Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Αιγόκερου.

Η νέα Σελήνη που ολοκληρώνεται σήμερα στον Αιγόκερω σηματοδοτεί ένα διάστημα το οποίο είναι ιδανικό για να βάλεις νέους στόχους και να κάνεις ένα αρχικό πλάνο σχετικά με το τι θέλεις να επιτύχεις μέσα σε αυτή τη χρονιά. Η αρμονική της όψη με τον Ουρανό μπορεί να φέρει κάποιες ευκαιρίες σε ζητήματα που είναι σημαντικά για εσένα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Παρθένοι και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σοβαρεύει και παράλληλα σταθεροποιεί τις πάγιες καταστάσεις που επηρεάζουν την καριέρα και την προσωπική σας καθημερινότητα, για αυτό χρειάζεται να σκέφτεστε και να προγραμματίζετε τις υποθέσεις που σας αφορούν, με θετική και αναζωογονητική διάθεση για να κατακτήσετε με επιτυχία τους στόχους και τα συναισθηματικά σας όνειρα. Βρείτε πρακτικές λύσεις για να αποτρέψετε τη ζήλεια και την ίντριγκα, αφουγκραστείτε τα θέλω του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα ανοίξετε έντονες συναισθηματικές συζητήσεις καταφέρνοντας να δώσετε λύσεις σε αιχμηρά ζητήματα. Ερωτικό ξεκαθάρισμα που εσείς οι ίδιοι θα προκαλέσετε, θα ανανεώσει τα αισθήματα σας και θα φέρει καινούργιο ρυθμό ζωής στη σχέση σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε ώριμα και να περάσετε τις δικές σας απόψεις, ωστόσο, αποφύγετε την πιεστική στάση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα αποκτάτε περισσότερη αποφασιστικότητα και σιγουριά στα ταλέντα και τις ικανότητές σας, σκέφτεστε τα επόμενα βήματα στην δουλειά σας με διαύγεια και ξεκάθαρο μυαλό, γίνεστε ειλικρινείς και έντιμοι στις συναλλαγές και τις συζητήσεις με άτομα που επηρεάζουν την πρόοδο και την επιτυχία σας. Η πληθωρική παρουσία σας, γοητεύει το άλλο σας μισό, η ζωντάνια και το κέφι σας αναθερμαίνουν τον έρωτα στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, από σήμερα καταφθάνουν ευχάριστες εξελίξεις, κίνηση προσέγγισης θα κάνει πρόσωπο που από καιρό σας έχει στη σκέψη και στην καρδιά του. Θα σας γίνει πρόταση για ραντεβού και οι περεταίρω επαφές θα εξαρτηθούν από εσάς τους ίδιους. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα σας ωθήσει στο να αναλάβετε την πρωτοβουλία να ξεδιαλύνετε παρελθοντικές ερωτικές υποθέσεις. Καταφθάνει συναισθηματικό ξεκαθάρισμα και νέο ερωτικό ξεκίνημα, σήμερα θα είστε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Είστε σε πλήρη ετοιμότητα σήμερα αγαπητοί Δίδυμοι για να εκπληρώσετε και με το παραπάνω τις προσωπικές σας επιθυμίες και τις επαγγελματικές σας επιδιώξεις, έχετε ξεκάθαρο μυαλό και διπλωματική διάθεση για να ανατρέψετε τα σε βάρος σας σχόλια στο περιβάλλον που κινείστε. Έχετε ακόμα την ευκαιρία να συζητήσετε ειλικρινά και έντιμα με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, μην σκύβετε το κεφάλι στα μπερδέματα και σκαμπανεβάσματα του δεσμού σας, βρείτε ευνοϊκές λύσεις για το καλό της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, θα θελήσετε να σταθμεύσετε ερωτικά, οι επιλογές σας και οι αποφάσεις σας θα παρθούν κατόπιν ώριμης σκέψης. Οι εξελίξεις και τα ενδεχόμενα θα είναι ανάλογα με τις επιθυμίες σας, γι αυτό προσεγγίστε και εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια. Εσείς που έχετε ήδη σταθερό ταίρι περνάτε σε περίοδο ισορροπίας, για τους ελεύθερους ραντεβού θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η  αστρολογική όψη της ημέρας φίλοι Καρκίνοι, κρούει τον κώδωνα του κινδύνου στο κομμάτι εκείνο της καθημερινότητάς σας που αφορά τα παραπανίσια λόγια και τις κακόβουλες κουβέντες που γίνονται με συναδέλφους και οικεία σας άτομα, για να ικανοποιήσετε τον εγωισμό και τα πείσμα σας. Δώστε μεγάλη προσοχή και βάρος στη συνεννόηση και την αμοιβαιότητα με τον ερωτικό σύντροφο, δείξτε συνέπεια και ντομπροσύνη στους όρκους και τις υποσχέσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, από σήμερα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να περάσετε σε ώριμες προτάσεις δέσμευσης, είναι πολύ πιθανό εσείς και το ταίρι σας να προχωρήσετε σε σχέδια επισημοποίησης ή συγκατοίκησης. Εσείς που είστε άνευ δεσμού ή σχέσης θα λάβετε μια πρόταση που θα αποτελέσει μεγάλη ερωτική