Σήμερα η αντίθεση της Σελήνης από το ζώδιο του Λέοντα με τον  Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η αντίθεση Σελήνης-Κρόνου δείχνει πως οι τρέχουσες συνθήκες δεν θα σε βοηθήσουν να εκφράσεις πράγματα που θέλεις να πεις αλλά και τα συναισθήματά σου, με αποτέλεσμα να νιώθεις εγκλωβισμένος. Προσπάθησε να κρατήσεις αποστάσεις από καταστάσεις και πρόσωπα που έχουν αρνητικό αντίκτυπο στη ψυχολογία σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Μην υπερβάλλετε σήμερα φίλοι Κριοί με απαιτήσεις και επιθυμίες που γνωρίζετε εκ των προτέρων πως δεν θα ικανοποιηθούν, μην δημιουργείτε προβλήματα συνεννόησης και επικοινωνίας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και το ταίρι σας, μόνο και μόνο για να προκαλέσετε το ενδιαφέρον και την προσοχή των οικείων σας. Αφήστε τα πράγματα στην σχέση σας να κυλήσουν ομαλά, πάρτε τρυφερές πρωτοβουλίες, μην δεσμεύεστε με όρκους που δεν θα κρατήσετε ποτέ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, προσοχή  στο μαχόμενο πείσμα σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, ενδεχομένως να παρατεντώσετε το σκοινί χωρίς να υπάρχει κάποια ουσιαστική αιτία. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να δημιουργήσετε ένα πιο ανέμελο και πιο ρομαντικό κλίμα μέσα στη σχέση σας, εστιάστε στα αισθήματα που υπάρχουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Εσείς οι ελεύθεροι θα έχετε την ευκαιρία να φλερτάρετε, ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κινήσει το ερωτικό σας ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ίσως έρθετε αντιμέτωποι σήμερα αγαπητοί Ταύροι με διάφορες προκλήσεις και παγίδες που είτε προέρχονται από το κοινωνικό σας περιβάλλον και τους φίλους σας, είτε έχουν να κάνουν με μπερδέματα και διαφωνίες με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σύντροφο. Προτιμήστε να χαλαρώσετε έστω κι αν είναι τόσο δύσκολο να το καταφέρετε, να δείξετε αδιαφορία στις έντονες συζητήσεις και τις έκρυθμες καταστάσεις με τους γύρω σας, παρά να δημιουργήσετε ένα τεράστιο χάσμα επικοινωνίας με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ίσως να μην είστε σε θέση να ελέγξετε τις εσωτερικές τάσεις που θα σας διέπουν με αποτέλεσμα να ξεφύγουν οι αντιδράσεις σας δημιουργώντας μπλοκαρίσματα ίσως και συγκρούσεις. Προσοχή στις συνομιλίες σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις εντάσεις, προσπαθήστε να εστιάσετε στις ερωτικές σας στιγμές, αξιοποιήστε τη θερμή πλευρά των γεγονότων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σκεφτείτε πως δεν σας συμφέρει από την μία πλευρά να προσπαθείτε να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τους έμπιστους φίλους σας φίλοι Δίδυμοι και από την άλλη να μην μπορείτε να υποστηρίξετε τις επιλογές σας και τις σημαντικές σας αποφάσεις. Το μαχητικό πνεύμα και η γρήγορη σκέψη σας είναι σε θέση να σας βγάλουν από τυχόν δύσκολες καταστάσεις στην ερωτική σας ζωή, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με το αντίθετο φύλο, μην εμπιστεύεστε ψεύτικες υποσχέσεις και λόγια χωρίς υπόβαθρο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα δώσετε οριστικό τέλος σε καταστάσεις καταπίεσης. Ίσως να εμπλακείτε σε έντονες συζητήσεις με το ερωτικό σας ταίρι, προσπαθήστε να μην υπερφορτίσετε το κλίμα. Για εσάς τους ελεύθερους ή χωρισμένους, έρχεται μεγάλη αλλαγή στην καρδιά σας που θα προκύψει από ξαφνική ερωτική ανατροπή. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε συναισθηματικές αποκαλύψεις θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Υπερδιέγερση και υπερβολική διάθεση για να πραγματοποιήσετε ακόμα και τις πιο δύσκολες ανάγκες σας και τις προσωπικές σας επιθυμίες έχετε σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι και ίσως δεν είναι οι καλύτεροι σύμβουλοι για να κερδίσετε τις φιλοδοξίες σας, ενώ η υπομονή και η εποικοδομητική επιμονή, σας φέρνουν αντιμέτωπους με ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους και το ταίρι σας. Η μέρα σας κάνει αισθησιακούς και δοτικούς στον δεσμό σας, εκμεταλλευτείτε το.