Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων και η σύνοδος της με τον Κρόνο.

Η Σελήνη θα περάσει νωρίς το απόγευμα στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων εκεί όπου την περιμένει ο αυστηρός Κρόνος προσπαθώντας να βάλει όρια, για αυτό λοιπόν σήμερα είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις κάποιο είδος περιορισμού, λόγω των υποχρεώσεων που χρειάζεται να φέρεις εις πέρας και όλων αυτών που υπάρχουν μέσα στο πρόγραμμά σου. Αφιέρωσε χρόνο σε ένα καλό προγραμματισμό καθώς θα αποτελέσει τη βάση προκειμένου να μπορέσεις να φέρεις εις πέρας αυτά που θέλεις. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Σήμερα προσοχή στη συναισθηματική ένταση, δεν θα πρέπει να παρασυρθείτε από το δυνατό συναίσθημα και να αφήσετε ανεξέλεγκτες τις εσωτερικές σας τάσεις. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να αποδεσμευτείτε από πιεστικές καταστάσεις, παθιασμένες θα είναι οι ενέργειες σας, αποφύγετε την  επιμονή και την εμμονή. Καλλιεργήστε την υπομονή σας, προσχωρήστε στις επαγγελματικές ή οικονομικές σας διαπραγματεύσεις με μεθοδική σκέψη και στάση. Φανείτε οργανωτικοί, αν η τακτική σας θα έχει μελετημένη μέθοδο τότε θα καταφέρετε να φτάσετε στον στόχο σας.

Ενδεχομένως να υπάρξουν σκαμπανεβάσματα στη συναισθηματική σας κατάσταση, σας συμβουλεύω να μην υποπέσετε σε συνήθειες που βλάπτουν την υγεία σας. Εκδηλωθείτε, εξωτερικεύεστε, προσπαθήστε να έρθετε πιο κοντά με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, σήμερα θα αναδιοργανωθείτε, θα επαναπροσδιορίσετε και θα περάσετε σε άμεση δράση. Θετική κατάληξη θα δώσετε σε ζήτημα επανασύνδεσης, θα τερματίσετε καταστάσεις που σας αποσυντονίζουν. Αναλυτικός διάλογος ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά θα κλείσει ανοιχτά μέτωπα, θα υπάρξει ομαλή επικοινωνία με συναισθηματικές αποκαλύψεις. Η μέρα σας θα έχει ενδιαφέρουσες συνομιλίες!!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Σήμερα, θα σας επηρεάσει η συναισθηματική σας κατάσταση, προσοχή σε τάσεις απογοήτευσης. Θα πρέπει να δείξετε ιδιαίτερη σημασία στη στάση και στην έκφραση σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τον αρνητισμό και τις απότομες ή οξύθυμες απαντήσεις. Σήμερα θα εμφανιστείτε παρορμητικοί, αντιδραστικοί, ίσως και αρκετά απόλυτοι στις απόψεις σας, σας δίνω τη συμβουλή να τρενάρετε συνέδρια και τελεσίδικες συμφωνίες.

Αντιφάσεις και αντιθέσεις θα υπάρξουν στις σκέψεις σας και στις επιθυμίες σας, θα νιώσετε ανικανοποίητοι ίσως να εκτροχιαστείτε από τους επαγγελματικούς σας στόχους. Προσπαθήστε να αποβάλετε τις απογοητευτικές σκέψεις  ταυτοχρόνως κρατήστε σε ισορροπία τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Για σήμερα τουλάχιστον αποφύγετε τις αναλυτικές συζητήσεις, μην αναλάβετε οικονομικά ρίσκα. Προτιμήστε τις ήρεμες και φιλικές παρέες, μιλήστε για θέματα γενικού ενδιαφέροντος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια, ζωτικότητα, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να προγραμματίσετε, να βάλετε σε μια σειρά τις καταστάσεις και τα γεγονότα. Με επιτυχία θα ολοκληρώσετε ερωτικές συζητήσεις, σήμερα δεν αποκλείεται να μιλήσετε για θέματα μελλοντικής δέσμευσης. Ενισχυμένη θα είναι η θέλησή σας για αποκαλύψεις και οριστικά συναισθηματικά ξεκαθαρίσματα, σας συμβουλεύω να προχωρήσετε στις προτάσεις που σκέπτεστε, η ομαλή σας επικοινωνία θα σας βοηθήσει να δώσετε λύσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σήμερα, προσπαθήστε να φανείτε αποφασιστικοί, καλό θα είναι να μην αφήσετε τον εαυτό σας να απογοητευτεί  εστιάζοντας σε καταστάσεις που σας πίκραναν ή που είχαν αρνητικό αποτέλεσμα. Ανανεώστε τη διάθεση σας, προσεγγίσετε και πλησιάστε, αφήστε στην άκρη τις αναστολές. Απελευθερώστε τη σκέψη σας, προσπαθήστε να συγκεντρωθείτε σε ένα συγκεκριμένο θέμα ή στόχο αυτό θα σας βοηθήσει να περάσετε σε ουσιαστική δράση.

Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες μέσω social media και νέες ευκαιρίες. Σε περίπτωση που νιώθετε ψυχολογικά πεσμένοι μην αποστασιοποιηθείτε, μιλήστε ανοιχτά, με φίλους και αγαπημένα σας άτομα. Οικογενειακές επαφές θα έχουν ευχάριστη εξέλιξη και κατάληξη, εσείς οι προβληματισμένοι συζητήστε με τα πρόσωπα που εμπιστεύεστε φανείτε άμεσοι και ειλικρινείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, μέσω συζητήσεων και αναλυτικών διαλόγων θα βάλετε τα πράγματα σε τάξη, θα αναζητήσετε αποτελεσματική κατάληξη. Δεν αποκλείεται να προκύψει ερωτικό ξάφνιασμα. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας μέσω social media, διοχετεύστε τον ερωτισμό σας, θα υπάρξει θερμό αποτέλεσμα. Δείξτε ενδιαφέρον στο ευχάριστο και καλοπροαίρετο πρόσωπο που θα σας πλησιάσει, οι περεταίρω επαφές σας θα δημιουργήσουν οικειότητα και αμοιβαία ερωτική έλξη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Σήμερα, σκαμπανεβάσματα θα εμφανιστούν στον εσωτερικό σας κόσμο, οι αρνητικές σας σκέψεις ίσως να σας δημιουργήσουν φοβίες και αναστολές δεν αποκλείεται να αναβάλετε τις προσεγγίσεις σας. Διατηρήστε κοινωνική τη διάθεση σας, δείξτε φιλική και ζεστή στάση στην επικοινωνία σας με τους τρίτους. Σας δίνω τη συμβουλή για σήμερα τουλάχιστον να αποστασιοποιηθείτε από καταστάσεις που σας προκαλούν στεναχώρια, με αποφασιστική στάση απομακρυνθείτε από οτιδήποτε σας ενοχλεί ή σας κουράζει ψυχολογικά.

Προσπαθήστε να τονώσετε την αυτοπεποίθηση σας, τα γεγονότα θα είναι θετικά οι εξελίξεις θα σας βοηθήσουν να βρείτε τον ενθουσιασμό σας. Οριοθετήστε τον αρνητισμό και την αντιδραστικότητα σας, αφήστε ελεύθερη τη θετική σας αύρα, συναναστραφείτε και συζητήστε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η σημερινή όψη θα σας κάνει οργανωτικούς, σήμερα θα είναι κατάλληλη μέρα για να κλείσετε ανοιχτούς ερωτικούς λογαριασμούς, θα προκύψει δυνατότητα επανασύνδεσης. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να εκφραστείτε ανοιχτά με απόλυτη ειλικρίνεια, θετική κατάληξη θα έχει η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Ένα τυχαίο συμβάν θα σας φέρει πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο ελκυστικό άτομο μέσω social media, δίνοντας στις επαφές σας ερωτική έκταση.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα δεν αποκλείεται να εμφανιστούν στη σκέψη σας εσωτερικά ερωτήματα σχετικά με το τι πρέπει να κάνετε για να βελτιώσετε όχι μόνο την καθημερινότητα σας, αλλά και τις σχέσεις σας, επαγγελματικές, προσωπικές και οικογενειακές. Παίρνετε νέες αποφάσεις σχετικά με το πως πρέπει να συμπεριφερθείτε, τι είδους αλλαγές πρέπει να γίνουν απ την πλευρά σας, και τι είναι αυτό που πρέπει να σταματήσετε πλέον να ανέχεστε.

