Σήμερα η επιστροφή της Αφροδίτης σε ορθή πορεία στον Αιγόκερω.

Η Αφροδίτη ύστερα από ένα διάστημα περίπου 40 ημερών επιστρέφει σε ορθή πορεία στην 11η μοίρα του Αιγόκερω. Τώρα ξεκινά ένα διάστημα το οποίο θα βοηθήσει στο να παρθούν οι τελικές αποφάσεις όσον αφορά προσωπικές και αισθηματικές υποθέσεις. Τα οικονομικά θέματα, τα οποία επηρεάστηκαν και αυτά αρκετά από την ανάδρομη πορεία της Αφροδίτης, φαίνεται πως θα αρχίσουν να εξελίσσονται. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η αισιοδοξία σας θα βρίσκεται σε ανεβασμένο επίπεδο, θα έχετε τη διάθεση να προσφέρετε, να βοηθήσετε και να συμπαρασταθείτε. Φεύγει εμπόδιο σε ένα οικονομικό σας θέμα, ολοκληρώνεται επιτυχώς εργασιακή ή επιχειρηματική συμφωνία. Προσιτοί, συμπαθητικοί και ελκυστικοί θα φανείτε στα καινούργια άτομα, ένα γοητευτικό πρόσωπο είναι πολύ πιθανόν να σας ερωτευτεί. Εσείς που επιθυμείτε επανασύνδεση κινηθείτε αποφασιστικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, οι συγκυρίες θα σας δώσουν την ευκαιρία να συνομιλήσετε με πρόσωπο που θα σας γοητεύσει, τα μεταξύ σας λόγια θα δημιουργήσουν κλίμα οικειότητας. Σήμερα θα έχετε προσωπικό ραντεβού με άτομο που μεταξύ σας πάντα υπήρχε κρυμμένη έλξη. Έρχονται απρόσμενα γεγονότα που θα ζωηρέψουν για τα καλά τις διαθέσεις σας, η μέρα σας θα κλείσει με θερμό ραντεβού που θα πάρει μελλοντικές διαστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Προσοχή στους απότομους εκνευρισμούς, περιορίστε τη διάθεση σας για απόλυτη κυριαρχία. Με πρακτικότητα και μεθοδική υπομονή θα καταφέρετε να φτάσετε στο στόχο σας, μη προκαλέσετε εντάσεις κυρίως σε εργασιακά ζητήματα. Σε περίπτωση που περιμένετε κάποια συγκεκριμένη απάντηση, σας συμβουλεύω να δώσετε τον απαιτούμενο χρόνο αποφεύγοντας πιεστικές πράξεις ή βιαστικά συμπεράσματα. Συζητήσιμη και κοινωνική θα είναι η διάθεση σας, αξιοποιήσετε τις φιλικές προτάσεις που θα σας γίνουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, σήμερα θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει, θα εκδηλώσετε την έλξη σας με αμεσότητα και ρομαντισμό. Συγκαταβατική θα είναι η καρδιά σας, θα εστιάσετε στη συναισθηματική πλευρά των καταστάσεων. Για εσάς που είστε σε αναζήτηση γνωριμίας, ένα απρόοπτο γεγονός θα σας φέρει σε συνομιλία με πρόσωπο που θα εξιτάρει το ενδιαφέρον σας. Κινηθείτε με αυθορμητισμό, θα υπάρξει θετική κατάληξη μελλοντικών εξελίξεων.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Έρχονται νέα ανοίγματα επικοινωνίας με φίλους, συνεργάτες και πρόσωπα αισθηματικού ενδιαφέροντος. Διαπραγματεύσεις, συζητήσεις και συνεργασίες θα προχωρήσουν ομαλά και θα καταλήξουν υπέρ σας δίνοντας σας την ευκαιρία να απεγκλωβιστείτε από τη στασιμότητα. Καινούργιες ιδέες και νέες σκέψεις θα καταφέρουν να υλοποιηθούν, επιτυχία θα βρει ένας συγκεκριμένος σας στόχος. Εσείς οι ελεύθεροι, προσεγγίσετε και εκδηλωθείτε, καταφθάνει γνωριμία με εντυπωσιακό πρόσωπο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα σας βοηθήσουν να γίνετε αγαπητοί, ελκυστικοί, ενδεχομένως και κάπως ρομαντικοί. Διατηρήστε αεράτο το στυλ σας, επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, σήμερα θα υπάρξουν ευχάριστες συμπτώσεις που θα ανοίξουν προοπτική νέας γνωριμίας. Σας δίνω τη συμβουλή να κινηθείτε με αυθορμητισμό, αξιοποιήστε τις τυχαίες συναντήσεις που θα προκύψουν. Θα σας δοθεί άνοιγμα για ολοκαίνουργια σχέση, θα υπάρξει η δυνατότητα αυτή η γνωριμία, να γίνει δεσμός με μελλοντικές προδιαγραφές.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η διορατικότητα και η διαύγεια σας θα σας βοηθήσουν να διεκπεραιώσετε γρήγορα και επιτυχώς τις εργασιακές σας υποχρεώσεις. Πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα κάνει την εμφάνιση του, σε περίπτωση που έχουν συμβεί μεταξύ σας παρεξηγήσεις, τώρα θα είναι μια καλή ευκαιρία να βάλετε τα πράγματα σε τάξη. Εκτιμήστε τη θερμή στάση φιλικών σας ατόμων, όσοι από εσάς είστε μόνοι χωρίς σχέση φανείτε δεχτικοί στο καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, σας συμβουλεύω να την εμπιστευτείτε την κρίση σας, όντως θα σας οδηγήσει στο σωστό αποτέλεσμα. Πρόσωπο από τα παλιά θα βάλει την καρδιά σας σε ένα είδος συναισθηματικής δοκιμασίας. Έντονες συζητήσεις και αποκαλυπτικές κουβέντες θα δώσουν μια αισιόδοξη νότα στη σκέψη σας. Θα υπάρξει μεταξύ σας θερμό ραντεβού που θα φέρει ευχάριστες ανατροπές. Σήμερα παίρνετε την απόφαση να κινηθείτε δυναμικά, η κατάληξη θα σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Μια επαγγελματική σας κίνηση θα σας οδηγήσει σταδιακά σε χρηματική άνοδο. Τολμήστε να κάνετε τις επιχειρηματικές σας ιδέες πράξη, οι συνθήκες θα είναι ιδανικές, ο δρόμος της επιτυχίας θα είναι ανοιχτός αρκεί να κινηθείτε με μεθοδικότητα. Η χρονική στιγμή ενδείκνυται για εξομάλυνση σχέσεων και ερωτικής επανένωσης, γι αυτό αξιοποιήστε καταλλήλως τις συναντήσεις που θα υπάρξουν, σας συμβουλεύω να εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, θα διαφοροποιήσετε τον τρόπο σκέψη σας, τώρα θα κάνετε στην άκρη τις τυχόν αναστολές, θα κινηθείτε με δυναμισμό και έντονη την ανάγκη για αλλαγές. Θετικοί θα είστε σε πρόκληση νέων περιπετειών, θα αναζητήσετε σασπένς και αναζωογόνηση. Άνοιγμα νέας γνωριμίας θα προκύψει από μια απρόσμενη συνάντηση που θα τονώσει τα αισθήματα σας, θα σας δώσει την ευκαιρία να πορευτείτε προς καινούργια κατεύθυνση. Ανανεώνεστε, αλλάζουν τα δεδομένα σας!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα σας κάνει διορατικούς και επικοινωνιακούς συνομιλητές. Πειστικά θα είναι τα λόγια σας, θετική κατάληξη θα έχουν οι οικονομικές σας συμφωνίες. Ο αυθορμητισμός σας θα σας οδηγήσει σε πράξεις αποφασιστικές, με θετικό μάτι θα δείτε την καινούργια συνεργασία που θα εμφανιστεί. Η γοητεία σας θα προσελκύσει κοντά σας πρόσωπο που θα είναι στη δική σας απόφαση αν θα προχωρήσετε σε σταθερή σχέση. Κινηθείτε με αμεσότητα, περάστε σε τολμηρές ενέργειες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, οι διαθέσεις σας θα είναι συμβιβαστικές, η στάση σας διπλωματικά διαλλακτική και προσιτή. Διαίσθηση και ένστικτο θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο, εποικοδομητική θα είναι η επικοινωνία σας με το πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας. Οι ρομαντικές σας διαθέσεις θα δημιουργήσουν ήρεμο κλίμα στη σχέση σας, οι συναντήσεις σας θα έχουν θερμή εξέλιξη. Για τους χωρισμένους θα υπάρξει σοβαρό άνοιγμα επανασύνδεσης, αξιοποιήστε το χωρίς επιφυλάξεις.