Σήμερα η Σελήνη στο ζώδιο της Παρθένου.

Η Σελήνη βρίσκεται στο γήινο ζώδιο της Παρθένου και η νέα της θέση ευνοεί τη διευθέτηση εργασιακών υποχρεώσεων, θεμάτων της καθημερινότητας και οτιδήποτε άλλο βρίσκεται σε εκκρεμότητα. Η «αίσθηση του καθήκοντος» θα κυριαρχήσει και θα σου δώσει το κίνητρο που χρειάζεσαι προκειμένου να φέρεις εις πέρας τις δουλειές που έχει το πρόγραμμά σου. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Παρθένοι, Τοξότες και Ιχθύες.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Aπελευθερωμένος θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, θα θελήσετε να απαλλαγείτε από οτιδήποτε εμποδίζει την επαγγελματική και οικονομική σας βελτίωση. Ίσως να υπάρξουν εντάσεις και κόντρες με πρόσωπα που θα προσπαθήσουν να σας κατευθύνουν, προσοχή στις πράξεις κυριαρχίας. Στον αισθηματικό σας τομέα παίρνετε αποφάσεις που θα καθορίσουν το μέλλον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, θα αντιδράσετε σε καταπιέσεις, θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε, ωστόσο θα ελλοχεύει κίνδυνος να πράξετε με τρόπο εγωιστικό ή απόλυτο. Θα κινηθείτε δραστικά και  δυναμικά με στόχο να βελτιώσετε την προσωπική σας ζωή, όμως καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και την αδιαλλαξία. Ανοιχτή θα είναι η προοπτική νέας γνωριμίας, καινούργιο πρόσωπο θα εισβάλει ξαφνικά στη ζωή σας.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Πάθος και εγωκεντρισμός θα υπάρξουν στις ενέργειες σας. Σε επαγγελματικά θέματα σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις πολλές διαφωνίες, θα υπάρξει κίνδυνος ρήξεων. Πρόσωπο του οικογενειακού σας περιβάλλοντος ενδεχομένως να σας δημιουργήσει ένα είδος ψυχικής πίεσης, γι’ αυτό το καλύτερο που έχετε να κάνετε είναι να αποφύγετε συζητήσεις βάθους. Θετικοί θα είστε σε προτάσεις φίλων, η στάση σας θα είναι προσιτή στα καινούργια πρόσωπα που θα γνωρίσετε.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, σήμερα θα υπάρξουν δύσκολες συναντήσεις και έντονες συνομιλίες, για να αποφύγετε ψυχολογικές πιέσεις καλό θα είναι να περιορίσετε την κτητικότητα που θα σας διακατέχει. Η υπομονή σας θα είναι περιορισμένη, ενδέχεται να εμφανίσετε νευρικότητα στα λόγια και στις ενέργειες σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να αποφύγετε πράξεις εγωκεντρικές για να μην έχετε αποτελέσματα αντίθετα απ’ αυτά που περιμένετε.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει μεταστροφή στις επιθυμίες και στις ανάγκες σας. Τώρα θα κάνετε το βήμα να ανοιχτείτε σε επαγγελματικό ίσως και οικονομικό επίπεδο, ωστόσο στις επιλογές σας καλό θα είναι να είναι ρυθμισμένη η ανταγωνιστική σας διάθεση. Η συνομιλία σας με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο ναι μεν θα ξεκινήσει φιλικά, δεν αποκλείεται όμως να πάρει αισθηματικές διαστάσεις. Ανοίγεται ευκαιρία νέας σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, η αστρολογική όψη της ημέρας θα φέρει γεγονότα που θα ανατρέψουν σκέψεις, θα αλλάξουν σχέδια και συναισθήματα. Μια συνάντηση και μια δυναμική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε τι ζητάτε και που στοχεύετε, αν εκφραστείτε με σαφήνεια και δυνατή επιχειρηματολογία τότε όλα θα κινηθούν υπέρ σας. Ένα πρόσωπο από τα παλιά θα κάνει την εμφάνιση του, καλό θα είναι να μην εστιάσετε στις αρνητικές στιγμές που είχατε ζήσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Απελευθερωμένη, αισιόδοξη και δυναμική θα είναι η στάση σας, στόχος σας θα είναι να δώσετε τέλος στη στασιμότητα και να περάσετε σε νέο ξεκίνημα. