Σήμερα το τετράγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα με τον Άρη στον Ταύρο.

Το τετράγωνο του Ερμή με τον Άρη προμηνύει επικοινωνιακές εντάσεις και διαξιφισμούς μέσα στην ημέρα  και αυτό είναι κάτι που χρειάζεται να έχεις κατά νου από το πρωί, με το που βγεις από το σπίτι. Οι συζητήσεις μπορεί να μην εξελιχθούν όπως θα ήθελες, καθώς αυτή η όψη δεν δημιουργεί προσδοκίες. Προσπάθησε να αποφύγεις τον εκνευρισμό καθώς όχι μόνο δεν θα λύσει ένα πρόβλημα τουναντίον μπορεί να δημιουργήσει ένα ακόμα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Οι συνθήκες ευνοούν το να φροντίσεις να ταχτοποιήσεις κυρίως κάθε είδους οικονομικές  υποθέσεις , πληρωμές, διακανονισμούς, συμφωνίες που έχουν μείνει σε εκκρεμότητα, καθώς σε γεμίζει ανασφάλεια το ότι τις έχεις μέχρι τώρα παραβλέψει. Για να απαλλαγείς από αυτό το άγχος που σε πιέζει, φρόντισε να τις ταχτοποιήσεις μέσα στην σημερινή ημέρα που τα άστρα ευνοούν αυτές τις κινήσεις.  Δεν είναι άσκοπο να επιδιώξεις να βρεις τρόπους για να βελτιώσεις το εισόδημα σου και να είσαι σε ετοιμότητα να εκμεταλλευτείς και τυχόν ευκαιρίες που είναι πιθανόν σήμερα να σου παρουσιαστούν και για τις οποίες πρέπει να έχεις τα μάτια σου ανοιχτή. Η γενική αβεβαιότητα και ανασφάλεια για τα οικονομικά έχουν αντίκτυπο και στα αισθηματικά σου και ζητάς από το ταίρι σου διαβεβαιώσεις για τα αισθήματα του, ώστε να καθησυχαστείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε τέλος στην αναμονή, στη στασιμότητα και στην αδράνεια. Φεύγουν οι απαισιόδοξες σκέψεις, η αισιοδοξία σας θα σας βοηθήσει να ανακτήσετε τις δυνάμεις σας, τώρα θα ανοιχτείτε συναισθηματικά . Έρχονται δυναμικές αποφάσεις , νέα πλάνα, και ένα καινούργιο πρόσωπο που δεν θα μείνει στα πλαίσια της απλής φιλίας.  Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ανοίξουν νέα ενδεχόμενα, έρχονται αλλαγές στην καρδιά σας. Δυναμικές και αποφασιστικές πράξεις θα σημειωθούν από την πλευρά σας,  θα κάνετε το μεγάλο βήμα να διαγράψετε τα παλιά. Με δικές σας κινήσεις θα δημιουργήσετε θερμό κλίμα στις επαφές σας, η γνωριμία που θα προκύψει θα έχει μελλοντική εξέλιξη.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αναδύονται ζητήματα που σχετίζονται με τις σχέσεις σου με άλλα πρόσωπα, την κατάσταση και την πορεία τους. Κάποιες φορές σήμερα θα αισθάνεσαι ότι βρίσκεσαι, άλλοτε δίκαια και άλλοτε άδικα στριμωγμένος/η στην γωνία και θέλεις να αμυνθείς στις πιέσεις που σου ασκούνται. Αυτό έχει ως επακόλουθο τεντωμένα νεύρα, που είναι συνήθως μεταδοτικά και εντάσεις που χρειάζεται μόνο ένας μικρός σπινθήρας για να γίνει η έκρηξη με απρόβλεπτα και συνήθως δυσάρεστα αποτελέσματα. Είναι λανθασμένη η άποψη σου ότι όλοι είναι εναντίον σου και υπονομεύουν τις προσπάθειες σου τορπιλίζοντας τα σχέδια και τις επιθυμίες σου, πράγμα που θα αποτελέσει την πρωταρχική αιτία για την διατάραξη των συνεργασιών και των  σχέσεων σου με πρώτο θύμα την αισθηματική σου. Το ταίρι σου που θα αισθανθεί παραμελημένο από το φέρσιμο σου θα παρεξηγηθεί και η σχέση σας θα κινδυνεύσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, έρχονται ευχάριστα ανοίγματα, τηλεφωνήματα και συναντήσεις. Αξιοποιήστε τις τυχαίες συμπτώσεις, αν θέλετε επανασύνδεση περάσετε σε άμεσες πράξεις. Έντονη συζήτηση θα έχετε με το πρόσωπο της καρδιάς σας, προετοιμαστείτε  η κουβέντα σας θα  έχει συναισθηματικό βάθος . Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως ψέμα. Δοτική και οικεία θα είναι η σας στάση, εσείς οι  ελεύθεροι και ωραίοι θα φλερτάρετε με τρόπο ελκυστικό, ευγενικό, και συνετά αποκαλυπτικό. Με θερμό μάτι θα δείτε την προσπάθεια επανένωσης που θα κάνει ένα πρόσωπο από το παρελθόν σας, ουσιαστικά θα είναι στο χέρι σας αν θα προκύψει μόνιμη επανασύνδεση ή όχι.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Όλη αυτή η περίοδος χαρακτηρίζεται από την έντονη τάση σου για απομόνωση, αφάνεια, εσωστρέφεια. Θέλεις να χαθείς από τον κόσμο, να μην βλέπεις κανέναν και κυρίως να μην σε βλέπει κανείς, ούτε και το ταίρι σου. Επειδή όμως όλα τα νομίσματα έχουν δυο όψεις, θυμήσου το αρχαίο ρητό που έλεγε: ουδέν κακόν αμιγές καλού! Με αφορμή την εσωστρέφεια που νοιώθεις, είναι μιά ευκαιρία να κάνεις μια ενδοσκόπηση και να βάλεις σε τάξη τα όσα συναισθήματα σε αφορούν, να αποφορτιστείς, να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς, κάτι που σου λείπει και σου φαίνεται έντονα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι επικοινωνιακή και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ειλικρίνεια θα υπάρξει στα λόγια σας, γεγονός που θα σας βοηθήσει να ολοκληρώσετε με επιτυχία συναισθηματικές συζητήσεις. Ισορροπημένος θα είναι ο εσωτερικός σας κόσμος, βασική σας επιθυμία θα είναι να αποφύγετε τις παρατραβηγμένες εντάσεις. Για τους μοναχικούς σήμερα θα καταφέρει να ανανεώσει την καρδιά σας ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα τολμήσει τελικά να σας προτείνει προσωπικό ραντεβού. Εδώ και πολύ καιρό ενδιαφέρετε για εσάς, σας συμβουλεύω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση, προμηνύεται ευχάριστη κατάληξη. Τα γεγονότα που θα προκύψουν θα σας φέρουν τυχερά αποτελέσματα, απολαύστε τα χωρίς ανησυχίες ή ανασφάλειες, περνάτε σε νέο ξεκίνημα σοβαρών και δυνατών προδιαγραφών.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Έχεις την διάθεση, μαζί με το ταίρι σου πάντα, να ασχοληθείς και να δραστηριοποιηθείς συλλογικά μέσα σε ομάδες, ομίλους, συλλόγους, σωματεία, όπου στο οικείο αυτό περιβάλλον συναντάς φίλους, ομοϊδεάτες, συναδέλφους, συναθλητές και από κοινού συνεργάζεστε , και αποδίδετε καλλίτερα σε αυτό που σας ενδιαφέρει και σας αρέσει. Εσύ με κίνητρο και μέσον την αίσθηση του ομαδικού πνεύματος που σε διέπει μπορείς να ξεδιπλώσεις τα ταλέντα και τις δεξιότητες σου να διακριθείς και να διαπρέψεις, λειτουργώντας ομαδικά. Μέσα σ’ αυτά τα περιβάλλοντα, όπου φαίνεται και αναδεικνύεται η αξία σου, εύκολα μπορείς να κάνεις καλές φιλικές, ακόμη και αισθηματικές αν είσαι μόνος/η, αλλά και χρήσιμες επαγγελματικές  γνωριμίες που στο μέλλον θα σε βοηθήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, ευθύτητα, ειλικρίνεια