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα υπάρξει από την πλευρά σας ένα είδος πεισματικής στάσης, καλό θα είναι με το ταίρι σας να μην είστε απόλυτοι και κάθετοι, αφήστε περιθώριο συνεννόησης για να μπορέσει να διατηρηθεί η ισορροπία της σχέση σας. Μια ευχάριστη συνάντηση με πρόσωπο από τα παλιά θα ανοίξει προοπτική επανένωσης, σας συμβουλεύω να φανερώσετε ξεκάθαρα τα αισθήματα σας, στο χέρι σας θα είναι αν θα επανασυνδεθείτε ή όχι.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ξεσηκώνεστε σήμερα φίλοι Λέοντες με την παρότρυνση των φίλων σας και των αγαπημένων σας προσώπων, για μια κοντινή διαδρομή, για έναν περίπατο, για ευχάριστες και χαρούμενες στιγμές στο περιβάλλον που κινείστε. Αποφύγετε να θυμώνετε με το παραμικρό και να ρίχνετε τις ευθύνες στον ερωτικό σας σύντροφο για ότι απρόβλεπτο και αν συμβεί, μετριάστε τα νεύρα και το πείσμα σας, τον παρορμητισμό και την ζήλεια σας, χαλαρώνοντας ειδυλλιακά και στοργικά στην αγκαλιά του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, σκληρά ρεαλιστική θα είναι η στάση σας ως προς το ερωτικό σας ταίρι, αιχμηρά θα είναι τα λόγια σας, γεγονός που θα κάνει δύσκολη την επικοινωνία σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, δεν θα επιτρέψετε να σας πιέσουν, η στάση σας θα είναι αντιδραστική και αδιάλλακτη. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, για εσάς τους ερωτικά μόνους θα εμφανιστεί πρόσωπο που δεν θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αισθάνεστε ότι μπορείτε να κάνετε τα πάντα αγαπητοί Παρθένοι, για να ικανοποιήσετε τις προσωπικές και συναισθηματικές σας φιλοδοξίες και ίσως προκαλέσετε με την σιγουριά και την υπερβολική σας αισιοδοξία, κάποια σχόλια και κριτικές από τους κοντινούς σας ανθρώπους. Όσο κι αν πιστεύετε ότι μπορεί να βλάπτει την σχέση σας η μουντάδα και η στασιμότητα, άλλο τόσο διστάζετε να κάνετε ένα προοδευτικό, επόμενο βήμα στον δεσμό σας, μην τα βάζετε με το ταίρι σας, αναλογιστείτε τις ευθύνες σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα παρατηρηθούν έντονα συναισθηματικά αναποδογυρίσματα στις διαθέσεις σας. Θα σας δοθεί η αφορμή για αλλαγή σκέψης και στάσης, δεν αποκλείεται να σημειωθούν από την πλευρά σας ασυνήθιστες πράξεις. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να απαλλαγείτε από καταστάσεις ή δεσμεύσεις που σας θέτουν περιορισμούς. Η εμφάνιση ενός προσώπου θα σας δώσει το κίνητρο για νέες ερωτικές περιπέτειες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Είναι πολύ πιθανό σήμερα φίλοι Ζυγοί, να έρθουν κάποιες τρικυμίες συνεννόησης και φουρτούνες επικοινωνίας με τους αγαπημένους σας φίλους, τα πρόσωπα της οικογένειας σας και τον ερωτικό σας σύντροφο, για αυτό το λόγο καλό θα είναι να μην υπερβάλλετε και να μην επιμένετε πως έχετε πάντα δίκιο, να μην προκαλείται το μένος και τον θυμό των γύρω σας κάνοντας οτιδήποτε σκέφτεστε με παρορμητισμό, ενθουσιασμό αλλά καθόλου λογική ή ρεαλισμό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σκαμπανεβάσματα θα έχει η ψυχολογία σας. Ένα πρόσωπο θα κάνει απρόοπτα την εμφάνιση του, αν φανείτε προσιτοί, θα σας δώσει την ευκαιρία να εξελιχτούν οι επαφές σας σε πλαίσιο ερωτικό. Η διάθεση σας να δοκιμάσετε και να πειραματιστείτε θα δημιουργήσει καινούργιο ερωτικό άνοιγμα που δε θα είναι καθόλου αρνητικό. Αξιοποιήστε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο την ερωτική πρόκληση που θα υπάρξει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κάντε υπομονή γιατί τα καλύτερα έρχονται θα πρέπει να είναι το σύνθημά σας αγαπητοί Σκορπιοί, μην ενθουσιάζεστε με το παραμικρό και μην γίνεστε ανυπόμονοι να αλλάξουν τα πάντα από την μια στιγμή στην άλλη στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, η σημερινή αστρολογική όψη, είναι πιθανό να εξάρει τις ευαίσθητες χορδές της ζήλειας και της αμφιβολίας για τον άνθρωπο που αγαπάτε, μην φαντάζεστε πράγματα χωρίς να έχετε αποδείξεις, μην δημιουργείτε εντάσεις χωρίς λόγο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, αρχικά κάπως αλλοπρόσαλλο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, ωστόσο μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ισιώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει για τα καλά την ερωτική σας διάθεση. Σήμερα θα κάνει την εμφάνιση του πρόσωπο που θα θελήσει σταθερό