Σήμερα η είσοδος του Ερμή στο ζώδιο του Ζυγού.

Ο Ερμής θα περάσει στο αέρινο ζώδιο του Ζυγού και από τη νέα του θέση θα δημιουργήσει μεγαλύτερη ευελιξία στην επικοινωνία, τις κοινωνικές επαφές και τις συναντήσεις. Επίσης θα συμβάλει στη διευθέτηση ζητημάτων τα οποία σχετίζονται με τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων, για αυτό αν υπάρχουν τέτοια θέματα προς διευθέτηση αξίζει να τους δώσεις προτεραιότητα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Καινούργιο επαγγελματικό άνοιγμα θα δημιουργήσει την προοπτική να επεκταθούν οι οικονομικές σας βλέψεις, βάζετε σε τάξη τις υποχρεώσεις σας, θα καταφέρετε να κλείσετε συμφέρουσες συμφωνίες. Τα γεγονότα θα σας δώσουν τη δυνατότητα να εκπληρωθούν κάποια προγραμματισμένα σας σχέδια, τώρα υλοποιείτε και ολοκληρώνετε. Στον αισθηματικό σας τομέα, σε περίπτωση που υπάρχει χωρισμός, ειλικρινής διάλογος θα φέρει επανασύνδεση. Εσάς τους ελεύθερους ένα τυχερό συμβάν θα τονώσει την αισιοδοξία σας, θα γνωριστείτε με ένα καινούργιο και γοητευτικό πρόσωπο. Αν θέλετε να αποκτήσετε σταθερό ταίρι τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία, αξιοποιήστε τις συμπτώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, δε θα αφήσετε το ταίρι σας να σας πιέσει, μεθοδική θα είναι η συμπεριφορά σας, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για αλλαγές και καινούργια σχέδια. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας στα καινούργια άτομα που θα σας πλησιάσουν. Θα εμφανιστεί πρόσωπο που θα ανοίξει νέους ορίζοντες στη ζωή σας, σωστή θα είναι η επιλογή σας να εξωτερικεύσετε τα συναισθήματα σας και να αξιοποιήσετε την θετική σας ενέργεια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ανανεώνεστε ψυχολογικά, με δυναμικότητα θα κλείσετε ανοιχτές επαγγελματικές υποθέσεις, αν ψάχνετε για εργασία σήμερα θα υπάρξει ευνοϊκό άνοιγμα. Ετοιμαστείτε για ψώνια, θα έχετε έντονη τη διάθεση για αγορές. Ένα οικογενειακό ζήτημα που σας ταλαιπωρούσε λαμβάνει τέλος, πατάτε πόδι σε απαιτήσεις προσώπων που σας φθείρουν ψυχικά. Μην αρνηθείτε πρόταση για εξόδους και φιλικές συναντήσεις, μια αναπάντεχη συνομιλία θα φέρει άνοιγμα σχέσης. Τα εξομολογητικά λόγια που θα ακούσετε από ένα συγκεκριμένο πρόσωπο σας συμβουλεύω να τα εκτιμήσετε και να εμπιστευτείτε, θα είναι απολύτως ειλικρινά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε τα αισθήματα σας, εσείς οι χωρισμένοι προχωρήστε χωρίς ενδοιασμούς, στις προτάσεις σας θα βρείτε την προσδοκώμενη ανταπόκριση. Με πρόσωπο που σας ενδιαφέρει λύνονται παρεξηγήσεις, περνάτε σε νέο ξεκίνημα, αυτή τη φορά θα δοθούν εξηγήσεις και υποσχέσεις. Εσείς που προσμένετε πρόσωπο από το παρελθόν, κλείνουν τα εμπόδια, η συνάντηση σας θα αποτελέσει αφετηρία δεσμού μακροχρόνιας πορείας. Για τους μοναχικούς έρχονται αισιόδοξα ανοίγματα, θα υπάρξουν νέες γνωριμίες. Ευδιάθετη και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, σήμερα θα κερδίσετε τις συμπάθειες. Καταφθάνει θετικό συμβάν με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιά σας, ανοίγεται δίοδος για σταθερή σχέση.