Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Διδύμων.

Η Σελήνη θα περάσει στο επικοινωνιακό ζώδιο των Διδύμων και από τη νέα της θέση θα συμβάλει στις διεκπεραιώσεις θεμάτων που χρειάζονται επικοινωνιακή μαεστρία και συνεννόηση με πολλά πρόσωπα. Μία άκρως εξωστρεφής ημέρα, η οποία θα ενισχύσει συναντήσεις, επαφές και κοινωνικές υποχρεώσεις! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Τοξότες, Παρθένοι και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Το μυστικό της επιτυχίας για να πάει η μέρα σας από το καλό στο καλύτερο, φίλοι Κριοί, είναι η πρακτικότητα της σκέψης, η μεθοδικότητα και ο καλός σχεδιασμός στις προσωπικές και κοινωνικές σας συναναστροφές. Μπορεί το μυαλό και οι σκέψεις σας να είναι στις οικονομικές σας απολαβές και τις συμφωνίες στη δουλειά σας, όμως κρίνεται απαραίτητο να μοιραστείτε την καλή σας διάθεση με το ταίρι σας, απολαμβάνοντας την φροντίδα, τη ζεστασιά και την τρυφερότητα του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να βγείτε από την ανία και τη στασιμότητα, τώρα θα εκτοπίσετε αρνητισμούς και αναστολές. Η επικοινωνιακή σας διάθεση και η ερωτική σας γοητεία θα δώσουν άνοιγμα να σας πλησιάσουν πρόσωπα που εδώ και καιρό προσπαθούν να κερδίσουν το ερωτικό σας ενδιαφέρον. Σήμερα κάποιος θα τολμήσει να σας εκδηλωθεί ερωτικά, δεν θα είναι καθόλου κακή περίπτωση γι αυτό δείξτε το ανάλογο ενδιαφέρον.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η σημερινή αστρολογική όψη αγαπητοί Ταύροι, και τις ευνοϊκές όψεις που κάνει σήμερα με τους άλλους πλανήτες, μπορείτε να δυναμιτίσετε και να πραγματοποιήσετε τα θέλω και τις επιθυμίες σας, να γίνετε αποδεκτοί από τους κοντινούς σας ανθρώπους και την οικογένειά σας, αλλά και να προγραμματίσετε σοβαρές και ευχάριστες εξελίξεις στη συναισθηματική σας ζωή. Νέες προοπτικές για τη σχέση σας ξεδιπλώνονται για το κοντινό μέλλον, εκμεταλλευτείτε τη φλογερή σας λίμπιντο και τον ενθουσιασμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα αποκαλυφθεί η εγκάρδια πλευρά του χαρακτήρα σας, τώρα εσείς οι ίδιοι θα θελήσετε να δώσετε καινούργια και διαφορετική τροπή στις υποθέσεις σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι θα είστε έτοιμοι να περάσετε συνουσιαστικές προσεγγίσεις, η εκδηλωτική σας στάση θα σας κάνει προσιτούς και ιδιαιτέρως ελκυστικούς. Μια πρόσκληση που θα λάβετε από πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας ανοίξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μήπως τελικά προβληματίζεστε άδικα για πράγματα όχι και τόσο σημαντικά, φίλοι Δίδυμοι, σήμερα; Μήπως δε χρειάζεται να ψάχνετε τόσο πολύ μέσα σας αν έχετε άδικο ή δίκιο στις μικροδιαφωνίες που προκύπτουν με αγαπημένα πρόσωπα ή τον ερωτικό σας σύντροφο; Σκεφτείτε με περισσότερη αισιοδοξία και αποφασιστικότητα τις πράξεις και τα σχέδιά σας για το άμεσο μέλλον, ικανοποιήστε τις ουσιαστικές και πραγματικές σας ανάγκες, η σημερινή αστρολογική όψη σάς γνέφει ευχάριστες εξελίξεις στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευχάριστες πληροφορίες θα αποτελέσουν αφετηρία νέας ερωτικής αρχής. Η εικόνα σας προς το αντίθετο φύλο θα είναι ιδιαιτέρως ελκυστική, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας με όρεξη για δράση. Φιλική πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο αντίθετου φύλου θα μετατραπεί πολύ γρήγορα σε ερωτικό ραντεβού. Κρατήστε ανοιχτή την πόρτα της καρδιάς σας, κάποιο πρόσωπο θα περάσει στη ζωή σας με θερμές διαθέσεις.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Επανεξετάστε πολλούς από τους στόχους και τα σχέδια σας σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, χειριστείτε τις καταστάσεις και τα γεγονότα σε προσωπικό και κοινωνικό επίπεδο με περισσότερη διπλωματία και λιγότερη ευαισθησία, σκεφτείτε σήμερα με περισσότερη πρακτικότητα τις επιθυμίες και τις ανάγκες του ερωτικού συντρόφου, για να μη δημιουργηθούν αιφνιδιαστικές σκιές στο δεσμό σας. Οι αδέσμευτοι φίλοι, κυνηγήστε τα συναισθηματικά όνειρα και τα θέλω της καρδιάς με μια ζεστή, τρυφερή, νέα γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ένα γεγονός