Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο των Ιχθύων.

Η Σελήνη περνά στο υδάτινο ζώδιο των Ιχθύων και θα βοηθήσει πολύ να εκφραστείς, να έρθεις κοντά με αγαπημένα σου πρόσωπα και να επικεντρωθείς σε αυτά που νιώθεις πως είναι σημαντικά για εσένα. Το συναίσθημα θα παίξει κυρίαρχο ρόλο στην ημέρα και θα βοηθήσει στην εξέλιξη προσωπικών σχέσεων. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Είναι μια ημέρα φίλοι Κριοί, που μπορείτε να κάνετε τις αγορές σας με τα αγαπημένα σας πρόσωπα και τον άνθρωπο που σας ενδιαφέρει συναισθηματικά, να ξοδέψετε περισσότερο για τον εαυτό σας και για τις επιθυμίες σας, να αναδείξετε το επικοινωνιακό σας ταλέντο και την εξυπνάδα σας, μέσα από αποφάσεις και επιλογές που αφορούν τον δεσμό σας. Μην το παρακάνετε όμως με την φραστική σας ευθύτητα, γιατί κάποια λόγια μπορεί να γίνουν δίκοπο μαχαίρι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα προσπαθήσετε να τραβήξετε την προσοχή του αντίθετου φύλου, θα δώσετε ιδιαίτερη σημασία στην εξωτερική σας εικόνα. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, ενδιαφέρον θα δείξτε στις νέες γνωριμίες, θα προσελκύσετε κοντά σας γοητευτικό άτομο πολλά υποσχόμενο. Εσείς οι ίδιοι θα δώσετε άνοιγμα να περάσει καινούργιο πρόσωπο στη ζωή σας στοχεύοντας στον σταθερό δεσμό. Προσοχή στα παρορμητικά λόγια ίσως να φέρουν εντάσεις, εσείς που είστε σε σχέση αποφύγετε τα καβγαδάκια.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Μπορείτε με μεγάλη χαρά σήμερα αγαπητοί Ταύροι να γυρίσετε οριστικά την πλάτη σας σε καταστάσεις και πρόσωπα του παρελθόντος που δεν επιθυμείτε πλέον να βρίσκονται στην καθημερινότητά σας, οι αστρολογικές συγκυρίες σας ωθούν να δημιουργήσετε καινούριες παραστάσεις και εικόνες στην συναισθηματική σας ζωή. Ακολουθήστε το ένστικτο και την διαίσθησή σας, μην πάτε κόντρα στις προσταγές της μοίρας, οι αδέσμευτοι φλερτάρετε με μια νεογέννητη γνωριμία που περιτριγυρίζει την καρδιά σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σε πράξεις εντυπωσιασμού θα προβείτε σήμερα. Εσείς που είστε σε δεσμό, σήμερα δε θα ανεχτείτε περιορισμούς. Ευνοϊκά ανοίγματα θα υπάρξουν για εσάς που αναζητάτε νέα γνωριμία, ενθουσιασμό θα σας προκαλέσει η συνομιλία σας με ένα γοητευτικό πρόσωπο. Απελευθερωμένες θα είναι οι ενέργειες σας, θα βρεθείτε σε ευχάριστες παρέες, ένα καινούργιο άτομο θα σας αλλάξει ερωτική κατεύθυνση. Ευχάριστα λόγια θα ανοίξουν πορεία νέας ερωτικής σχέσης, θα καταφέρετε να ανανεωθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Μην επιτρέπετε στην επιφυλακτική και συντηρητική στάση και συμπεριφορά των συναδέλφων σας να ανακόψει τον ενθουσιασμό και την ζωντάνια σας σήμερα φίλοι Δίδυμοι, βεβαιωθείτε πως οι άλλοι γύρω σας αντιλαμβάνονται τις ιδέες και τις φιλοδοξίες σας, τον πρωτοποριακό σκέψης σας και αφουγκραστείτε τις επιθυμίες και τις ανάγκες τους. Αν αισθάνεστε πως ο δεσμός σας απειλείτε από την στασιμότητα και την πλήξη, κάντε έναν ρομαντικό περίπατο με το ταίρι σας, βάλτε χρώμα στην σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα θελήσετε να ξεχωρίσετε, οι ερωτικές σας προσεγγίσεις θα πιάσουν τόπο. Στόχος σας θα είναι να κερδίζετε την προσοχή και το ενδιαφέρον κάποιων συγκεκριμένων προσώπων, ωστόσο προσοχή