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Θα επιδοθείτε σε καινούργιες δραστηριότητες επαγγελματικές και κοινωνικές, διεκπεραιώνετε επιτυχώς εργασίες και διαπραγματεύσεις, καταφθάνει οικονομικό άνοιγμα. Αποτελεσματικοί θα είστε σε θέματα που απαιτούν λύσεις ή αλλαγές, θα έχετε τη διάθεση να ανοίξετε αναλυτικές συζητήσεις, θα τεκμηριώσετε και θα πείσετε. Έντονη θα είναι η διάθεση σας για κοινωνικές συνευρέσεις και φιλικές παρέες, δεν αποκλείεται να υπάρξει καινούργια γνωριμία. Σας παροτρύνω να χειριστείτε με θερμό τρόπο τη γοητεία σας, η μέρα σας φέρνει προοπτική σταθερής σχέσης, τώρα θα σας δοθεί η δυνατότητα να ισορροπήσετε και να σταθμεύσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, ευχάριστες συναντήσεις θα ανανεώσουν τη διάθεση σας, οι επαφές που θα αποκτήσετε με ένα καινούργιο άτομο σιγά σιγά θα εξελιχτούν σε έναρξη σχέσης. Γοητευτικό πρόσωπο θα τραβήξει την προσοχή σας, για εσάς τους ελεύθερους έρχονται ευνοϊκές εξελίξεις που θα φέρουν άνοιγμα σχέσης. Ακούστε με προσοχή τα λόγια που θα βγουν από την καρδιά προσώπου που ήδη σας ενδιαφέρει, θα υπάρξει ειλικρίνεια και διάθεση για επανένωση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Διεκπεραιώνετε υποθέσεις σχετικά με επαγγελματικά σας ζητήματα, συνετός και προνοητικός θα είναι ο τρόπος που θα χειριστείτε τα έσοδα σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, με δική σας πρωτοβουλία θα κλείσετε μπερδεμένες καταστάσεις, σήμερα θα προσεγγίσετε με αμεσότητα και ειλικρίνεια το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Πρόταση από άτομο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα σας βγάλει από τα δεσμά της ρουτίνας, έρχονται ευχάριστες συναντήσεις και έντονες συναισθηματικές αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σήμερα δεν αποκλείεται να ψυχαναλύσετε τον εσωτερικό σας κόσμο, θα θέσετε στον εαυτό σας κάποια ουσιαστικά ερωτήματα, τα συμπεράσματα σας θα σας βοηθήσουν να βάλετε σε τάξη αισθήματα και βλέψεις. Ο ξεκάθαρος και ειλικρινής τρόπος με τον οποίο θα χειριστείτε ζήτημα ανάμεσα σε εσάς και πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα φέρει αποτέλεσμα ένωσης. Έρχεται σμίξη, σε περίπτωση χωρισμού θα επανασυνδεθείτε, πρώην ταίρι σας θα σας ζητήσει επανένωση. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να εστιάσετε στη μελλοντική εξέλιξη των υποθέσεων σας, θα βρείτε συναισθηματική ασφάλεια και μονιμότητα. Έρχονται απρόσμενες συναντήσεις που θα κρύβουν ευχάριστες εκπλήξεις, καινούργιο πρόσωπο θα γνωρίσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ο εσωτερικός σας κόσμος και οι διαθέσεις σας θα περάσουν από κάποια σκαμπανεβάσματα, αναστολές θα κάνουν την εμφάνιση τους, μην υποκύψετε στον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Αφήστε τον χρόνο να κυλήσει αποφεύγοντας να πιέσετε τις καταστάσεις, μην προσπαθήσετε με βιασύνη να δώσετε άμεσες λύσεις. Θα νιώσετε την ανάγκη να αποφορτιστείτε, δεκτικοί θα φανείτε σε προτάσεις για κοινωνικές επαφές, παρέες και φιλικές συναναστροφές. Συνομιλία θα έχετε με πρώην ταίρι σας το αποτέλεσμα δεν θα είναι απογοητευτικό. Θα συμβούν απρόοπτα γεγονότα, μια τυχαία συνάντηση θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, στο χέρι σας θα είναι η μεταξύ σας εξέλιξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα προκύψουν δυνατά συναισθηματικά γεγονότα που θα ανατρέψουν ανασφάλειες και θα φέρουν ισορροπία στον εσωτερικό σας κόσμο, ετοιμαστείτε για αλλαγές που θα δώσουν νέα ώθηση στη προσωπική σας ζωή. Η μέρα σας θα έχει απρόοπτα τηλεφωνήματα και ουσιαστικές συναντήσεις, δεν αποκλείεται να χρειαστεί να πάρετε ριζικές αποφάσεις. Ένα καινούργιο άτομο θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας, αυτή η νέα γνωριμία θα κλείσει με επιτυχία. Καταφθάνει πρόσωπο που θα βρει τον τρόπο να σας εντυπωσιάσει. Άτομο γοητευτικό θα σας πλησιάσει με διαθέσεις ιδιαιτέρως θερμές και πολλά υποσχόμενες, οι εξελίξεις θα σας ενθουσιάσουν.