Σας ικανοποιούν οι συνθήκες και τα δεδομένα; Μήπως πρέπει να διαφοροποιήσετε βάσεις αξίες και προσδοκίες; Αυτά τα ερωτήματα θα απαντηθούν από εσάς τους ίδιους, αλλάζετε στάση και τακτική. Σε ένα συγκεκριμένο θέμα που από καιρό σας προβληματίζει κλείνετε το κεφάλαιο και να περνάτε σε νέο ξεκίνημα. Διαγράφετε παρελθοντικές αποτυχίες, εστιάζετε σε αυτά που θα έρθουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα φροντίσετε την εμφάνισή σας, προσεγμένο θα είναι το παρουσιαστικό σας, ενδιαφέρον θα δείξετε για νέες γνωριμίες μέσω social media. Εποικοδομητικές συνομιλίες θα σας δημιουργήσουν προσοδοφόρα ανοίγματα, το απλό φλερτ δεν αποκλείεται να καταλήξει σε έναρξη σχέσης. Η συμπεριφορά σας θα είναι ιδιαιτέρως ερωτική, έντονες συζητήσεις που θα υπάρξουν στις ερωτικές σας επαφές θα φέρουν ριζικές λύσεις, κλείνουν ζητήματα καχυποψίας και ανασφάλειας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα δε θα δεχτείτε έλεγχο και περιορισμούς, εύκολα θα εναντιωθείτε και θα αντιδράσετε. Στη στάση σας καλό θα είναι να υπάρχει διάθεση συγκαταβατικότητας και συμφωνίας, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να τεντώσετε το σκοινί κυρίως σε θέματα που αφορούν επαγγελματικές υποθέσεις και συνεργασίες. Σοφό θα είναι να διατηρήσετε την αυτοσυγκράτηση σας, χαλιναγωγήστε τάσεις ηγετικής κυριαρχίας. Σε οικονομικές διαπραγματεύσεις η διπλωματία θα φέρει θετικό αποτέλεσμα.

Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υποστηρίξει τις ιδέες σας, πολύτιμη θα είναι η βοήθεια που θα σας προσφέρει, αξιοποιήστε το άνοιγμα που θα καταφέρει να σας δημιουργήσει. Οι συγκύριες θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εξελιχτείτε και να προχωρήσετε όμως αυτό που θα καθοδηγεί τις εξελίξεις και θα φέρει το τελικό αποτέλεσμα θα είναι η στάση που θα κρατήσετε σε προκλήσεις και ερεθίσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, κεφάτη και αισιόδοξη θα είναι η διάθεσή σας. Ένα συγκεκριμένο άτομο θα κάνει την εμφάνισή του τελείως απρόσμενα μέσω social media, ο ερχομός του θα σας αιφνιδιάσει. Απρόοπτα συμβάντα θα έχουν θετική κατάληξη, σήμερα θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε χωρίς ενδοιασμούς αυτό ακριβώς που θα νιώσετε.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σήμερα, ανασυγκροτηθείτε και διατηρήστε την αυτοπεποίθηση σας, σε εργασιακά ζητήματα στόχους και επιδιώξεις σας δίνω τη συμβουλή να μην κάνετε πίσω,  μπορεί να χρειαστεί να κοπιάσετε για να φτάσετε στο προσδοκώμενο αποτέλεσμα. Ο εσωτερικός σας κόσμος θα βρίσκεται σε ένταση και αναστάτωση, ίσως να προκύψουν σκαμπανεβάσματα και κυκλοθυμίες, από την μια θα θελήσετε να δραστηριοποιηθείτε από την άλλη όμως σε κάποιες συγκεκριμένες καταστάσεις ίσως να υπάρξουν τάσεις φυγής.

Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις, δεν είναι ανάγκη να αγχωθείτε θα υπάρχει χρόνος για να απαντήσετε όταν θα νιώθετε έτοιμοι. Στις διαφόρων ειδών επαφές σας  επαγγελματικές ή οικογενειακές, προσοχή στη στάση σας αποφύγετε τις έντονες αντιδράσεις, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα. Δώστε χρόνο στα γεγονότα, μη βιαστείτε για άμεσα αποτελέσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, απρόσμενες διαστάσεις θα πάρει η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο μέσω social media, θα φέρει συναισθηματικό άνοιγμα στην καρδιά σας και μια ολοκαίνουργια προοπτική στην ερωτική σας ζωή. Η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να βγείτε από τα όρια της καθημερινής ρουτίνας, θα εμφανιστούν καινούργια πρόσωπα που θα σας δώσουν τη δυνατότητα να γνωριστείτε σε επίπεδο ερωτικό.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Σήμερα, έντονο θα είναι το προαίσθημα σας ίσως να σας απασχολήσει η διαίσθηση σας. Προσοχή στις πεισματικές ή παθιασμένες ενέργειες, καλό θα είναι να μην δημιουργήσετε τραβηγμένες καταστάσεις,  κρατήστε ελεγχόμενη την αντιδραστικότητα σας. Η έντονη αυτοπεποίθηση σας και η  επιθυμία σας να έχετε υπό τον έλεγχος σας τις καταστάσεις θα σας ωθήσουν σε πράξεις ανατροπής, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές.