και σωστή κρίση θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα θα νιώσετε την ανάγκη να κλείσετε ανοιχτές υποθέσεις. Επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα βρει άνοιγμα ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και θα σας αποκαλύψει την έλξη του για εσάς, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε έκταση στις επαφές σας. Σήμερα θα λάβετε εξομολογήσεις που θα σας δώσουν το πράσινο φως να προχωρήσετε σε καινούργιο ξεκίνημα. Σε προσωπικό ραντεβού συναισθηματική συζήτηση που θα έχετε θα ανοίξει προοπτική σταθερού δεσμού. Ένα πρόσωπο θα προσπαθήσει να  επανέλθει στη ζωή σας με διαφορετικές βλέψεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, αν δώσετε την ευκαιρία της δεύτερης αρχής δεν θα απογοητευτείτε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Το κύρος σου στο επαγγελματικό σου περιβάλλον είναι ο στόχος που επιδιώκεις, η έγνοια σου και η φροντίδα σου την σημερινή ημέρα. Οι αμφιβολίες που σου δημιουργούνται σε ταλαιπωρούν και σε εκνευρίζουν, σε κάνουν απαισιόδοξο/η την στιγμή που το μόνο που θέλεις να πετύχεις να είναι άψογο και άμεμπτο το προφίλ σου και που γι’ αυτό κουράζεσαι καταβάλλοντας προσπάθειες. Αυτές όμως έχουν δυσάρεστο αντίκτυπο στην σχέση με το ταίρι σου που βρίσκεται μέσα σ’ αυτήν την ατμόσφαιρα που δεν είναι ευχάριστη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, απρόοπτα γεγονότα θα φέρουν συναντήσεις που θα κλείσουν με ουσιαστικές κουβέντες, στόχος σας θα είναι το μόνιμο αποτέλεσμα. Ειλικρινά λόγια και θερμές αποκαλύψεις θα ακουστούν, κλείνουν οριστικά αρνητικές ή στενάχωρες υποθέσεις. Αναλυτική συζήτηση ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα ανοίξει νέα προοπτική στο μέλλον σας, σήμερα θα περάσετε σε δεσμευτικές υποσχέσεις που θα διαφοροποιήσουν την πορεία της σχέσης σας. Εσείς οι ελεύθεροι, η απόφαση σας να αναλάβετε πρωτοβουλίες θα ανοίξει καινούργιες προοπτικές στην προσωπική σας ζωή. Η εκδηλωτική στάση που θα κρατήσετε θα κλείσει την μέρα σας με ένα θερμό ραντεβού, θα αποκαλυφθούν δυνατά αισθήματα, δεν θα λείψουν οι απρόοπτες εξομολογήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Σήμερα θέλεις να εξωτερικεύεσαι, σήμερα θέλεις να αποκτάς γνώσεις, να μαθαίνεις, να πληροφορείσαι,  να επιμορφώνεσαι,  να γνωρίζεις νέα πράγματα και να αποκτάς νέες εμπειρίες. Νομίζεις σήμερα, ότι για σένα αυτό είναι το νόημα της Ζωής και κάνεις ότι σου είναι δυνατόν για να το πραγματοποιήσεις, να απολαύσεις μια πνευματική αναγέννηση που θα σε ανυψώσει στην σφαίρα της διανόησης. Μια καλή επιλογή είναι να πάτε με το ταίρι σου σε κάποια μορφωτική διάλεξη, σε ένα μουσείο, σε μια ξενάγηση. Η μέρα, θα σου επιτρέψει να επικοινωνήσεις, να επισκεφτείς, να συναντήσεις ανθρώπους που αγαπάς, να μιλήσεις μαζί τους, να ανταλλάξετε απόψεις και πληροφορίες για τα κοινά σας ενδιαφέροντα. Είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έχεις ευχάριστες ειδήσεις ακόμη και από το εξωτερικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οξυδερκής θα είναι η αντίληψη σας, σήμερα θα