Σήμερα το εξάγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στον Αιγόκερω με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς.

Η αρμονική συνάντηση μεταξύ της Αφροδίτης και του Ποσειδώνα θα δημιουργήσει μία ζεστή ατμόσφαιρα στην ημέρα, η οποία θα βοηθήσει πολύ τις προσωπικές σχέσεις. Κάποια θέματα τα οποία αφορούν είτε μία γνωριμία που έχεις κάνει είτε μία σχέση που έχεις θα σε απασχολήσουν με θετικό πρόσημο. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Ταύροι, Αιγόκεροι, Παρθένοι, Σκορπιοί, Ιχθύς και Καρκίνοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Στα διαφόρων ειδών εργασιακά σας θέματα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις, θα εμφανιστούν στο σκεπτικό σας νέες ιδέες και πρακτικοί τρόποι συνεργασίας. Φιλοσοφημένη θα είναι η διάθεση σας, δε θα αγχωθείτε, ακονισμένη θα είναι η αντίληψη σας. Η μέρα σας θα είναι δραστήρια και επικοινωνιακή καλό θα είναι να μην εξαντλήσετε τις πνευματικές σας ικανότητες και τις σωματικές σας αντοχές, βρείτε χρόνο για ξεκούραση και διασκέδαση.

Πείτε ναι στην πρόταση για φιλική έξοδο, θα ανανεωθεί η ψυχολογία σας, οι συντροφιές και οι παρέες θα ενισχύσουν τις θετικές σας διαθέσεις. Έρχονται ευχάριστες εξελίξεις, απρόσμενα γεγονότα θα σας αναζωογονήσουν, σήμερα εσείς οι προβληματισμένοι θα καταφέρετε να αποκτήσετε ένα πιο χαλαρό τρόπο σκέψης, επιθυμία σας θα είναι να περάσετε ένα ευχάριστο παρόν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή μέρα θα ενδυναμώσει τη θέληση σας, η μέρα θα σας δημιουργήσει την ανάγκη να εναντιωθείτε με πείσμα στα εμπόδια. Θα εμφανιστείτε δυναμικοί και απόλυτα συγκεντρωμένοι στους στόχους σας, γεγονός που θα σας οδηγήσει στην επιτυχία. Θα χρειαστεί να επιμείνετε, ίσως να δοκιμαστεί η αντοχή σας, αλλά τελικά θα φτάσετε στο σημείο που επιθυμείτε. Κλείνουν ανοιχτά ζητήματα, καταφθάνει επανασύνδεση, περάστε σε εκ βάθους συζητήσεις το αποτέλεσμα θα είναι θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Καλό θα είναι να αποφύγετε την άκαμπτη και κάθετη συμπεριφορά, προσοχή στις σκέψεις σας και στον τρόπο που θα πράξετε. Στις συζητήσεις που θα έχετε σας δίνω τη συμβουλή να αποφύγετε τις υπερβολές ή τις αστάθειες, σταθεροποιήστε τις απόψεις σας, μιλήστε με συγκεκριμένα επιχειρήματα. Ποικιλία θα υπάρξει στις αντιδράσεις σας, σήμερα κατά την διάρκεια της μέρας θα υπάρξουν αλλαγές και διακυμάνσεις.