Μια συγκεκριμένη πρόταση θα σας βάλει σε σκέψεις,  θα είστε σε θέση να σκεφτείτε με αντικειμενικότητα και ορθολογισμό. Θα υπάρξει δυνατότητα αλλαγών, έρχονται νέα ανοίγματα, στο χέρι σας θα είναι η εξέλιξη. Σήμερα ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από πιεστικές ή αποπνικτικές καταστάσεις, τα γεγονότα θα σας δώσουν την κατάλληλη ώθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, τηλεφωνήματα θα σας δώσουν την ευκαιρία για άμεση επικοινωνία. Αν είστε σε στάδιο χωρισμού, θα διαλευκανθεί η αίτια της απόστασής σας, αναλυτικές συζητήσεις θα κλείσουν με αποτέλεσμα επανένωσης. Η σημερινή όψη θα φέρει αισιοδοξία στο σκεπτικό σας, γοητεία στο παρουσιαστικό σας, στοιχεία που θα σας κάνουν ιδιαιτέρως προσιτούς σε πρόσωπα που θα συνομιλήσετε για πρώτη φορά. Κινηθείτε αυθόρμητα, εκφράστε επιθυμίες και αισθήματα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Σήμερα, έχετε να κάνετε είναι να προτιμήσετε την αναμονή και όχι τη δράση. Σε επαγγελματικά άλματα αν κινηθείτε με επιφύλαξη θα προστατευτείτε από παγίδες που δημιουργούνται από τον έντονο ενθουσιασμό, θα είναι σωστή η απόφαση σας να αποφύγετε την ανάληψη μεγάλων ρίσκων.

Οι συνομιλίες σας προσπαθήστε να είναι ήρεμες και αναλυτικές, θα υπάρξουν τηλεφωνήματα, εκφραστείτε με ειλικρίνεια, κάντε ξεκάθαρους τους στόχους και τις βλέψεις σας. Σε θέματα οικογενειακών υποθέσεων καλείστε να πάρετε ώριμες αποφάσεις, σε ζητήματα εντάσεων ηρεμήστε τα πνεύματα, δώστε υποσχέσεις που να μπορείτε να τις τηρήσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, ισορροπημένο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας, μια ευχάριστη πρόταση θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας και να ανεβάσει την ερωτική σας διάθεση. Για τους ερωτικά μόνους προμηνύεται νέα ερωτική γνωριμία μέσω social media, που θα σας δημιουργήσει έντονο ενθουσιασμό. Κρατήστε την καρδιά σας σε ετοιμότητα, σήμερα σε απρόοπτη χρονική στιγμή θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα φέρει συναισθηματικά γυρίσματα και αισιόδοξες αναστατώσεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα, σας δίνω τη συμβουλή να μην είναι κάθετος ή αντιδραστικά επίμονος ο τρόπος διεκδίκησης σας,  αποφύγετε να γίνετε ισχυρογνώμονες και ασυμβίβαστοι,  δε θα σας συμφέρει να γίνει το κλίμα έκρυθμο ή αντίξοο. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποκτήσετε το πάνω χέρι τόσο στις επαγγελματικές σας σχέσεις όσο και στις οικογενειακές, ωστόσο  η λάθος τακτική θα οδηγήσει σε αρνητικό αποτέλεσμα, προσπαθήστε να κινηθείτε με τον σωστό τρόπο.

