Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Τοξότη και το τετράγωνο της με τον Άρη από τους Ιχθύες.

Η Σελήνη περνά στον εξωστρεφή Τοξότη όμως θα συναντήσει μέσω μιας δυσαρμονικής όψης τον Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Αυτό δείχνει πως μπορεί να προκύψουν κάποιες αντιπαραθέσεις και κάποια πράγματα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό, παρόλο που εσύ δεν θα βρίσκεσαι σε διάθεση για καβγάδες και εντάσεις. Αν θέλεις να περιορίσεις όσο περισσότερο γίνεται την εμπλοκή σου σε διαξιφισμούς, θα χρειαστεί να επιλέξεις με σύνεση τους ανθρώπους που θα συναναστραφείς. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Λέοντες, Τοξότες και Δίδυμοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Θα είστε εξοπλισμένοι με αισιοδοξία, ενισχύεται η ανάγκη σας για ανεξαρτησία και απελευθερωμένες επιλογές. Συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, σε ομαδικές εργασίες η συμπεριφορά σας θα είναι δοτική, οι επαγγελματικές σας επαφές θα πορευτούν ισορροπημένα. Σήμερα προσπαθήστε να μετριάσετε τον ενθουσιασμός σας, το συναίσθημα σας καλό θα είναι να το εξισορροπήσετε έναντι του ορθολογισμού. Εσείς που τις προηγούμενες μέρες λάβατε κάποιες προτάσεις και τώρα καλείστε να απαντήσετε, σκεφτείτε ρεαλιστικά, δε θα πρέπει να σας συνεπάρει η έντονη αισιοδοξία. Τα συμβάντα της ημέρας θα είναι θετικά, φεύγουν τάσεις κυκλοθυμίας, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε ψυχολογικά ωστόσο σε περιπτώσεις που χρειάζεται άμεση και ουσιαστική δράση δε θα πρέπει να κινηθείτε παρορμητικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, απελευθερωμένες θα εμφανιστούν οι διαθέσεις σας, θα ενισχυθεί ο ερωτισμός σας, εσείς οι ίδιοι με δικές σας κινήσεις και αποφάσεις θα δώσετε νέα τροπή στις ερωτικές σας υποθέσεις. Ένα όμορφο πρόσωπο θα ιντριγκάρει την καρδιά σας, ελκυστικές συζητήσεις θα ανάψουν το ενδιαφέρον σας, ενθουσιασμό θα σας φέρει η νέα γνωριμία που θα προκύψει. Σήμερα δεν επρόκειτο να φρενάρετε ή να καμουφλάρετε την έλξη που θα νιώσετε, κινηθείτε δυναμικά και δεν θα χάσετε.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ευνοϊκές θα είναι οι επαγγελματικές σας εξελίξεις, θα δοθεί άνοιγμα για να ξεκινήσετε την εφαρμογή μιας συγκεκριμένης ιδέας που ενδεχομένως να υπάρχει στη σκέψη και στα πλάνα σας εδώ και αρκετό καιρό. Η τύχη θα είναι με το μέρος σας, σας προτρέπω να κινηθείτε δυναμικά ωστόσο προνοήστε σχετικά με κινήσεις που απαιτούν οικονομικό ρίσκο. Οι σχέσεις σας οικογενειακές και κοινωνικές θα διανύσουν περίοδο ισορροπίας, θα είστε στη σωστή χρονική στιγμή που αν μιλήσετε με ευθύτητα και ειλικρίνεια θα μπορέσετε να διορθώσετε λάθη ή αστοχίες του παρελθόντος. Θα φανείτε εξωστρεφείς, δείξτε εμπιστοσύνη στους ανθρώπους που θα σας ανοιχτούν συναισθηματικά. Σε προσωπικά ζητήματα θα βρεθούν λύσεις, η σκέψη σας θα είναι συγκαταβατική, ο διάλογος που θα ανοίξετε θα κλείσει με συνεννόηση και συναισθηματική κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, προσιτή θα είναι η στάση σας σήμερα, ενδιαφέρον θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα συναντήσετε. Θα συνομιλήσετε με άτομο που το αρχικό αθώο σας φλερτ, πολύ σύντομα θα καταλήξει σε πορεία ερωτικής σχέσης. Σε ερωτική συνάντηση με πρόσωπο που ήδη έχει ξεκινήσει σχέση μεταξύ σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε το ερωτικό σας πάθος, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε και κάπως ρομαντικοί. Σήμερα  τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν θερμή κατάληξη!