Σήμερα η σύνοδος Άρη-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου.

Η ημέρα θα είναι εκρηκτική και ανατρεπτική, καθώς ο Άρης θα συναντηθεί με τον Ουρανό και αυτή η σύνοδος θα δημιουργήσει απρόβλεπτες καταστάσεις. Καλό θα είναι να αποφύγεις το ρίσκο είτε σε προσωπικό είτε σε επαγγελματικό επίπεδο και να κρατήσεις χαμηλούς τόνους στα ζητήματα που σε απασχολούν. Η ημέρα δεν θα έχει σταθερότητα και  κάποια δεδομένα φαίνεται πως ίσως να αλλάξουν. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Ξαφνικό ενθουσιασμό και έντονη αισιοδοξία θα νιώσετε, κάποιο πρόσωπο θα ανοίξει νέο ορίζοντα στη ζωή σας, ό,τι προκύψει θα είναι αποκλειστικά και μόνο για το καλό σας. Θα σημειωθεί απρόοπτο τυχερό συμβάν, ένα πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, θα μεσολαβήσει και θα παίξει καθοριστικό ρόλο στο επαγγελματικό σας μέλλον. Με τις κινήσεις του θα σας ανοίξει δυνατότητα βελτίωσης, θα καταφέρετε να υλοποιήσετε έναν συγκεκριμένο σας στόχο. Σήμερα μια προσωπική σας υπόθεση θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα, ένα χαρμόσυνο γεγονός θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα υπάρξει συνάντηση με ευχάριστο τελεσίδικο αποτέλεσμα. Όσοι από εσάς επιθυμείτε σταθερή σχέση με δεσμευτική κατάληξη, τότε ετοιμαστείτε καταφθάνει ιδανική περίπτωση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα υπάρξει συνάντηση και συνομιλία που η κατάληξη της θα ξεμπερδέψει σημεία που έφεραν παρεξηγήσεις ή χωρισμούς. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες  εξελίξεις, τα λόγια και οι προτάσεις που θα ακούσετε θα τονώσουν την αισιοδοξία σας. Στις επαφές σας θα υπάρξει ειλικρίνεια λύνονται διαφορές, για τους χωρισμένους ανοίγεται ενδεχόμενο επανένωσης. Άμεση και δυναμική θα είναι η στάση σας, η παρορμητικότητα σας θα σας ωθήσει σε επιτυχημένες προσεγγίσεις. Με ένα καινούργιο πρόσωπο θα γνωριστείτε, πολλά κοινά στοιχεία θα έχουν οι χαρακτήρες σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Συνεννόηση θα υπάρξει στις συζητήσεις σας, η μέρα ενδείκνυται για κλείσιμο επαγγελματικών ή οικονομικών συμφωνιών. Συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα πάρει θερμή έκταση, θα είστε σε θέση να ανοιχτείτε συναισθηματικά, με ειλικρίνεια θα περάσετε σε υποσχέσεις. Σε περίπτωση που σας μπέρδευε η στάση ενός συγκεκριμένου προσώπου τώρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο. Εξομολογήσεις αποκαλύψεις και ευχάριστες πληροφορίες θα λύσουν απορίες. Προμηνύεται ένωση με πρόσωπο που μεταξύ σας υπήρχαν δυσκολίες και εμπόδια, τώρα ανοιχτός θα είναι ο δρόμος για έναρξη σταθερού δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, για εσάς που είστε πολύ καιρό χωρίς σχέση έρχεται προοπτική νέας γνωριμίας, το συμπαθητικό και ελκυστικό πρόσωπο που θα σας συστηθούν θα ικανοποιεί τις προσδοκίες σας. Σήμερα να περιμένετε κίνηση από το πρόσωπο που σκέπτεστε, αν χωρίσατε ή τσακωθήκατε θα καταφέρετε να τα ξαναβρείτε. Εσείς που προσμένετε επανένωση τολμήσετε να προσεγγίσετε και να ξεκαθαρίσετε τις βλέψεις σας. Προμηνύεται συνάντηση με κατάληξη που θα μηδενίζει τα παλιά λάθη και θα δώσει ευκαιρία δεύτερης αρχής.