είστε σε θέση να καταλάβετε τι θέλει και τι περιμένει από εσάς το πρόσωπο που σκέπτεστε. Εσείς που είστε σε σχέση οι απόψεις σας θα έχουν θετική επίδραση στο ταίρι σας, με μεθοδικό τρόπο θα καταφέρετε να κατευθύνετε γεγονότα και καταστάσεις. Η ψυχολογία σας ανεβαίνει, η διάθεση σας θα είναι ευχάριστη, ελκυστικοί θα φανείτε στο πρόσωπο που θα προσεγγίσετε, περάστε σε άμεσες και αυθόρμητες ενέργειες. Εσείς που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας, αυτή τη φορά θα βρείτε την χρυσή οδό, τερματίζουν τυχόν διαφωνίες. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας,  κρατήστε θερμή και οικεία στάση στο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αλήθεια είναι ότι νοιώθεις άβολα από την πληθώρα και το μέγεθος των συναισθημάτων που σου δημιουργούνται και βρίσκεσαι σε αμηχανία, που σου φέρνει ανασφάλεια και για να αμυνθείς, γίνεσαι απόλυτος/η, αδιάλλακτος /η και μονολιθικός/η. Κάλο θα ήταν να μην συζητήσεις με το ταίρι σου φλέγοντα ζητήματα που υπάρχει περίπτωση να διαφωνήσετε γιατί εσύ θα λειτουργήσεις με αδιαλλαξία, πράγμα που είναι επικίνδυνο για την σχέση σας. Θα απαλλαγείς από τα άγχη σου αν εστιάσεις στα οικονομικά και τακτοποίησης θέματα δημοσίου ή και άλλων υποχρεώσεων.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, θα δώσετε τέλος στην αδράνεια, τώρα θα κινηθείτε άμεσα μέσα σε ρεαλιστικό πλαίσιο. Πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε ενδιαφέρον στο πρόσωπο που θα κάνει το βήμα να σας πλησιάσει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική να γίνει σταθερή σχέση μεταξύ σας. Ενθουσιασμό θα σας φέρουν τα γεγονότα που θα προκύψουν, ανταποκριθείτε με θερμότητα και αυθορμητισμό. Για εσάς που ο χωρισμός σας είναι πρόσφατος, από ένα τυχαίο συμβάν θα δημιουργηθεί προοπτική επανασύνδεσης, αυτή τη φορά οι συνθήκες μεταξύ σας θα είναι διαφορετικές και ιδιαιτέρως ευνοϊκές. Καταφθάνει συναισθηματικό άνοιγμα με πρόσωπο που αδυνατείτε να βγάλτε από την σκέψη και απ’ την καρδιά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

O αλτρουισμός και η δυτικότατα σε χαρακτηρίζουν σήμερα και δεν είναι ούτε η πρώτη φορά αλλά και ούτε η τελευταία που οι ανάγκες και τα θέλω του ταιριού σου όλων των άλλων και όχι οι δικές σου θα είναι η πρώτη προτεραιότητα σου. Το ταίρι σου θα είναι το πρώτο που θα υποστεί αυτόν τον χείμαρρο προσφοράς, γιατί αυτό είναι που σε ενδιαφέρει. Λόγω της καλής ψυχικής σου διάθεσης, της ανεκτικότητας και της μετριοπάθειας που σε διακρίνουν σήμερα, είναι κατάλληλες οι συνθήκες να επιχειρήσεις την επίλυση τυχόν διαφορών με κοντινούς σου ανθρώπους, που προέκυψαν στο παρελθόν και τώρα με αντικειμενικότητα να αντιμετωπιστούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, με το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα ανοίξετε συζήτηση οριστικού ξεκαθαρίσματος που θα φέρει νέα αρχή και όχι οριστικό τέλος. Ενθουσιώδης και τολμηρή θα εμφανιστεί καρδιά σας, σήμερα με αφορμή μια απρόσμενη τυχαία συνάντηση θα καταφέρετε να διαφοροποιήσετε την οπτική σας γωνία. Ευχάριστη αντάμωση με πρόσωπο από τα παλιά θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στις επαφές σας, μπαίνουν σε λειτουργία παλιά ξεχασμένα αισθήματα, θα προκύψει επανασύνδεση που αυτή τη φορά το αποτέλεσμα σας θα έχει διάρκεια και μέλλον. Μια πρόταση, μια συνάντηση και μια συνομιλία, θα φέρουν αλλαγές στα προσωπικά σας δεδομένα, ετοιμαστείτε για συμβάντα που θα δημιουργήσουν έντονες στιγμές, φανείτε τολμηροί και ειλικρινείς.