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έρχονται απρόσμενα ανοίγματα, είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν καινούργια ενδεχόμενα που θα σας βοηθήσουν να δώσετε έκταση στις δυνατότητες σας, επαγγελματικά ίσως να πάρετε την απόφαση να δοκιμαστείτε σε κάποιο καινούργιο αντικείμενο. Κρατήσετε θετική στάση στις προτάσεις που θα ακούσετε, θα σας δώσουν τη ευκαιρία να βγείτε από καθιερωμένες καταστάσεις που ουσιαστικά μέχρι τώρα δεν κατάφεραν να σας ικανοποιήσουν σε μεγάλο βαθμό. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί στις επαφές σας προσωπικές ή εργασιακές σας, η διάθεση σας να φερθείτε με ειλικρίνεια και διαλλακτικότητα θα φέρει συνεννόηση. Σε θέματα οικογενειακών σχέσεων δείξτε προσιτή στάση, προσπαθήστε να ‘ρθείτε πιο κοντά με τα συγγενικά σας πρόσωπα. Σας δίνω τη συμβουλή να εκφραστείτε και να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, δείξτε με πράξεις το ενδιαφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, πρόσχαρη θα είναι συμπεριφορά σας, ανοιχτή σε όλα η καρδιά σας. Επιθυμία σας θα είναι να ξεφύγετε από οτιδήποτε αποτελεί ρουτίνα, δεχτικοί θα είστε σε ανοίγματα νέων ερωτικών περιπετειών. Τα γεγονότα θα σας φέρουν ευχάριστες στιγμές, ερωτικές εκπλήξεις από το παρελθόν, και προοπτική νέας ερωτικής αρχής. Αποφύγετε τις αυθόρμητες σπασμωδικές κινήσεις, προσοχή να μην δημιουργήσετε μπερδέματα που θα απαιτούν εξηγήσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έμπνευση, θετικότητα, και δημιουργική φαντασία θα είναι τα τρία χαρακτηριστικά σας, σας προτρέπω να προβάλετε τις νέες σας ιδέες, επεκταθείτε επαγγελματικά, οι αλλαγές που θα επιδιώξετε θα είναι προσοδοφόρες. Εσείς που θα δείτε να καταφθάνουν χρήματα στο πορτοφόλι σας, προσοχή στην ανάγκη σας για αγορές και κατανάλωση, σας συμβουλεύω ένα μέρος από τα έσοδα σας να τα αποταμιεύσετε, δε θα είναι σοφό να τα σπαταλήσετε όλα. Στις οικογενειακές και φιλικές επαφές εκδηλωτική και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, σήμερα θα συμπονέσετε και θα συμπαρασταθείτε όχι μόνο θεωρητικά αλλά και πρακτικά. Εσείς οι στρεσαρισμένοι δεν αποκλείεται να καταφύγετε σε ονειροπολήσεις, προσπαθήστε να έχετε προσγειωμένες και ρεαλιστικές σκέψεις. Σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε να σας παγιδεύσουν αναμνήσεις παρελθοντικών γεγονότων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, ερωτισμό, και έντονο ενθουσιασμό. Απρόσμενες συμπτώσεις και τυχαία συμβάντα θα ανοίξουν νέο ερωτικό ορίζοντα στην ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια ερωτική γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ένα προσώπου, που από τις πρώτες σας επαφές θα αλλάξει ρυθμό η καθημερινότητα σας. Καταφθάνουν όμορφες ερωτικές εξελίξεις, ένας θερμός διάλογος θα ανοίξει ερωτική δίοδο. Η συνομιλία σας με συγκεκριμένο πρόσωπο θα φέρει έντονες ερωτικές αλλαγές.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Θα αισθανθείτε δυνατοί και ακμαίοι, παίρνετε αποφάσεις που στόχο θα έχουν να αλλάξετε και να βελτιώσετε. Με αισιοδοξία θα επεκτείνετε τα επαγγελματικά σας βήματα, σήμερα θα έχετε τη διάθεση να ρισκάρετε ωστόσο οι βλέψεις σας θα πρέπει να είναι εφικτές και προσγειωμένες. Διπλωματική θα είναι η στάση σας, στις διαπραγματεύσεις σας θα υπάρξει δίοδος συνεννόησης, τυχόν συμφωνίες θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Σήμερα θα θελήσετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια και σαφήνεια, ανοίξτε τολμηρούς διαλόγους, προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα και διευθέτηση ανοιχτών υποθέσεων. Εσείς οι προβληματισμένοι, βγαίνετε από την ανασφάλεια, αφήνετε στην άκρη την αδράνεια, θα είναι σωστή χρονική στιγμή να αναλάβετε τα ηνία. Κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, οικεία στάση θα κρατήσετε στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η καρδιά σας θα εμφανιστεί ζωηρή και αισιόδοξη, θα εκδηλώσετε θέρμη και έλξη. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας θα φέρει αλλαγές στην ερωτική σας συμπεριφορά, θα καταφέρετε να εκπλήξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση, η αισιοδοξία και η συγκαταβατικότητα σας θα σας βοηθήσουν να δώσετε πρακτικές λύσεις, με διπλωματικό τρόπο θα κρατηθείτε μακριά από συγκρούσεις και διαφωνίες. Σήμερα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, έρχονται στιγμές έλξης και πάθους.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Δε θα έχετε διάθεση να κλειστείτε στον εαυτό σας και να κλειδώσετε τις σκέψεις σας. Σήμερα θα είστε εκδηλωτικοί με απελευθερωμένες διαθέσεις, ίσως να μην λείψουν και οι ασυνήθιστες ενέργειες. Συνεργάσιμη και ήρεμη θα είναι η συμπεριφορά σας, σε εργασιακά θέματα θα θελήσετε να πορευτείτε μέσα σε κλίμα ομαδικότητας. Κοινωνικοί και δεχτικοί θα φανείτε, δε θα απορρίψετε προτάσεις για συνευρέσεις και γενικότερα για κοινωνικές συναναστροφές. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο άτομο θα πάρει διαστάσεις που θα σας βοηθήσει να διευρύνετε τη σκέψη σας πάνω στο αντικείμενο με το οποίο ασχολείστε. Θερμή και ανοιχτόκαρδη θα είναι η στάση σας, θα κερδίσετε τη συμπάθεια των καινούργιων ατόμων που θα γνωρίσετε. Μείνετε ανοιχτοί σε νέες προτάσεις θα υπάρξει ικανοποιητικό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή όψη θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε από την ανία και την στασιμότητα, τώρα  θα εκτοπίσετε αρνητισμούς και αναστολές. Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ερωτική σας γοητεία θα  δώσουν άνοιγμα να σας πλησιάσουν πρόσωπα που εδώ και καιρό προσπαθούν να κερδίσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα κάποιος θα τολμήσει να σας εκδηλωθεί ερωτικά, δεν θα είναι καθόλου κακή περίπτωση γι αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η διαίσθηση σας θα είναι βάσιμη και εμπιστεύσιμη, τα χαρακτηριστικά σας θα είναι ενθουσιασμός και αισιοδοξία. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα πρέπει είναι απολύτως συνειδητές, κρατήστε υπό έλεγχο την παρορμητικότητα σας. Στόχο θα βάλετε να ανεβείτε κοινωνικά και οικονομικά, θα αναλάβετε πρωτοβουλίες και ρίσκα ωστόσο ελλοχεύει ο κίνδυνος να κινηθείτε υπό την επήρεια έντονου ενθουσιασμού. Απρόοπτη επαγγελματική πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, θα εμφανιστεί καινούργια προοπτική, σας δίνω τη συμβουλή να μην απαντήσετε ή αποφασίσετε βιαστικά. Η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να βγείτε απ τις ανασφάλειες σας , θα καταφέρετε να κρατηθείτε μακριά από ενδοιασμούς και αναστολές, όμως η δράση σας θα πρέπει να είναι πολύ καλά σκεπτόμενη και όχι επιπόλαια. Οικογενειακές συζητήσεις θα έχουν θετική κατάληξη, λύνονται επίμαχα ζητήματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή όψη θα σας δώσει νέο άνοιγμα για οριστικές αποφάσεις, θα έχετε την διάθεση να προβείτε σε εξομολογήσεις και αποκαλύψεις που θα αλλάξουν την πορεία των εξελίξεων. Τολμηρή συζήτηση που θα ανοίξετε με ερωτικό πρόσωπο θα σας ωθήσει σε μια πιο απελευθερωμένη αντιμετώπιση της κατάστασης. Για