Τάση ανυπομονησίας θα σας διακατέχει, αποφύγετε τις βιαστικές αποφάσεις μη προσπαθήσετε να τρέξετε καταστάσεις που ακόμα δεν έχουν μεστώσει. Ο ορθολογισμός και η αυτοσυγκράτηση θα σας γλυτώσουν από παγίδες και άστοχες ενέργειες, η παρορμητικότητα και το άγχος θα φέρον επιπλέον προβληματισμούς γι αυτό σκεφτείτε καλά και επιλέξτε τον τρόπο χειρισμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, κύριο μέλημά σας θα είναι η οργάνωση και ο προγραμματισμός, αναλυτικοί θα είστε στις συζητήσεις σας, ερευνητικοί πριν από οποιαδήποτε απόφαση σας. Το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά με σαφήνεια θα ξεκαθαρίσετε τη θέση σας και τις μελλοντικές σας βλέψεις. Θα υπάρξει επικοινωνιακή ισορροπία και πολύ καλή συνεννόηση, καταλήγοντας σε εποικοδομητικό αποτέλεσμα. Μη περιορίσετε τη διάθεσή σας για διαφόρων ειδών συναναστροφές…

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Σήμερα, σκεφτείτε και πράξτε σε ρεαλιστικό πλαίσιο, φροντίστε οι επιδιώξεις και οι στόχοι σας να είναι εφικτοί, προσοχή στο στοιχείο της υπερβολής. Ενδέχεται οι αποφάσεις που θα πάρετε να είναι καθοδηγούμενες από το πάθος και το πείσμα, προσοχή στις εγωκεντρικές ενέργειες, ελλοχεύει κίνδυνος η παρόρμηση σας να σας οδηγήσει σε πεισματικές ενέργειες που δε θα σας βγουν σε καλό. Σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε να πράξετε υπό θυμό ή απογοήτευση, ελέγξετε τα καταπιεσμένα σας συναισθήματα κυρίως σε θέματα που θα έχουν επίπτωση στη μελλοντική σας πορεία.

Σε κοινωνικό επίπεδο φανείτε δεχτικοί, καλό θα είναι να μην αποστασιοποιηθείτε και κλειστείτε στον εαυτό σας. Εσείς που έχετε εντάσεις μέσα στην οικογένεια σας, κρατήστε στάση συγκαταβατική, μόνο έτσι θα καταφέρετε να τακτοποιήσετε επίμαχες καταστάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οργάνωση, διορατικότητα και ευφράδεια λόγου θα είναι τα τρία βασικά χαρακτηριστικά σας. Αποτελεσματική και αποδοτική θα είναι η ερωτική σας στάση, σήμερα με το ταίρι σας θα έχετε μια ήρεμη και ευχάριστη μέρα. Η ζωτική σας ενέργεια θα είναι ανεβασμένη, εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, δεκτικοί και τολμηροί θα φανείτε στις νέες προκλήσεις. Η μέρα σας θα έχει ευχάριστες συνομιλίες μέσω social media.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα, ο τρόπος σκέψης σας θα σας βοηθήσει να απεγκλωβιστείτε από φοβίες που σας ρίχνουν στην αδράνεια,  παίρνετε αποφάσεις που θα είστε σε θέση να τις τηρήσετε. Ο δυναμισμός και η αισιοδοξία σας θα δώσουν ώθηση στη δράση σας, θα καταφέρετε να εναντιωθείτε στις αναστολές σας. Προσοχή στη συμπεριφορά σας κινηθείτε διπλωματικά, ενδεχομένως να βγάλετε στάση απαιτητική,  καλό θα είναι να διατηρήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας.

Για να μπορέσετε να κρατήσετε το πάνω χέρι στις σχέσεις σας οικογενειακές ή προσωπικές θα πρέπει να κινηθείτε μεθοδικά, η αλλοπρόσαλλη ή παρορμητική συμπεριφορά δε θα έχει δημιουργικό αποτέλεσμα. Αν εφαρμόσετε μελετημένη στρατηγική θα μπορέσετε να φέρετε τις καταστάσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας φέρει τυχερά συμβάντα, θα αναπτερωθεί το ηθικό σας, σήμερα θα μιλήσετε, θα αποκαλύψετε και θα ξεκαθαρίσετε. Αίσιο τέλος θα δοθεί σε συνάντησή σας με πρώην ερωτικό σας ταίρι, τερματίζει ο χωρισμός, περνάτε σε καινούργιο ξεκίνημα. Κρατήστε θερμά τα αισθήματα σας, διατηρήστε τη θετική σας ενέργεια, οι υποθέσεις σας θα έχουν θετική κατάληξη.

Πηγή: pierianews.gr