ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Αλλάξτε οπτική γωνία στον τρόπο που βλέπετε τις καταστάσεις και τα ζητήματα που σας απασχολούν και επηρεάζουν τη δουλειά σας αλλά και τη συναισθηματική σας ζωή σήμερα, φίλοι Κριοί, η όψη της ημέρας σας παροτρύνει να κάνετε ένα καινούριο ξεκίνημα σε οποιονδήποτε τομέα, να βγάλετε το δεσμό σας από τα αδιέξοδα και τις παρεξηγήσεις, να διώξετε τη ρουτίνα και τη στασιμότητα από τη σχέση σας, έλκοντας το αντίθετο φύλο με μια σημαντική και ουσιαστική προσωπική σας θυσία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κυριαρχήσετε, θα το διεκδικήσετε το πάνω χέρι στη σχέση σας. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, θα περάσετε σε δυναμικές προσεγγίσεις, στόχος σας θα είναι οι ευχάριστες περιπέτειες, ίσως κάποιοι από εσάς να αρνηθείτε τις δεσμεύσεις. Ποικιλία και νέες εμπειρίες θα αναζητήσετε, τα συμβάντα δε θα σας απογοητεύσουν. Προσωπικό ραντεβού θα φέρει κατάληξη που θα σας αναζωογονήσει, προμηνύεται καινούργια ερωτική γνωριμία!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Αναπτύξτε σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, τα οράματα και τα πλάνα που σχεδιάζετε για το μέλλον, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε προσωπικό επίπεδο, ζητώντας τη γνώμη και την άποψη των αγαπημένων σας προσώπων και των συναδέλφων σας. Ίσως πρέπει να επιστρατεύσετε έναν πιο πειθαρχημένο τρόπο σκέψης και να λειτουργήσετε περισσότερο οργανωμένα για να πραγματοποιηθούν οι συναισθηματικές σας επιθυμίες και τα θέλω της καρδιάς σας, για να πάψετε να βλέπετε γύρω σας εχθρικότητα και αντιπαλότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, ίσως να αλλάξετε ερωτικούς στόχους και επιθυμίες, η όψη της ημέρας, πρώτον θα σας δημιουργήσει καινούργια ερωτικά ενδεχόμενα και δεύτερον θα νιώσετε έντονη την ανάγκη να βγείτε από τη στασιμότητα. Αποφασιστικοί θα είστε στις ερωτικές σας προσεγγίσεις, τα συμβάντα θα σας δώσουν τα ανάλογα ανοίγματα, σήμερα θα πλησιάσετε, θα φλερτάρετε και θα εκδηλωθείτε. Εσείς οι χωρισμένοι, με μια τολμηρή πράξη που θα κάνετε, θα ανοίξετε ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Αναλαμβάνετε τα ηνία της ερωτικής σας πορείας, περνάτε σε νέο ερωτικό στάδιο.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Καλοδεχθείτε σήμερα, φίλοι Δίδυμοι, τη βοήθεια και την υποστήριξη αγαπημένων φίλων και ατόμων από το συγγενικό σας περιβάλλον, παραδεχτείτε πως υπάρχει γύρω σας ένας θησαυρός από έμψυχο υλικό, που μπορείτε να ακουμπήσετε και να εμπιστευτείτε στις δύσκολες στιγμές σας. Κάντε ένα διάλειμμα σήμερα από το φόρτο της δουλειάς σας, για να ασχοληθείτε περισσότερο με την ερωτική σας ζωή, βγάζοντας τη σχέση σας από το τέλμα και την ανία, για να βρείτε το δρόμο της απόλυτης, συναισθηματικής ευτυχίας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, τολμηρή θα είναι η δράση σας, η αποκαλυπτική και εκδηλωτική σας στάση θα σας βοηθήσει να εισάγετε σταθερά στη ζωή σας το πρόσωπο που έχετε στο ερωτικό σας στόχαστρο. Για εσάς τους ελεύθερους και μόνους που αναζητάτε σασπένς και περιπέτεια, θα προκύψουν ευχάριστες συναναστροφές, η μέρα σας θα χαρακτηρίζεται από έντονη δραστηριότητα, μην εκπλαγείτε αν εντελώς ξαφνικά ερωτευτείτε ολοκαίνουργιο πρόσωπο. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να ξεκινήσει στη ζωή σας καινούργιος, συναρπαστικός έρωτας!

