Σήμερα το τετράγωνο της Σελήνης από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη και τον Κρόνο στο ζώδιο του Υδροχόου.

Η ημέρα ενδεχομένως να σε ωθήσει να «πατήσεις φρένο» καθώς η δυσαρμονική συνάντηση μεταξύ Σελήνης-Άρη δεν θα δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για κάποιες ενέργειες που θέλεις να κάνεις. Αν δεις πως κάποια πράγματα δεν βαίνουν όπως είχες κατά νου, καλό θα είναι να μην επιμείνεις και «να πας με το κύμα».Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Βρείτε χρόνο σήμερα, φίλοι Κριοί, να χαλαρώσετε και να ανανεωθείτε ψυχικά και σωματικά, καθώς μια σοβαρή και σημαντική συζήτηση με ανώτερο άτομο στη δουλειά σας, μπορεί να ανοίξει το δρόμο της εργασιακής ανταμοιβής και της προσωπικής σας δικαίωσης. Μην αφήνετε χώρο στις αντιθέσεις και τις διαφωνίες με το ταίρι σας, να σπέρνουν ζιζάνια στην ερωτική σας ζωή, βρείτε τη χρυσή τομή στην αγάπη, αφιερώστε στη σχέση σας μια ήρεμη και γαλήνια κουβέντα, δίχως εγωιστική και έκρυθμη διάθεση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η όψη της ημέρας θα σας φέρει αισιοδοξία και τόλμη για δοκιμασίες και ερωτικές αλλαγές, βασική σας επιθυμία θα είναι να βελτιωθείτε και να εξελιχτείτε μελλοντικά. Θα είστε στην κατάλληλη χρονική στιγμή να προβείτε σε εξομολογήσεις, ένα ευχάριστο γεγονός θα σας δώσει την ευκαιρία να ανοίξετε την καρδιά σας στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει ερωτικά. Εκφραστείτε ελεύθερα, περάστε σε αποκαλύψεις, θα βρείτε άμεση ανταπόκριση.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Τολμήστε να διαπραγματευτείτε τα σημαντικά θέματα που σας απασχολούν στο χώρο της δουλειάς σας σήμερα, αγαπητοί Ταύροι, μην περιμένετε να φροντίσουν οι άλλοι για τους στόχους και τις επιδιώξεις σας, πιστέψτε στις ικανότητες και τα προσόντα σας και κερδίστε τη μάχη με τα διλήμματα και τις δυσκολίες. Προχωρήστε σε ανατρεπτικές αλλαγές στην προσωπική και συναισθηματική σας ζωή, μαγνητίστε το άλλο σας μισό με όμορφα, τρυφερά λόγια, που πηγάζουν με ειλικρίνεια από τα βάθη της καρδιάς σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, θα παραγκωνίσετε αναστολές, επιφυλάξεις και προκαταλήψεις, θα έχετε την τολμηρή διάθεση να φέρετε αλλαγές στην ερωτική σας ζωή και να κλείσετε οριστικά τις επαφές σας με άτομα που σας ενοχλούν ή σας περιορίζουν. Ένας ξεκάθαρος διάλογος που θα προκύψει ανάμεσα σε εσάς και σε πρόσωπο ερωτικού ενδιαφέροντος, θα σας φέρει συναισθηματικά πιο κοντά, δεν αποκλείεται να υπάρξουν προσωπικές εξομολογήσεις που θα ανοίξουν δρόμο ερωτικής σχέσης.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η όψη της ημέρας, φίλοι Δίδυμοι, σας θυμίζει να δείξετε την προσοχή και το ενδιαφέρον σας στις μικρολεπτομέρειες της δουλειάς και της προσωπικής σας ζωής, να είστε περισσότερο μεθοδικοί για να κατακτήσετε τις επιθυμίες και τις επιδιώξεις σας. Μη διστάζετε να αξιοποιήσετε τα επικοινωνιακά ταλέντα και τη διπλωματία σας στα εμπόδια που τυχόν συναντήσετε στις προσπάθειές σας, τολμήστε να διεκδικήσετε το πρόσωπο που αγαπάτε, συγκρουστείτε με την κακοήθεια και το ψέμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, συνάντηση θα έχετε με ένα συγκεκριμένο άτομο ερωτικού ενδιαφέροντος, δεν αποκλείεται να υπάρξει το ενδεχόμενο έντονου ερωτικού διλήμματος. Αυτό το πρόσωπο θα σας δώσει το κίνητρο να τοποθετήσετε σε νέα βάση την ερωτική σας ζωή, αισιοδοξία θα φέρει στο σκεπτικό σας, τώρα θα είστε σε θέση να περάσετε σε καινούργια σχέδια. Σας προτρέπω να δεχτείτε ανεπιφύλακτα την πρόταση που θα λάβετε, εσείς που είστε άνευ σχέσης τώρα θα σας δοθεί η ευκαιρία να αποκτήσετε σταθερό ταίρι.