Ναι μεν σε κάποιες περιπτώσεις θα δείξετε διαλλακτικότητα και κατανόηση, σε κάποιες άλλες όμως η στάση σας θα είναι απότομη και απόλυτη. Προσπαθήστε να εντοπίσετε τι ακριβώς θέλετε, διατηρήστε τον εσωτερικό σας κόσμο σε ισορροπημένο πλαίσιο. Συναντήσεις με φίλους θα καταφέρουν να σας βγάλουν από την εσωτερική φόρτιση.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, διαγράφετε τα παλιά, ξεκινάτε για καινούργια με πολύ ανανεωμένη διάθεση. Η απόφαση σας να δώσετε τέλος στην προοπτική της επανασύνδεσης θα σας ανοίξει δίοδο επικοινωνίας με ένα ήδη γνώριμο σας πρόσωπο, οι επαφές σας από τυπικές θα γίνουν πλέον ερωτικές. Σε βραδινό ραντεβού ευχάριστα λόγια θα αναπτερώσουν το ηθικό σας, θα ρισκάρετε να κολυμπήσετε σε καινούργια ερωτικά νερά και να είστε σίγουροι πως θα σας βγει σε καλό.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Με δύναμη θα σας εξοπλίσει ο ανανεωμένος τρόπος σκέψης σας, σήμερα θα προσπαθήσετε να απεγκλωβιστείτε από καταστάσεις άγχους και θα τα καταφέρετε μια χαρά. Η κοινωνικότητα σας θα σας βοηθήσει να ξεδώσετε και να αποφορτιστείτε από επαγγελματικές υποθέσεις που σας δημιουργούν στρες. Σκεπτόμενη και ισορροπημένη θα είναι η κρίση σας, σε συνδυασμό με την ανάγκης σας για ασφάλεια θα καταφέρετε να λύσετε ζητήματα που από καιρό είχαν παραμείνει άλυτα.

Σε περίπτωση που είστε σε διαπραγματεύσεις σωστή θα είναι η αντίληψη σας, οι διπλωματικές σας ικανότητες θα φέρουν κατάληξη συμφέρουσα και ικανοποιητική. Λύση θα δοθεί σε μια οικογενειακή σας διαφωνία ή κόντρα, η αυτοσυγκράτηση που θα σας διακρίνει θα βοηθήσει στο να ηρεμήσουν τα πνεύματα και να προκύψει θετικό αποτέλεσμα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, σήμερα θα περάσετε από μια εσωτερική συναισθηματική σύγκρουση, αλλά θα σας βγει σε καλό. Σήμερα θα βάλετε πείσμα και σκοπό να ξεδιαλύνετε αρνητικές καταστάσεις, θα ψάξετε για την απόλυτη αλήθεια, θα αντιμετωπίσετε την πραγματικότητα. Συνειδητοποιημένα θα θελήσετε να αποφύγετε μισόλογα και υπεκφυγές, η στάση σας απέναντι στο ταίρι σας θα είναι απαιτητική και ξεκάθαρη. Αποκαλυπτικά λόγια θα σας βγάλουν από αδιέξοδα, αλλάζετε ριζικά τις αποφάσεις σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σκέψη σας θα εστιάσει σε ιδέες κατευθύνσεις ή τρόπους που θα μπορούν να σας αναζωογονήσουν και να σας βγάλουν από τις καθιερωμένες συνθήκες. Θα διακατέχεστε έντονα από την ανάγκη να διαφοροποιήσετε και να αλλάξετε, οργανώνεστε τις κινήσεις σας, σας συμβουλεύω να μην αφήσετε τον έντονο ενθουσιασμό να υποκινεί τις ενέργειες σας. Ομιλητική και επικοινωνιακή θα είναι η στάση σας, θα συζητήσετε, με καινούργια πρόσωπα θα μιλήσετε οικεία και αυθόρμητα.