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αφοσιωθείτε σήμερα, αγαπητοί Καρκίνοι, περισσότερο στην επίτευξη των υλικών και πρακτικών σας στόχων, δείξτε αποφασιστικότητα και οργανωτικότητα στις υποθέσεις που έχετε αναλάβει να διεκπεραιώσετε στη δουλειά σας, ανοίξτε την αγκαλιά σας με ζεστασιά και τρυφερότητα στον ερωτικό σας σύντροφο, μαγνητίστε το ταίρι σας με την αισιοδοξία και τη σιγουριά σας, ο δεσμός σας μπορεί να πλημμυρίσει από αισθησιασμό και πάθος, αρκεί να εμπιστευτείτε τις αρετές, τις ικανότητες και τα ταλέντα σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, έντονη θα είναι η διάθεσή σας για φλερτ, στόχος σας θα είναι να κατακτήσετε το αντίθετο φύλο, εξωστρέφεια και δυναμικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας. Θα υπάρξει προοπτική νέας ερωτικής γνωριμίας, με ελκυστικό άτομο θα συνομιλήσετε, από τα πρώτα βλέμματα θα παρατηρηθεί αμοιβαία έλξη. Εσείς που είστε σε σχέση, με δική σας πρωτοβουλία θα ανοίξετε συζητήσεις με στόχο να διαλευκανθούν σκοτεινές υποθέσεις, έρχονται ξεκαθαρίσματα. Καταφθάνει θερμό ερωτικό ραντεβού, παραδοθείτε στην έλξη που θα νιώσετε.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μπαίνετε σε ατέρμονες συζητήσεις και διαβουλεύσεις σήμερα, φίλοι Λέοντες, που ίσως επαναλαμβάνονται στην καθημερινότητά σας χωρίς να λύνουν όμως τα σημαντικά και διαρκή προβλήματα στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Επενδύστε στη δυνατή σας θέληση και την πραγματική σας βούληση για να βγείτε από τις συμπληγάδες των διλημμάτων στην ερωτική σας ζωή, επιλέξτε τη στρατηγική που θα ακολουθήσετε για να βρεθούν απαντήσεις στο δεσμό σας, αποκτήστε το πάνω χέρι στη σχέση σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, σήμερα θα αποκτήσετε τη διάθεση να περάσετε και πάλι στη μάχη της διεκδίκησης, εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση δεν πρόκειται να καθίσετε με σταυρωμένα χέρια. Με οργανωμένες κινήσεις και σταθερή αυτοπεποίθηση θα καταφέρετε να κατευθύνετε τις ερωτικές σας υποθέσεις στα δικά σας μέτρα και σταθμά. Τολμηρή, αποφασιστική και δυναμική θα είναι η στάση σας, με θερμό τρόπο θα πλησιάσετε πρόσωπο, που τελικά δε θα αρνηθεί να κάνει το βήμα να σας γνωρίσει σε προσωπικό επίπεδο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η εύνοια που έχετε σήμερα σε οικονομικά και εργασιακά θέματα, αγαπητοί Παρθένοι, είναι μεγάλη, συνεχίστε τις προσπάθειές σας για να βελτιώσετε την εικόνα που έχουν οι άλλοι για εσάς, φροντίστε την εξωτερική σας εμφάνιση, δείξτε με ειλικρίνεια τη συναισθηματική και αισθησιακή απόλαυση που αισθάνεστε με τον ερωτικό σας σύντροφο, προετοιμαστείτε για έντονες στιγμές, που θα σας δώσουν μεγάλη ικανοποίηση και θα φέρουν στο δεσμό σας την απόλυτη λύτρωση από τα σκαμπανεβάσματα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, η σημερινή αστρολογική όψη θα τονώσει τον ερωτισμό σας, καταφθάνουν νέα ερωτικά ανοίγματα, προμηνύεται καινούργιο ξεκίνημα. Σήμερα θα υπάρξουν απρόοπτα συμβάντα, το γοητευτικό πρόσωπο που θα συνομιλήσετε, σας συμβουλεύω να μην το αφήσετε να σας ξεφύγει, θα σημειωθεί θερμό ερωτικό γεγονός. Εσείς οι ερωτικά μόνοι που αναζητάτε σταθερή σχέση, αν κρατήσετε τον πήχη των προσδοκιών σας σε ένα ρεαλιστικό επίπεδο, ετοιμαστείτε για ξεκίνημα σταθερού και μακροχρόνιου δεσμού.