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Πολύ ευχάριστες αλλαγές και ανακατατάξεις συμβαίνουν σήμερα στην προσωπική και επαγγελματική σας ζωή, αγαπητοί Καρκίνοι, η απογοήτευση και η απελπισία σας γίνονται χαρά και ευχαρίστηση, η στεναχώρια και ο θυμός σας μεταμορφώνονται σε επιτυχίες και ανέλπιστη χαρά. Μη σκορπίζετε τις δυνάμεις και τον ενθουσιασμό σας σε άσκοπες επιλογές και αμφίρροπες αποφάσεις, αναστατωθείτε ευχάριστα με τον ερωτικό σας σύντροφο, μοιράστε τον εσωτερικό σας πλούτο για την ευτυχία της σχέσης σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η όψη της ημέρας θα σας ανοίξει νέες ερωτικές ευκαιρίες που θα φέρουν στη ζωή σας σημαντικές και ανατρεπτικές αλλαγές. Γεγονότα και πρόσωπα θα σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από την αβεβαιότητα και την ανασφάλεια, επανέρχεται στην καρδιά σας ηρεμία και θερμότητα. Σήμερα θα είστε πρόσχαροι, δίνοντας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο την ευκαιρία που αναζητούσε εδώ και πολύ καιρό.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Χειριστείτε την ευγλωττία και το επικοινωνιακό σας χάρισμα, φίλοι Λέοντες, οι όψεις της ημέρας βοηθούν να προβάλλετε την αξιοσύνη και τις ικανότητές σας σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας. Επωφεληθείτε από τις θετικές, αστρολογικές όψεις για να συζητήσετε, να συμφωνήσετε και να συμβιβάσετε τα θέλω και τις απόψεις σας με τα προσφιλή άτομα και το ταίρι που σας ενδιαφέρει, κάντε χρήσιμες επαφές, ακούστε τη γνώμη έμπιστων φίλων, που θέλουν μόνο το καλό σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η εξέλιξη μιας έντονης συζήτησης θα φέρει συναισθηματικές ανατροπές με πολύ θετική κατάληξη. Θερμότητα θα υπάρξει στην καρδιά σας, ο άμεσος τρόπος έκφρασης που θα επιλέξετε, θα φέρει κοντά σας πρόσωπο που από εδώ και πέρα θα παίξει βασικό ρόλο στην ερωτική σας ζωή. Ερωτικό άτομο από τα παλιά μετανιώνει για λάθη ή για αδιάφορη στάση, έρχεται να δημιουργήσει συνθήκες επανασύνδεσης.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Μην κάνετε, αγαπητοί Παρθένοι, περιττά έξοδα και παράλογες αγορές σήμερα, ακόμα και αν πάρετε την επιβεβαίωση και τα εχέγγυα από τη δουλειά σας, πως ανταμείβονται οι προσπάθειες και οι κόποι σας, δείξτε σύνεση και εγκράτεια στις καθημερινές απαιτήσεις σας και μετριάστε τις επιθυμίες σας προς όφελος της οικογένειας και των κοντινών σας προσώπων. Τολμήστε μια κοντινή απόδραση με τον ερωτικό σας σύντροφο, χαλαρώστε και απολαύστε την αγνότητα και την τρυφερότητα των αισθημάτων του δεσμού σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, στις συνομιλίες και στις συναντήσεις σας θα κινηθείτε με βάση την καρδιά και την έλξη, γεγονός που θα σας κάνει προσιτούς και αυθόρμητους. Για όσους από εσάς επιδιώκετε να κερδίσετε την καρδιά ενός συγκεκριμένου προσώπου, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να δράσετε. Αν επιθυμείτε επανασύνδεση με πρώην ερωτικό σας ταίρι, αποκαλύψτε τα αισθήματα σας, η κατάληξη θα είναι θετική. Με δική σας πρωτοβουλία θα προκύψει επανένωση μελλοντικών προδιαγραφών.