Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο Ζυγό με την Αφροδίτη και τον Άρη στον Αιγόκερω.

Η ημέρα μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για διαμάχες και αντιπαραθέσεις, οι οποίες όμως μπορούν να διευθετηθούν αρκεί να υπάρχει η καλή διάθεση για να γίνει αυτό. Δώσε προσοχή σε κάποιες επιθυμίες σου οι οποίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε νέα έξοδα! Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Κάτι σημαντικό που έχετε στο μυαλό σας εδώ και ημέρες φίλοι Κριοί, μπορείτε σήμερα να το κατακτήσετε είτε αφορά ένα σοβαρό ζήτημα στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε έχει να κάνει με την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Από σήμερα διαθέτετε περισσότερο αυθορμητισμό και εποικοδομητική παρορμητικότητα για να πλησιάσετε με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση τον ερωτικό σας σύντροφο, να γευτείτε το πάθος και την αφοσίωση του δεσμού σας

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα κλείνετε εκκρεμότητες και ερωτικές καταστάσεις που σας αγχώνουν, βγαίνετε από ψευδαισθήσεις. Στόχος σας θα είναι να ηρεμήσετε και να σταθεροποιηθείτε, περνά στα χέρια σας ο έλεγχος της συναισθηματικής σας κατάστασης. Η διάθεση σας για ανέμελη επικοινωνία χωρίς προβληματισμούς, θα σας κάνει ιδιαιτέρως φιλικούς και ακόμα περισσότερο ερωτικούς. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταλήξει σε θερμές ερωτικές εκδηλώσεις, προμηνύεται έναρξη νέας ερωτικής σχέσης!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα αγαπητοί Ταύροι είναι μια ιδανική μέρα για να αρχίσετε να οργανώνεστε επαγγελματικά και προσωπικά προκειμένου να ικανοποιήσετε τις απτές σας επιδιώξεις και τις σοβαρές σας επιθυμίες, προσέχοντας πάντα τον τρόπο που επικοινωνείτε με τους οικείους σας και τον άνθρωπο που αγαπάτε. Οι αδέσμευτοι φίλοι απολαύστε μοναδικές στιγμές φλερτάροντας με το αντίθετο φύλο, γοητεύοντας μια εξαιρετική, καινούρια γνωριμία, ένα υπέροχο, αισθησιακό ειδύλλιο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε λογικά και ψύχραιμα, παράλληλα θα ενισχύσει την κοινωνική πλευρά του χαρακτήρα σας. Ευθύτητα και ειλικρίνεια θα υπάρξουν στα λόγια και στις κινήσεις σας, θα συνεννοηθείτε με το ταίρι σας. Θα φανερώσετε τον ερωτισμό σας με τρόπο ιδιαιτέρως εκδηλωτικό και δεν πρόκειται να απογοητευτείτε. Η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ερωτικό ραντεβού που θα δώσει ουσιαστικό νόημα στη ζωή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αρχίζετε από σήμερα να εκδηλώνετε τις ποικίλες, επικοινωνιακές αρετές σας και την διπλωματία σας στον επαγγελματικό και κοινωνικό περιβάλλον που κινείστε. Αφυπνίστε τις επιθυμίες, τις ανάγκες και τα θέλω της καρδιάς, τρέξτε σε γρήγορους ρυθμούς για να κατακτήσετε τους πολυπόθητους ερωτικούς σας στόχους οι ζευγαρωμένοι, ενώ οι αδέσμευτοι πυροδοτήστε το πάθος, την αφοσίωση και τον αισθησιασμό σας, σαγηνέψτε μια εξαιρετική γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, αναλυτική συζήτηση θα αποτελέσει γέφυρα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, που για κάποιον ανεξήγητο λόγο είχατε απομακρυνθεί. Εξομολογήσεις και συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα θα αποτελέσουν τη βάση για να στηρίξετε την επανένωση σας. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ετοιμαστείτε θα λάβετε ξάφνιασμα. Θερμά λόγια και ειλικρινείς φιλοφρονήσεις θα ακούσετε από πρόσωπο ιδιαιτέρως ελκυστικό. Καταφθάνει θερμό ραντεβού σταθερής εξέλιξης!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα αγαπητοί Καρκίνοι, δημιουργούνται ευοίωνες συνθήκες στην δουλειά σας και τις κοινωνικές σας επαφές, ενώ παράλληλα ενεργοποιούνται το ένστικτο και η φαντασία σας στην συναισθηματική σας καθημερινότητα. Μπαίνετε σε μια διαδικασία να σκέφτεστε και να συνυπολογίζετε τις προσωπικές σας αποφάσεις και τις σημαντικές επιλογές με τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, αγνοείτε πάσης φύσεως μπερδέματα και εντάσεις με το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, εκφραστικότητα και ειλικρίνεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Σήμερα στοχευμένα θα ανοίξετε την καρδιά σας, θα εκδηλωθείτε ερωτικά, τολμηρή πρόταση που θα κάνετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα καταλήξει σε θερμό ραντεβού. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βάλετε σε τάξη και σειρά την ερωτική σας ζωή. Στην γοητεία σας θα εστιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, ανοίγεται προοπτική νέας γνωριμίας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ερωτευτείτε σήμερα την γνώση και την σοφία φίλοι Λέοντες, αποκτήστε περισσότερες εμπειρίες και επιμόρφωση στα θέματα που σας ενδιαφέρουν, προκειμένου να βελτιώσετε το εργασιακό και κοινωνικό σας επίπεδο. Είσαστε ικανοί και άξιοι με μια μετρημένη και ζυγισμένη κίνηση να εντυπωσιάσετε τους αγαπημένους σας ανθρώπους και τον ερωτικό σας σύντροφο, δίχως να προβάλλετε την εγωιστική και πεισματάρικη φύση σας, αλλά αγκαλιάζοντας το άλλο σας μισό με περίσσια τρυφερότητα, φροντίδα και στοργή.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να απελευθερώσετε τα αισθήματα σας, δυναμικά θα κινηθείτε ρισκάροντας χωρίς αναστολές. Θα  φανείτε τολμηροί με πρόσωπο που επιθυμείτε να πρωταγωνιστήσετε στην ερωτική του ζωή, σας προτρέπω να εκφράσετε τις προτάσεις που σκέπτεστε, πράξτε με απόλυτη ειλικρίνεια. Προμηνύεται καινούργια γνωριμία, περάστε δυναμικά σε ερωτικές διεκδικήσεις, η μέρα θα απελευθερώσει τα λόγια σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Με ταχύτητα στο μυαλό και στην σκέψη σας σήμερα αγαπητοί Παρθένοι, κινηθείτε με προσεχτικές και μελετημένες κινήσεις στην επαγγελματική καριέρα και στις προσωπικές σας συναναστροφές. Εμβαθύνετε περισσότερο από ποτέ στα θέματα και τις καταστάσεις που επηρεάζουν την ερωτική σας ζωή, μην αλλάζετε την εικόνα σας προς τα έξω για χάρη κάποιων προκλήσεων, παραμείνατε ο εαυτός σας απέναντι στα προσφιλή σας άτομα και τον άνθρωπο που αγαπάτε, χαρείτε τον αληθινό και άδολο έρωτα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, σήμερα δεν θα κομπιάσετε να ανοιχτείτε και να εκφραστείτε ελεύθερα. Θα εμφανιστείτε επικοινωνιακοί και αρκετά οξυδερκείς, με έντονη την ανάγκη να περάσετε σε αναλυτικές συζητήσεις. Ίσως να σας εκπλήξουν τα λόγια που θα ακούσετε σε εξομολόγηση που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που δεν έχει πλέον σκοπό να κρατά κρυφή την έλξη του για εσάς. Προμηνύεται νέο ερωτικό ξεκίνημα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αρχίζει ένα διάστημα από σήμερα φίλοι Ζυγοί που καλείστε να εστιάσετε περισσότερο στα ενδιαφέροντα σας και σε οτιδήποτε σας συναρπάζει και να σας κινεί την προσοχή μέσα στον επαγγελματικό και κοινωνικό χώρο που κινείστε. Οι δημιουργικές σας ιδέες και η ευστροφία του μυαλού σας, είναι κύριοι παράγοντες για να επενδύσετε σε μια καινούρια, τρυφερή γνωριμία οι αδέσμευτοι, ενώ οι ζευγαρωμένοι για να αγκαλιάσετε με φροντίδα και δοτικότητα το άλλο σας μισό, για να κερδίσετε αμοιβαιότητα και πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να γίνετε εκφραστικοί, ξεκάθαροι, και ιδιαιτέρως ελκυστικοί. Δεν θα λείψει από την σημερινή μέρα ούτε το φλερτ ούτε η πρόκληση, γι αυτό κινηθείτε με αυθορμητισμό και αξιοποιήστε τα ευχάριστα ερωτικά συμβάντα που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια ερωτική σχέση. Με το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γίνει δεσμός ζωής με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Για αρκετά μεγάλο διάστημα οι σκέψεις σας θα προσανατολίζονται στα σημαντικά θέματα που αφορούν στην δουλειά σας και τις προσωπικές σας δοσοληψίες, βοηθώντας σας να βάλετε τα θεμέλια για σοβαρές, καθοριστικές και ευοίωνες αλλαγές στις επιδιώξεις και τις φιλοδοξίες σας. Βρείτε τις ουσιαστικές λύσεις σε ένα πρόβλημα που υπάρχει εδώ και καιρό στην ερωτική σας ζωή, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες του δεσμού σας, μην μένετε στις λεπτομέρειες που σβήνουν το πάθος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η σημερινή αστρολογική όψη σας φέρνει ευχάριστα ερωτικά γεγονότα. Να περιμένετε τηλεφωνήματα και προτάσεις για συναντήσεις. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, έρχεται λύση σε πρόβλημα που σας απειλούσε με χωρισμό, οι συζητήσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μπορείτε από σήμερα αγαπητοί Τοξότες να ξεκαθαρίσετε μέσα σας, γύρω σας και πάνω σας τις διανοητικές και πνευματικές σας ικανότητες, περισσότερο από τον αυθορμητισμό και την ορμητικότητά σας, για να μην πέσετε σε λανθασμένες αποφάσεις και δύσκολες επιλογές, για να αποφευχθούν οι εντάσεις και οι εκρήξεις με τον ερωτικό σας σύντροφο, για να βάλετε σε τάξη τις αμφιβολίες και τους φόβους σας για το αύριο του δεσμού σας, για να πάψετε να ενοχλήστε με το παραμικρό παραστράτημα του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ένα ερωτικό πρόσωπο θα τολμήσει να σας ανοιχτεί, αν εκδηλώσετε χωρίς αναστολές το ενδιαφέρον σας τότε ετοιμαστείτε για ξεκίνημα νέας ερωτικής πορείας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να γνωρίσετε καινούργιο πρόσωπο, η εξέλιξη που θα πάρουν οι επαφές σας θα δημιουργήσουν μια νέα βάση δεδομένων. Εσείς που είστε ήδη σε σταθερό δεσμό, τολμηρό ξεκαθάρισμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα φέρει λύση σε ζήτημα που προκαλούσε ένταση στους μεταξύ σας διαλόγους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σκέψη σας σήμερα φίλοι Αιγόκεροι γυρίζει στα πολύ σοβαρά και σημαντικά θέματα της επαγγελματικής σας καριέρας, αλλά και της προσωπικής σας καθημερινότητας, σε σημείο που αποσπάται η προσοχή σας στα ενδιαφέροντα και τα θέλω των συναδέλφων σας και των αγαπημένων σα προσώπων. Βρείτε διέξοδο στα διάφορα ζητήματα και μπερδέματα που επηρεάζουν την αμοιβαιότητα και την συντροφικότητα στον δεσμό σας, δίνοντας προτεραιότητα στις δικές σας συναισθηματικές ανάγκες και επιθυμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ομαλή και ευχάριστη θα είναι η επικοινωνία σας, θα έχετε την ανάγκη να εκφραστείτε αυθόρμητα με σαφήνεια και ξεκάθαρα λόγια. Σε ερωτικό ραντεβού η στάση σας θα είναι θερμή και προσιτή, εξομολογητικά λόγια θα τερματίσουν τυχόν αμφιβολίες, τώρα θα ξεκλειδώσετε τα αισθήματα σας. Αυτή τη φορά δεν θα βάλετε φρένο στο πάθος και στην ανάγκη σας να δείξετε ξεκάθαρα αυτό που νιώθετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Μπαίνετε σήμερα αγαπητοί Υδροχόοι στην διαδικασία σημαντικών συζητήσεων, αλλά και διαπραγματεύσεων κυρίως σε ζητήματα που αφορούν στην δουλειά σας και στις κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Στην ερωτική σας ζωή, αρχίζει ένα διάστημα που η γλυκύτητα των τρόπων και της συμπεριφοράς σας στον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει, παίζει καθοριστικό ρόλο στο μέλλον του δεσμού σας, οι αδέσμευτοι απελευθερώστε το μπρίο σας μπροστά σε μια καινούρια γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι ακριβώς αναζητά από εσάς το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Θα υπάρξουν συζητήσεις και εξομολογήσεις που θα σας δώσουν την ευκαιρία να προχωρήσετε ένα στάδιο πιο μπροστά, απαλλάσσεστε από καχυποψίες και ψευδαισθήσεις. Με πρώην ερωτικό σας ταίρι  θα συμβεί συναισθηματικό ξεκαθάρισμα που θα φέρει προοπτική επανασύνδεσης, τα γεγονότα θα δρομολογηθούν συμφώνα με τις επιλογές σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Τακτοποιήστε σήμερα φίλοι Ιχθύς τις πάσης φύσεως εκκρεμότητες που υπάρχουν από το παρελθόν και εμποδίζουν την πρόοδο και την ακτινοβολία σας στην δουλειά σας και στις διαπροσωπικές σας επαφές. Τονίστε τον ερωτισμό και την ευαίσθητη πλευρά του εαυτού σας στα προσφιλή σας άτομα και τον αγαπημένο σας σύντροφο, αγκαλιάστε τις ανάγκες και τις επιθυμίες του δεσμού σας ακολουθώντας το ένστικτο και την διαίσθησή σας, οι αδέσμευτοι ανοίξτε την μοναχική σας καρδιά σε ένα υπέροχο, μοναδικό φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, συνεννόηση και ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς στα καινούργια άτομα. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα συνομιλήσει μαζί σας, η μεταξύ σας εξέλιξη θα είναι αποκλειστικά στο χέρι σας.

Πηγή: pierianews.gr