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Τα αποτελέσματα των συζητήσεων σας θα σας ωθήσουν στο να προχωρήσετε σε πρακτική δράση, τώρα θα γίνετε αποτελεσματικοί τακτοποιώντας μακροχρόνιες εκκρεμότητες. Επαγγελματική πρόταση που θα λάβετε θα βάλει σε λειτουργία τα δυναμικά σας χαρακτηριστικά, θα δραστηριοποιηθείτε με έντονους ρυθμούς. Σήμερα θα βρεθείτε ανάμεσα σε φίλους και σε οικεία πρόσωπα, θα δοθεί νέα πνοή στην ψυχολογία σας , διευρύνεται ο κύκλος των γνωριμιών σας. Εσείς οι μοναχικοί αφήσετε τον εαυτό σας να ερωτευτεί ελεύθερα χωρίς αναστολές, το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει θα έχει στάση άμεση και ξεκάθαρη, προσπαθήστε να αποβάλετε τις ανασφάλειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, για εσάς που επιθυμείτε να επανασυνδεθείτε με το παλιό σας ταίρι, τα γεγονότα θα ανοίξουν δίοδο επικοινωνίας, θα υπάρξουν συναντήσεις και συνομιλίες που θα ξεδιαλύνουν το ομιχλώδες τοπίο, τώρα θα δοθούν οριστικές λύσεις. Εσάς τους ελεύθερους ή μοναχικούς σήμερα ένα τυχαίο και πολύ ευχάριστο συμβάν θα σας προκαλέσει έντονο ενθουσιασμό, το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε θα καταφέρει να κερδίσει την καρδιά σας, οι συγκυρίες θα σας δώσουν άνοιγμα για σταθερό και μακροχρόνιο δεσμό.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Σας δίνω τη συμβουλή να κρατήσετε θετική στάση στα νέα ενδεχόμενα που θα εμφανιστούν, θα σας δώσουν τη δυνατότητα να βγείτε από τη στασιμότητα ή την αποτυχία. Σήμερα θα καταφέρετε να δώσετε οριστική λύση σε πρόβλημα που σας αποδυνάμωνε, οι κινήσεις σας θα είναι οργανωμένες και πρακτικές. Ισορροπημένο κλίμα θα διατηρηθεί μέσα στη σχέση σας. Θα νιώσετε την ανάγκη να κατοχυρώσετε δίπλα σας το πρόσωπο που αγαπάτε, ίσως να μιλήσετε για το θέμα της δέσμευσης. Εσείς οι ελεύθεροι φανείτε εκδηλωτικοί, σήμερα θα έχετε μια πολύ όμορφη συνάντηση που θα ανοίξει νέες προοπτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, εκπλήξεις θα έχει η μέρα σας, θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας το καινούργιο πρόσωπο που εντελώς τυχαία θα βρεθείτε να κουβεντιάζετε μεταξύ σας. Η αμοιβαία οικειότητα και έλξη θα σας ανοίξει δίοδο προσωπικών επαφών. Η απόφαση σας να περάσετε σε άμεσες πράξεις προσέγγισης θα φέρει τελικά έναρξη σχέσης, στο προσωπικό ραντεβού που θα κλείσετε θα υπάρξει κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Εσείς οι τσακωμένοι θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις, με το ταίρι σας συμφιλιώνεστε και ισορροπείτε. Η διάθεση σας να αξιοποιήσετε τις αφορμές και τα νέα ανοίγματα θα σας βοηθήσει να τερματίσετε τις εφήμερες καταστάσεις και να περάσετε σε στάδιο σταθερότητας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αρνητικές σκέψεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα υπάρξουν συμπλέγματα ίσως και φοβίες. Ένα γεγονός που θα προκύψει στον εργασιακό σας χώρο θα έχει θετική κατάληξη, καλό θα είναι να μην βιαστείτε να απογοητευτείτε ή διχαστείτε. Σε περίπτωση που υπάρξουν ανασφάλειες ή εσωτερικές αναστολές