Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και το τετράγωνο της με τον Ερμή από τους Διδύμους.

Η Σελήνη περνά στο ζώδιο των Ιχθύων και σχηματίζει μια όψη τετραγώνου με τον Ερμή από τους Διδύμους, κάτι που φαίνεται πως θα επηρεάσει την επικοινωνία με τους άλλους. Σήμερα είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως δεν είναι τόσο εύκολο να κανονίσεις ακόμα και μία συνάντηση με κάποιον που θέλεις, καθώς ενδέχεται να προκύπτουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι υπομονή, καθώς αυτό το «φαινόμενο» θα είναι προσωρινό. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να ταχτοποιήσετε κάποιες οικονομικές σας εκκρεμότητες, έρχονται χρήματα στα χέρια σας. Στα επαγγελματικά στόχο θα έχετε να διεκπεραιώσετε ανοιχτά ζητήματα, να δώσετε οριστικά αποτελέσματα, να κλείσετε συμφωνίες. Με δική σας πρωτοβουλία θα περάσετε σε συζητήσεις βάθους, θα αναλάβετε δυναμικά ρίσκα, όποια απόφαση πάρετε θα είστε σε θέση να την τηρήσετε. Στα ερωτικά σας θα υπάρξει γεγονός που θα φέρει κατάληξη ένωσης με πρόσωπο από τα παλιά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα ενισχύσει την μαχητικότητα σας, ενδεχομένως να εμφανιστείτε κάπως ασυμβίβαστοι, σήμερα θα διεκδικήσετε με σταθερότητα και πείσμα. Το ταίρι σας θα καταφέρετε να το κατευθύνετε, θα βρείτε τρόπο να περάσετε τις δικές σας απόψεις ή επιθυμίες. Η μέρα θα σας ωθήσει σε συναισθηματικές συζητήσεις, έρχονται θερμές ερωτικές εκδηλώσεις. Θα υπάρξει προοπτική επανασύνδεσης, χειριστείτε την υπόθεση με ειλικρίνεια και αμεσότητα.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να φανείτε οργανωτικοί και δραστικοί προκειμένου να δώσετε άμεσες λύσεις και να κλείσετε υποθέσεις σχετικά με συμφωνίες, διαπραγματεύσεις, ή αγοροπωλησίες. Το πνευματικό και διανοητικό σας επίπεδο θα βρίσκεται σε υψηλό σημείο, δίνοντας σας τη δυνατότητα να υπερισχύσετε σε διαλόγους και διαφόρων ειδών συζητήσεις. Αν κρατήσετε θερμή και ειλικρινή στάση σε συζήτηση σας με ερωτικό πρόσωπο, τότε να είστε σίγουροι πως θα κερδίσετε την καρδιά του.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, συναισθηματική ευαισθησία θα σας φέρει η όψη της ημέρας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα πάρει απόφαση να περάσει σε εξομολογήσεις. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, στοιχεία που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών ερωτικές προκλήσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι δεχτείτε τις φιλικές προτάσεις που θα λάβετε, επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός, που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη δίνοντας νέες διαστάσεις στην ερωτική σας ζωή!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα θα δείτε με ωριμότητα και ρεαλισμό τις νέες προοπτικές που θα υπάρξουν, καταφθάνουν αλλαγές που θα σας βοηθήσουν να εξελιχτείτε επαγγελματικά. Θα λάβετε πρόταση που ουσιαστικά θα ανταμείψει τις προσπάθειες σας, θα βρείτε καταξίωση και άμεση χρηματική βελτίωση. Στον ερωτικό σας τομέα έρχονται συμβάντα που δεν αποκλείεται να σας βάλουν σε σοβαρές σκέψεις για δεσμευτικές κινήσεις. Η όψη της ημέρας θα σας γεμίσει με ενθουσιασμό, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενα νέας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η όψη της ημέρας θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές, θετική κατάληξη θα έχουν οι ερωτικές σας συζητήσεις. Ευχάριστα μαντάτα θα σας οδηγήσουν σε πράξεις αποφασιστικές, σήμερα για τους χωρισμένους θα υπάρξει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Η ερωτική σας γοητεία θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο, που θα είναι στην δική σας απόφαση αν θα το αφήσετε να φύγει, ή αν θα το βάλετε ριζικά στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Ένας επαγγελματικός ζήλος θα κάνει την εμφάνιση του, δεν αποκλείεται να σας πιάσει η εργασιομανία σας, προσοχή στις υπερβολές. Θα στρέψετε τα ενδιαφέροντα σας σε χρηματικά ζητήματα και σε επικοινωνιακές συνευρέσεις για λογούς επαγγελματικούς. Στόχος σας θα είναι θα διευρύνετε τον κύκλο γνωριμιών σας, να επεκταθείτε, να βελτιώσετε τις ικανότητες ή τις γνώσεις σας . Δεχτείτε τις προτάσεις φίλων για εξόδους διασκέδασης, απρόοπτη εμφάνιση ελκυστικού προσώπου θα προκαλέσει ερωτικό ξάφνιασμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε τα πρέπει και θα αφήσετε τα ερωτικά σας αισθήματα να κατευθύνουν τα γεγονότα. Ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά, η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού!