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η ηττοπάθεια λαμβάνει τέλος, αλλάζουν τα συναισθήματα σας, αποκτάται αυτοπεποίθηση και ψυχική δύναμη. Το εμπόδιο που πάγωσε μια χρηματική σας υπόθεση φεύγει, ωστόσο προσοχή μην παρασυρθείτε σε οικονομικές σπατάλες, διαχειριστείτε με σύνεση τα οικονομικά σας. Πρόβλημα που δημιουργήθηκε από οικογενειακό σας άτομο το κατευθύνεται πλέον σε πορεία λύσης, ηρεμεί η ψυχολογία σας. Στον αισθηματικό σας τομέα, την εμφάνιση του θα κάνει πρόσωπο με πρόταση που θα βάλει νέα θεμέλια στη ζωή σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, ελκυστικό θα είναι το παρουσιαστικό σας και ο τρόπος ομιλίας σας, εσείς οι ερωτικά μόνοι μου είστε σε αναζήτηση νέας γνωριμίας θα καταφέρετε να προσελκύσετε πρόσωπο που θα εκδηλώσει άμεσα το ενδιαφέρον του για εσάς. Σήμερα η μέρα σας θα έχει συναντήσεις που η εξέλιξη τους θα είναι πολλά υποσχόμενη. Θα υπάρξουν ευχάριστες συναναστροφές, για εσάς τους χωρισμένους προμηνύεται ραντεβού θερμής επανένωσης.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Τερματίζουν εμπόδια και αδιέξοδες καταστάσεις, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας ενισχύσει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση, στοιχεία που θα δώσουν στη σκέψη σας θετικότητα και όχι αρνητισμό. Διλλήματα, προβληματισμοί και αμφιβολίες λαμβάνουν τέλος, αλλάζετε τρόπο σκέψης, τώρα θα αντιμετωπίσετε τις καταστάσεις βασιζόμενοι στη λογική, το ένστικτο σας θα είναι σωστό. Καινούργιο ερωτικό πρόσωπο θα κάνει την εμφάνιση του, δε θα έχετε κανέναν λόγο να το απορρίψετε, ταιριαστό θα είναι στις προτιμήσεις σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, αισιόδοξη θα είναι η στάση σας, τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ηρεμήσετε ψυχολογικά, αλλάζουν σκέψεις και ενδεχόμενα. Θερμά λόγια θα σας απαλλάξουν από αρνητικές υποψίες, το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει θα σας εκδηλώσει την αγάπη του. Σωστή θα είναι η συναισθηματική σας αντίληψη γι’ αυτό δε θα πέσετε έξω στις εκτιμήσεις σας. Θα σας πλησιάσει άτομο που μέχρι τώρα έψαχνε να βρει την κατάλληλη στιγμή για να σας ανοιχτεί ερωτικά.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η σημερινή αστρολογική όψη θα ανανεώσει τη διάθεση σας, θα προχωρήσετε με αποφασιστική δράση, η φαντασία σας και η δημιουργικότητα σας θα βρίσκονται σε υψηλό επίπεδο. Με δικές σας ενέργειες ένα αρνητικό κεφάλαιο θα κλείσει στη ζωή σας, τερματίζετε καταστάσεις ή σχέσεις που σας πλήγωσαν και έφεραν ψυχολογικές μεταπτώσεις. Απεγκλωβίζεστε από συναισθηματικές παγίδες, τώρα θα δώσετε βάση και αξία μόνο σε ό,τι μπορεί να σας αναζωογονήσει ή μπορεί να προχωρήσει τη ζωή σας ένα βήμα μπροστά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Αγαπητοί μου Τοξότες, οι πλανητικές όψεις της ημέρας θα ξεσηκώσουν τις διαθέσεις σας, θα ανανεώσουν τον τρόπο σκέψης σας. Σήμερα θα τα δείτε όλα με αισιοδοξία και δυναμικότητα, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιώσετε τη σχέση σας. Για εσάς τους μοναχικούς, ξαφνική εμφάνιση συγκεκριμένου προσώπου θα δώσει καινούργιες διαστάσεις στην καθημερινότητα