Σήμερα η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Λέοντα.

Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στην 5η μοίρα του Λέοντα -σε θετική όψη με τον Δία από τον Κριό- θα  δώσει το έναυσμα για ένα νέο ξεκίνημα είτε αυτό αφορά τον επαγγελματικό τομέα είτε την προσωπική σου ζωή. Αυτή είναι μία πολύ ευνοϊκή νέα Σελήνη, η οποία υπόσχεται «δώρα» και εύνοια, ιδιαίτερα σε νέα ξεκινήματα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Λέοντες, Κριοί, Τοξότες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη δυσκολεύει τις επικοινωνίες σου, γιατί άλλα εννοείς εσύ και άλλα καταλαβαίνουν οι άλλοι. Προσπάθησε όσο περισσότερο γίνεται, να υπάρχει σαφήνεια στα λεγόμενα σου και έχε τις κεραίες σου τεντωμένες με ευαισθησία για να αντιλαμβάνεσαι την ψυχική διάθεση των άλλων, ώστε να μην αγγίξεις καυτά θέματα ή ειπωθεί κάτι που οι άλλοι εκλάβουν ως παρεξηγήσιμο. Ιδιαιτέρα προσεκτικός/η και φειδωλός/η πρέπει να είσαι στην παρόρμηση σου σε τυχόν κριτική που θα ήθελες να ασκήσεις και προς το ταίρι σου, γιατί έτσι θα χαλάσει το κλίμα της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ξάφνιασμα θα λάβει η καρδιά σας αναποδογυρίζουν σκέψεις και ενδεχόμενα. Ττο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας δώσει την ευκαιρία να περάσετε σε αμοιβαίες εκμυστηρεύσεις, αν ανοίξετε την καρδιά σας θα καταφέρετε να κλείσετε παλιές πληγές και να δώσετε νέες υποσχέσεις. Για εσάς τους μοναχικούς σε τυχαία χρονική στιγμή θα υπάρξει ευκαιρία νέας γνωριμίας. Αν είστε αρκετό καιρό μόνοι τότε αξιοποιήστε τα συμβάντα, καλό θα είναι να μην αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν. Σωστή θα είναι η συναισθηματική σας αντίληψη, δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Ο οικονομικός σου τομέας είναι εκείνος που τραβά την προσοχή και το ενδιαφέρον σου το οποίο πρέπει να εκδηλώσεις έμπρακτα, ώστε να τον αντιμετωπίσεις κατά τον πιο ενδεδειγμένο τρόπο. Αντί να έλθει η βελτίωση και η τακτοποίηση που θέλεις, η μέρα θα σου φέρει απρόβλεπτα έξοδα που θα σε αιφνιδιάσουν, καθώς και κάποιες δυσμενείς οικονομικές εξελίξεις, που θα κρατούν το μυαλό σου εστιασμένο εκεί και θα εκδηλώνεις την ένταση σου στο ταίρι σου, πράγμα που οδηγεί σε σύγκρουση. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, το καλλίτερο που έχεις να κάνεις είναι να διαφυλάξεις τα κεκτημένα σου, καθώς, οι συνθήκες δεν ευνοούν ενέργειες που αποβλέπουν σε επεκτάσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σοβαρές ώριμες και συνειδητοποιημένες θα είναι οι κινήσεις σας καθώς και οι υποσχέσεις που θα δώσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Θα αναζητήσετε και θα στοχεύσετε στη μελλοντική σταθερότητα, στην ασφάλεια και στην συναισθηματική προστασία. Αυτή τη φορά θα θελήσετε να ξεκαθαρίσετε αισθήματα, προθέσεις, και μελλοντικές βλέψεις δίνοντας τέλος σε μετεωρισμούς και αβεβαιότητες. Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας βοηθήσει να βάλετε συναισθηματικές βάσεις με στόχο τη δέσμευση, φεύγουν τα αλλοπρόσαλλα σκαμπανεβάσματα. Ανοίξτε την καρδιά σας στο πρόσωπο που επιθυμείτε θα βρείτε θερμή ανταπόκριση. Σήμερα δεν αποκλείεται να εκπλαγείτε με τις θερμές εξομολογήσεις που θα ακούσετε, εσείς χωρισμένοι θα έχετε άνοιγμα επανασύνδεσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η σημερινή αστρολογική όψη δημιουργεί συνθήκες συγκρούσεων, διαφωνιών και διενέξεων. Αυτές  πρέπει να τις αντιμετωπίσεις με σύνεση και μετριοπάθεια, που θα σου επιτρέψει να αποφύγεις κάθε είδους αντιπαραθέσεις και αποσταθεροποιήσεις και των σχέσεων και των συνεργασιών σου. Αξιολόγησε και βάλε πράγματα και πρόσωπα στις πραγματικές διαστάσεις που τους αρμόζουν. Αυτή η στάση σου θα σε διευκολύνει να πάρεις τις σωστές αποφάσεις, βάσει της λογικής, ενώ θα πρέπει να τηρήσεις και την ίδια στάση και προς το ταίρι σου, ώστε να μην το κριτικάρεις γιατί θα το προκαλέσεις να αντιδράσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, με σοβαρό μάτι θα δείτε τη σχέση σας, θα εστιάσετε στην ουσία, στα πραγματικά αισθήματα και όχι σε επιφανειακές καταστάσεις. Στις υποθέσεις σας θα ακολουθήσετε την πεπατημένη οδό, αυτό που είναι δοκιμασμένο και όχι αβέβαιο. Αν νιώσετε την ανάγκη να περάσετε σε εξομολογήσεις τότε ανοίξτε άφοβα την καρδιά σας, πρόσφορο θα είναι το έδαφος για εκμυστηρεύσεις. Μια χαρούμενη συνάντηση θα αναπτερώσει τις διαθέσεις σας, μια καινούργια γνωριμία θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει. Θα σας πλησιάσει με τρόπο θερμό και εγκάρδιο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου προκαλεί κάποια αναστάτωση, με αποτέλεσμα να δείχνεις ότι έχεις κάποια αποστασιοποίηση προς πάσαν κατεύθυνσιν, ενώ θα πρέπει να πάρεις την πρωτοβουλία να σηκώσεις το βάρος της ευθύνης σε ότι αφορά τα επαγγελματικά σου ζητήματα, που μπορεί να σου φανεί αρχικά κοπιαστικό, αλλά στο τέλος θα είναι εξαιρετικά αποδοτικό. Αυτή η κατάσταση, με τις προτεραιότητες που διαμορφώνει, βάζει σε δεύτερο πλάνο τα αισθηματικά σου με αποτέλεσμα να παραμελείς το ταίρι σου, που ελπίζω να δείξει κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε και να αντιληφθείτε σωστά. Η στάση σας θα διαλλακτική και συναισθηματικά προσιτή, ισορροπία θα υπάρξει μέσα στη σχέση σας. Κλείνουν διαφωνίες και συγκρούσεις, έρχεται λύση και συνεννόηση. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι με το ταίρι σας και υπάρχει κλίμα θυμού ή έντασης, τώρα συμφιλιώνεστε, βρίσκετε τη χρυσή οδό και συνεχίζετε με σταθερότητα. Για εσάς τους χωρισμένους καταφθάνει επανένωση και αποκατάσταση. Την αισιόδοξη σας διάθεση θα ανεβάσει για τα καλά πρόσωπο που εδώ και καιρό περιμένει κάποια κίνηση από εσάς για να βρει πρόσφορο έδαφος να δράσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η σημερινή αστρολογική όψη σου δημιουργεί δυσκολίες να εκφράσεις σωστά τις απόψεις σου εκεί, πράγμα που σε βάζει στο στόχαστρο κακόβουλων που σου ασκούν κακόπιστη κριτική. Κάτω από αυτές τις συνθήκες, είναι σκόπιμο να διατηρήσεις όσο πιο αθόρυβο και χαμηλότερο προφίλ γίνεται, για να μην τραβήξεις την προσοχή στο άτομο σου. Μέσα σ’ αυτό το γενικό κλίμα κριτικής που επικρατεί, κάνε την εξαίρεση και μην επικρίνεις το ταίρι σου άδικα μόνο και μόνο επειδή δεν συμφωνείτε σε όλα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, επιθυμία σας θα είναι η κατοχύρωση, δεν θα θελήσετε αλλαγές και ανατροπές, σήμερα θα έχετε τη διάθεση για ειρηνική και θερμή επικοινωνία, σε περίπτωση χωρισμού ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Με το ταίρι σας θα βιώσετε αισθήματα αγάπης και κατανόησης, οι αυστηροί τόνοι πέφτουν, έρχεται συναισθηματική ισορροπία. Μια συνάντηση – έκπληξη θα σας φέρει όμορφες αναστατώσεις. Θα λάβετε πρόταση για ραντεβού, στις δικές σας αποφάσεις θα στηριχτεί η πορεία των συναντήσεων που θα προκύψουν. Ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης, εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να σταθμεύσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Οι πλανητικές όψεις της ημέρας είναι πολύ πιθανόν να σε επιφορτίσουν με πρόσθετες ευθύνες και φροντίδες στις ήδη βεβαρυμμένες επαγγελματικές υποχρεώσεις σου. Η πίεση την οποία νοιώθεις, δεν είναι καλός σύμβουλος για την λήψη σωστών αποφάσεων σήμερα, γιατί θα αναγκαστείς να τις πάρεις βεβιασμένα και θα κινδυνεύεις να κάνεις λάθη. Οι σκοτούρες που σου φέρνουν τα επαγγελματικά σου, δεν αφήνουν στο πρόγραμμα σου όσο χώρο και χρόνο θα ήθελες, με αποτέλεσμα τα προσωπικά και τα αισθηματικά σου να παραμελούνται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ήρεμος θα είναι ο συναισθηματικός σας κόσμος, σήμερα θα είστε συζητήσιμοι και αποκαλυπτικοί. Ως προς το ταίρι σας η στάση σας θα είναι τρυφερή άμεση και ουσιαστική, θα έχετε την προθυμία να συμπαρασταθείτε και να κατανοήσετε. Ένα καθοριστικό ραντεβού και μια έντονη συζήτηση, θα σας βοηθήσουν να δείτε με ενδιαφέρον πρόσωπο που ως τώρα το βλέπατε μόνο φιλικά. Δεν αποκλείεται μέσα από μια φιλική σχέση να αναπτυχτεί έλξη που θα καταλήξει σε μακροχρόνιο δεσμό. Απρόοπτες εξομολογήσεις θα αλλάξουν την κατεύθυνση της προσωπικής σας ζωής, εσείς οι μοναχικοί περνάτε σε νέο ξεκίνημα η κατάληξη θα είναι δεσμός.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η σημερινή αστρολογική όψη, δεν προοιωνίζει ότι οι προθέσεις σου θα έχουν την αποδοχή που ελπίζεις, αλλά αντιθέτως, είναι πιθανόν, αντί για αποδοχή, να αντιμετωπίσεις έντονη κριτική από τους άλλους, πράγμα που θα σε δυσαρεστήσει και θα σε πληγώσει. Όμως μην το πάρεις κατάκαρδα και μην εκνευριστείς, καθώς, απλώς και μόνο, οφείλεται στις όψεις που σχηματίζονται, και που σύντομα θα πάψει η επίδραση τους. Προνόησε, ώστε οι συζητήσεις με το ταίρι σου, να μην σας οδηγήσουν σε θέματα όπου οι απόψεις σας διαφέρουν, γιατί οι διαφωνίες που θα προκύψουν θα χαλάσουν την ατμόσφαιρα ανάμεσα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, σήμερα θα δείξετε την αγάπη και τον ενδιαφέρον σας χωρίς ανασφάλειες και καχύποπτες σκέψεις. Εσείς οι χωρισμένοι θα έχετε κίνηση από το πρώην ταίρι σας, πολύ καλά θα κάνετε και θα εμφανιστείτε ανεκτικοί, δοτικοί και πρόθυμοι να συγχωρήσετε, η στάση σας θα βοηθήσει στο να τερματίσουν τα εμπόδια, λύνονται οι παρεξηγήσεις που σας οδήγησαν στον χωρισμό. Τα γεγονότα θα σας φέρουν αισιοδοξία τώρα απεγκλωβίζεστε από τον αρνητικό ή απαισιόδοξο τρόπο σκέψης. Όσοι από εσάς αναζητάτε νέα γνωριμία, τυχαία συνάντηση θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα κερδίσει την καρδιάς σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η σημερινή αστρολογική όψη επιδρά ώστε η αυτοπεποίθηση που συνήθως έχεις, δίνει την θέση της στις ανασφάλειες που κρύβονται βαθιά μέσα σου, και που πολύ σπάνια τις εξωτερικεύεις. Το