να μην πέσετε σε υπερβολές, μην υιοθετήσετε στυλ ή τρόπο έκφρασης που δε σας ταιριάζει. Ερωτική θα είναι η συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να βρεθείτε στο επίκεντρο ενός συγκεκριμένου προσώπου που θα σας δώσει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Δώστε απλόχερα βοήθεια και συμπαράσταση αγαπητοί Καρκίνοι στα πρόσωπα που σας περιβάλλουν και ζητούν τις συμβουλές και τις προτροπές σας, είτε σε επαγγελματικό, είτε σε προσωπικό επίπεδο. Οι αδέσμευτοι είναι βέβαιο πως γίνεστε σήμερα πόλος έλξης ενός τρυφερού φλερτ, αποδεχθείτε την πρόταση μιας καινούριας γνωριμίας, μην αφήνετε τις ευκαιρίες να φεύγουν ανεκμετάλλευτες, οι ζευγαρωμένοι κάνετε πραγματικότητα τους πιο κρυφούς, αισθησιακούς σας πόθους στην ζεστή αγκαλιά του άλλου σας μισού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι,  χαλαρή θα είναι η στάση σας, δε θα αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί από φοβίες ή ανασφάλειες. Σε συγκεκριμένο θέμα συζήτησης ενδεχομένως να υπάρξουν αντιστάσεις και αντιρρήσεις από το ταίρι σας, ωστόσο αν παραμείνετε σταθερά στις απόψεις σας, τότε η επιμονή σας θα σας βγάλει ασπροπρόσωπους. Εσείς οι ερωτικά ελεύθεροι, πολύ καλά θα κάνετε και θα δείξετε ενδιαφέρον στο γοητευτικό πρόσωπο που θα σας φλερτάρει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η μέρα φίλοι Λέοντες σας αναγκάζει ηθελημένα ή αθέλητα, να είσαστε για άλλη μία φορά στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σε όποιο περιβάλλοντα χώρο και αν βρεθείτε. Αν είστε ζευγάρι, θα αισθανθείτε σήμερα ιδιαίτερα τυχεροί με την αβρότητα και την συντροφικότητα του ανθρώπου που σας ενδιαφέρει, ενώ οι αδέσμευτοι, μπορείτε να απολαύσετε τον θαυμασμό του αντίθετου φύλου για την εξωτερική σας εμφάνιση και το τρυφερό φλερτ μιας εξαιρετικής, νεογέννητης γνωριμίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, η όψη της ημέρας θα σας βοηθήσει να υπερισχύσετε και να εντυπωσιάσετε, ωστόσο προσοχή να μην φανείτε υπεροπτικοί, αποφύγετε την υπερβολική αυτοπεποίθηση ή αυτοεκτίμηση. Σήμερα θα υπάρξει γεγονός νέας γνωριμίας, θα κερδίσετε το ενδιαφέρον ενός ελκυστικού ατόμου. Σε περίπτωση που ήδη βρίσκεστε σε σχέση καλό θα είναι να μην είναι διφορούμενη η στάση σας. Σας δίνω τη συμβουλή να ανταποκριθείτε στα γεγονότα με ειλικρίνεια και με ξεκαθαρισμένες βλέψεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Υπολογίστε στην βοήθεια ενός οικείου προσώπου από τον χώρο της δουλειάς αγαπητοί Παρθένοι, για τυχόν προβλήματα και δυσκολίες που θα παρουσιαστούν, μην είστε απρόσεκτοι και παρορμητικοί και μην προσπαθείτε να επιβάλετε την γνώμη και τις απόψεις σας στον ερωτικό σας σύντροφο και τα προσφιλή σας άτομα, γιατί μπορεί να αντιστραφούν οι όροι σε μια στενή σας σχέση. Η όψη της ημέρας είναι πιθανό να σας ωθήσει σε έντονες κουβέντες και πράξεις που ίσως αργότερα μετανιώσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη και ερωτική, θα χειριστείτε με σωστό τρόπο τη γοητεία σας γι αυτό θα δημιουργηθούν ανοίγματα για νέες γνωριμίες. Προσοχή στα αιχμηρά και καυστικά λόγια, οριοθετήστε τάσεις υπεροψίας. Σε περίπτωση που σας πλησιάσει ερωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, καλό θα είναι να μην δώσετε υποσχέσεις που