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Μια πολυάσχολη μέρα για σένα ξημέρωσε και καλά θα κάνεις να είσαι κατάλληλα προετοιμασμένος/η για να τα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σε όλα όσα ακολουθούν. Αυτά που θα σε απασχολήσουν είναι τα επαγγελματικά ζητήματα και όλα όσα η καθημερινή ρουτίνα σου φέρνει. Επειδή το ένα φέρνει τ’ άλλο, η κούραση σου φέρνει νεύρα, τα νεύρα εντάσεις και οι εντάσεις τι άλλο από καυγάδες, προσπάθησε να χαλιναγωγήσεις τον εαυτό σου και να συγκρατηθείς για να μην ανοίξεις μέτωπα στο περιβάλλον σου. Επειδή η ανάγκη για διευθέτηση των υποχρεώσεων που προκύπτουν είναι επιτακτική και έχουν προτεραιότητα, το βέβαιο είναι ότι η αισθηματική σου ζωή δεν θα είναι και στα καλλίτερα της λόγω ελλείψεως χρόνου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τώρα βασική σας επιθυμία θα είναι να ξεφύγετε από τα παλιά, να διαγράψετε αυτά που σας απογοήτευσαν και να κινήσετε τα νήματα για νέα αρχή. Ο αυθορμητισμός σας θα σας βοηθήσει να γίνετε ελκυστικοί και τολμηροί, σήμερα θα αξιοποιήσετε τις νέες προκλήσεις που θα εμφανιστούν. Ευχάριστες συναντήσεις θα ανοίξουν νέο ορίζοντα, κινηθείτε με αμεσότητα, περάστε σε ουσιαστικές προσεγγίσεις. Ένα ελκυστικό πρόσωπο θα σας πλησιάσει, η επιλογή σας να του δείξετε άμεσα το ενδιαφέρον σας θα σας βγει σε καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Το ταίρι σου μπορεί να είναι η τέλεια επιλογή σου, άλλωστε, το ότι διάλεξες να είστε μαζί και έχετε χτίσει μια σχέση που σας εκφράζει και τους δυο κάτι λέει. Δεν είναι έτσι; Παράλληλα ασχολήσου και με τον εαυτό σου και κάνε μια ενδοσκόπηση και έναν απολογισμό για να ιεραρχήσεις τις ανάγκες σου που θα σου επιτρέψει να τις καλύψεις. Ο μαγνητισμός που ασκείς οφείλεται στην θετική ακτινοβολία που εκπέμπεις αυτήν την ξεχωριστή για σένα ημέρα, θα σου προσφέρει νέες γνωριμίες και ανθρώπους  που μπορεί να αποτελέσουν τον φιλικό σου κύκλο, και γιατί όχι, αν είσαι μόνος/η και να αναπτύξεις μέσα από αυτές μια αισθηματική σχέση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα νιώσετε την ανάγκη να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Σήμερα θα διακατέχεστε από διαλλακτικές και συμφιλιωτικές διαθέσεις, όσοι από εσάς είστε χωρισμένοι θα προχωρήσετε σε πράξεις επανασύνδεσης το αποτέλεσμα θα είναι ενθαρρυντικό. Με αποφασιστικό τρόπο θα προσπαθήσετε να δημιουργήσετε θερμό κλίμα σε προσωπική συνάντηση που θα έχετε με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει εδώ και πολύ καιρό, η ανταπόκριση που θα λάβετε θα σας ενθουσιάσει. Εσείς οι απογοητευμένοι θετικοί θα είστε στο να μηδενίσετε το παρελθόν, να διαγράψετε αποτυχημένες σχέσεις και να προχωρήσετε σε νέο ξεκίνημα με καινούργιο πρόσωπο. Σας δίνω τη συμβουλή να φλερτάρετε και να εκδηλωθείτε, προμηνύεται νέα γνωριμία.