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Οι κόποι σας στον εργασιακό σας τομέα θα βρουν την καρποφορία που επιθυμείτε, καταφθάνουν χρήματα στα χέρια σας, ταχτοποιείτε οικονομικούς λογαριασμούς. Σχετικά με επαγγελματική σας υπόθεση θα συμβεί απρόσμενο γεγονός που ο τολμηρός χειρισμός σας θα φέρει ριζική αλλαγή μεγάλης επιτυχίας. Διατυπώστε προτάσεις και ιδέες το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει τις προσδοκίες σας. Σε θέματα οικογενειακών διαφωνιών και εντάσεων βρίσκεται λύσεις, ισορροπούν οι επαφές σας με γονείς και αδέλφια. Στον αισθηματικό σας τομέα, ξαφνική εμφάνιση ενός συγκεκριμένου προσώπου ίσως να αποτελέσει καινούργια αγάπη στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, με επιτυχία θα κλείσει συνάντηση που θα έχετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Για εσάς τους ερωτευμένους θα δοθεί η κατάλληλη αφορμή που θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για εξομολογήσεις. Εσείς οι απογοητευμένοι βγαίνετε από την απαισιοδοξία, με δυναμικό τρόπο θα οδηγηθείτε σε πράξεις που θα σβήσουν το αρνητικό παρελθόν,  ξεμπερδεύετε με πιέσεις και αποτυχημένες σχέσεις.  Για τους ελεύθερους θα υπάρξει ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Προσεγγίστε άφοβα το άτομο που θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, δε θα κρύψει την έλξη του για εσάς.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Στον εργασιακό σας χώρο ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας μιλήσει με σαφήνεια και ειλικρίνεια, ουσιαστικά θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διατυπώσετε τις προτάσεις σας, οι απαντήσεις που θα πάρετε θα είναι ενθαρρυντικές. Στον αισθηματικό σας τομέα, σήμερα θα καταφέρετε να εξωτερικεύσετε τα αισθήματα σας, θα περάσετε σε έντονες συναισθηματικές εξομολογήσεις αναθερμαίνονται παγωμένες σχέσεις ή επαφές. Με πρόσωπο από το παρελθόν σας θα πάρουν νέα μορφή οι συναντήσεις σας με το ενδεχόμενο να προκύψει επανασύνδεση που δεν αποκλείεται να καταλήξει σταδιακά σε δέσμευση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, μια απρόοπτη πρόταση και ένα ξαφνικό γεγονός θα ανοίξουν καινούργιο ενδεχόμενο, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε σχέση μελλοντικής εξέλιξης. Θα έχετε την ευκαιρία να αποκτήσετε καινούργιο ταίρι στη ζωή σας, η πορεία των επαφών σας θα τονώσει την αισιοδοξία σας. Εσείς που είστε σε δεσμό, θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε πρόβλημα που σας προκαλεί ανασφάλεια, σήμερα θα δοθούν εξηγήσεις που θα σας βγάλουν από τυχόν αμφιβολίες. Η στάση σας θα είναι συγκαταβατική, ειλικρινείς συζητήσεις θα ανοίξουν προοπτική συγκατοίκησης ίσως και επισημοποίησης.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Προσοχή στην έκταση που θα πάρουν οι ηγετικές σας τάσεις και διαθέσεις. Ενδεχομένως να προσπαθήσετε να εξουσιάσετε με τρόπο που να δημιουργήσει αντιπάθειες ή μπερδεμένες καταστάσεις. Στον εργασιακό σας χώρο καλό θα είναι σε ότι πείτε και ότι κάνετε να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και διαλλακτικότητα, αποφύγετε τον υπεροπτικό τρόπο έκφρασης. Έρχονται γεγονότα που θα ανοίξουν νέες προοπτικές, αλλάζετε στόχους, θα καταφέρετε να πορευτείτε ένα βήμα