Σήμερα η Πανσέληνος στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου.

Η Πανσέληνος που θα ολοκληρωθεί σήμερα στην 27η μοίρα του άξονα Λέοντα-Υδροχόου φέρνει στο προσκήνιο ζητήματα που σχετίζονται με προσωπικές αλλά και συλλογικές υποθέσεις. Ίσως να χρειαστεί περισσότερη προσπάθεια για να κρατήσεις  ισορροπία ανάμεσα πράγματα που θέλεις να κάνεις εσύ και σε αξιώσεις που έχουν οι άλλοι από εσένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Λέοντες, Ταύροι, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα θα συζητήσετε για καινούργιες επαγγελματικές συνεργασίες, καταφθάνουν προτάσεις και οικονομικά ανοίγματα. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα βελτιωθούν οι εργασιακές σας σχέσεις, σε περίπτωση που υπήρχαν διαφωνίες τώρα θα τα βρείτε μεταξύ σας. Φανείτε ανοιχτοί στις νέες προτάσεις που θα λάβετε, θα υπάρξουν προσοδοφόρες εξελίξεις που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε και να διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, ερωτικών και επαγγελματικών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ειρηνικοί και αγαπημένοι θα είστε με το ταίρι σας, μεταξύ σας θα υπάρξει συνεννόηση και αρμονική συνύπαρξη. Έρχονται απρόσμενες εξομολογήσεις που θα θέσουν νέες βάσεις στην ερωτική σας ζωή, ένα συγκεκριμένο ραντεβού θα αλλάξει κλίμα στην καρδιά σας. Για τους χωρισμένους σήμερα θα δοθεί ευκαιρία επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα σας δώσουν τα κατάλληλα ανοίγματα για να μπορέσετε να απεγκλωβιστείτε από αρνητικές καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα αναζητήσετε σταθερότητα επαγγελματική και συναισθηματική. Αρνητικοί θα είστε για ριψοκίνδυνες κινήσεις, στην προκειμένη φάση θα ακολουθήσετε τα συνηθισμένα γνώριμα μονοπάτια αποφεύγοντας επικίνδυνα ρίσκα. Στόχος σας θα είναι να τακτοποιήσετε τις οικονομικές σας υποθέσεις με τέτοιο τρόπο ώστε να μην υπάρξουν εκκρεμότητες που να μπορούν να σας δημιουργήσουν άγχος ή ανασφάλεια. Θερμοί, συγκαταβατικοί και τρυφεροί θα είστε ως προς το ερωτικό σας ταίρι, για τους χωρισμένους θα υπάρξει ευκαιρία επανασύνδεσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Ένα πολύ ευχάριστο τηλεφώνημα και ένα ραντεβού θα φέρουν κατάληξη ερωτικής ένωσης, ξεδιαλύνονται παρεξηγημένες αιτίες με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Αλλάζουν οι απόψεις και οι εντυπώσεις σας, εξηγήσεις και αποκαλυπτικά λόγια θα αναθερμάνουν την καρδιά σας. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό τακτοποιείται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια για δεσμεύσεις. Τώρα θα είστε έτοιμοι να πάρετε σοβαρές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα καταφέρετε να προχωρήσετε τα σχέδια σας σε πρακτικό επίπεδο. Τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον ερωτικό σας τομέα, οι καταστάσεις θα δρομολογηθούν με βάση τις επικοινωνιακές σας διαθέσεις, η σημερινή μέρα ενδείκνυται για εξωτερικεύσεις και εξομολογήσεις. Για εσάς που τσακωθήκατε με το ερωτικό σας ταίρι, έρχεται λύση παρεξήγησης!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ισορροπημένη θα είναι η σκέψη σας, συγκεκριμένες οι επιθυμίες σας, η ξεκάθαρη και δεκτική σας στάση θα φέρει αποτέλεσμα επανασύνδεσης με πρόσωπο που προσφάτως χωρίσατε. Ξεκινάτε ερωτική σχέση με πρόσωπο που ενδεχομένως να πολιορκείται ή να σας πολιορκεί ερωτικά εδώ και αρκετό καιρό. Οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή, αποκτά νόημα και ενδιαφέρον η καθημερινότητα σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αποτελεσματικός θα είναι ο τρόπος που θα μιλήσετε, μελετημένη η τακτική που θα εφαρμόσετε, να είστε σίγουροι πως δεν πρόκειται να πέσετε έξω στους επαγγελματικούς σας σχεδιασμούς. Η γοητεία θα εκπέμπει το παρουσιαστικό σας γι’ αυτό πλησιάστε το ερωτικό πρόσωπο που επιθυμείτε, φανερώστε σκέψεις και αισθήματα χωρίς ενδοιασμούς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, στην επικοινωνία σας θα εμφανιστείτε προσιτοί και ειρηνικοί, συγκαταβατική και συμβιβαστική θα είναι η στάση