Δεν θα φανείτε αρνητικοί σε ενδεχόμενα συμφιλιώσεων ή επανασυνδέσεων θα έχετε τη θέληση να διορθώσετε και να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία. Προνοητικότητα και ορθολογισμό θα έχουν οι πράξεις σας, με τη μεθοδική σας τακτική θα καταφέρετε να εξισορροπήσετε και να βρείτε λύσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, αυθορμητισμός και παρορμητικότητα θα είναι τα χαρακτηριστικά σας, σήμερα δεν θα κολλήσετε σε προκαταλήψεις ή ηθικολογίες. Αυτό που πάνω από όλα θα σας ενδιαφέρει, είναι να βρείτε την ψυχική σας ισορροπία, δεν αποκλείεται να τερματίσετε σχέση που την θεωρείτε αποτυχημένη. Έντονη θα είναι η ανάγκη σας να κλείσετε πικρές ιστορίες, θα απομακρυνθείτε από πρόσωπα που σας πλήγωσαν. Προσεγγίστε το άτομο που θα σας ενθουσιάσει, η στάση του δεν θα σας απογοητεύσει.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Οι ψυχολογικές σας εναλλαγές ίσως να σας κάνουν κάπως επιπόλαιους και αντιδραστικούς, ωστόσο κατά την διάρκεια της ημέρας τα γεγονότα θα διαδραματιστούν με τέτοιο τρόπο που θα καταφέρουν να αλλάξουν τις διαθέσεις σας και γενικότερα τη συμπεριφορά σας. Η ανάγκη σας για απελευθέρωση θα δώσει δυναμική ώθηση στο σκεπτικό σας, φεύγουν ανασφάλειες και αναστολές. Μια συνάντηση και μια ουσιαστική συνομιλία θα σας δώσουν την ευκαιρία να διευκρινίσετε κάποια ζητήματα, οι συζητήσεις σας επαγγελματικές ή προσωπικές θα κλείσουν με εποικοδομητικό αποτέλεσμα.

Για εσάς που αναζητάτε νέα εργασία θα δημιουργηθεί ενδεχόμενο καινούργιας αρχής που θα ανανεώσει την ψυχολογία σας, η πρόταση που σας γίνει θα είναι ικανοποιητική. Αποκτάτε νέες επιθυμίες, στόχο βάζετε να τις εκπληρώσετε άμεσα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, η σημερινή όψη θα σας ωθήσει σε ριζοσπαστικές ίσως και κάπως ακραίες ενέργειες, βασική σας επιθυμία θα είναι να απαλλαγείτε οριστικά από ερωτικό πρόσωπο που δεν μπορεί πλέον τίποτα το ευχάριστο ή ουσιαστικό να σας προσφέρει. Παίρνετε απόφαση να κάνετε πέρα οτιδήποτε σας δημιουργεί άγχος ή ψυχική κούραση, θα τερματίσετε χρόνιες αρνητικές καταστάσεις. Εσείς οι ερωτικά μόνοι, θα βάλετε φρένο στην αναμονή και στη στασιμότητα, πλησιάζετε πρόσωπο που από καιρό έχετε στη σκέψη σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Αισιόδοξος γίνεται ο τρόπος σκέψης σας, θα σας ωθήσει σε πιο στοχευμένες επαγγελματικές και οικονομικές αναζητήσεις. Προσέξτε οι κινήσεις σας να μην είναι σπασμωδικές ή αόριστες, πράξτε με οργάνωση και μεθοδευμένη τακτική, στις συζητήσεις σας μιλήστε με ξεκάθαρες κουβέντες. Θα είστε σε θέση να ισορροπήσετε τις επαφές σας με άτομο που είχατε διαφωνίες και εντάσεις, η στάση σας θα είναι σκεπτόμενη και ισορροπημένη. Πολύ καλά θα κάνετε και θα διατηρήσετε την αυτοπεποίθηση σας ακμαία, θα καταφέρετε να αλλάξετε τα αρνητικά ή στάσιμα δεδομένα.