πιο μπροστά. Στον αισθηματικό σας τομέα ένα συμπαθητικό πρόσωπο θα προσπαθήσει να ανοίξει κουβέντα μαζί σας με την επιθυμία να αποκτήσετε μεταξύ σας προσωπικές επαφές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, εσείς οι χωρισμένοι, ετοιμαστείτε για απρόοπτες εξελίξεις, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ανοίξουν δίοδο επανασύνδεσης. Ειλικρινής και αποκαλυπτικός διάλογος που θα ανοίξετε με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει κατάληξη ένωσης, αν είστε στο ξεκίνημα της σχέσης σας θα δοθούν υποσχέσεις ίσως και όρκοι που θα τηρηθούν κατά γράμμα, εμπιστευτείτε αυτά που θα ακούσετε. Εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να βγείτε από την αβεβαιότητα, καταφθάνει γνωριμία με πρόσωπο πολλά υποσχόμενο!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Πρόσωπο με το οποίο είχατε προσφάτως παρεξηγηθεί ή διαφωνήσει θα σας πλησιάσει με διάθεση συμφιλίωσης, σας δίνω τη συμβουλή να μην απορρίψετε αυτό που θα σας ζητήσει. Στον αισθηματικό σας τομέα  ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει κοντά με άτομο που θα φανερωθεί μεταξύ σας οικειότητα και αμοιβαία συμπάθεια. Θα καταφέρει να τρυπώσει στην καρδιά σας, γρήγορα οι επαφές σας θα πάρουν προσωπικές διαστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, τα γεγονότα θα είναι ελπιδοφόρα θα ενισχύσουν την αισιοδοξία σας , βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε, συζητήσεις μελλοντικής εξέλιξης θα έχουν θετική κατάληξη. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να μιλήσετε ξεκάθαρα για αισθήματα επιθυμίες και παράπονα. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση. Για τους ελεύθερους καταφθάνει τυχαίο συμβάν που θα σας δώσει τη δυνατότητα να αποκτήσετε καθημερινή επικοινωνία με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό πρόσωπο.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δεχτική θα είναι η στάση σας, σήμερα καμία πρόταση δεν θα απορρίψετε, η έντονη κοινωνικότητα σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για προτάσεις και συναναστροφές. Στον οικονομικό σας τομέα ανοιχτή θα είναι προοπτική αύξησης, θα υπάρξει δυνατότητα ανόδου. Συμπονετική και προστατευτική θα είναι η στάση σας στα αγαπημένα και κοντινά σας πρόσωπα, με αποτέλεσμα να κερδίσετε την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη τους. Η γοητεία σας θα έχει τη δύναμη να μαγνητίσει, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, στη συνάντηση σας ο διάλογος που θα ανοίξετε θα είναι ανατρεπτικός, λόγια συγγνώμης θα ακουστούν, τώρα θα είστε σε θέση και οι δυο σας να αναγνωρίσετε τα λάθη σας και να προχωρήσετε ενωμένοι δίνοντας νέες υποσχέσεις. Εσείς  που είστε χωρίς σχέση παίρνετε την απόφαση να βγείτε από την αδράνεια, η ανάγκη σας να αλλάξετε τα δεδομένα θα σας κάνει δεχτικούς στις νέες προκλήσεις. Με καινούργιο πρόσωπο θα συνομιλήσετε, αυτή η γνωριμία θα έχει τη δυνατότητα να γίνει σταθερή σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα είναι λάθος αν υποτιμήσετε τις δυνατότητες των ατόμων που ανταγωνίζεστε, καλό θα είναι να αποφύγετε τις παρορμητικές ενέργειες. Στον αισθηματικό σας τομέα ενδεχομένως να κομπιάσετε να εκδηλώσετε τα συναισθήματα σας γεγονός που θα προκύψει κυρίως απ το ότι θα αδυνατείτε να καταλάβετε τι ακριβώς θέλετε και που στοχεύετε. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προσπαθήσει να σας πλησιάσει. Σε περίπτωση που δεν καταλάβετε τι ακριβώς αναζητεί, σας φανερώνω πως θα έχει θερμό ενδιαφέρον για εσάς, θα επιθυμεί σταθερή σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα αναπτυχτεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό που θα δώσει νέα προοπτική στις επαφές σας, ουσιαστικά θα έχετε την ευκαιρία να επανορθώσετε και να αναθεωρήσετε. Αυτή τη φορά θα υπερισχύσει η συγκαταβατικότητα και όχι ο εγωισμός, μπαίνουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, αποκτά η προσωπική σας ζωή ισορροπία και τάξη. Σήμερα θα λάβετε πρόταση απρόοπτη και αναζωογονητική, εσείς οι απογοητευμένοι θα πάρετε τα πάνω σας. Συνάντηση με γοητευτικό πρόσωπο θα ανοίξει νέο ενδεχόμενο, οι εξελίξεις θα είναι ανάλογες με τις διαθέσεις σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν χρηματικά ποσά, λογαριασμούς, αγοροπωλησίες ή συμβολαιογραφικές ενέργειες. Οξυδέρκεια και διορατικότητα θα σας χαρακτηρίζει, θα είστε σε θέση να εντοπίσετε τους πονηρούς ή καμουφλαρισμένους σκοπούς. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή εξέλιξη, συμβιβαστικές και διπλωματικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Τυχερά ανοίγματα θα δώσουν φως σε τυχόν απαισιόδοξες σκέψεις σας, τώρα θα εστιάσετε στη θετική πλευρά των καταστάσεων, με αυτοπεποίθηση θα βάλετε μπρος για νέα σχέδια. Στον αισθηματικό σας τομέα εσείς οι ελεύθεροι θα γνωριστείτε με πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει, ανοίγεται προοπτική δεσμού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ισορροπημένη και δεκτική θα είναι η καρδιά σας, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα έχει εκδηλωτική στάση απέναντι σας. Σήμερα οι συναντήσεις που θα έχετε θα έχουν ουσιαστική και καθοριστική κατάληξη, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι, καταλαγιάζει ο θυμός, το πρώην ταίρι σας θα έχει συγκαταβατικές διαθέσεις, θα ακουστεί άμεση πρόταση επανασύνδεσης. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα προμηνύουν αισιόδοξες εξελίξεις και αίσιες εκβάσεις, πολύ καλά θα κάνετε και θα ανοιχτείτε χωρίς αναστολές. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι, θα αποκτήσετε καινούργιο ενδιαφέρον, έρχεται απρόσμενη γνωριμία με άτομο οικείας και πρόσχαρης προσωπικότητας ταιριαστής με τη δική σας. Εκδηλωθείτε στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας εντυπωσιάσει, η εξέλιξη δεν πρόκειται να σας απογοητεύσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Θα υπάρξει ενδεχόμενο αντιπαραθέσεων και ρήξης, για την ώρα τουλάχιστον αποφύγετε τις τελεσίδικες συζητήσεις, τρενάρετε όσο μπορείτε συμφωνίες και διαπραγματεύσεις. Ένα οικονομικό σας ζήτημα θα έχει θετική εξέλιξη, αν σας χρωστάνε χρήματα θα τα πάρετε έστω και σταδιακά. Στον αισθηματικό σας τομέα θα σας δοθεί δυνατότητα νέας γνωριμίας, σας συμβουλεύω να δείξετε τα πραγματικά σας αισθήματα, θα είναι λάθος αν προσποιηθείτε αδιαφορία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, εσείς που διατηρείτε σταθερό δεσμό τώρα θα αφήσετε πίσω σας τις αρνητικές σκέψεις. ανανεώνεστε και προχωρείτε με σταθερότητα. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε ανοίγεται καινούργια προοπτική, αποκαλυπτικές εξομολογήσεις θα ακουστούν. Έρχεται άνοιγμα με πρόσωπο που η πορεία σας θα έχει μακροχρόνια διάρκεια, τα αισθήματα σας θα είναι ειλικρινά και αμοιβαία. Η εξέλιξη των συναντήσεων σας θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα σας ικανοποιήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην αφήσετε ενδοιασμούς ή αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων, προχωρήστε ανεπηρέαστοι απ παρελθοντικές αποτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Με αντιδραστικότητα και παρόρμηση θα εναντιωθείτε σε καταπιεστικές καταστάσεις, είτε αυτές αφορούν τις εργασιακές σας συνθήκες, είτε την προσωπική σας σχέση. Βασική σας ανάγκη θα είναι να διατηρήσετε την ελευθερία και την ανεξαρτησία σας, δεν θα αντέξετε τις ψυχαναγκαστικές υποσχέσεις, αν σας στριμώξουν τα γεγονότα η στάση σας θα είναι αρνητική. Στις οικονομικές σας υποθέσεις θα καταφέρετε να κλείσετε υπέρ σας διακανονισμούς και συμφωνίες, θα είστε σε θέση να τηρήσετε τις προθεσμίες. Στον αισθηματικό σας τομέα καταφθάνει ευχάριστο ραντεβού!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα εμβαθύνετε συναισθηματικά, θα περάσετε σε αποκαλύψεις και προσωπικές εξομολογήσεις. Ισορροπία θα υπάρξει στη σχέση σας, η συγκαταβατική σας στάση θα φέρει συμφιλιωτική κατάληξη, τώρα θα δοθεί οριστική λύση σε πρόβλημα που δημιουργούσε αρνητισμό ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Για όσους από εσάς βιώνετε χωρισμό, ένα τυχαίο συμβάν θα φέρει κατάληξη επανασύνδεσης, το πρώην ταίρι σας επανέρχεται με σοβαρές και ειλικρινείς βλέψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας, η προσιτή σας στάση θα ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Οι αποφάσεις που θα πάρετε θα είναι σωστές, οι επιλογές σας δε θα αποδειχτούν λανθασμένες, πιστέψτε στα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα θα επιλέξετε να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις δύσκολες ή στενάχωρες, με αποφασιστική στάση θα απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας κουράζει ψυχολογικά. Ενισχυμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, ελκυστικό το παρουσιαστικό σας, αφήστε ελεύθερη τη θετική σας αύρα θα προσελκύσετε δίπλα σας καινούργια άτομα. Χαρά καταφθάνει στην καρδιά σας, αιτία θα είναι η πρόταση για ραντεβού από πρόσωπο που αν το δεχτείτε στη ζωή σας τότε θα καταφέρετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, εσάς τους μοναχικούς, ένα εντυπωσιακό πρόσωπο θα κάνει την προσπάθεια να σας φλερτάρει, αξιοποιήστε τα συμβάντα. Καταφθάνει γνωριμία θερμής κατάληξης που θα ανανεώσει την καρδιά σας, θα καταφέρετε να δώσετε καινούργιο νόημα στην προσωπική σας ζωή. Συγκαταβατική στάση θα έχει το ταίρι σας, αυτή τη φορά δεν θα υπάρξει εγωκεντρική διάθεση, βασικός στόχος θα είναι η σταθερότητα και η ισορροπία του δεσμού σας. Θα βρείτε συνεννόηση και αλληλοκατανόηση, είναι πολύ πιθανόν να πάρετε καθοριστικές αποφάσεις για το μέλλον της σχέσης σας.

Πηγή: pierianews.gr