σας δίνω τη συμβουλή να αφήσετε στην άκρη τις εικασίες, δώστε χρόνο στα γεγονότα το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Καταφθάνει στα χέρια σας χρηματικό ποσό που αναμένατε, ωστόσο προσοχή να μην υπερβεί η διάθεση σας για υλικές αγορές, χειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Δείξτε ενδιαφέρον σε θέματα που αφορούν οικογενειακά σας πρόσωπα, η μεσολάβηση σας θα τερματίσει τυχόν εντάσεις ή διαφωνίες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, σήμερα θα μπορέσετε να διεισδύσετε σε σκοτεινές ή μπερδεμένες καταστάσεις, θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος. Με επιτυχία θα κλείσουν οι συζητήσεις ή προσεγγίσεις σας, θα έχετε την ικανότητα να ψυχολογήσετε, η συναισθηματική σας αντίληψη θα σας προστατέψει από τυχόν παγίδες. Κατανόηση  θα δείξετε στο ταίρι σας, ειρωνικές και συγκαταβατικές θα είναι οι ενέργειες σας. Το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας θα σας δείξει την αγάπη που νιώθει για εσάς, σας συμβουλεύω να ανταποκριθείτε χωρίς ανασφάλειες ή αμφιβολίες. Μια τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε προσωπική συνομιλία, με ένα καινούργιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ζωτικότητα και επικοινωνιακή διάθεση θα είναι τα στοιχεία που θα διακρίνουν τις πράξεις σας, η κινητικότητα σας θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για νέες συνεργασίες και ανοίγματα οικονομικής εξέλιξης. Θα υπάρξει ενδεχόμενο καινούργιας επαγγελματικής πρότασης που θα σας ανοίξει νέο ορίζοντα, θα καταφέρετε να βελτιωθείτε και να επεκταθείτε. Θα καταλαγιάσει την αντιδραστικότητα σας, θα είστε σε θέση να ελέγξετε την υπερβολή στον ενθουσιασμό ή στην αυτοεκτίμηση σας. Κατανόηση και συνεννόηση θα υπάρξει στην επικοινωνία σας, οι ελεύθεροι θα φλερτάρετε, θα προσεγγίσετε με διακριτικό και ευγενικό τρόπο. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία πείτε ναι σε πρόταση διασκέδασης θα υπάρξει ευχάριστο συμβάν που θα σας ανανεώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, ευχάριστη συνομιλία με πρόσωπο από τα παλιά θα φέρει άνοιγμα επανασύνδεσης. Θα εμφανιστούν ξεχασμένα αισθήματα που θα φέρουν συναισθηματική και σωματική ένωση. Αποκλειστικά στο δικό σας χέρι θα βρίσκεται η αλλαγή στην πορεία της προσωπικής σας ζωής, θα δημιουργηθεί άνοιγμα για νέα αρχή. Θα λάβετε άμεσες προτάσεις σας δίνω τη συμβουλή να φανείτε τολμηροί, θα είναι λάθος αν αφήσετε τις ανασφάλειες σας να σταθούν εμπόδιο στην εξέλιξη σας. Θα δοθεί έναυσμα για δημιουργικές κινήσεις, η μεθοδικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Εσείς που είστε σε δεσμό θα ζήσετε ευχάριστες στιγμές και μάλιστα υπό την καθοδήγηση σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Λύνεται διαφωνία ή δυσκολία που υπήρχε στον εργασιακό σας χώρο. Μια νέα πρόταση θα κινητοποιήσει τις ιδέες σας, θα την δεχτείτε με ευχαρίστηση, σας φανερώνω πως το αποτέλεσμα θα ικανοποιήσει της οικονομικές σας απαιτήσεις. Προσοχή σε σπατάλες και σε ανούσιες αγορές, δείξτε σύνεση και αυτοσυγκράτηση. Θετικό αποτέλεσμα θα έχουν οι επαγγελματικές σας διαπραγματεύσεις ή υποθέσεις. Ανοίγονται καινούργιες προοπτικές, κάντε το βήμα να ρισκάρετε, σας συμβουλεύω να κινηθείτε αποφασιστικά, οι συμφωνίες που θα κλείσετε θα ανοίξουν προοπτική οικονομικής ανόδου. Στον αισθηματικό σας τομέα, τα γεγονότα θα δημιουργήσουν