Σήμερα η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ταύρου.

Ο Ήλιος περνά στο ζώδιο του Ταύρου κάτι που δείχνει πως το επόμενο διάστημα η προσοχή σου θα στραφεί σε ζητήματα πρακτικής φύσεως. Είναι πάρα πολύ πιθανό να επενδύσεις χρόνο για να κάνεις τη δουλειά σου καλύτερη, να επισκευάσεις κάποια πράγματα που θέλεις αλλά και για να διευθετήσεις ζητήματα τα οποία χρειάζονται συγκέντρωση και προσοχή. Τα θέματα του οικονομικού τομέα θα έρθουν στο προσκήνιο και είναι αυτά τα οποία θα σε απασχολήσουν αρκετά. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Συγκαταβατικότητα και λογική σκέψη θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν. Βασικός σας στόχος θα είναι να δημιουργήσετε συνθήκες συνεννόησης τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις, όσο και στις προσωπικές. Σήμερα θα βρείτε τρόπο να επιτύχετε ισορροπία στο οικογενειακό σας περιβάλλον. Θετικά θα είναι τα ξεκαθαρίσματα που θα προκύψουν, θα σας βοηθήσουν να λύσετε παρεξηγήσεις και να απαλλαγείτε από αμφιβολίες ή προβληματισμούς. Οι κουβέντες και οι πράξεις σας θα είναι ουσιαστικές, θα έχουν άμεση και αποτελεσματική κατάληξη. Στις συζητήσεις σας θα υπάρξει ειλικρίνεια και σαφήνεια, στοιχεία που θα κλείσουν αιωρούμενα ζητήματα ή αρνητικές υποθέσεις. Ιδιαιτέρως κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, θα κερδίσετε τις συμπάθειες, σήμερα καινούργια πρόσωπα θα σας πλησιάσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σας συμβουλεύω να εμπιστευτείτε τη διαίσθησή σας, που θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη απόχρωση στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού, που σίγουρα θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα, βραδινή ώρα παίρνετε απόφαση να δώσετε δεύτερη ευκαιρία σε μια παλιά σας αγάπη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Συναισθηματική θα είναι η στάση σας, ο ψυχρός ρεαλισμός δε θα έχει θέση στις ενέργειες σας, τώρα θα προσεγγίσετε τις καταστάσεις με χαλαρότητα. Συγκαταβατική και προσιτή θα είναι η συμπεριφορά σας, σε κοινωνικό επίπεδο θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Σε φίλους και αγαπημένα πρόσωπα θα βγάλετε οικειότητα, θα συμπαρασταθείτε και θα υποστηρίξετε. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψουν οικονομικά ανοίγματα, στις διεκδικήσεις σας το αποτέλεσμα δεν θα είναι αρνητικό. Στον επαγγελματικό σας τομέα θα σημειωθούν εποικοδομητικές αλλαγές, ο τρόπος που θα χειριστείτε τις καταστάσεις θα φέρει αρμονία και συνεννόηση. Ενδεχόμενα ρίσκων ή ριζικών αποφάσεων θα πρέπει να τα μελετήσετε μεθοδικά και αναλυτικά, καλό θα είναι να αποφύγετε τις ανυπόμονες ενέργειες θα σας οδηγήσουν σε επιπολαιότητες και λάθη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, η συμπεριφορά σας θα είναι θερμή και συγκαταβατική, εσείς οι ερωτικά μόνοι θα καταφέρετε να προσελκύσετε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα μείνετε κοντά στο τηλέφωνό σας, ένα χαρμόσυνο μήνυμα θα φέρει σταθερή και έντονη αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε να ανοίξετε δίοδο σχέσης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα οι κόποι σας θα καρποφορήσουν. Προσωπικό ραντεβού με συνομιλία τετ-α-τετ, θα σας ανανεώσει ψυχικά και ερωτικά.