κάποιους από εσάς στροφή θα κάνει η καρδιά σας, το έναυσμα θα δοθεί από ένα ιδιαιτέρως ελκυστικό πρόσωπο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, δε πρόκειται να αδρανήσετε ή να αρκεστείτε σε δεδομένα που πλέον δε σας καλύπτουν. Θα κινηθείτε ορμητικά και αισιόδοξα με στόχο να βελτιώσετε, να ικανοποιηθείτε, και να βγείτε από τυχόν μίζερες καταστάσεις που δεν ταιριάσουν στον χαρακτήρα σας. Ανάγκη σας θα είναι να εκφραστείτε και να συζητήσετε με ειλικρίνεια και όχι με υπεκφυγές ή καμουφλαρισμένες βλέψεις, η διάθεση σας θα είναι τολμηρή και απελευθερωμένη. Η κίνηση σας να διατυπώσετε μια καινούργια επαγγελματική ιδέα, δε θα έχει αποκαρδιωτική εξέλιξη, ενδιαφέρον θα δείξουν τα πρόσωπα στα οποία θα απευθυνθείτε. Σήμερα θα θελήσετε να συναντηθείτε με φίλους και με πρόσωπα που σας κάνουν να αισθάνεστε χαλαρά και οικεία, στις κοινωνικές σας επαφές θα περάσετε ευχάριστα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, σήμερα θα έχετε ανάγκη για απελευθέρωση και για ουσιαστικές αλλαγές, στόχος σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στην ερωτική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσετε έντονο πάθος,  ερωτική φλόγα θα ανάψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που με μια δελεαστική πρόταση, θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας. Απολαύσετε τις εκπλήξεις που θα προκύψουν, εσείς οι ερωτικά μόνοι καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ανεβαίνει η ψυχολογία σας, ισορροπημένες θα είναι οι επαγγελματικές και κοινωνικές σας σχέσεις, σε διακανονισμούς και συμφωνίες δε θα υπάρξουν εμπόδια. Οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για να περάσετε σε διεκδικήσεις και να κάνετε τα απαιτούμενα άλματα. Αν περιμένετε κάποια συγκριμένα χρήματα ή έσοδα είναι πολύ πιθανόν να τα λάβετε, θα ξεμπλοκαριστεί μια συγκεκριμένη οικονομική σας υπόθεση. Θα έχετε την δυνατότητα να προβείτε σε κάποιες συγκεκριμένες αγορές, ωστόσο καλό θα είναι να μην παρασυρθείτε στην άσκοπη κατανάλωση. Εσείς που θέλετε να κοινωνικοποιηθείτε και θα ‘ρθείτε σε προσωπικές επαφές θα προκύψουν ευχάριστα ανοίγματα. Η μέρα σας θα έχει τηλεφωνήματα και συναντήσεις, επαφές και συναναστροφές με φίλους και οικογενειακά σας πρόσωπα θα πορευτούν ευχάριστα και ανανεωτικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από καταστάσεις ρουτίνας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε ερώτηση που θα σας απευθύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα δημιουργήσει καινούργια κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία. Τώρα θα πάρετε την δυναμική απόφαση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, δεν πρόκειται να σας σταματήσουν εμπόδια ή αναστολές. Αυτή την φορά θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί, να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η εσωτερική σας ανανέωση δε θα σας αφήσει να σκεφτείτε αρνητικά ή απαισιόδοξα, σήμερα θα αφήσετε τον εαυτό σας να ενθουσιαστεί. Έρχονται απρόοπτα γεγονότα που θα αναζωογονήσουν επιθυμίες, βλέψεις, και στόχους. Ανανεώνεστε ψυχολογικά, κοινωνική και δοτική θα είναι η στάση σας, θελκτικοί θα είστε στο φιλικό σας περιβάλλον, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες, διευρύνονται οι γνωριμίες σας. Απρόοπτη γνωριμία θα ανοίξει νέο ορίζοντα στον επαγγελματικό σας τομέα, η πρόταση που θα ακούσετε θα δημιουργήσει νέες προοπτικές. Ένα οικονομικό ζήτημα που σας ταλαιπωρεί αρχίσει να γίνεται πλέον διαχειρίσιμο, θα δοθεί λύση, θα σας βοηθήσει ο διακανονισμός που θα προκύψει. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, θα είναι σωστή η επιλογή σας να αποφύγετε τις καχύποπτες σκέψεις και θεωρίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια την αισιόδοξη ίσως και ρομαντική πλευρά του χαρακτήρα σας. Σε θερμές συναντήσεις θα βρεθείτε, τολμηρές συνομιλίες εσείς οι ίδιοι θα ανοίξετε. Σήμερα θα περάσετε όμορφα στα ερωτικά σας ραντεβού, κρατήστε ακμαία την ερωτική σας διάθεση, αφήστε ελεύθερο τον αυθορμητισμό σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεν αποκλείεται να λάβετε τηλεφώνημα ή πρόταση από άτομο που ως τώρα δεν είχατε αντιληφθεί το ερωτικό ενδιαφέρον που τρέφει για εσάς.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δε θα λείψουν από πλευράς σας οι παρορμητικές ενέργειες, θα είστε επιρρεπείς στους ξαφνικούς ενθουσιασμούς. Η μέρα σας θα έχει συναντήσεις και συνομιλίες που θα δώσουν πνοή αισιοδοξίας στο σκεπτικό σας. Σε κοινωνικό επίπεδο ο τρόπος που θα εκφραστείτε και θα συζητήσετε θα είναι οικείος και ευθύς θα σας κάνει ιδιαιτέρως προσιτούς στα καινούργια πρόσωπα. Σε επαγγελματικά θέματα σας συμβουλεύω η στάση σας να μην είναι επιφανειακή ή επιπόλαιη, κινηθείτε με επαγγελματική υπευθυνότητα. Σε περίπτωση που βάλετε στο στόχαστρο σας οικονομικές διεκδικήσεις, προσοχή στις εξιδανικεύσεις, μελετήστε και την αρνητική ή επικίνδυνη πλευρά των επιλογών σας. Θα νιώσετε την ανάγκη για έντονη δραστηριοποίηση με στόχο να μπουν σε εφαρμογή τα σχέδια σας, ωστόσο αποφύγετε την ανυπομονησία και τη βιασύνη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, σήμερα απελευθερωμένος θα είναι ο ερωτισμός σας, θα φλερτάρετε χωρίς περιορισμούς. Για τους ερωτικά μόνους έντονη θα είναι η ανάγκη σας για νέα γνωριμία, οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να απλώσετε τα ερωτικά σας πλοκάμια. Ελκυστικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας και επειδή η γοητεία σας θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις, γι αυτό δεν αποκλείεται σήμερα να γίνει το πρώτο βήμα που θα καθιερώσει στην ζωή σας καινούργιο ερωτικό ταίρι.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Αυθορμητισμός και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η διαίσθηση σας δεν θα σας ξεγελάσει. Για εσάς που αναζητάτε εργασία θα εμφανιστεί νέα ευκαιρία, διατηρήστε ακμαία την αισιοδοξία σας, οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές και θα πρέπει να τις αξιοποιήσετε στο έπακρο. Διευρύνεστε κοινωνικά, θα συναναστραφείτε με καινούργια άτομα, η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν θα σας βοηθήσουν να προσπεράσετε τη στασιμότητα και να καταλήξετε σε έναν διαφορετικό τρόπο ζωής. Άμεσο και πρακτικό ενδιαφέρον θα δείξετε στις οικογενειακές σας υποθέσεις, ίσως να χρειαστεί να συζητήσετε για κάποια συγκεκριμένα θέματα, θα καταφέρετε να βρείτε συνεννόηση. Βγείτε έξω με φίλους, καλέστε κόσμο στο σπίτι σας, η μέρα σας θα είναι γεμάτη και ευχάριστη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς,η σημερινή όψη θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την αισιοδοξία σας, τώρα θα αφήσετε πίσω σας τα αρνητικά παρελθοντικά γεγονότα. Νέες ευκαιρίες θα σας δοθούν, θα νιώσετε πανέτοιμοι να τις αξιοποιήσετε υπέρ σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, ενθαρρυντικά λόγια θα ακούσετε, η ανανεωμένη σας διάθεση θα σας δώσει την ώθηση να προχωρήσετε χωρίς αναστολές. Έρχεται ερωτικό άνοιγμα με πρόσωπο που απ την πρώτη στιγμή της συνομιλίας σας θα προκύψουν έντονα χτυποκάρδια.

Πηγή: pierianews.gr