ξέρετε πως εκ των πραγμάτων δεν μπορείτε να τις τηρήσετε, αποφύγετε τις επιπόλαιες ενέργειες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Αν ανησυχείτε για την εξωτερική σας εικόνα, για το βάρος σας, για το ντύσιμό σας, για την ψυχική σας ισορροπία, δεν έχετε παρά να χαλαρώσετε και να ασχοληθείτε με όλα εκείνα που σας ευχαριστούν και φέρνουν χαρά στην καθημερινότητά σας φίλοι Ζυγοί. Μην κρύβεστε πίσω από το δάχτυλό σας και μην ακυρώνετε μια καινούρια γνωριμία, διώξτε από τις σκέψεις και τις επιλογές σας ένα ερωτικό παρελθόν που σας πλήγωσε, κάντε ένα νέο, συναισθηματικό βήμα στο μέλλον, με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ανέμελο θα είναι το σκεπτικό σας και πολύ θερμή η στάση σας. Στόχος σας θα είναι να τραβήξετε την προσοχή του αντιθέτου φύλου και όντως θα καταφέρετε να γίνετε ελκυστικοί με εντυπωσιακό παρουσιαστικό. Έντονη θερμότητα θα φέρει στην καρδιά σας μια συνάντηση που θα καταφέρει να αλλάξει όχι μόνο τη μέρα σας, αλλά και την από εδώ και πέρα καθημερινότητα σας. Ένα πρόσωπο θα σας εξομολογηθεί τα ερωτικά αισθήματα που τρέφει για εσάς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Με θετική σκέψη και προσεγμένες επιλογές σήμερα αγαπητοί Σκορπιοί, είναι βέβαιο πως ανταμείβεστε για τις προσπάθειες και τους κόπους που καταβάλετε στην δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Η επιτυχία και η χαρά πλησιάζουν στην καθημερινότητά σας, η ερωτική σας σχέση ανανεώνεται με αισθησιασμό και φλογερές στιγμές με το ταίρι σας, οι αδέσμευτοι αισθάνεστε ερωτική έλξη με καινούρια γνωριμία που μπορεί να συμβεί σε μια κοντινή ή μακρινή σας μετακίνηση, εκμεταλλευτείτε αυτήν την εξαιρετική ευκαιρία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η όψη της ημέρας, θα τονωθεί η ανάγκη σας για κυριαρχία και κατάκτηση, δε θα υπάρξει στην σκέψη σας ενδεχόμενο υποχώρησης ή συμβιβασμού. Δώστε προσοχή στην κατεύθυνση που θέλετε να οδηγήσετε τον δεσμό σας, καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές, σε ενδεχόμενο κόντρας με το ταίρι σας, δε θα πρέπει να τεντωθεί το σκοινί. Έρχονται τυχερές συμπτώσεις, είναι πολύ πιθανό να γνωριστείτε με καινούργιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Για να κερδίσετε την εκτίμηση και την συμπάθεια των συναδέλφων και των αγαπημένων σας προσώπων φίλοι Τοξότες, πρέπει να αποδείξετε σήμερα, ότι μπορείτε να σταθείτε με τις δικές σας δυνατότητες και τα δικά σας προτερήματα και ταλέντα. Με αυτή την τακτική μπορείτε να αντιμετωπίσετε οποιαδήποτε πρόκληση ή παγίδα βρεθεί στο δρόμο σας, να προφυλάξετε την συναισθηματική σας ζωή από γεγονότα και καταστάσεις που προκαλούν ανταγωνιστική διάθεση στην σχέση σας και φράζουν την ευτυχία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση, η δυναμικότητα σας θα σας πείσει πως τίποτα δεν μπορεί να σας πτοήσει ή να σας εμποδίσει, ωστόσο τα λόγια σας ίσως να δημιουργήσουν προβλήματα. Καλό θα είναι να αποφύγετε υπερβολές, αλαζονείες και πιέσεις, προσοχή στη στάση που θα κρατήσετε στο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ερωτικά. Ζωηρές και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, συνειδητά θα υποκύψετε στις καινούργιες ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Είναι πιθανόν να