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα κλείσουν με επιτυχία επαγγελματικές διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις γύρω από εργασιακά ζητήματα. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε τολμηρά δεν θα υπάρξει αποτυχία. Περνάτε σε σοβαρές και δεσμευτικές συμφωνίες, ανοίγεται προοπτική οικονομικής ανόδου. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα εισχωρήσει στη ζωή σας γοητευτικό πρόσωπο, θα σας δοθεί ευκαιρία σταθερού μακροχρόνιου δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, οι όψεις της ημέρας θα βγάλουν στην επιφάνεια την αισιόδοξη και τολμηρή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα αναλάβετε ρίσκα περνώντας σε νέες ερωτικές αναζητήσεις. Δεκτικοί θα φανείτε στις προτάσεις που θα σας κάνουν, ένα απρόσμενο τηλεφώνημα από συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αναστατώσει συναισθηματικά και ερωτικά. Σήμερα δεν αποκλείεται να κλείσει η μέρα σας με έναρξη σταθερής ερωτικής σχέσης!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα, θα είναι μια πολύ καλή χρονική στιγμή να προβείτε σε καινούργια επαγγελματικά άλματα. Για εσάς που θέλετε να επεκταθείτε ή να αναλάβετε επιχειρηματικά ρίσκα, σας συμβουλεύω να ακολουθήσετε το ένστικτο σας, κρατήστε ακμαία την αυτοπεποίθηση σας θα υπάρξει επιτυχημένη κατάληξη. Κλείνουν εμπόδια σχετικά με οικονομικά σας ζητήματα καταφθάνουν καθυστερημένες χρηματικές απολαβές. Η επενδυτική ιδέα που θα σας έρθει στο μυαλό θα είναι διορατική και έξυπνη, εφαρμόστε την άφοβα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή μέρα θα σας κάνει κοινωνικούς, ελκυστικούς, ίσως και ελαφρώς ρομαντικούς. Προσιτή και θερμή θα είναι η στάση σας αλλά και η καρδιά σας, θα υπάρξουν συναισθηματικά ανοίγματα τόσο για εσάς που επιθυμείτε επανασύνδεση όσο και για τους άλλους που αναζητάτε καινούργια γνωριμία. Ξαφνική ερωτική πρόταση που θα λάβετε θα αναπτερώσει το ηθικό σας, έρχονται ευχάριστες ερωτικές αναστατώσεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα, ξεκινάτε νέο ερωτικό κύκλο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή μέρα θα ενισχυθεί ο διπλωματικός τρόπος σκέψης σας, οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες, μελετημένες, οι πράξεις σας θα διακρίνονται από δυναμισμό και αυτοπεποίθηση. Θα νιώσετε την ανάγκη για βελτίωση, για άνοδο αλλά και για σταθερότητα, στόχος σας θα είναι το μόνιμο και όχι το εφήμερο. Σήμερα θα φανείτε εκδηλωτικοί, θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση, θερμός διάλογος που θα προκύψει με πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος θα ανοίξει νέες προοπτικές στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό και δυνατό ερωτισμό. Η παρουσία ενός συγκεκριμένου προσώπου, όχι μόνο θα ανανεώσει το ηθικό σας αλλά θα σας βοηθήσει να θυμηθείτε παλιά ξεχασμένα ερωτικά αισθήματα, που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Για τους ερωτικά μόνους ένας νέος έρωτας θα χτυπήσει το καμπανάκι του, σας διαβεβαιώνω πως δεν επρόκειτο να είναι περαστικός.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θέματα καριέρας θα βγουν στην επιφάνεια, θα σας απασχολήσουν συνεργασίες και διαπραγματεύσεις. Δυναμική θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε την καταξίωση, στόχος σας θα είναι η βελτίωση ή η προαγωγή. Έρχονται νέα ενδεχόμενα τόσο επαγγελματικά όσο και ερωτικά, κινηθείτε ενστικτωδώς και θα επιτύχετε. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα ισχυροποιήσει τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, σήμερα θα υπάρξουν θερμές ερωτικές στιγμές που θα σας ηρεμήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ρεαλιστικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, τα όνειρα και οι επιθυμίες σας θα πατούν γερά στο έδαφος. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα πάρετε την απόφαση να προσεγγίσετε με τρόπο ώριμο και σοβαρό, σας διαβεβαιώνω πως η τακτική σας θα είναι αποτελεσματική. Αν στόχος σας είναι το πρώην ερωτικό στις ταίρι η κατάληξη θα είναι επανασύνδεση. Η σημερινή μέρα θα βοηθήσει να απελευθερωθείτε συναισθηματικά, θα ενεργοποιηθεί και πάλι η αμοιβαία ερωτική σας έλξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Το μυαλό σας θα είναι κυρίως στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις, θα επικεντρωθείτε σε θέμα εργασιακά. Στόχος σας θα είναι η σταθεροποίηση, η υπευθυνότητα και η ολοκλήρωση. Με το ταίρι σας θα είστε θετικοί σε συζητήσεις για μελλοντικά θέματα, θα φανείτε πρόθυμοι στο να παρθούν ριζικές αποφάσεις. Για τους ερωτικά μόνους δεχτείτε κάλεσμα φίλων ή προτάσεις βραδινών εξόδων, θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θα έχετε ζωηράδα στις διαθέσεις σας, θα ανοίξετε συναισθηματικές συζητήσεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια παλιές ανεκπλήρωτες επιθυμίες δημιουργώντας νέους στόχους. Αυτή τη φορά θα έχετε τη δύναμη να προσεγγίσετε, σας παροτρύνω να κινηθείτε άμεσα θα σας βγει σε καλό. Περάστε σε διεκδικήσεις, πλησιάστε τα πρόσωπα που επιθυμείτε, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δείξετε ποιοι είστε και τι μπορείτε να κάνετε όταν το θέλετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σοβαρότητα, υπευθυνότητα και μαχητικότητα, θα είναι τα χαρακτηριστικά που θα σας δώσει η σημερινή μέρα. Ευχάριστα ανοίγματα θα υπάρξουν στα επαγγελματικά σας, έρχονται νέες συνεργασίες που θα σας βοηθήσουν να βελτιώσετε την οικονομική σας κατάσταση. Κινηθείτε αποφασιστικά, δείξτε εμπιστοσύνη στο ένστικτο σας, οι αποφάσεις και τα αποτελέσματα θα ικανοποιήσουν τις προσδοκίες σας. Απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας, σήμερα κάποιο πρόσωπο θα γοητευτεί από την παρουσία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η σημερινή μέρα δε θα σας αφήσει να περιορίσετε την ανάγκη σας για κυριαρχία, σήμερα θα προσπαθήσετε να επιβληθείτε στο ταίρι σας. Θα δείξετε πείσμα στις απόψεις σας και στις επιθυμίες σας, με ανυποχώρητη στάση δε θα υποκύψετε σε συμβιβασμούς, προσοχή στην υπερβολή, βάλτε όρια στον εαυτό σας. Σε θέμα επανασύνδεσης τώρα αναλαμβάνετε τα ηνία, περάστε σε προτάσεις η απάντηση θα είναι θετική. Στρώνει η ερωτική σας ζωή, αποδεσμεύεστε από καταστάσεις που έφερναν στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα δεν θα λείψουν οι νέες επαγγελματικές ευκαιρίες. Σήμερα θα μπείτε στον πειρασμό να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να το κάνετε χωρίς ενδοιασμούς και χωρίς συντηρητικές τοποθετήσεις, η τύχη θα είναι ευνοϊκή μόνο με τους τολμηρούς. Τολμήστε να δράσετε δυναμικά, κατευθυνθείτε σε ότι θεωρείτε πως θα βελτιώσει τη ζωή σας, δεν επρόκειτο να απογοητευτείτε. Είστε στη χρονική στιγμή που θα αναπτερωθούν τα δυναμικά στοιχεία του χαρακτήρα σας, θα υπερισχύσετε σε καταστάσεις επαγγελματικού ανταγωνισμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, εσείς οι ίδιοι θα κινήσετε τα νήματα για βαθιά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, δεν θα φοβηθείτε να κάνετε δηλώσεις ή να δώσετε υποσχέσεις μόνιμης δέσμευσης. Απελευθερωμένοι και πολύ εκδηλωτικοί θα φανείτε, προσιτή και ερωτική θα είναι η στάση σας. Θερμές εξομολογήσεις που θα λάβετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αλλάξουν τις συνθήκες των μέχρι τώρα επαφών σας, η σχέση σας από φιλική μετατρέπεται σε ερωτική.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Η σημερινή μέρα θα φέρει συμβάντα που θα σας βοηθήσουν να βελτιωθείτε επαγγελματικά, να εδραιώσετε τη θέση σας, ή να μεταβιβαστείτε σε ένα νέο και πιο εξελίξιμο πόστο. Δεν αποκλείεται να νιώσετε τη διάθεση να τα παίξετε όλα για όλα με στόχο να απαλλαγείτε από οτιδήποτε σας καθιστά στάσιμους, τόσο εργασιακά όσο και οικονομικά. Διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, ακολουθήστε την ανάγκη σας για αλλαγές, ωστόσο κινηθείτε με μέτρο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα ξυπνήσει μέσα σας τον αχαλίνωτο ρομαντισμό σας, οι διαθέσεις σας θα είναι ειρηνικές, η στάση σας ευαίσθητη και συμπονετική. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, δημιουργική θα είναι η επικοινωνία σας με το ερωτικό σας ταίρι. Δεν αποκλείεται να κάνουν την εμφάνιση τους θερμές ερωτικές στιγμές έντονου πάθους, σήμερα θα υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις, που σίγουρα θα πιάσουν τόπο.  Για τους χωρισμένους καταφθάνει συμβάν οριστικής επανασύνδεσης.

Πηγή: pierianews.gr