πρόκληση. Θα σας δώσω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή επιφυλάξεις, αυτή η ευκαιρία θα σας βοηθήσει να εξελιχθείτε και να σταθμεύσετε συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η υπευθυνότητα και η προθυμία σας για έντιμες και ειλικρινείς συνεργασίες, κερδίζουν ακόμα και τους πιο δύσκολους ανθρώπους που σας περιβάλλουν φίλοι Λέοντες σήμερα, οι συζητήσεις οδηγούν σε συμφωνίες, οι πρωτοβουλίες σας ικανοποιούν τις επιθυμίες και τις ανάγκες σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας ευνοεί απόλυτα τις πάσης φύσεως προσωπικές και συναισθηματικές σας συναλλαγές, καθώς και την επικοινωνιακή σας δυνατότητα να κεντρίσετε το ενδιαφέρον του συντρόφου σας με αισθησιακές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, διαλλακτικότητα, σταθερότητα και εμπιστοσύνη θα υπάρξουν στις επαφές με το ταίρι σας. Οι πλανητικές όψεις της ημέρας, θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον σωστό τρόπο να εκφράσετε τα συναισθήματα σας, θα ανοιχτείτε και θα προσεγγίσετε. Η επιλογή σας να φανερώσετε τις σκέψεις σας και τις επιθυμίες σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα σταθεροποιήσει τη μελλοντική σας πορεία.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι μεστές και ξεκάθαρες συζητήσεις με τους συνεργάτες και τα προσφιλή σας άτομα, λύνουν σήμερα αγαπητοί Παρθένοι τις διαφορές και τις διαφωνίες στο περιβάλλον που κινείστε καθημερινά. Ξετυλίξτε το κουβάρι με τις ανάγκες και τις επιθυμίες σας στον ερωτικό σας σύντροφο, βρείτε κατανόηση και συμπάθεια από τους έμπιστους φίλους σας, ασχοληθείτε με τις αγαπημένες σας συνήθειες, αλλάξτε την διακόσμηση του σπιτιού σας, πετάξτε παλιά αντικείμενα και θύμησες που εμποδίζουν το μέλλον του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα είναι πολύ πιθανό να κάνετε κίνηση επανασύνδεσης. Οι αποφασισμένες σας κινήσεις θα δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές ή τωρινές ερωτικές σχέσεις, σας παροτρύνω να περάσετε δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις, δε θα υπάρξει γεγονός ή απάντηση απόρριψης.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η εποικοδομητική σας επιμονή και το πείσμα σας να ξεπεράσετε τον εαυτό σας για να καταφέρετε να φέρετε εις πέρας τις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις είναι αξιοζήλευτος σήμερα φίλοι Ζυγοί, οι εμπειρίες που θα αποκομίσετε και οι συναναστροφές σας με άτομα κύρους, μπορούν να βοηθήσουν τους στόχους και τα όνειρά σας να πραγματοποιηθούν με επιτυχία. Φλερτάρετε οι αδέσμευτοι με το αντίθετο φύλο, επιστρατέψτε την γοητεία και την λάμψη σας για να μαγέψετε μια καινούρια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να κλείσετε ανοιχτά θέματα και να περάσετε σε ουσιαστικές εξομολογήσεις προκειμένου να δώσετε ώθηση σε στάσιμες ερωτικές καταστάσεις. Η συνάντηση σας με πρώην ερωτικό ταίρι θα έχει θετική κατάληξη, το αποτέλεσμα θα είναι επανένωση. Καταφθάνει άνοιγμα για καινούργια αρχή με δυνατές μελλοντικές διαστάσεις. Περάστε σε δυναμικές κινήσεις, σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις καθυστερήσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Ελιχθείτε δυναμικά σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί στην δουλειά σας, έχετε αρκετές εναλλακτικές λύσεις για να τακτοποιήσετε τις υποθέσεις που σας προβληματίζουν, το μυαλό σας λειτουργεί σαν καλορυθμισμένη μηχανή. Εκμεταλλευτείτε τη μέρα για να πάρετε απαντήσεις σε πάγια ερωτήματα που αφορούν τον δεσμό σας, χωρίς πιεστική και έκρυθμη διάθεση, που ίσως φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που επιδιώκετε. Χαλαρώστε και ισορροπήστε τα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, μια ερωτική σας κίνηση ή απόφαση θα έχει ως κατάληξη την ένωση και τον σταθερό μακροχρόνιο δεσμό. Οι συνθήκες για επανένωση θα είναι ευνοϊκές, εσείς οι χωρισμένοι κινηθείτε δραστικά και άμεσα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για λύση παρεξηγήσεων, αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν. Περάστε σε εξομολογήσεις, μην φοβηθείτε να εκδηλώσετε τα πραγματικά σας αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είσαστε