περάσετε σήμερα αγαπητοί Αιγόκεροι μια βαθιά συναισθηματική σύγχυση, που εύκολα μπορούν να εκμεταλλευτούν κάποιοι κακόβουλοι συνάδελφοι, κάποια πρόσωπα από το οικογενειακό περιβάλλον που δεν συμφωνούν με τις αποφάσεις σας και τις επιλογές σας. Οι δεσμευμένοι, διώξτε την γκρίνια και την πίεση από τον δεσμό σας, μην αφήνετε τις έκρυθμες καταστάσεις να ψυχραίνουν την σχέση σας, οι αδέσμευτοι υποδεχτείτε ένα ζεστό φλερτ, που σας βγάζει από την ρουτίνα και την πλήξη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, η μέρα θα σας οδηγήσει σε πράξεις αυτοπροβολής. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για νέες γνωριμίες, η εμφάνιση σας θα είναι εντυπωσιακή, η στάση σας θα αποπνέει αυτοπεποίθηση, σας προτρέπω να περάσετε ανεπιφύλακτα σε δυναμικές προσεγγίσεις. Κινητοποιηθείτε αποφασιστικά, σήμερα θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον και την καρδιά του ατόμου που επιθυμείτε. Αλλαγές θα υπάρξουν στην ερωτική σας καθημερινότητα, θα τις προκαλέσει η θέληση σας να απαλλαγείτε οριστικά από ό,τι σας δημιουργεί στασιμότητα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες που δημιουργούνται σήμερα φίλοι Υδροχόοι για μια νέα συνεργασία, για μια συμφωνία που επιδιώκατε εδώ και καιρό, για να διευθετήσετε οικονομικές και όχι μόνο εκκρεμότητες με το παρελθόν. Δεχτείτε με ευχαρίστηση και χαρά την βοήθεια και την αρωγή έμπιστων φίλων και αγαπημένων προσώπων, μην αντιστέκεστε οι αδέσμευτοι στο φλερτ ενός θερμού, ερωτικού πειρασμού, εμβαθύνετε στην ουσία της σχέσης σας οι ζευγαρωμένοι, έχοντας τρυφερή και ρομαντική διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, τολμηρή, ερωτική και θερμή, θα είναι η στάση σας, με δικές σας ενέργειες τερματίζετε κουραστικές ερωτικές υποθέσεις, παράλληλα η παρουσία ενός καινούργιου προσώπου σας ανοίγει δίοδο νέας ερωτικής σχέσης. Σε απρόσμενη τυχαία συνάντηση, θα καταφέρετε να εντυπωσιάσετε πρόσωπο που θα σας δει με θερμό ερωτικό μάτι. Έρχονται απρόσμενες ερωτικές εξελίξεις, ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει αμοιβαίος έρωτας και μάλιστα μεγάλης διάρκειας.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Είσαστε γεμάτοι καλές προθέσεις και ευχάριστη διάθεση σήμερα αγαπητοί Ιχθύες και είναι πιθανόν να ασχοληθείτε περισσότερο με τις ανάγκες και τις φιλοδοξίες των ανθρώπων που αγαπάτε, παρά με τις σημαντικές δικές σας επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας. Αγνοήστε όσες καταστάσεις και γεγονότα σας δημιουργούν θλίψη και στεναχώρια, μην πτοείστε ηθικά από τις παρατηρήσεις και τις μικρολεπτομέρειες της σχέσης σας, αφήστε τις πρωτοβουλίες στο ταίρι σας για χαλαρές και τρυφερές στιγμές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η μέρα σας φέρνει προκλήσεις και ρομαντικές ερωτικές στιγμές. Την ανεβασμένη σας λίμπιντο θα έρθει να συμπληρώσει η πολύ θερμή συμπεριφορά ενός προσώπου, που θα έχει σκοπό να κλέψει την καρδιά σας. Η αποκαλυπτική στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο που από καιρό υπάρχει στην σκέψη και στην καρδιά σας, θα αποτελέσει συνδετικό κρίκο ένωσης ανοίγοντας προοπτική σοβαρού δεσμού. Μην περιορίσετε τον ρομαντισμό που θα σας διακατέχει, θα υπάρξουν έντονες ερωτικές στιγμές!

Πηγή: pierianews.gr