δεσμό μαζί σας, ετοιμαστείτε για συναντήσεις που θα δώσουν νέα κατεύθυνση στην ερωτική σας, έρχονται ξαφνικές και θετικές αλλαγές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η  σημερινή αστρολογική όψη τροφοδοτεί φίλοι Τοξότες τις προσωπικές σας φιλοδοξίες, ενθαρρύνει τις θετικές σας σκέψεις και την συναισθηματική σας φαντασία και σας φέρνει πολύ κοντά με τα προσφιλή σας άτομα και τον ερωτικό σας σύντροφο. Απολαύστε σήμερα την ελευθερία σας, τονώστε τον δεσμό σας με τρυφερές στιγμές, ομορφύνετε τις κοινωνικές σας σχέσεις με την φρεσκάδα και την ζωντάνια σας χωρίς να υπερβάλλετε στις εκδηλώσεις σας, αλλά κρατώντας το μέτρο με όλους και με όλα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, κατά πάσα πιθανότητα θα υπάρξουν εσωτερικές συγκρούσεις, ίσως να αλλάξετε τις ιδεολογικές σας τοποθετήσεις, προσοχή σε αποφάσεις χωρισμού. Με το ταίρι σας καλό θα είναι να αποφύγετε την ακραία αντιδραστική στάση κρατηθείτε μακριά από ζητήματα που σας δημιουργούν συναισθηματικά συμπλέγματα. Για τους ερωτικά μόνους, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα κάνει το βήμα να σας φλερτάρει, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Δεδομένου ότι είσαστε αρκετοί επιρρεπείς αγαπητοί Αιγόκεροι, στην υπερβολική συμπεριφορά και στις αυθόρμητες αποφάσεις που μπορεί να ενοχλούν τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τους φίλους σας, είναι προτιμότερο να αφήσετε τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές στους άλλους, παρά να δημιουργηθούν αντιδράσεις χωρίς επιστροφή στο περιβάλλον που κινείστε. Η αστρολογική όψη της ημέρας, πυροδοτεί ριψοκίνδυνες αντιδράσεις στον δεσμό σας, για αυτό χαμηλώστε τους τόνους και φλογίστε το πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εναλλαγές θα σημειωθούν στις διαθέσεις σας, κυκλοθυμική θα είναι η στάση σας, λόγια και σκέψεις ίσως να μην έχουν σταθερό οπτικό πεδίο. Σας συμβουλεύω να αφήσετε στην άκρη αρνητισμούς και υπερβολές, προσοχή στις εγωιστικές ενέργειες. Δεν αποκλείεται ένα πρόσωπο από το ερωτικό σας παρελθόν να σας ζητήσει επανένωση.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θέλετε να αποδείξετε πρωτίστως στον εαυτό σας και δευτερευόντως στους ανθρώπους που σας περιβάλλουν αγαπητοί Υδροχόοι, πως μπορείτε σήμερα να καταπιαστείτε με τα πάντα, χωρίς να κάνετε το παραμικρό λάθος και να φέρετε εις πέρας οτιδήποτε σας ανατεθεί. Αναδείξτε τα αναρίθμητα ταλέντα και τις ικανότητές σας οι ζευγαρωμένοι, μεταδώστε στο ταίρι σας την αποφασιστικότητα και την αισιοδοξία σας. Οι αδέσμευτοι έχετε την τύχη στο πλευρό σας για να φλερτάρετε με μια εξαιρετική, νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα υπάρξει έντονη εσωτερική αναστάτωση, ίσως να εμφανίσετε ανεξέλεγκτες τάσεις φυγής. Αλλοπρόσαλλη θα είναι η καρδιά σας με αντιδράσεις σπασμωδικές, εσείς που είστε σε σταθερή σχέση προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο τη διάρκεια του δεσμού σας. Θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας ερωτικής γνωριμίας, εσείς που είστε χωρίς σχέση θα έχετε τη δυνατότητα νέας αρχής, μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα σας είναι αρκετά περιπετειώδης φίλοι Ιχθύες, γιατί αυτό που νιώθετε το εκφράζετε χωρίς φόβο και δισταγμούς στους αγαπημένους φίλους και στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, ακόμα και αν η γνώμη που εξωτερικεύετε δεν συμβαδίζει με τις επιλογές των γύρω σας. Αισθάνεστε απόλυτα σίγουροι για τον εαυτό σας και τα αισθήματά σας, για τις πράξεις, τις σκέψεις και τα λόγια σας και ίσως προκαλέσετε με την επιμονή και την εμμονή σας εκρήξεις και διαφωνίες με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, αποφύγετε τις υπερβολές, αυτά που θα νομίζετε ίσως να μην ανταποκρίνονται στην απόλυτη πραγματικότητα. Θα υπάρξουν συναισθηματικές αντιθέσεις, ωστόσο η διάθεση σας για ξεκαθαρίσματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα καταφέρει να φωτίσει κάποια σκοτεινά σημεία που υπάρχουν μεταξύ σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ισορροπήσετε συναισθηματικά, γι’ εσάς τους χωρισμένους θα υπάρξει άνοιγμα επανένωσης, χειριστείτε τις καταστάσεις με ορθολογισμό.

Πηγή: pierianews.gr