Καινούργια επαγγελματική συμφωνία θα δημιουργήσει νέο ορίζοντα στις επαγγελματικές σας βλέψεις. Φεύγουν οι επιφανειακές αναζητήσεις, επικεντρώνεστε στα ανοίγματα που ξέρετε πως μπορούν να βελτιώσουν τη ζωή σας όχι μόνο σε οικονομικό επίπεδο αλλά και σε ψυχολογικό.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα σβήσετε παλιές κακές αναμνήσεις, καταστάσεις ή σχέσεις και θα εστιάσετε μόνο στο μέλλον. Θα έχετε τη διάθεση να επαναστατήσετε και θα σας βγει σε καλό, η χρονική στιγμή θα ευνοεί τις μεγάλες αλλαγές γι’ αυτό εκφράστε αυτό που επιθυμείτε, υποστηρίξτε τις ανάγκες και τα θέλω σας. Μια συνάντηση και μια συνομιλία θα σας ανοίξουν πορεία καινούργιας ερωτικής σχέσης, αρκεί να είστε σε θέση να αρπάξετε την ευκαιρία και να μην υποκύψετε σε ανασφάλειες.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Προσοχή στις αλλοπρόσαλλες ενέργειες κρατήστε υπό το έλεγχο σας την ορμή και την ένταση των συναισθημάτων σας θετικών και αρνητικών. Δε θα λείψουν τα απρόοπτα γεγονότα, το άνοιγμα που θα προκύψει θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από τον καθιερωμένο τρόπο σκέψης ή αντίδρασης σας, θα παρατηρηθεί μια τάση αναζήτησης που αν τη συνοδεύσετε με τόλμη και μεθοδικότητα τότε θα σας βγει σε καλό.

Μια συνομιλία θα σας δώσει το έναυσμα να αλλάξετε τις συνθήκες της ζωή σας, εσείς που δεν είστε ικανοποιημένοι από τα δεδομένα που έχουν δημιουργηθεί θα μπορέσετε να διαφοροποιήσετε την παρά πέρα εξέλιξη. Μια θετική πρόταση θα σας βοηθήσει να γυρίσετε την πλάτη σε αποτυχημένες παρελθοντικές υποθέσεις, ανεβασμένη θα είναι η αυτοεκτίμηση σας, αλλάζετε προσδοκίες και μελλοντικά σχέδια.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, συναισθηματικές αναταραχές και ερωτικές εκπλήξεις θα σας φέρει η όψη της ημέρας. Αυτή τη φορά θα θελήσετε να διεκδικήσετε και να κερδίσετε, θα αποφύγετε τα λάθη του παρελθόντος. Πρωταγωνιστικό ρόλο στη σκέψη σας, θα έχει το ραντεβού που θα σας προτείνει πρόσωπο, που εμμέσως σας έδωσε ελπίδα για δεσμό. Έρχεται ευχάριστο αποτέλεσμα, μη φοβηθείτε να εκδηλωθείτε, φανερώστε τα αισθήματα σας χωρίς ενδοιασμούς.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Συνθήκες ρουτίνας ή πίεσης ενδεχομένως να σας δυσανασχετήσουν, σήμερα είναι πολύ πιθανόν να μην ξέρετε τι ακριβώς θέλετε. Αλλοπρόσαλλες θα είναι οι σκέψεις σας, δε θα βοηθήσουν στο να σταθεροποιηθείτε και να κατασταλάξετε, η μέρα δεν ενδείκνυται για αποφάσεις. Απόψεις τρίτων δε θα καταφέρουν να σας πείσουν σε θέματα που υπάρχει διαφωνία, καλό θα είναι να μην αντιταχτείτε πεισματικά σε ότι ακούσετε.