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Ρίξτε τους τόνους και αφήστε στην άκρη τους διαπληκτισμούς σήμερα, φίλοι Ζυγοί, με τους συναδέλφους και τα προσφιλή σας άτομα, γιατί υπάρχει πολύ σοβαρός κίνδυνος ρήξης στις επαγγελματικές και προσωπικές σας σχέσεις, αν επιμείνετε να περάσει το δικό σας με έντονους διαξιφισμούς και αψιμαχίες. Δείξτε τη συγκαταβατικότητα και την καλή σας θέληση στον ερωτικό σας σύντροφο, ακόμα κι αν δεν πιστεύετε πως το δικαιούται, πάρτε κουράγιο και δύναμη από τη σοφία και την ερωτική σας εμπειρία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η αστρολογική όψη της ημέρας θα απελευθερώσει τις διαθέσεις σας, θα σας δημιουργήσει ανοίγματα για νέες αναζητήσεις, καινούργια πρόσωπα θα εισχωρήσουν στη ζωή σας. Οι ερωτικές εξελίξεις θα τρέξουν υπέρ σας, ένας αναλυτικός διάλογος θα δώσει φως σε παλιές μπερδεμένες καταστάσεις με αποτέλεσμα να λύσετε πρόβλημα που ταλαιπωρεί τη ψυχολογία σας. Επανασύνδεση θα προκύψει για τους χωρισμένους, άνοιγμα νέας γνωριμίας θα δοθεί στους ελεύθερους. Ανοίγεται για εσάς καινούργιο ερωτικό στάδιο, οι εξελίξεις θα εξαρτηθούν καθαρά από τις πράξεις και τις αποφάσεις σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Κρατήστε σήμερα, αγαπητοί Σκορπιοί, τις σωστές αποστάσεις από άτομα και καταστάσεις που επιβαρύνουν την καθημερινότητά σας, που σας προκαλούν θλίψη και άγχος, που εμποδίζουν τις σκέψεις και τις ιδέες σας να οργανώσουν το μέλλον. Σκεφτείτε πως ο αυθορμητισμός είναι κατάλληλος σε ελάχιστες περιπτώσεις και μπορεί να σας αναγκάσει να οπισθοχωρήσετε στις αντιλήψεις και τα πιστεύω σας, γι’ αυτό και σύμφωνα με τις πλανητικές συγκυρίες, είναι απαραίτητο να ελέγξετε τον εκνευρισμό και το θυμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, ζωηρή, ενδεχομένως και παθιασμένη θα εμφανιστεί η καρδιά σας, με έντονη την επιθυμία να ζήσετε δυνατές ερωτικές στιγμές. Τυχαίο συμβάν θα φέρει έντονα χτυποκάρδια, δεν αποκλείεται να ερωτοχτυπηθείτε. Το καινούργιο πρόσωπο που θα γνωρίσετε, θα απελευθερώσει τον ερωτισμό σας, θα την κάνετε την υπέρβαση, θα είστε σε θέση να κινηθείτε χωρίς αναστολές. Εσείς που είστε σε σχέση, το νου σας στην κτητικότητά σας, προσοχή στο πως θα διαχειριστείτε αισθήματα ερωτικής ζήλιας.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή μέρα φίλοι Τοξότες, δημιουργεί περισσότερες υποχρεώσεις στην επαγγελματική σας καριέρα και την κοινωνική σας καθημερινότητα, επισπεύδει τις εξελίξεις που περιμένετε στη συναισθηματική σας ζωή, ανάβει τη σπίθα του πάθους και της σεξουαλικότητας στο δεσμό σας, ενώ την ίδια στιγμή χρειάζεται να κινηθείτε με πρωτοτυπία και να μην ακούτε τις συντηρητικές φωνές του περιβάλλοντός σας, οι οποίες προσπαθούν να σας επηρεάσουν, εξυπηρετώντας τα δικά τους κίνητρα και συμφέροντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, από σήμερα αποκτάτε αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη, ελκυστικότητα θα αναδύει η αύρα σας. Δυναμική και άμεση θα είναι η αντιμετώπισή σας, αναλαμβάνετε πρωτοβουλίες, ένα πρόβλημα με το ερωτικό σας ταίρι μπαίνει σε πορεία λύσης, οι χωρισμένοι θα επιτύχετε επανένωση. Για τους ελευθέρους και μόνους, έρχεται πρόσωπο που θα στρώσει έδαφος για σταθερή σχέση. Εσείς οι ίδιοι θα περάσετε σε προτάσεις που θα καταφέρουν να σας βγάλουν από τη στασιμότητα, αποκτά καινούργιο νόημα η ζωή σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Αν κάνετε σήμερα, αγαπητοί Αιγόκεροι, δυναμικά, δημιουργικά και αποφασιστικά βήματα στη δουλειά σας και την προσωπική σας καθημερινότητα, είναι βέβαιο πως θα οδηγηθείτε σε σοβαρά και σταθερά επιτεύγματα, που αξίζουν τις προσπάθειές σας και θα επιφέρουν οικονομική βελτίωση και ατομική δικαίωση στο κοντινό μέλλον. Ήρθε η στιγμή που πρέπει να φανείτε ειλικρινείς και να αντικρύσετε κατάματα τον ερωτικό σας σύντροφο και τις αντίξοες καταστάσεις που έχουν προκύψει στο δεσμό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, θα είστε ψυχικά δυνατοί και ισχυροί, έντονη θα είναι η διάθεσή σας να κυνηγήσετε και να κερδίσετε. Η αυτοπεποίθηση και η σιγουριά που θα εκπέμπετε, θα αποδειχτεί ιδιαιτέρως ελκυστική. Σήμερα το ερωτικό σας ταπεραμέντο θα είναι αρκετά ανεβασμένο, προσεγγίστε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά, θα έχετε άμεση επιτυχία. Η διάθεσή σας για διαφόρων ειδών αναζητήσεις, θα σας δώσει άνοιγμα για ξαφνικές και ενδιαφέρουσες ερωτικές περιπέτειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αρκετές συνομιλίες, επαφές, συμφωνίες και διαβουλεύσεις με σημαίνοντα πρόσωπα και ανωτέρους στη δουλειά σας, συνθέτουν το πρόγραμμα της σημερινής ημέρας, φίλοι Υδροχόοι, που για να πετύχουν, πρέπει να πραγματοποιηθούν πάνω σε σταθερές βάσεις και να χτιστούν σε σοβαρά και όχι σαθρά θεμέλια. Η τύχη είναι μαζί σας και στον έρωτα, οι ζευγαρωμένοι αφεθείτε στη ζεστασιά και τη στοργή του δεσμού σας, οι αδέσμευτοι επικεντρώστε το ενδιαφέρον σας σε μια καινούρια, αισθησιακή γνωριμία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, για εσάς που νιώθετε απογοήτευση τώρα θα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αλλάξετε το ανιαρό ερωτικό σας κατεστημένο, οι νέες ευκαιρίες θα σας βοηθήσουν να απεγκλωβιστείτε από συναισθηματικές εξαρτήσεις, που σας βλάπτουν ψυχολογικά. Εσείς που επιθυμείτε δέσμευση ή επανασύνδεση, κινηθείτε με αποφασιστικότητα, διεκδικήστε τις αλλαγές που θέλετε, το αποτέλεσμα δε θα σας απογοητεύσει. Ελκυστικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνισή του, αν είστε ελεύθεροι και μόνοι τα γεγονότα θα σας δημιουργήσουν πεδίο δράσης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Κλείστε σήμερα, αγαπητοί Ιχθύες, όσες περισσότερες οικονομικές εκκρεμότητες μπορείτε, προσπαθήστε με όλες τις δυνάμεις σας για το καλύτερο στο χώρο της δουλειάς σας, ενδιαφερθείτε για την αρμονικότητα και την ειρηνική ατμόσφαιρα στη συναισθηματική σας ζωή. Έχετε ρομαντική και τρυφερή διάθεση για τον ερωτικό σας σύντροφο, διαθέτετε την απαραίτητη φαντασία και ευαισθησία που χρειάζονται για να ισορροπήσει και να γαληνέψει η σχέση σας, μην υιοθετείτε μια υπεραισιόδοξη και τολμηρή στάση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα πατήσετε πόδι σε καταστάσεις που σας φθείρουν ψυχολογικά, θα είστε σε θέση να διαφοροποιήσετε το ερωτικό σας κατεστημένο. Το πρόσωπο που έχετε ερωτευτεί, θα γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντός σας, σήμερα δε αποκλείεται να αποκαλυφθεί η κτητική πλευρά του χαρακτήρα σας. Άτομο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνισή του, τώρα θα συνειδητοποιήσετε πως τα αισθήματά σας είναι ακόμα ζωντανά και έντονα. Προμηνύεται νύχτα αμοιβαίας έλξης, καταφθάνουν θερμές ερωτικές στιγμές.

Πηγή: pierianews.gr