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας για αλλαγές και βελτιώσεις, οι καινούργιες σας ιδέες θα βρουν υλοποίηση. Στα αισθηματικά σας, συμφιλιωτικές και ειρηνικές θα είναι οι διαθέσεις σας, σε συνδυασμό με τη δυνατή σας διαίσθηση θα καταφέρετε να κλείσετε με θετική κατάληξη τυχόν αρνητικά ζητήματα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, προσοχή στις εμμονές και στον προσκολλημένο τρόπο σκέψης. Σε περίπτωση που εμπλακείτε σε συναισθηματικές συζητήσεις με στόχο να λύσετε μπερδεμένες καταστάσεις, καλό θα είναι να μιλήσετε με ειλικρίνεια και με διάθεση διαλλακτικότητας. Εσείς οι ελεύθεροι δεν αποκλείεται να βρεθείτε σε τρυφερό τετ α τετ με πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Ανοιχτοί θα είστε σε κοινωνικές επαφές και διαφόρων ειδών συζητήσεις, ωστόσο προσοχή στον τρόπο που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας, ενδέχεται να φανείτε απόλυτοι ίσως και κάθετοι. Ελκυστικός θα είναι ο τρόπος που θα προσεγγίσετε το αντίθετο φύλο, φλερτάρετε, εκδηλωθείτε, θα βρεθεί το πρόσωπο που θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, απρόοπτα συμβάντα θα σας οδηγήσουν σε αλλαγή στόχων, σκοπών και επιθυμιών. Με δικές σας κινήσεις θα ανατραπούν τα δεδομένα, η πίεση που θα νιώσετε θα σας οδηγήσει σε αντιδραστικές ενέργειες. Πεισματική και ανυποχώρητη θα είναι η στάση σας, προσοχή στις λεκτικές κόντρες. Ένα πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, αν δεν θέλετε να  βάλετε σε κίνδυνο την σχέση που ήδη έχετε, τότε κινηθείτε προνοητικά και όχι σπασμωδικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η αστρολογική όψη της ημέρας φέρνει ανατροπές στο σκεπτικό σας, τώρα θα νιώσετε ελεύθεροι και αισιόδοξοι. Αποκτάτε έναν πιο αποφασιστικό τρόπο δράσης, προσοχή στο πως θα χειριστείτε πρόσωπα και καταστάσεις που φράζουν την προσωπική σας εξέλιξη. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να υλοποιήσετε κάποιες βασικές επιθυμίες σας και ταυτόχρονα να βάλετε σε τάξη τη συναισθηματική σας κατάσταση. Σήμερα θα συναναστραφείτε με φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, αντιφάσεις και αντιδράσεις θα παρατηρηθούν στη στάση σας, δεν θα είναι ξεκάθαρος ο τρόπος σκέψης σας. Μάλλον δεν θα εμφανιστείτε ιδιαιτέρως συζητήσιμοι, στις προσωπικές σας κουβέντες θα υπάρξει αντιδραστικότητα. Αν είναι επιτακτικός ο τρόπος που θα διατυπώσετε τις απόψεις σας δεν θα σας βοηθήσει να τακτοποιήσετε υποθέσεις ή να κλείσετε ανοιχτά ζητήματα. Εστιάστε στη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, εκδηλωθείτε χωρίς αναστολές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Δε θα είναι αρμονικές οι διαθέσεις σας. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τους προβληματισμούς, από την δουλειά σας πάρτε ένα ρεπό, κάντε μια παύση από τις έγνοιες. Θα έχετε θετική και ευχάριστη εξέλιξη με άτομο που προσπαθεί εδώ και πολύ καιρό να περάσει στην προσωπική σας ζωή. Ενδεχομένως να πρόκειται για άτομο απ το παρελθόν σας, ανοίγεται προοπτική επανένωσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, απελευθερωμένες θα είναι οι αισθήσεις σας, θα παραγκωνίσετε προκαταλήψεις και άτοπες αναστολές, τώρα θα αφήσετε τη γοητεία σας να κατευθύνει τα γεγονότα. Μια ευχάριστη πρόταση που θα λάβετε από πρόσωπο που διατηρείτε στην καρδιά σας, θα σας αναζωογονήσει, θα ανεβείτε ψυχολογικά, η χαρά που θα νιώσετε θα γίνει αιτία για να ξεχάσετε παλιές ιστορίες ή  πικρές στιγμές. Απολαύστε τα ευχάριστα γεγονότα που έρχονται, η μέρα σας θα κλείσει με θερμή πρόταση για προσωπικό ραντεβού.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Αποφύγετε πράξεις ξεκαθαρίσματος ή τελικών αποτελεσμάτων. Ορμητική θα είναι η στάση σας, καλό θα είναι να μην τεντώσετε το σκοινί, θα είναι λάθος αν παγιδευτείτε σε εμμονές. Στα αισθηματικά σας για εσάς τους ελεύθερους ανοίγεται νέα προοπτική, ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας πλησιάσει. Αξιοποιήστε την καινούργια γνωριμία που θα προκύψει, η εξέλιξη θα είναι θετική και μάλιστα με μελλοντική διάσταση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, διαταραγμένη θα εμφανιστεί η ψυχολογία σας, αντιδραστικότητα θα παρατηρηθεί, καλό θα είναι για σήμερα να αποφύγετε τις πολλές συζητήσεις με το ταίρι σας. Σε περίπτωση που είστε μόνοι και αυτό που ουσιαστικά προσμένετε είναι μια νέα γνωριμία, τότε