αποτέλεσμα επάνω σου είναι ότι για να νοιώσεις προστασία, περιχαρακώνεσαι επιλέγοντας την απομόνωση και την διακοπή κάθε είδους επαφής με οποιονδήποτε, μέχρις ότου περάσει αυτό το κρίσιμο διάστημα και αισθανθείς και πάλι αυτοπεποίθηση. Βέβαια υπάρχει και αντίκτυπος και στην αισθηματική σου ζωή, αφού η όψη των πλανητών επιδρά στην ψυχική σου διάθεση, και κρατάς το ταίρι σου σε απόσταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, με θα καταφέρετε να σκεφτείτε ορθολογικά και ώριμα, απαλλάσσεστε από αρνητικές ή αντιδραστικές  τάσεις, η ήρεμη διάθεση σας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε διαλλακτικά και συγκαταβατικά. Θα διακατέχεστε από έντονη δεκτικότητα, η χρονική στιγμή ενδείκνυται για συμφιλιώσεις και συναισθηματικούς διαλόγους. Για εσάς τους χωρισμένους, ετοιμαστείτε για αλλαγές, τα γεγονότα θα είναι ιδιαιτέρως ευνοϊκά. Συναισθηματική συνομιλία θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, θα λάβετε μια πρόταση που αν την δεχτείτε, θα καταλήξετε σε ήρεμες και τρυφερές στιγμές.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η υπερβολική αυστηρότητα που έχεις τάση να δείχνεις, ακόμη και στους πιο στενούς σου ανθρώπους, μπορεί να γίνει αιτία παρεξηγήσεων και προβλημάτων. Εσύ μπορεί να μην το καταλαβαίνεις και να νομίζεις ότι η συμπεριφορά σου είναι φυσιολογική, οι άλλοι όμως που την υφίστανται έχουν τελείως διαφορετική άποψη. Προσοχή λοιπόν πώς θα εκφράσεις τις όποιες οδηγίες, συμβουλές θα τους δώσεις, γιατί μπορεί να τις δίνεις καλόπιστα, αλλά εκμηδενίζεις την άξια τους και δημιουργείς παρεξηγήσεις αν είσαι κακότροπος/η. Αν το ταίρι σου έχει κάποιες υποχρεώσεις και συ ασχοληθείς να τις φέρεις σε πέρας, θα σου << φανεί βαριά η καλογερική >> και θα τα << φτύσεις >>.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, τα συμβάντα θα σας δώσουν το έναυσμα να εκδηλωθείτε, σήμερα θα φανερώσετε συναισθήματα που κρύβατε εδώ και πολύ καιρό. Θα περάσετε σε εξομολογήσεις, η αποκαλυπτική σας στάση θα φέρει θετικά αποτελέσματα. Η απόφαση σας να ξεκαθαρίσετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει τι ακριβώς νιώθετε και που στοχεύετε, θα φέρει άνοιγμα δεσμευτικής σχέσης. Για τους ελεύθερους θα υπάρξει προοπτική νέας γνωριμίας, επιμεληθείτε την εμφάνιση σας, κινηθείτε με άνεση και αυθορμητισμό. Για όσους από εσάς έχετε αφήσει ανοιχτούς λογαριασμούς με παλιό πρόσωπο, σήμερα θα κλείσουν οριστικά περνώντας σε πορεία επανένωσης, καταλήγετε σε δεσμό σταθερής και μελλοντικής εξέλιξης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Έχεις την ρουτίνα της καθημερινότητας που είναι από μονή της και κουραστική και πολύωρη και ανιαρή. Μην φορτώσεις ούτε να νεύρα σου, ούτε τις ευθύνες γι’ αυτά που σου συμβαίνουν σήμερα στο ταίρι σου, γιατί αυτό δεν φταίει σε τίποτε. Δες τι εκκρεμότητες και υποχρεώσεις έχεις και προσπάθησε να τις τακτοποιήσεις και να τις ξεφορτωθείς, μήπως βρεθεί καμιά ευκαιρία και χρόνος να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς. Μήπως, λέω!