Για εσάς τους καταπιεσμένους που θέλετε να αλλάξετε ρυθμό ζωής θα υπάρξει άνοιγμα που θα σας δώσει τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την καθημερινότητα σας, ωστόσο θα πρέπει να αποφύγετε τις σπασμωδικές ενέργειες. Σε κοινωνικό επίπεδο θα υπάρξει το έναυσμα για συναντήσεις και επαφές, αφήστε τον εαυτό σας να κινηθείτε αυθόρμητα, να προσεγγίσει και να εκδηλωθεί.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, η μέρα θα βγάλει στην επιφάνεια τη δυναμική ίσως και ασυμβίβαστη πλευρά του χαρακτήρα σας, σήμερα θα δώσετε τέλος σε φρούδες ελπίδες ή σε ουτοπικές αναζητήσεις. Ευχάριστη διάθεση θα σας δημιουργήσει πρόσωπο που θα σας αποκαλύψει κρυμμένες αλήθειες, τα συμβάντα θα σας βοηθήσουν να ξεμπλοκάρετε γεγονότα ή αισθήματα που είχαν εγκλωβιστεί στη στασιμότητα. Σήμερα θα σας δοθεί το πράσινο φως να προχωρήσετε σε νέα σχέση με καινούργιο πρόσωπο.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Ο έλεγχος των καταστάσεων περνά στα χέρια σας, με αισιοδοξία αναλαμβάνετε ρίσκα, δε θα υπάρξει διστακτικότητα. Η στάση σας θα είναι ναι μεν ενθουσιώδης ταυτοχρόνως όμως και μεθοδική. Συνεργάσιμοι και αποδοτικοί θα είστε σε θέματα εργασίας που απαιτούν άμεση διεκπεραίωση, σε περιπτώσεις που χρειαστεί να συνεργαστείτε θα τα πάτε πολύ καλά, δε θα υπάρξουν αρνητικές συνθήκες. Προχωρήστε σε οικονομικές διεκδικήσεις ωστόσο κινηθείτε διπλωματικά και όχι παρορμητικά, σας συνιστώ τα βήματα σας να είναι σταθερά και πολύ καλά υπολογισμένα.

Σήμερα θα βρεθείτε με οικογενειακά σας πρόσωπα, οι συζητήσεις σας θα είναι ουσιαστικές, αν υπάρχουν προβλήματα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις. Συναισθηματική και ευαίσθητη θα είναι η συμπεριφορά σας, θα κατανοήσετε, θα συμπαρασταθείτε και θα προστατέψετε τα άτομα που σας χρειάζονται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, σήμερα δεν θα καθίσετε με σταυρωμένα χέρια, θα αναλάβετε τα ηνία, θα κατευθύνετε τις εξελίξεις. Θα το πλησιάσετε το πρόσωπο που θα σας φανεί γοητευτικό και οικείο, οι πράξεις σας θα είναι αποτελεσματικές, σήμερα τίποτα δεν θα αφήστε να πάει στράφι. Η στάση σας θα είναι τολμηρή θερμή και ερωτική, θα κλείσετε με επιτυχία ερωτικό ζήτημα που είχατε αφήσει στη μέση. Για κάποιους από εσάς, παλιός ανεκπλήρωτος έρωτας θα πάρει και πάλι σάρκα και οστά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Σήμερα ενδεχομένως η στάση σας να είναι παρορμητική ίσως και κάπως ανυπόμονη. Έντονη θα είναι η διάθεση σας να κυνηγήσετε τα καινούργια ενδεχόμενα επαγγελματικά ή οικονομικά. Ένα συγκεκριμένο γεγονός θα σας ωθήσει να κινείτε δυναμικά και απελευθερωμένα, ωστόσο σας συμβουλεύω να αποφύγετε τις υπερβολές. Η παρορμητικότητα σας θα είναι πολύ έντονη, προσοχή γιατί θα υπάρξει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε από ανεξέλεγκτο ενθουσιασμό, καλό θα είναι να κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση και συνειδητοποιημένη κρίση.

Ανάγκη σας θα είναι να ξεφύγετε από περιορισμούς και κατευθυνόμενα πρέπει, προσοχή να μην βάλετε σε κίνδυνο τα ήδη κεκτημένα. Οι πράξεις και οι εκδηλώσεις σας θα είναι άμεσες, αν πάρετε την απόφαση να κινηθείτε χωρίς αναστολές προνοήστε για την εξέλιξη των επιλογών σας.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, ναι μεν θα νιώσετε έντονη αυτοπεποίθηση και την σιγουριά ότι τίποτα δεν μπορεί να σας πτοήσει ή να σας εμποδίσει, ωστόσο προσοχή στις αυτοκαταστροφικές τάσεις. Προσοχή στις λάθος ή ακραίες αποφάσεις, σας συμβουλεύω να φανείτε προνοητικοί σχετικά με τις αντιδράσεις του ίδιου σας του εαυτού. Ζωηρές και τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, συνειδητά θα υποκύψετε στις καινούργιες ερωτικές προκλήσεις που θα εμφανιστούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Στο ξεκίνημα της μέρας ίσως να υπάρξουν δυσανασχετήσεις, το νου σας να μην παγιδευτείτε σε σκέψεις που ουσιαστικά δε θα στηρίζονται σε απτά γεγονότα αλλά σε προσωπικές εικασίες. Σε περιπτώσεις διαφωνιών χαλιναγωγήστε τις νευρικές σας αντιδράσεις, στο εργασιακό σας περιβάλλον φροντίστε να διατηρήσετε το κλίμα ισορροπημένο και συνεργάσιμο. Στην πορεία θα υπάρξει αλλαγή στις διαθέσεις σας αναλαμβάνετε ρίσκα, δραστηριοποιήστε, διαφοροποιείτε απόψεις.