ικανοί σήμερα φίλοι Τοξότες να διαπρέψετε σε κάθε είδους διπλωματικές ενέργειες και συζητήσεις, προκειμένου να περάσετε τα δικά σας αιτήματα και τις επιθυμίες σας με ευστροφία και χάρη. Γίνετε περισσότερο αισθησιακοί και δοτικοί με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, μην αφήνετε στην τύχη της την σχέση σας, επενδύστε ειλικρινή αγάπη και ανιδιοτελή αισθήματα στον δεσμό σας για να εισπράξετε τον ρομαντισμό, την τρυφερότητα και την στοργή που αναζητάτε από το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, κάτι θα οριστικοποιήσετε με το ταίρι σας, κατόπιν σοβαρών συζητήσεων ολοκληρώνετε ένα συγκεκριμένο σας ζήτημα, οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές και βάσιμες. Θερμή και ερωτική θα είναι η στάση σας, θα φανείτε συγκαταβατικοί και ειρηνικοί. Η εμφάνιση ενός καινούργιου προσώπου θα καταφέρει να τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς που θέλετε νέο ερωτικό ξεκίνημα θα είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να ανανεωθείτε ερωτικά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι, έχετε την διάθεση να επιβραδύνετε τις καταστάσεις γύρω σας, να μην βιαστείτε να πάρετε σοβαρές και καθοριστικές αποφάσεις στην δουλειά σας, να αφήσετε τα σημαντικά και τα σπουδαία για αύριο, να δραπετεύσετε στο πλευρό του ερωτικού σας συντρόφου, να χαλαρώσετε από τις ευθύνες και τα βάρη που επωμίζεστε καθημερινά, βάζοντας σε τάξη τις σκέψεις και τις επιλογές σας. Οι αδέσμευτοι επωφεληθείτε από ένα τρυφερό φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα βρείτε τη σωστή επικοινωνιακή δίοδο που θα διαλύσει εντάσεις και πεισματικές διαφορές ή αντιδράσεις. Οι αποφάσεις σας θα είναι σωστές και καθοριστικές, έρχονται ευνοϊκά γεγονότα που θα σας δημιουργήσουν άνοιγμα επανασύνδεσης. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει με τις πράξεις και τις προτάσεις του να χαλαρώσει τη σκέψη σας, τερματίζουν οι επιφυλάξεις και οι αβάσιμοι προβληματισμοί. Σε προσωπικό ραντεβού το κλίμα θα είναι θερμό και ερωτικό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ασχοληθείτε σήμερα φίλοι Υδροχόοι με την εξισορρόπηση των οικονομικών σας, μετριάστε τα περιττά έξοδα και τις σπατάλες που επιβαρύνουν τον προϋπολογισμό σας και σας αποπροσανατολίζουν από τις ουσιαστικές σας ανάγκες. Δείξτε προθυμία στην δουλειά σας, πάρτε πρωτοβουλίες για να πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, ανακτήστε και πάλι την χαμένη σας αισιοδοξία, ποντάροντας στη σοβαρότητα και την σταθερότητα του χαρακτήρα σας, στην όμορφη εξωτερική σας εμφάνιση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας οδηγήσουν σε βαθιές συναισθηματικές συζητήσεις, θα μιλήστε και θα εκδηλωθείτε με ειλικρίνεια, βασική σας επιθυμία θα είναι να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, βλέψεις, και μελλοντικούς στόχους. Θερμή και προσιτή θα είναι η καρδιά σας και η στάση σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι κατόπιν τηλεφωνήματος θα λάβετε απρόοπτη πρόταση για ραντεβού, με θερμό τρόπο θα υποδεχτείτε πρόσωπο που έρχεται από το παρελθόν.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Σκεφτείτε περισσότερο το συμφέρον σας και αφήστε στην άκρη συναισθηματισμούς και διλήμματα σήμερα αγαπητοί Ιχθύες, προκειμένου να ικανοποιηθούν οι επαγγελματικές σας επιδιώξεις και οι προσωπικές σας φιλοδοξίες. Μην κάνετε παραχωρήσεις στα ήδη κεκτημένα σας δικαιώματα, μην χαρίζεστε σε κακόφημα σχόλια και σε μπερδέματα που προκύπτουν με το ταίρι που αγαπάτε, αποκτήστε το πάνω χέρι στην ερωτική σας ζωή, ξεκαθαρίστε με ήρεμη και ειλικρινή διάθεση, τα θέλω και τις ανάγκες της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα ηρεμήσετε και θα βρείτε την ψυχολογική σας ισορροπία, στη σχέση σας θα υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα και θερμός ερωτισμός. Δώστε σημασία στην εξομολόγηση που θα σας κάνει το ερωτικό σας ταίρι, θα σας δώσει το έναυσμα να δεθείτε συναισθηματικά ακόμα περισσότερο. Για εσάς που είστε μόνοι και αναζητάτε σταθερή σχέση, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, η τύχη θα σας φέρει αντικριστά με άτομο ανάλογο των προτιμήσεων σας.

Πηγή: pierianews.gr