σας, καταφθάνει προοπτική νέας γνωριμίας. Δεχτείτε την πρόταση που θα λάβετε, τα γεγονότα θα καταφέρουν να σας συναρπάσουν, προμηνύονται ευχάριστες εξελίξεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε ορισμένες περιπτώσεις ίσως να σας κάνει λίγο ευέξαπτους, θα σας εκνευρίσουν λόγια τρίτων ή κάποια αρνητικά σχόλια που θα ακούσετε. Θα εμφανίσετε πείσμα, αποφύγετε την υπερβολή. Αναμνήσεις και ονειροπολήσεις θα κάνουν την εμφάνιση τους, επιθυμία σας θα είναι η συναισθηματική αρμονία και η ψυχική ηρεμία. Σήμερα θα υπάρξουν κοινωνικές συναντήσεις, προτάσεις, και μια νυχτερινή έξοδο που θα καταφέρει να ανανεώσει την ψυχολογία σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα θα ακούσετε ευχάριστα λόγια, τα γεγονότα θα τονώσουν τις ρομαντικές σας διαθέσεις. Ραντεβού θα σας ζητήσει πρόσωπο που έχετε στην καρδιά σας, με τις πράξεις και τα λόγια του θα ανοίξει προοπτική σταθερής ερωτικής σχέσης. Σας δίνω τη συμβουλή να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας, με σιγουριά σας λέω πως δε θα απογοητευτείτε. Εσείς οι ελεύθεροι και μόνοι ετοιμαστείτε θα υπάρξουν απρόοπτες εκπλήξεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε και να αντισταθείτε με επίμονο πείσμα, κύρια επιθυμία σας θα είναι να υπερισχύσετε. Επειδή θα μπείτε στον πειρασμό να αναλάβετε ρίσκα, προσοχή στον βαθμό ριψοκινδυνότητας, καλό θα είναι να μην υπερτιμήσετε τις δυνατότητες σας. Ψυχική δύναμη και έντονη μαχητικότητα θα κατευθύνει τις πράξεις σας, αποφύγετε τις εγωκεντρικές ενέργειες. Με στόμφο θα εκφράσετε τις απόψεις σας, τα λόγια σας θα έχουν επιρροή και πειστικότητα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, αισιόδοξη και πρόσχαρη θα είναι η διάθεση σας, σήμερα θα θελήσετε να φλερτάρετε και να προσεγγίσετε. Θα υπάρξει ευκαιρία καινούργιας γνωριμίας, πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης θα αναστατώσει την καρδιά σας, η έλξη που θα νιώσετε θα σας ωθήσει σε παρορμητικές κινήσεις. Εσείς οι προσφάτως χωρισμένοι προετοιμαστείτε για ανατροπές, το τηλεφώνημα που θα σας κάνει το πρώην ταίρι σας θα έχει ως αποτέλεσμα τη συνάντηση σας, ανοίγεται προοπτική επανένωσης.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Αυθόρμητη, κοινωνική και εγκάρδια θα είναι η συμπεριφορά σας, με καινούργια πρόσωπα θα γνωριστείτε. Σήμερα θα δώσετε έμφαση στην κοινωνική σας εικόνα, επιθυμία σας θα είναι να κερδίσετε τις εντυπώσεις. Συμμέτοχη θα λάβετε σε διαφόρων ειδών δραστηριότητες, η μέρα σας θα είναι γεμάτη, η εξωστρέφεια σας και η ανάγκη σας για επικοινωνία δε θα σας αφήσουν να απομονωθείτε. Προσκαλέσετε φίλους στο σπίτι σας, διοργανώστε μια εκδήλωση θα βρείτε θερμή ανταπόκριση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα νιώσετε την ανάγκη για συναισθηματική ηρεμία και ψυχική ξεκούραση. Θα προτιμήσετε να ζήσετε θερμές στιγμές με το αγαπημένο σας ταίρι, οι συζητήσεις σας θα είναι ειλικρινείς, η στάση σας αισιόδοξη και ανέμελη. Με δική σας πρωτοβουλία θα κάνετε κίνηση επανασύνδεσης καταφέρνοντας να δώσετε τη λύση που απαιτείται. Εσείς που είστε χωρίς σχέση, σήμερα θα κερδίσετε την προσοχή και το ενδιαφέρον προσώπου που θα σας φανεί ιδιαιτέρως γοητευτικό.

Πηγή: pierianews.gr