θα σας βοηθήσει να απαλλαγείτε από καταστάσεις ρουτίνας. Η θετική απάντηση που θα δώσετε σε ερώτηση που θα σας απευθύνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα δημιουργήσει καινούργια κατεύθυνση στην ερωτική σας πορεία. Τώρα θα πάρετε τη δυναμική απόφαση να κυνηγήσετε τις επιθυμίες σας, δεν πρόκειται να σας σταματήσουν εμπόδια ή αναστολές. Αυτή τη φορά θα αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας να ερωτευτεί, να είστε σίγουροι πως δεν θα απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Παρότι σας απασχολούν κυρίως τα επαγγελματικά σας το τελευταίο διάστημα, φίλοι Λέοντες, οι σημερινές πλανητικές συγκυρίες σας προτρέπουν να χαλαρώσετε, να διασκεδάσετε και να το ρίξετε έξω με φιλικά και αγαπημένα πρόσωπα, αφήνοντας για αύριο τα δύσκολα, που σας περιμένουν. Διοχετεύστε την ενέργεια και το δυναμισμό σας στις στιγμές με τον ερωτικό σας σύντροφο, ακολουθήστε τον απλό, παραδοσιακό τρόπο για να απομακρυνθούν οι εντάσεις και οι συγκρούσεις από τη συναισθηματική σας ζωή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, ευνοϊκά συμβάντα θα σας δώσουν άνοιγμα για τολμηρά βήματα, το νου σας να μην πιαστείτε στον ύπνο. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία θα βρεθείτε να συνομιλείτε με άτομο ελκυστικό, εντυπωσιακό, και ταιριαστό στις ερωτικές σας προτιμήσεις. Καινούργιο πρόσωπο καταφθάνει στο πλάι σας, από περιπέτεια θα ξεκινήσει, ίσως σε δέσμευση τελικά να καταλήξει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα όνειρα και οι φιλοδοξίες σας προωθούνται σήμερα, αγαπητοί Παρθένοι, με τον πιο ευνοϊκό τρόπο, οι στιγμές με τους δικούς σας ανθρώπους, με τους φίλους και την οικογένεια είναι θερμές και ευχάριστες, γι’ αυτό αφήστε χώρο στην καλοσύνη και την γλυκύτητα των γύρω σας να γεμίσουν την καρδιά σας. Επωφεληθείτε από τη στήριξη και την εμπιστοσύνη του προσώπου που αγαπάτε, για να ταξινομήσετε τις σκέψεις και τις επιθυμίες σας, για να αντιμετωπίσετε με ηρεμία τις καθυστερήσεις και τις αναβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, συγκαταβατική θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να εμφανίσετε τάσεις ρομαντισμού. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει αρκετά συναισθηματικούς, σήμερα θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και πολύ εγκάρδιο πρόσωπο, που ενδεχομένως να μην έχετε αντιληφθεί τον βαθμό της έλξης του για εσάς. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε αναλόγως, ανταποδώστε την αγάπη και το ενδιαφέρον που θα σας δοθεί.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Μην κάνετε περιττές σπατάλες και μεγαλεπήβολα σχέδια σήμερα, φίλοι Ζυγοί, που ίσως χαλάσουν την ισορροπία και την αρμονία στους κανόνες της προσωπικής και συναισθηματικής σας ζωής. Συμβουλευτείτε τους δικούς σας, αγαπημένους ανθρώπους και τον ερωτικό σύντροφο για τα σχέδια και τις ιδέες σας, δίχως να κάνετε του κεφαλιού σας, οι όψεις της ημέρας με άλλους πλανήτες, σας ωθούν να αντισταθείτε στους ευκαιριακούς, ερωτικούς πειρασμούς, να μη δίνετε σημασία μόνο στην επιφάνεια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε τη διαίσθηση σας, όντως θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη απόχρωση στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού που σίγουρα θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα βραδινή ώρα παίρνετε απόφαση να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας αγάπη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή αστρολογική όψη εξιτάρει την δημιουργικότητα και την ενεργητικότητά σας σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, και σας προτρέπει να εκφράσετε τα συναισθήματα και τις σκέψεις σας στα προσφιλή σας άτομα και το ταίρι σας, όσο πιο ειλικρινά και άδολα μπορείτε, για να μην υπάρξουν συγκρούσεις και εκρήξεις με τους γύρω σας, για να μεταμορφώσετε το φόρτο των ευθυνών και των υποχρεώσεων που έχετε επωμιστεί, σε ξέγνοιαστο παιχνίδι ανεμελιάς και ζωντάνιας δίχως προκαταλήψεις και ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ερωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι μια πολύ ευνοϊκή μέρα για σας, φίλοι Τοξότες, για να δρομολογήσετε και να οργανώσετε στο μυαλό σας τα επόμενα βήματα στη δουλειά σας και την κοινωνική σας καθημερινότητα με έμπνευση, με φαντασία και παράλληλα με λειτουργικότητα και δυναμισμό. Οι όψεις της ημέρας και οι εναλλαγές της με τους άλλους πλανήτες, σάς παροτρύνουν να απολαύσετε μοναδικές, τρυφερές στιγμές με τον άνθρωπο που αγαπάτε, αφήνοντας έξω από τη σχέση σας τα πάθη, τα μίση και τις αναστολές για το αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, στόχος σας θα είναι οι θερμές ερωτικές επαφές. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, σας φανερώνω πως ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί ερωτικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του. Ερωτικό άνεμο θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν, θα σας δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθείτε τα παλιά, αλλά να περάσετε και σε καινούργια τελείως διαφορετικά από τα προηγούμενα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, χρειάζεται να βαδίσετε πάνω στον εξαιρετικό συνδυασμό της ηρεμίας, της ικανοποίησης, του ενθουσιασμού και της σταθερότητας που λειτουργεί υπέρ σας και σας βοηθά να σχεδιάσετε τους στόχους και τα μελλοντικά σας όνειρα, να συζητήσετε με αγαπημένα πρόσωπα και το ταίρι σας για τις ανησυχίες και τους φόβους σας, δρομολογώντας τις εξελίξεις στη συναισθηματική σας καθημερινότητα, με αυτοπεποίθηση και αισιοδοξία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, μια ευχάριστη συζήτηση με συγκεκριμένο πρόσωπο που διατηρείτε στο ερωτικό σας στόχαστρο, θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας, θα υπάρξουν  ανατροπές που θα έχουν θετικό αντίκτυπο στο ερωτικό σας μέλλον. Εσάς τους ερωτικά μόνους, ξαφνική στροφή στην ψυχολογία σας θα δημιουργήσει η γνωριμία σας με ένα αρκετά ελκυστικό πρόσωπο, που παρά το ότι στην αρχή το μεταξύ σας κλίμα θα είναι φιλικό, ωστόσο με γρήγορα βήματα η ατμόσφαιρα θα μετατραπεί σε ερωτική.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η διαίσθησή σας σήμερα, με τις θετικές όψεις της ημέρας, φίλοι Υδροχόοι, λειτουργεί άψογα και σας εκπλήσσει πολύ ευχάριστα. Οι σημαντικές αποφάσεις και οι ουσιαστικές επιλογές για τις άμεσες εξελίξεις που χρειάζεται να πάρετε, έχουν συμμάχους την καλοτυχία και την επιτυχία, κόντρα στις ανησυχίες και το άγχος σας. Προσέξτε ιδιαίτερα τα δήθεν φιλικά άτομα που εκμυστηρεύεστε τις κρυφές, συναισθηματικές σας επιθυμίες, μετριάστε τον παρορμητισμό σας αναδεικνύοντας την αξιοσύνη και τα ταλέντα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα βρείτε συναισθηματική κατανόηση,  θετικές και ειλικρινείς θα είναι οι προθέσεις που θα έχει το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα γίνουν σε κλίμα ήρεμο και διαλλακτικό. Εσείς που διανύεται περίοδο χωρισμού έρχεται ξεκαθάρισμα συμφιλίωση και επανασύνδεση, κλείνουν αρνητικά γεγονότα, ξαναβρίσκει ισορροπία η ερωτική σας ζωή. Θα είστε εξοπλισμένοι με έντονη ερωτική γοητεία, αξιοποιήστε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Προσπαθήστε, αγαπητοί Ιχθύες, σήμερα να ελέγξετε τα έκρυθμα συναισθήματά σας απέναντι σε αγαπημένους ανθρώπους της οικογένειας ή φιλικά πρόσωπα, που πιθανόν σας εξαγριώσουν με τις απαιτήσεις και τις επιθυμίες τους. Σκέφτεστε πολλά και σας απασχολούν ακόμα περισσότερα σοβαρά ζητήματα το τελευταίο διάστημα, είναι μάταιο και άδικο να αναλώνεστε στις μικρολεπτομέρειες της καθημερινότητας με τον ερωτικό σύντροφο, ποντάρετε στο ένστικτό σας πριν πάρετε σημαντικές αποφάσεις για το αύριο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, απελευθερωμένο και ιδιαιτέρως θερμό θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, σταθεροί θα φανείτε στους ερωτικούς σας στόχους. Σήμερα θα ανοίξετε συναισθηματική συζήτηση που θα κλείσει με υποσχέσεις για παρόν και μέλλον. Ένα ευχάριστο ραντεβού θα έχει ως κατάληξη την ολοκλήρωση μιας ερωτική σας υπόθεσης. Κάποιο πρόσωπο θα σας δείξει ολοφάνερα, πως η μεγάλη του επιθυμία είναι να σταθμεύσει οριστικά στην ερωτική σας ζωή.

Πηγή: pierianews.gr