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Αφήνετε στην άκρη κινήσεις αβέβαιης κατάληξης, σωστές αποφάσεις θα πάρετε σχετικά με θέματα που αφορούν νέες προτάσεις, χρηματικά ποσά, και εξέλιξη συνεργασιών. Αντικειμενική και ρεαλιστική θα είναι η σκέψη σας, θα είστε σε θέση να αποφύγετε παγίδες αυθόρμητου ενθουσιασμού. Στις συνεργασίες σας θα υπάρξει ομαλή πορεία, σταθερές και μεθοδικές θα είναι οι ενέργειες σας. Οι συζητήσεις σας θα είναι καθοριστικές , εστιάστε στις μελλοντικές προοπτικές, μη σταθείτε μόνο στο άμεσο παρόν. Εσείς που στο προηγούμενο στάδιο είχατε απογοητευτεί τώρα παίρνετε τα πάνω σας, με αυτοπεποίθηση θα βάλετε μπρος για νέα σχέδια. Εσείς οι κοινωνικοί χαρακτήρες θα γνωριστείτε με καινούργια πρόσωπα, θα καταφέρετε να διευρύνετε τον φιλικό σας κύκλο, ίσως να προκύψουν νέες επαγγελματικές γνωριμίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τη σημερινή μέρα, θα επιδιώξετε να πλησιάσετε το σύντροφό σας και να βρείτε μαζί του λύσεις για να κάνετε την μεταξύ σας συμβίωση πιο ευχάριστη. Μην συνεχίζετε με τον ίδιο ρυθμό με τις ευθύνες και τα επαγγελματικά σας, παραμελώντας το σύντροφό σας, γιατί μετά, τα μικρά προβλήματα θα γίνουν μεγάλα. Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που θα παρουσιαστούν στη ζωή σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα έντονη αισιοδοξία θα σας διακατέχει, θα εμφανιστείτε ζωτικοί και δραστήριοι, πολύ καλά θα κάνετε και θα αποφύγετε τις κόντρες, τις εντάσεις, και τα εξουσιαστικά παιχνίδια. Ανέμελες θα είναι οι διαθέσεις σας, ειρηνική η τακτική που θα εφαρμόσετε, μια συνάντηση που θα έχετε θα κλείσει με θετικό αποτέλεσμα. Σε υπόθεση σχετικά με ένα προσωπικό σας ζήτημα συνετές και προσγειωμένες θα είναι οι υποσχέσεις που θα δώσετε. Με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε μπερδεμένες καταστάσεις, θα χειριστείτε με αμεσότητα και ειλικρίνεια θέματα που σας δημιουργούν στρες και άγχος. Πρόταση από ένα συγκεκριμένο άτομο θα σας βγάλει από τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις και έντονες συναισθηματικές αλλαγές, τα γεγονότα θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα ένα φιλικό ραντεβού μάλλον δεν θα παραμείνει στα πλαίσια της φιλίας, αυτό θα το νιώσετε ενστικτωδώς από την αρχή της συνομιλίας σας. Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό και η γοητεία που θα εκπέμπετε, θα σας κάνει ελκυστικούς, κάποιο πρόσωπο δεν θα κρατηθεί άλλο και θα περάσει σε αυθόρμητες εξομολογήσεις. Τα λόγια και τα αισθήματα θα σας στρέψουν προς πιο θερμές κατευθύνσεις, φέρνοντας απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ήρεμη και ομαλή θα είναι η συμπεριφορά σας, ο τρόπος σκέψης σας θα εστιάσει στην συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Εφικτή θα είναι η επίλυση προβλημάτων, κάντε την προσπάθεια να κλείσετε τα αρνητικά ζητήματα, στους διαλόγους σας αφήστε το περιθώριο να ανοιχτούν δίοδοι συνεννόησης. Χαλαρή και συγκαταβατική θα είναι η διάθεση σας, θα καταφέρετε να αποβάλλετε τάσεις αρνητισμού και αδιαλλαξίας. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε συζητήσεις με πρόσωπα που μεταξύ σας υπάρχει εξουσιαστική κόντρα θα ελλοχεύει κίνδυνος να κλονιστεί η εσωτερική ισορροπία που θα νιώθετε. Η μέρα ενδείκνυται για κοινωνικές επαφές και νέες γνωριμίες. Προσκαλέστε κόσμο στο σπίτι σας, δεχτείτε προτάσεις φίλων, οι συναναστροφές σας θα είναι ευχάριστες, θα τονώσουν τη θετική σας σκέψη και διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, αλλάζει το κλίμα στην καρδιά σας, έντονη θα είναι η αυτοπεποίθησή σας, εντυπωσιακό το παρουσιαστικό σας. Έρχεται απρόσμενο ερωτικό συμβάν, με τολμηρή αποφασιστικότητα θα σας πλησιάσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, φέρνοντας ευχάριστη κατάληξη. Στην αρχή κάπως επιφυλακτική θα εμφανιστεί καρδιά σας, ίσως σκοντάψετε σε παλιομοδίτικες αναστολές, ωστόσο στηριζόμενοι στο ένστικτό σας θα ανταποδώσετε τελικά το ενδιαφέρον που θα σας φανερωθεί.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αισιοδοξία, δεκτικότητα, και αυτοσυγκράτηση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, παράλληλα η κοφτερή σας αντίληψη δε θα σας αφήσει να παραπλανηθείτε από πρόσωπα ή θολές καταστάσεις. Αυτά που θα σας πουν ή θα σας υποσχεθούν θα είστε σε θέση να τα σκεφτείτε βασιζόμενοι στη λογική. Στηριχτείτε στη διαίσθηση και στο ένστικτο σας, η συναισθηματική σας αντίληψη θα βρίσκεται σε υψηλό επίπεδο. Καταφθάνουν ευχάριστες αλλαγές και ενθαρρυντικά γεγονότα που θα σας ωθήσουν σε σοβαρές αποφάσεις, θα διαφοροποιήσετε καταστάσεις και θα αναζωογονηθείτε. Θα στρέψετε το ενδιαφέρον σας στις προσωπικές σας σχέσεις, προσπαθήστε να χαλιναγωγήσετε την ένταση των αισθημάτων σας καλό θα είναι να αποφύγετε το πείσμα και τις αλλοπρόσαλλες αντιθέσεις. Κοινωνικοποιηθείτε, μιλήστε με φίλους, συζητήστε για ανέμελα θέματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, προσγειωμένες θα είναι οι διαθέσεις σας και ισορροπημένος ο συναισθηματικός σας κόσμος. Σήμερα δεν αποκλείεται να λάβετε θερμή πρόταση για ραντεβού. Θα υπάρξει ερωτικό άνοιγμα με όμορφη και σταθερή εξέλιξη, σας συμβουλεύω να μην σκεφτείτε αρνητικά. Φανείτε ανοιχτοί στα νέα ενδεχόμενα, διοχετεύστε την δεκτικότητά σας, θα υπάρξουν καταστάσεις που θα σας βοηθήσουν να ξεφύγετε από το αρνητικό παρελθόν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ανέμελη θα είναι η στάση σας, ίσως να θελήσετε να αποφύγετε τις πολλές σκοτούρες κυρίως για θέματα επαγγελματικά. Σχετικά με οικονομικές διεκδικήσεις για την ώρα θα σταθμεύσετε σε αυτά που ήδη έχετε κερδίσει αποφεύγοντας να προχωρήσετε σε καινούργιες αναζητήσεις. Κατά πασά πιθανότητα αρνητικοί θα φανείτε για μεγάλα ρίσκα, αυτή τη φορά δε θα σας απασχολήσει το μέλλον, στόχος σας θα είναι ένα ευχάριστο και ήρεμο παρόν. Απαλλάσσεστε από σκληρό φόρτο εργασίας και αποκτάτε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για να ασχοληθείτε με τις προσωπικές σας υποθέσεις. Ευχάριστες συναντήσεις θα προκύψουν, δεν θα περιορίσετε την κοινωνική σας διάθεση, θα είστε ομιλητικοί και καταδεχτικοί. Θα σας δοθεί ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες, θα κάνετε το βήμα να επεκταθείτε σε κοινωνικό επίπεδο. Ανεβαίνει η αυτοεκτίμηση σας κατά συνέπεια και η ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ήρεμη και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα καταφέρετε να προσκολλήστε επάνω σας το ταίρι σας, ενώ οι αδέσμευτοι σήμερα θα ανοίξετε δημιουργικές συζητήσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων. Έκπληξη θα αποτελέσει για σας η παρουσία ενός προσώπου απ’ τα παλιά και θα φέρει στη σκέψη σας ευχάριστες μνήμες. Έρχονται θερμές και ισορροπημένες ερωτικές στιγμές, δεν αποκλείεται