άνοιγμα για έναρξη σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, ένα ιδιαιτέρως θερμό τηλεφώνημα και μια ξαφνική συνάντηση, θα ανεβάσουν για τα καλά τη διάθεση σας. Συγκεκριμένο πρόσωπο θα περάσει σε εσώψυχες εξομολογήσεις που θα ανανεώσουν τον συναισθηματικό σας κόσμο. Σήμερα θα απαλλαγείτε από τον απαισιόδοξο τρόπο σκέψης, παίρνετε τα πάνω σας, με ενθουσιασμό προχωρείτε σε νέο ξεκίνημα. Συμβιβαστικές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, θα τα ξαναβρείτε με το ταίρι που προσφάτως τσακωθήκατε. Ο αυθορμητισμός και ο αισθησιασμός σας θα κινήσουν τα νήματα ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο, που θα πάρει την απόφαση να φανερώσει την έλξη του για εσάς. Αποκαλυπτική συζήτηση θα ανοίξει καινούργια δίοδο, καταφθάνει έναρξη νέας σχέσης.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Βασική σας ανάγκη θα είναι να βγείτε από καταστάσεις ρουτίνας, μην ανακόψετε τις τολμηρές διαθέσεις που θα έχετε, στοχεύστε και να είστε σίγουροι πως θα επιτύχετε. Ενισχυμένη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε την τύχη σας, προσανατολιστείτε σε αυτό που σας ενδιαφέρει, οι ευκαιρίες θα σας δώσουν τη δυνατότητα θα αποκτήσετε αυτό που επιθυμείτε. Εσείς που αυτή τη στιγμή είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας ή σχέσης, προσεγγίστε με αυθορμητισμό, ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, οι συνθήκες θα είναι ευνοϊκές για ξεκίνημα σταθερής σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, οι κουβέντες και οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες, στην επικοινωνία σας θα είστε εκδηλωτικοί και αυθόρμητοι. Θα υπάρξουν συναντήσεις που θα ισορροπήσουν την ψυχολογία σας, θα προβείτε σε άμεσες κινήσεις με στόχο τη σταθερή σχέση. Οι συγκυρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να επανεκτιμήσετε παρελθοντικά γεγονότα, αν εκφράσετε ελεύθερα τα συναισθήματα σας θα καταφέρετε να κλείσετε οριστικά παλιές πληγές.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Τακτοποιείτε θέματα που αφήσατε στη μέση επαγγελματικά ή οικονομικά, στόχος σας θα είναι να απαλλαγείτε από καταστάσεις υποχρεώσεις ή οφειλές που σας δημιουργούν άγχος. Οι ενέργειες σας θα είναι άμεσες και ουσιαστικές, συνεργάσιμη θα είναι η διάθεση σας, νέες συμφωνίες θα βρουν πρόσφορο έδαφος. Δείξτε προσοχή στις ψυχολογικές σας μεταπτώσεις, καλό θα είναι να αποφύγετε τάσεις μελαγχολίας. Διατηρήστε την κοινωνικότητα σας, βγείτε έξω με φίλους, τυχαία συμβάντα και ανέμελες συνομιλίες θα καταφέρουν να ανανεώσουν την ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα ευνοϊκές θα είναι οι συνθήκες για δεσμευτικές αποφάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, με ορθολογισμό θα ψυχολογήσετε το ταίρι σας, σήμερα θα αναζητήσετε ισορροπία, αρμονία, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε συναισθηματικά. Έντονη συζήτηση που θα γίνει ανάμεσα σε σας και το πρόσωπο της καρδιά σας, θα ενισχύσει τα αισθήματα σας καταλήγοντας σε αποφάσεις που θα είναι μόνιμες και δεσμευτικές. Προτάσεις και ουσιαστικές υποσχέσεις θα ανανεώσουν την ψυχολογία σας, θα σας ενθουσιάσει το καινούργιο πρόσωπο που θα συνομιλήσετε και θα γνωρίσετε. Εσείς οι ελεύθεροι, ξεκινάτε νέα σχέση με γοητευτικό άτομο, η χημεία και η έλξη που θα αισθανθείτε θα σας οδηγήσει πολύ γρήγορα σε καινούργια αρχή.

Πηγή: pierianews.gr