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Υπάρχει θετική ανταπόκριση στις επιδιώξεις και τους στόχους σας σήμερα, αγαπητοί Ζυγοί, από ανώτερα πρόσωπα στη δουλειά σας και από τις κοινωνικές σας επαφές. Η σημερινή όψη σάς προτρέπει να συμμετάσχετε σε φιλικές εκδηλώσεις, να απελευθερώσετε τα καλλιτεχνικά σας ταλέντα, να ξεδιπλώσετε στους γύρω σας τα προτερήματα και την αξιοσύνη σας. Αγκαλιάστε τον ερωτικό σας σύντροφο με ζεστασιά και εκτίμηση, αποδείξτε την αγάπη σας, εισπράττοντας αμοιβαιότητα και κατανόηση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, η σημερινή μέρα θα σας απελευθερώσει από φοβίες και αναστολές, είστε στη χρονική στιγμή που θα βρείτε τη λύση που αναζητάτε. Αυθόρμητη και δυναμική θα είναι η στάση σας, θα έχετε τη διάθεση να ζήσετε όμορφες, ισορροπημένες ερωτικές στιγμές. Ένα συμβάν θα σας δώσει το έναυσμα να στοχεύσει η καρδιά σας σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, η θερμή και ευγενική σας προσέγγιση θα φέρει ευχάριστο αποτέλεσμα. Φανερώστε το ερωτικό σας ενδιαφέρον θα υπάρξει άνοιγμα για σταθερή ερωτική σχέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Πολύ ευχάριστα νέα φτάνουν σήμερα στα αυτιά σας, φίλοι Σκορπιοί, που αφορούν είτε ένα καινούριο βήμα στην επαγγελματική σας καριέρα, είτε μια χαρμόσυνη είδηση για την προσωπική και συναισθηματική σας ζωή. Μη διαδίδετε τα ερωτικά σας μυστικά και μη συζητάτε για την ευτυχία σας με τυχαία άτομα από το περιβάλλον που κινείστε. Κάντε μια νέα αρχή στη σχέση σας, ακουμπήστε στην αγκαλιά του συντρόφου σας, δίχως ζηλόφθονη και έκρυθμη διάθεση, οι δε αδέσμευτοι υποδεχθείτε ένα ζεστό φλερτ.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, ερωτικές προκλήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας, ελκυστική θα είναι η στάση που θα κρατήσετε, σήμερα δεν υπάρχει περίπτωση να αγνοήσετε το ενδιαφέρον που θα σας δείξει πρόσωπο γοητευτικής εμφάνισης. Θα σας δοθεί το άνοιγμα για νέα γνωριμία, δημιουργώντας καινούργιες προοπτικές στη ζωή σας. Εσείς που είστε σε σταθερό δεσμό, το ταίρι σας θα σας ζητήσει να κάνετε μια ανοιχτή και ξεκάθαρη κουβέντα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Εστιάστε το ενδιαφέρον και την προσοχή σας σήμερα, αγαπητοί Τοξότες, στις καλότυχες συνεργασίες, στις στενές, προσωπικές και κοινωνικές σας επαφές, γιατί μέσα από τις σταθερές σας αξίες αναδύονται ευκαιρίες για άνοδο και πρόοδο σε όλους τους τομείς της ζωής. Κάντε απελευθερωμένες από ταμπού και σεμνοτυφίες αλλαγές στην ερωτική σας καθημερινότητα, εμπιστευτείτε το φλογερό ταμπεραμέντο, την τόλμη σας και τα αισθησιακά σας προσόντα, για να μαγνητίσετε και να κερδίσετε το ταίρι που αγαπάτε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, η σημερινή μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη για καινούργιες περιπέτειες, με αποτέλεσμα να φανείτε θετικοί στις νέες γνωριμίες που θα προκύψουν. Κοινωνική και πολύ φιλική θα είναι η διάθεσή σας, δε θα αρνηθείτε απρόοπτες συναντήσεις. Σήμερα θα βρεθείτε οικειοθελώς σε διαφόρων ειδών παρέες, θα σας συστήσουν πρόσωπο που η γνωριμία σας γρήγορα θα πάρει ερωτική έκταση. Είναι πολύ πιθανό να σας συνεπάρει ένας καινούργιος έρωτας, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε την υπερβολική αισιοδοξία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η γνώση και η πνευματική σας σοφία, φίλοι Αιγόκεροι, αποτελούν εφόδια για όλες τις μάχες που δίνετε στην καθημερινότητά σας και αποδεικνύεται περίτρανα και σήμερα, με την πολύ ευνοϊκή και αποδοτική τροπή που παίρνουν τα πράγματα στη δουλειά σας και την προσωπική σας ζωή. Δραστηριοποιηθείτε και παράλληλα παραμείνετε ευέλικτοι μπροστά στις ευτυχισμένες εξελίξεις στη σχέση σας, μια ευχάριστη έκπληξη ετοιμάζει για σας ο ερωτικός σύντροφος, μη ζητάτε περισσότερα από αυτά που σας προσφέρει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, η όψη της ημέρας θα βάλει σε λειτουργία την παρορμητικότητά σας, με έντονο αυθορμητισμό θα κινηθείτε, δεν αποκλείεται να υπάρξει υπερβολή στον ενθουσιασμό ή στην αυτοπεποίθησή σας. Θα αναζητήσετε ποικιλία στην ερωτική σας ζωή, τώρα θα προβείτε σε πράξεις που θα δώσουν διαφορετική όψη στις σχέσεις σας. Εκρηκτικές αναστατώσεις θα υπάρξουν στην καρδιά σας, που θα δημιουργηθούν από εσάς τους ίδιους, δεν αποκλείεται να επανασυνδεθείτε με πρόσωπο απ’ το μακρινό παρελθόν σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Χαρούμενες εξελίξεις και ευχάριστα γεγονότα γεμίζουν τη σημερινή μέρα, αγαπητοί Υδροχόοι, που αφορούν είτε στην επαγγελματική σας εξέλιξη και τις προοπτικές που ανοίγονται στο κοντινό μέλλον, είτε έχουν να κάνουν με τη συναισθηματική σύμπνοια της σχέσης σας και την ομοψυχία με τον ερωτικό σας σύντροφο. Προσπαθήστε να αποφύγετε τις απρόσεκτες κινήσεις και τις επιπόλαιες επιλογές, πάρτε κοινές αποφάσεις για το δεσμό με το ταίρι σας, τηρήστε μια σημαντική υπόσχεση που είχατε δώσει.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ειλικρίνεια και εξωστρέφεια θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, η θερμή στάση που θα κρατήσετε σε πρόσωπο ερωτικό θα αναθερμάνει τα αισθήματά σας. Περνάτε σε αλλαγές και σε σοβαρές υποσχέσεις, θα σας διακατέχει μια ανεξέλεγκτη ανάγκη να φανερώσετε σκέψεις, προβληματισμούς και αισθήματα. Πολύ γρήγορα και εύκολα θα πιάσετε κουβέντα με πρόσωπο που θα γνωρίσετε για πρώτη φορά και που ερωτικά δε θα σας αφήσει αδιάφορους.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Μια επαγγελματική ή οικονομική συνεργασία αρχίζει να αποδίδει καρπούς από σήμερα, φίλοι Ιχθύες, η ανακούφιση από τα σοβαρά προβλήματα και η ικανοποίηση μιας σημαντικής σας επιθυμίας, είναι αρκετά ευχάριστες ειδήσεις που χαροποιούν την καθημερινότητά σας. Ανατρέψτε το μουντό κλίμα που βιώνετε στη συναισθηματική σας ζωή, ρίξτε το αλατοπίπερο που λείπει από το δεσμό σας, ταράξτε τα λιμνάζοντα νερά της σχέσης σας, έχοντας αυτοπεποίθηση στα γοητευτικά και αισθησιακά σας ταλέντα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, δυναμισμός και όρεξη για έντονη ζωή θα είναι τα δύο στοιχεία που θα κυριαρχούν στις πράξεις σας, η διάθεσή σας να αφήσετε στην άκρη τον συντηρητικό τρόπο ζωής θα σας φέρει ευχάριστες και απροσδόκητες εξελίξεις. Αφήστε την καρδιά σας ελεύθερη, ανοίγεται δρόμος για ξεκίνημα καινούργιας ερωτικής γνωριμίας. Θα σας δοθεί η ευκαιρία να ερωτευτείτε και να στρέψετε προς άλλη κατεύθυνση την ερωτική σας ζωή.

Πηγή: pierianews.gr