Παίρνετε απόφαση να περάσετε σε άμεσες πράξεις, θα επικεντρωθείτε στα νέα ανοίγματα και στις καινούργιες προτάσεις που θα σας γίνουν. Ευχάριστα μαντάτα θα τονώσουν τον ενθουσιασμό σας, δεν αποκλείεται να ξεκινήσετε ουσιαστικές διεκδικήσεις, διατηρήστε ενδυναμωμένη την αυτοπεποίθηση σας αλλά χωρίς υπερβολές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η όψη της ημέρας θα ενισχυθεί ο δυναμισμός και η μαχητικότητα σας, ωστόσο δεν θα λείψουν οι ακρότητες και οι ριζοσπαστικές αποφάσεις. Κρατήσετε τον έλεγχο των κινήσεων σας, χαλιναγωγείστε τις συναισθηματικές σας εξάρσεις, καλό θα είναι να μην υποπέσετε σε υπερβολές. Για εσάς τους ερωτικά ελεύθερους και μόνους θα ανοιχτεί πεδίο ερωτικής δράσης. Ένα γοητευτικό πρόσωπο θα κινήσει το ενδιαφέρον σας, η κατάληξη της συνομιλία σας δεν θα είναι καθόλου απογοητευτική.

ΙΧΘΥΕΣ (19/2 – 20/3)

Ώθηση θα σας δώσουν τα γεγονότα βγαίνετε από την αδράνεια και την καταστολή. Τα συμβάντα θα είναι ευνοϊκά, στον επαγγελματικό σας τομέα ανοίγονται πόρτες προς νέες αναζητήσεις, εσείς που ψάχνετε εργασία δώστε μεγάλη σημασία στην καινούργια πρόταση που θα σας γίνει θα είναι συμφέρουσα. Το ενδιαφέρον σας θα στραφεί στις επαγγελματικές σας υποθέσεις, η διάθεση σας για τακτοποιήσεις θα σας ωθήσει σε δραστικές ενέργειες.

Σήμερα δεν αποκλείεται να πάρετε την απόφαση να κλείσετε κεφάλαια που ως τώρα σας προκαλούσαν κούραση πνευματική και ψυχολογική. Εκδηλώστε ξεκάθαρα και με σαφήνεια τα συναισθήματα και τις επιθυμίες σας, ωστόσο αποφύγετε την υπερβολή και την ανυπομονησία.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, η σημερινή μέρα θα σας βοηθήσει να βγάλετε από τη σκέψη σας πρόσωπα που σας εγκατέλειψαν, σαν πρόδωσαν, ή σας πρόσφεραν μια απογοητευτική ερωτική σχέση. Σήμερα θα αποκτήσετε τον έλεγχο της συναισθηματικής σας κατάστασης, γίνεται διαχειρίσιμη πλέον η ψυχολογία σας, απαλλάσσεστε από φοβίες και τάσεις πεσιμισμού. Θα εμφανίσετε την ανάγκη νέας ερωτικής αρχής, αν βγείτε στο κυνήγι της αναζήτησης να είστε σίγουροι πως δεν θα γυρίσετε με άδεια χέρια.

Πηγή: pierianews.gr