κρατήστε προσιτή στάση για να μπορέσει να βρει δίοδο προσέγγισης το καινούργιο πρόσωπο που θα σας συστήσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Θα σας απασχολήσει πολύ έντονα μια υπόθεση πάνω σε εργασιακό ζήτημα, για να αποφύγετε καθυστερήσεις ή διαφωνίες, καλό θα είναι να χειριστείτε την κατάσταση με διπλωματία. Ίσως να υπάρξουν αντιπαλότητες, σας συμβουλεύω οι αποφάσεις σας να μην παρθούν υπό συνθήκες πίεσης ή εκνευρισμού. Στα αισθηματικά σας, εκτιμήστε την προσοχή που θα σας δώσει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, δείξτε το απαιτούμενο ενδιαφέρον θα υπάρξει προοπτική σχέσης.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, έντονη θα είναι η ανάγκη σας να βγάλετε από την προσωπική σας ζωή τα λάθος πρόσωπα. Θα καταφέρετε να απαλλαγείτε από άτομα που σας δημιουργούν ανασφάλειες, θα βρείτε την ψυχική δύναμη να απαγκιστρωθείτε από τις αποτυχίες του παρελθόντος. Αν στόχος σας είναι η νέα γνωριμία και επιθυμείτε μια καινούργια αρχή, τώρα θα είναι η κατάλληλη στιγμή να κινηθείτε με αμεσότητα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η κρίση σας θα είναι επηρεασμένη από τα συναισθήματα σας, σήμερα η στάση σας δε θα χαρακτηρίζεται από ισορροπία και εγκράτεια. Σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις σπασμωδικές κινήσεις, γα την ώρα τουλάχιστον μη αναλάβετε ρίσκα, φανείτε επιφυλακτικοί στα νέα επαγγελματικά ανοίγματα. Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις καθυστερήστε όσο μπορείτε τις τελεσίδικες συζητήσεις. Λύση θα δοθεί σε ένα προσωπικό σας θέμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, διαφωνίες θα υπάρξουν στις συζητήσεις σας, κάπως ασυμβίβαστη και απόλυτη θα είναι η στάση σας, δεν θα λείψουν κόντρες και πεισματικές ενέργειες. Σε περίπτωση που αναμένετε απάντηση, ενδέχεται να υπάρξουν καθυστερήσεις, αν στοχεύετε στην επανασύνδεση για την ώρα θα χρειαστεί υπομονή. Ένα πρόσωπο θα σας πλησιάσει με εκδηλωτική στάση, η περεταίρω εξέλιξη σας θα εξαρτηθεί καθαρά από τις δικές σας διαθέσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Θα νιώσετε την ανάγκη να εναντιωθείτε σε κάποια δεδομένα της καθημερινότητα σας, είτε αυτά αφορούν θέματα επαγγελματικά είτε αισθηματικά. Ένα τυχαίο γεγονός θα σας δώσει το έναυσμα να θέσετε διαφορετικούς στόχους, προσοχή σε τάσεις ανταγωνιστικότητας, ίσως να σας ωθήσουν σε ιδιοτελείς ενέργειες. Σε προσωπική συζήτηση με το ταίρι σας θα δημιουργηθεί πρόσφορο έδαφος για σημαντικές αλλαγές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, θα ανοίξετε συζητήσεις πως ως αποτέλεσμα θα έχουν να αλλάξετε σχέδια και βλέψεις. Κάτι που έχετε σχεδιάσει θα πάει ελαφρώς πίσω, θα εμφανιστούν μικρό εμπόδια φέρνοντας καθυστερήσεις. Η σκέψη σας δεν θα είναι ιδιαιτέρως ισορροπημένη, θα υπάρξουν  συναισθηματικοί κόμποι. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις τελεσίδικες ενέργειες ή αποφάσεις, η χρονική στιγμή θα απαιτεί εγκράτεια και υπομονή.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα δε θα είναι ισορροπημένος ο τρόπος που θα εκφράσετε τις απόψεις σας ή τις θέσεις σας. Προσοχή στην επικοινωνία σας με τους τρίτους, ίσως από πλευράς σας να είναι υπερβολική η αυτοπεποίθηση σας. Η αστρολογική όψη της ημέρας θα χαλαρώσει τις αντιδράσεις σας, κοινωνικές, απελευθερωμένες και θερμές θα είναι οι διαθέσεις σας. Περάσετε σε προτάσεις θα γίνουν αποδεκτές, η μέρα σας θα κλείσει με ευχάριστο ραντεβού.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα υπάρξουν συναισθηματικά μπερδέματα, σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις εγωκεντρικές σκέψεις και ενέργειες. Στα σχέδια σας ίσως να προκύψουν αναβολές και αναθεωρήσεις. Στις συζητήσεις με το ταίρι σας προσπαθήστε να κρατήσετε στάση ψύχραιμη και συγκρατημένη για να μην υπάρξει κίνδυνος αντιδράσεων. Εσάς τους ελεύθερους ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα σας ανοίξει προοπτική νέας σχέσης.

Πηγή: pierianews.gr