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Ημέρα που σε καλεί να δώσεις όλη σου την ενέργεια ώστε ο τομέας της οικογενείας, που είναι φορτωμένος υποχρεώσεις, σε καλεί να ασχοληθείς με αυτές. Όμως παράλληλα τρέχουν και οι επαγγελματικές που θέλουν και αυτές την φροντίδα τους. Οι πιέσεις που θα νοιώθεις από τις ανάγκες που καλείσαι να καλύψεις σε κάνουν να νοιώθεις ότι βρίσκεσαι ανάμεσα σε συμπληγάδες και αυτό σου δημιουργεί εκνευρισμό που οδηγεί σε παρεξηγήσεις, τις όποιες πρέπει να αποφύγεις, δίνοντας τόπο στην οργή και αποφεύγοντας την επιθετική αμετροέπεια, αν θέλεις να υπάρχει καλή οικογενειακή ατμόσφαιρα. Η διέξοδος σου να τα αποφύγεις, θα είναι το ταίρι σου, γιατί αυτό θα σε χαλαρώσει αλλά και θα σε απομακρύνει από τα πεδία των μαχών.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, oι απελευθερωμένες κινήσεις σας θα δημιουργήσουν ανοίγματα προκαλώντας έντονα συναισθηματικά γεγονότα, σας φανερώνω πως η κατάληξη θα είναι θετική. Ευνοϊκό θα είναι το κλίμα για επανασυνδέσεις, σε περίπτωση που θέλετε να κλείσετε παρεξηγήσεις και να αποκαταστήσετε παλιές σχέσεις, σας παροτρύνω να περάσετε δυναμικά σε ουσιαστικές πράξεις. Εσείς οι ελεύθεροι που αναζητάτε καινούργια γνωριμία επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, η τύχη θα είναι με το μέρος σας, θα εμφανιστεί το πρόσωπο που θα κερδίσει την προσοχή και την καρδιά σας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έρχονται στιγμές που καταλαβαίνεις το γιατί ο άνθρωπος είναι κοινωνικό ον, γιατί οι άλλοι άνθρωποι παίζουν σπουδαίο ρόλο στην ζωή του, γιατί αισθάνεται ότι η έλλειψη τους δημιουργεί ανασφάλειες, ακόμα και στην κυριολεξία και όχι μόνο ψυχολογικά. Έτσι λοιπόν, επιδιώκεις, χρησιμοποιώντας την διάθεση σου για επικοινωνία, να συναναστραφείς μαζί με το ταίρι σου, τους κοντινούς αγαπημένους σου ανθρώπους και να περάσεις όσο το δυνατόν καλλίτερα, γιατί σήμερα η απομόνωση δεν σου ταιριάζει. Είναι βέβαιο, ότι η ψυχική διάθεση που έχεις, θα γίνει αντιληπτή από τους αποδέκτες των επαφών σου και θα ανταποκριθούν ευχαρίστως. Αν είσαι μόνος/η, έχε τα μάτια σου ανοιχτά για κάτι που μπορείς να βρεις μέσα από τις παρέες σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, παίρνετε την απόφαση να κινηθείτε με στόχο να αλλάξετε τις καταστάσεις που σας δημιουργούν στασιμότητα ή μονοτονία. Για τους ελεύθερους και μόνους που επιθυμείτε να αποκτήσετε και να προχωρήσετε με καινούργια αγάπη, σήμερα δεν αποκλείεται να συναντήσετε το πρόσωπο που θα έχει τη δυνατότητα να γίνει το νέο σας ταίρι. Περάστε σε τολμηρές πράξεις, βγείτε στο κυνήγι για καινούργιες περιπετειών τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά. Γοητευτικό θα είναι το παρουσιαστικό σας, θα έχετε τη δυνατότητα να κερδίσετε την προσοχή και τα βλέμματα. Εσείς που προσμένετε επανασύνδεση κρατήστε θετική στάση στο τηλεφώνημα που θα λάβετε.

Πηγή: pierianews.gr