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, οι ενέργειες και οι προτάσεις σας θα στοχεύουν στην συναισθηματική αποκατάσταση, στη συμφιλίωση και στην ισορροπημένη επικοινωνία. Σήμερα δεν θα έχετε διάθεση για εγωιστικές πράξεις, επιθυμία σας θα είναι να ασφαλίσετε και να σταθεροποιήσετε τα αισθήματα ανάμεσα σε εσάς και το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που έχετε χωρίσει θα διεκδικήσετε επανασύνδεση. Αν κάνετε το βήμα να τηλεφωνήσετε στο πρώην ταίρι σας η απάντηση που θα λάβετε θα σας δώσει χαρά και ικανοποίηση. Η κατάληξη θα είναι θετική, σας δίνω τη συμβουλή να απελευθερωθείτε συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η σημερινή αστρολογική όψη δεν σε αφήνει να απολαύσεις αυτά που σε ευχαριστούν, αλλά το κέφι σου χαλάσει. Μέσα στο πρόγραμμα που έχεες κατά νου, ίσως σκοπεύεις να συναντηθείς με το ταίρι σου, παρέες, φίλους και γνωστούς, αλλά η ασυναίσθητη κακοκεφιά σου, μπορεί να επιδράσει στην συμπεριφορά σου και να ξεσπάσουν τα νεύρα σου. Κάνεις  το ταίρι σου να θέλει να βρει αυτό που σου φταίει και αυτό που επιθυμείς, αλλά καλλίτερα εσύ να δικαιολογήσεις την στάση σου.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η χρονική στιγμή θα είναι κατάλληλη για ξεκαθαρίσματα και εξομολογήσεις. Αν κάποιο πρόσωπο σας πίκρανε θα σας ζητήσει ευκαιρία δεύτερης αρχής. Μην εκπλαγείτε αν σε ανυποψίαστο χρόνο λάβετε τη συγγνώμη του με θερμά λόγια και με εντυπωσιακές πράξεις. Διαλλακτικότητα και κατανόηση θα είναι τα στοιχεία που θα σας χαρακτηρίζουν, θα καταφέρετε να λύσετε συναισθηματικά θέματα, θα εφαρμόσετε καινούργια τακτική στη σχέση σας, κάποιοι ενδεχομένως να πάρετε απόφαση δέσμευσης. Θα υπάρξει προσωπικό ραντεβού, ανοίγεται προοπτική σταθερής σχέσης. Δείξτε εμπιστοσύνη στα λόγια που θα ακούσετε, σας συμβουλεύω να μην αμφισβητήσετε τα αισθήματα που θα σας δείξουν.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Έχεις όλη την καλή διάθεση σήμερα να ταχτοποιήσεις ζητήματα που αφορούν την οικογένεια σου, αλλά ισχύει αυτό που ο λαός λέει ότι λογαριάζεις χωρίς τον ξενοδόχο, και θα σου είναι δύσκολο να το επιτύχεις. Θα τα βρεις μάλλον μπαστούνια, γιατί δεν θα έχεις την συνεργασία που χρειάζεσαι για να τα καταφέρεις. Αυτή η κατάσταση θα σου δημιουργήσει νεύρα, αυτά είναι κολλητικά, και η ένταση θα γενικευθεί στο σπίτι με αποτέλεσμα να μην μπορούν να βρεθούν οι λύσεις που χρειάζονται. Αυτή η κατάσταση όμως δεν πρέπει να σε κάνει να αλλάξεις ότι αισθάνεσαι για το ταίρι σου. Παρ’ όλο που αυτά που έχεις στο μυαλό σου μπορεί να είναι σωστά, ίσως ο τρόπος που τα επικοινωνείς να μην είναι ο ενδεδειγμένος, οπότε όταν όλα καλμάρουν, κάνε κάτω από ευνοϊκότερες συνθήκες μια επαναπροσέγγιση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, έρχονται τυχερά γεγονότα, σας συμβουλεύω να δείξετε θερμή στάση στο πρόσωπο που θα κερδίσει το ενδιαφέρον σας, προμηνύεται νέα γνωριμία. Πρόταση για συνάντηση θα λάβετε, τώρα θα κινητοποιηθεί η καρδιά σας, εκδηλώστε αυτό που θα νιώσετε χωρίς ενδοιασμούς. Έρχονται ευχάριστα ανοίγματα που θα δημιουργήσουν βάση για σταθερό μακροχρόνιο δεσμό. Για εσάς τους χωρισμένους ή τσακωμένους αποκαλυπτικές εξηγήσεις θα διαλύσουν τις τυχόν λανθασμένες εντυπώσεις, ουσιαστικά θα βάλετε τάξη στα αισθήματα σας περνώντας σε αναθεωρήσεις. Αν σας ενδιαφέρει η επανασύνδεση τώρα θα σας δοθεί η κατάλληλη ευκαιρία να εκφράσετε την επιθυμία σας και να προχωρήσετε σε άμεση επανένωση.

Πηγή: pierianews.gr