωπική ανανέωση, ψυχολογικά θα πάρετε τα πάνω σας, θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από καταστάσεις που σας δημιουργούν απαισιοδοξία, στενοχώρια ή ψυχικό βάρος. Ο ρεαλισμός σας θα βγάλει στην επιφάνεια τη λογική σας σκέψη και την εσωτερική σας δύναμη, θα έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε, συγκεντρωμένοι θα είστε στους στόχους σας.

Η απόφαση σας να ξεχάσετε τις παλιές αποτυχίες και να αναζητήσετε ένα καινούργιο και ικανοποιητικό μέλλον θα σας βοηθήσει να προχωρήσετε με δυναμικότητα. Επειδή θα είστε επιρρεπείς στους ενθουσιασμούς προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις υπερβολές και στις επιπόλαιες επιλογές κυρίως σε οικονομικό επίπεδο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η σημερινή όψη θα σας δώσει την ευκαιρία να ξεδιαλύνετε μπερδεμένες καταστάσεις μέσα στη σχέση σας, σήμερα θα αποκαλύψετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θα δώσετε τις απαιτούμενες εξηγήσεις. Σήμερα, θα φανείτε τολμηροί σε πρόσωπο που επιθυμείτε να κυριαρχήσετε στην ερωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, θα πιάσουν τόπο. Περάστε δυναμικά σε ερωτικές διεκδικήσεις και εξομολογήσεις, δεν πρόκειται να βγείτε χαμένοι.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Με ήρεμη και χαλαρή διάθεση θα σκεφτείτε τα θέματα που σας προβληματίζουν, αυτή τη φορά θα καταφέρετε να αποφύγετε τις αγχωμένες αποφάσεις και επιλογές. Διαφοροποιείτε τα πλάνα σας, θα δώσετε μια δημιουργική έκταση στις επιθυμίες σας, οι κινήσεις σας θα είναι συγκρατημένες. Η αντίληψη σας θα είναι σωστή, θα είστε σε θέση να προνοήσετε και να προφυλαχτείτε, δεν πρόκειται να την πατήσετε λόγω έντονου ενθουσιασμού. Θα βρείτε τρόπο να ελέγξετε την ορμητικότητα σας, εμπιστευτείτε άφοβα το ένστικτο και τις διανοητικές σας ικανότητες.

Η ξαφνική εμφάνιση ενός προσώπου μέσω social media θα φέρει αλλαγές στις βλέψεις σας, ίσως να μπείτε στη διαδικασία να αναθεωρήσετε τις απόψεις σας, θα βγουν στην επιφάνεια συμβάντα και καταστάσεις που ενδεχομένως να ωθήσουν τη σκέψη σας προς άλλη κατεύθυνση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, σήμερα με τηλεφώνημα που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα έχετε την ευκαιρία να αποκαταστήσετε τις επαφές σας και να οδηγηθείτε σε επανασύνδεση. Θα γίνουν ουσιαστικές συζητήσεις που θα σας διευκολύνουν να ειπωθούν συγγνώμες και να αναθεωρηθούν απόψεις. Τα γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας, ωστόσο προσοχή στα λόγια που θα χρησιμοποιήσετε, καλό θα είναι να αποφύγετε την αυστηρή κριτική.

Πηγή: pierianews.gr