να προκύψει γεγονός επανασύνδεσης. Ανοίγεται δρόμος για νέες και εξελίξιμες ερωτικές υποθέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Θα φανερώσετε τις σκέψεις και τις απόψεις σας, στη στάση σας θα υπάρχει ευθύτητα, στα λόγια σας στόχος σας θα είναι να εξηγήσετε και να ξεδιαλύνετε τις αρνητικές εντυπώσεις. Έντονη θα είναι η κοινωνικότητα σας, ευαισθησία και κατανόηση θα έχετε ως προς τους γύρω σας, αν σας ζητηθεί η βοήθεια σας θα είστε σε θέση να την προσφέρετε. Βασική σας ανάγκη θα είναι η ειρηνική συνύπαρξη και η εποικοδομητική συνεργασία, δε θα θελήσετε συναδελφικές εντάσεις. Επιδιώξτε τη σταθερότητα και την ισορροπία, θα καταφέρτε να συνεργαστείτε και να απεμπλακείτε από ανταγωνιστικές προκλήσεις. Η ανάγκη σας να ανανεωθείτε και να βγείτε από την ρουτίνα θα ενισχύσει την αισιοδοξία σας, ενδεχομένως να αποκτήσετε καινούργιες επιθυμίες κάπως πιο ανέμελες ίσως και πιο απελευθερωμένες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναπτυχθεί κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η εξέλιξη των συναντήσεών σας θα πάρει σοβαρές διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά συμβάντα. Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας να ερωτευτεί και να αγαπήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιτρέψετε σε τυχόν αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Υπακούστε στο προαίσθημα σας που θα είναι απολύτως θετικό, προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές αποτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Αλλάζετε τακτική αντιμετώπισης, αυτοσυγκράτηση θα σας χαρακτηρίζει, οι ενέργειες σας θα είναι ναι μεν δυναμικές όχι όμως παρορμητικές, θα σκεφτείτε πολύ καλά πριν αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε και με ποιον σκοπό. Πάνω από όλα θα βάλετε την εξισορρόπηση, θα εναντιωθείτε σε τυχόν περιορισμούς ωστόσο ο τρόπος σας θα είναι συνετός και ομαλός χωρίς απότομες εξάρσεις. Σήμερα θα βρείτε τη σωστή δίοδο για να απαλλαγείτε από πρόσωπα ή καταστάσεις που σας δημιουργούν συνθήκες στασιμότητας. Στον κοινωνικό σας περίγυρο θα καταφέρετε να κερδίσετε τις συμπάθειες, ανοιχτείτε και εκδηλωθείτε. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν τον στενό οικογενειακό σας κύκλο, κάποια ζητήματα ίσως να χρειάζονται την παρέμβαση σας για να μπορέσουν να τακτοποιηθούν και να κλείσουν οριστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, θα τονώσει την αυτοπεποίθησή σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας ερωτικής αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν την δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην ερωτική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Με ομαλότητα θα προχωρήσουν οι επικοινωνιακές σας επαφές, η διάθεση σας θα είναι θετική, η στάση σας ώριμα υπομονετική. Θα υπάρξουν συμβάντα που θα σας προτρέψουν στο να αναδιοργανωθείτε, στο να διορθώσετε παλιά λάθη και να επανεκτιμήσετε πρόσωπα και καταστάσεις. Αναπτερωμένο θα είναι το ηθικό σας, μέσα από έναν αποκαλυπτικό και ειλικρινή διάλογο θα καταφέρετε να βάλετε σε τάξη τις σκέψεις και τις βλέψεις σας, τόσο τις παροντικές όσο και τις μελλοντικές. Φανείτε τολμηροί, ειλικρινείς, και μην υποκύψετε σε αβάσιμες ηττοπάθειες. Η μέρα σας θα κλείσει με ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε πρακτικά και συναισθηματικά από τις αποτυχίες του παρελθόντος, προμηνύεται νέο ξεκίνημα που αυτή τη φορά θα είναι βάσιμο και πολλά υποσχόμενο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, θετική θα είναι η σκέψη σας, συγκαταβατική η προδιάθεσή σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου, που θα σας εξομολογηθεί την έλξη του για εσάς. Θα εκπέμπετε εμπιστοσύνη και ερωτισμό, χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών ερωτικές προκλήσεις. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός, που θα μετατραπεί σε ευχάριστη ερωτική έκπληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ένα τυχερό άνοιγμα θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, θα αποτελέσει το έναυσμα για να δραστηριοποιηθείτε και να περάσετε σε πράξεις διεκδίκησης. Σήμερα θα έχετε τη αισιοδοξία και την αυτοπεποίθηση να κινήσετε άμεσα τις επαγγελματικές σας υποθέσεις, θα καταφέρετε να διεκπεραιώσετε και να συνεργαστείτε με ομαλότητα. Στηριχτείτε και πιστέψτε στις ικανότητες σας, προσπαθήστε να δώσετε ώθηση στα γεγονότα, θα δείτε πως οι εξελίξεις θα σας ανοίξουν δίοδο για βελτίωση και οικονομική άνοδο. Έρχονται ευνοϊκά ανοίγματα για οικονομικές διεκδικήσεις, αξιοποιείστε την ευκαιρία που θα δοθεί για αύξηση των εισοδημάτων σας, οι συζητήσεις σας θα έχουν ενθαρρυντική κατάληξη. Προσοχή σε τάσεις κτητικότητας, κρατήστε τα συναισθήματα σας σε ισορροπία. Εσείς οι μπερδεμένοι προχωρήστε σε ξεκαθαρίσματα, εξηγήστε και αποφύγετε τα αυθαίρετα συμπεράσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ευχάριστα αναποδογυρίσματα θα σημειωθούν στην καρδιά σας, η απαισιοδοξία μεταβάλλεται σε αισιόδοξα. Σήμερα θα αφήσετε στην άκρη ό,τι σας κουράζει και ό,τι σας δημιουργεί ψυχολογικές μεταπτώσεις. Ένα ραντεβού που θα έχετε, θα σας βοηθήσει θα ανακτήσετε τις ψυχικές σας δυνάμεις, στις συναντήσεις που θα προκύψουν θα υπάρξουν ριζικές εξελίξεις. Ελκυστικό πρόσωπο θα σας οδηγήσει σε νέες ερωτικές εμπειρίες, φέρνοντας τέλος στην ανία και την ρουτίνα σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Τα θετικά σχόλια που θα ακούσετε θα δώσουν νέα ώθηση στις σκέψεις και στις κινήσεις σας. Η λογική σας σκέψη θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις και να ολοκληρώσετε υποθέσεις που είχαν μείνει στη μέση. Οριοθετημένη θα είναι η παρορμητικότητα σας, στις αντιδράσεις σας θα υπάρχει έλεγχος και αυτοσυγκράτηση. Δεχτείτε την νέα επαγγελματική πρόταση που θα σας γίνει, αυτά που θα αναλάβετε θα καταφέρετε να τα διεκπεραιώσετε με επιτυχία. Δημιουργικές θα είναι οι ενέργειες σας, αισιόδοξος και προνοητικός ο τρόπο σκέψης σας. Στις συζητήσεις σας με οικογενειακά σας πρόσωπα θα κρατήσετε ώριμη στάση, δεν θα θελήσετε να δημιουργηθούν πεδία σύγκρουσης. Φεύγουν οι ανησυχίες και οι προβληματισμοί, φιλικές παρέες και ανέμελες συναναστροφές θα σας βοηθήσουν να ξενοιάσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Αγαπητοί μου Ιχθείς, μια συγκαταβατική κίνηση που θα κάνετε, θα βρει μεγάλη εκτίμηση και αναγνώριση, σήμερα δεν αποκλείεται κάποιο πρόσωπο να σας ζητήσει συγγνώμη. Οι μεταξύ σας ερωτικές επαφές θα μπουν σε νέα και διαφορετική τροχιά, δημιουργώντας ευνοϊκές αλλαγές. Ετοιμαστείτε για συναντήσεις, που θα δημιουργήσουν νέα δεδομένα. Τώρα θα αποκτήσει νόημα η ερωτική σας καθημερινότητα.

Πηγή: pierianews.gr