σας, δεν θα έχετε τη διάθεση να τεντώσετε το σκοινί. Σήμερα θα καταφέρετε, με δική σας προτεινομένη λύση, να τακτοποιήσετε οριστικά επίμαχο ερωτικό σας ζήτημα. Ένα γεγονός θα στρέψει το ενδιαφέρον σας στο παρελθόν, πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, θα κερδίσει την αποκλειστικότητα στην καρδιά και στην σκέψης σας. Έρχεται επανασύνδεση με σοβαρές δεσμευτικές υποσχέσεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει καινούργια πρόταση στον επαγγελματικό σας τομέα, ωστόσο ίσως να σας δυσκολέψει να πάρετε τελεσίδικη απόφαση. Σας συμβουλεύω να δώσετε χρόνο στο δίλλημα σας, μην κινηθείτε υπό πίεση. Στα ερωτικά σας, θα υπάρξει ευχάριστη αναστάτωση, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας τηλεφωνήσει, η στάση του θα σας ενθουσιάσει, δεν αποκλείεται να ανοιχτεί μεταξύ σας προοπτική σταθερού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ισορροπία και κατανόηση θα υπάρξει στην ερωτική σας επικοινωνία. Η σημερινή αστρολογική όψη θα δώσει ανέμελη και ξέγνοιαστη όψη στις διαθέσεις σας. Με το ταίρι σας θα είστε ερωτικοί, θα αποφύγετε τις περιττές διαφωνίες. Για εσάς τους ερωτικά μόνους η ζωηρή σας διάθεση και ο ερωτισμός που θα εκπέμπετε, θα σας βοηθήσουν στο να προσελκύσετε κοντά σας ένα καινούργιο πρόσωπο. Προμηνύεται ξεκίνημα νέας ερωτικής αρχής!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Με διπλωματικό τρόπο θα διεκδικήσετε αλλαγές επαγγελματικές και ερωτικές. Ενδυναμωμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ζωτικότητα θα σας χαρακτηρίζει. Ένα ξαφνικό συμβάν θα σας ανοίξει νέους ερωτικούς δρόμους, οι εξελίξεις θα σας δώσουν το άνοιγμα για αρχή καινούργιας ερωτικής σχέσης. Η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για επενδύσεις τόσο συναισθηματικές, όσο και οικονομικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η χρονική στιγμή θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκή, σε περίπτωση που κάποιοι από εσάς είστε σε ξεκίνημα ερωτικής σχέσης με καινούργιο πρόσωπο, να ξέρετε πως η κατάληξη σας θα είναι δεσμός και μάλιστα μακροχρόνιος. Ελεγχόμενος θα είναι ο ενθουσιασμό σας, με αποτέλεσμα να καταφέρετε να πάρετε αποφάσεις ώριμες και υπεύθυνες. Το ταίρι που διατηρείτε δίπλα σας θα σας εκδηλώσει αγάπη και εμπιστοσύνη, για κάποιους απ’ εσάς ανοίγεται προοπτική συγκατοίκησης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να ξεδώσετε, να απαλλαγείτε από καταστάσεις ψυχολογικής φθοράς, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε μια μέρα συναισθηματική ήρεμη. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρήσετε στις επαγγελματικές σας επαφές, θα είστε διαλλακτικοί και αρκετά συζητήσιμοι. Σήμερα θα πλαισιωθείτε από αγαπημένα σας πρόσωπα. Σε ξαφνική στιγμή δεν αποκλείεται να γνωριστείτε με πρόσωπο που θα κεντρίσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί γύρω από δεσμευτικά θέματα, τα γεγονότα κα τα αισθήματα σας θα σας ωθήσουν στο να πάρετε σοβαρές αποφάσεις. Με δική σας πρωτοβουλία θα ανοιχτούν συζητήσεις με στόχο να σταθεροποιήσετε κοντά σας το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά και να εξακριβώσετε τι είδους αισθήματα υπάρχουν. Σήμερα θα εκδηλώσετε τον ερωτισμό σας, την εμφάνιση του θα κάνει ενδιαφερόμενο πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ευνοήσει σε θέματα  συμφιλιώσεων, σήμερα θα καταφέρετε να επιτύχετε αποκατάσταση σχέσεων. Ενισχυμένη θα είναι η αισιοδοξία σας με φανερή διάθεση για συναισθηματικές πράξεις, αυτή τη φορά θα σας οδηγεί η καρδιά και το ενδόμυχο συναίσθημα. Η προσιτή και πολύ θερμή σας στάση θα κερδίσει τις συμπάθειες ανοίγοντας σας τη δυνατότητα καινούργιων γνωριμιών. Σε ζητήματα αγοροπωλησίας ή οικονομικών διαπραγματεύσεων εμπιστευτείτε το ένστικτο σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα είστε αρκετά συναισθηματικοί, σταθεροί στις πράξεις σας, περάσετε σε προσεγγίσεις η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, μια ευχάριστη και αποκαλυπτική συνάντηση με πρόσωπο ερωτικό θα ξεμπλοκάρει τα αισθήματα σας, καταφθάνει έναρξη ερωτικής σχέσης. Τολμήστε να φλερτάρετε ή να πλησιάσετε το άτομο που θα σας τραβήξει την προσοχή, σας διαβεβαιώνω πως θα λάβετε θερμή ανταπόκριση.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Τώρα θα δείτε κάποιες καταστάσεις με τελείως διαφορετικό μάτι, με πιο ανανεωμένες ίσως και πιο ριζοσπαστικές διαθέσεις. Θα αλλάξετε ιδεολογική τοποθέτηση και η αφορμή θα δοθεί από ένα συμβάν, που θα φέρει έντονες συναισθηματικές αναστατώσεις. Πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σας βοηθήσει να νιώσετε πως τώρα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να δώσετε καινούργια πνοή στη σχέση σας, θα περάσετε δυναμικά σε διεκδικήσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, απελευθερωμένος θα είναι ο ερωτισμός σας, θα φλερτάρετε, θα αναζητήσετε ερωτικό ενδιαφέρον. Εσείς που είστε χωρίς σχέση έντονη θα είναι η ανάγκη σας για νέα γνωριμία, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να απλώσετε τα ερωτικά σας πλοκάμια. Ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας και επειδή η γοητεία σας θα κερδίσει τις εντυπώσεις, γι αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το πρώτο βήμα που θα καθιερώσει στη ζωή σας καινούργιο ταίρι.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Οι διαθέσεις σας θα είναι δημιουργικές, καινούργιες ιδέες θα εμφανιστούν στη σκέψη σας. Θα είστε εφοδιασμένοι με αισιοδοξία και ψυχική υπομονή, γι αυτό οι συζητήσεις και οι διαπραγματεύσεις σας θα κλείσουν εποικοδομητικά. Στον ερωτικό σας τομέα θα υπάρξουν ξαφνικά και όμορφα αναποδογυρίσματα που θα φέρουν νέες γνωριμίες στους μοναχικούς και έντονους συναισθηματικούς δεσμούς σε αυτούς που ήδη βρίσκονται σε σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει ηρεμία και συναισθηματική ασφάλεια. Σε περίπτωση που θέλετε να προχωρήστε τη σχέση σας σε δέσμευση, οι προτάσεις σας θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα έχετε στάση προσιτή και οικεία, ερωτισμό θα εκπέμπει η αύρα σας και το παρουσιαστικό σας. Θα συνομιλείτε με πρόσωπο που οι κοινές σας επιθυμίες είναι πολύ πιθανό να ανοίξουν πορεία σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Στο εργασιακό σας περιβάλλον θα επικρατεί κλίμα συνεργασίας και ομαδικότητας, οι διπλωματικές σας ενέργειες θα αποτρέψουν διαθέσεις αθέμιτου ανταγωνισμού. Ευνοϊκά γεγονότα θα σας δώσουν την ευκαιρία να τακτοποιήσετε παρελθοντικό ερωτικό ζήτημα, καταφθάνει επανασύνδεση. Σήμερα θα βρείτε την ηρεμία και την ισορροπία σας στο θερμό και ερωτικό περιβάλλον που θα δημιουργήσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, απρόοπτες ερωτικές προκλήσεις θα σας ωθήσουν σε ένα είδος έντονης ερωτικής ζωής. Προσοχή να μην φανείτε ατίθασοι περισσότερο από όσο επιτρέπουν τα συνετά όρια. Το σίγουρο είναι πως δεν επρόκειτο να υπάρξει μονοτονία στις σημερινές σας συναντήσεις, η καρδιά σας θα έχει μεγάλη ποικιλία συναισθημάτων, η εμφάνιση ενός προσώπου θα αναστατώσει τη σκέψη σας. Σήμερα θα έχετε την ευκαιρία να αλλάξτε τα δεδομένα σας, οι μοναχικοί θα αποκτήσετε ερωτικό ταίρι.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα ενισχύσει κατά πολύ την ανάγκη σας για χαλάρωση, σήμερα κύριο χαρακτηριστικό σας θα είναι η συγκαταβατικότητα. Η διάθεση σας για ανέμελες δραστηριότητες θα σας κάνει θετικούς σε φιλικές αλλά και σε ερωτικές προτάσεις. Ένα απρόοπτο συμβάν θα σας βοηθήσει να ξεκολλήσετε από βαριές σκέψεις, τώρα θα εστιάσετε σε συγκεκριμένη ερωτική υπόθεση που ενδεχομένως να αφορά ζήτημα επανασύνδεσης. Η συμπαράσταση που θα δείξετε σε φιλικό σας πρόσωπο θα εκτιμηθεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα κρατηθείτε μακριά από οτιδήποτε είναι ανιαρό και μονότονο. Εσείς που είστε προς αναζήτηση νέας γνωριμίας θα τις έχετε τις ευκαιρίες σας, θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Επιθυμία σας θα είναι να ζωηρέψετε την ερωτική σας ζωή, μπροστά σας θα εμφανιστεί το κατάλληλο πρόσωπο. Την κουβέντα θα σας πιάσει μια εντυπωσιακή ελκυστική προσωπικότητα με φανερές ερωτικές βλέψεις προ το άτομο σας.

Πηγή: pierianews.gr