Σήμερα το τρίγωνο της Σελήνης που βρίσκεται στο Ζυγό με την Αφροδίτη στους Διδύμους.

Η ευνοϊκή όψη Σελήνης-Αφροδίτης καταδεικνύει πως η ημέρα  μπορεί να φέρει ευχάριστα νέα και εξελίξεις σε ζητήματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα. Μία πολύ καλή ημέρα για να βγεις ένα ραντεβού με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή για να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που θέλεις να γνωρίσεις καλύτερα. Τα ζώδια που επηρεάζονται περισσότερο είναι οι Δίδυμοι, Ζυγοί και οι Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε κάνει να αμβλύνεις τις σχέσεις με ανθρώπους που μαζί τους δραστηριοποιείσαι σε συλλογικό επίπεδο. Ανάλογα με την συμπεριφορά που είχες, σήμερα ή χαλάρωσε και απήλαυσε την μέρα, ή αν παρεκτράπηκες και πίκρανες κάποιον, ίσως να εξομαλύνεις την διάθεση μεταξύ σας δίνοντας εξηγήσεις. Η καλή επικοινωνία με το ταίρι σου, μπορεί να σε βοηθήσει να βγεις από αδιέξοδα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, η σημερινή αστρολογική όψη θα σας εφοδιάσει με αισιοδοξία, ενθουσιασμό και αισθησιασμό. Απρόσμενες συμπτώσεις θα ανοίξουν νέο ορίζοντα στη ζωή σας, κρατήστε τα μάτια σας ανοιχτά καταφθάνει καινούργια γνωριμία. Νέες προοπτικές θα σας δημιουργήσει η εμφάνιση ενός γοητευτικού προσώπου, καταφθάνουν όμορφες εξελίξεις. Ο μεταξύ σας θερμός διάλογος θα ανοίξει δίοδο για περεταίρω επαφές. Η συνομιλία σας θα κλείσει με πρόταση για ραντεβού, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σχέσης.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Θα τείνεις να αγνοείς το ταίρι σου, γιατί η προσοχή σου είναι ολοκληρωτικά στραμμένη στα οικονομικά και επαγγελματικά σου, τα οποία αισθάνεσαι ότι πρέπει να αντιμετωπίσεις με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Η σημερινή αστρολογική όψη είναι η στενόχωρη ατμόσφαιρα που άφησε σε επαγγελματικά και οικογενειακά, από τις έντονες συμπεριφορές, πράγμα που σου δίνεται η ευκαιρία σήμερα να διορθώσεις. Αυτό που έχεις να κάνεις, το ξέρεις καιρό τώρα, δουλειά, δουλειά, δουλειά!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Φίλοι μου Ταύροι, ασφάλεια και συναισθηματική ισορροπία θα υπάρξει ανάμεσα σε εσάς και το αγαπημένο σας ταίρι, σε περίπτωση που είστε χωρισμένοι τότε ετοιμαστείτε έρχεται γεγονός που θα ανοίξει προοπτική επανασύνδεσης. Δεχτική και κοινωνική θα είναι η στάση σας, ο τρόπος που θα εκφραστείτε θα σας κάνει συμπαθείς και ελκυστικούς. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα προλάβει να σας πλησιάσει, πολύ πριν, αποφασίσετε να το πλησιάσετε εσείς.

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Σχεδιάζεις τρόπους που θα σε αποφορτίσουν με αλλαγή παραστάσεων, διάθεσης, περιβάλλοντος, να το σκάσεις έστω και για λίγο. Ο/Η σύντροφος σου θα σε ξεσηκώσει βρίσκοντας την καλλίτερη λύση γι’ αυτό. Διάλεξε με ποιους θέλεις να βρίσκεσαι, ποιοι είναι για σένα ενδιαφέροντες και τόλμησε το, η σημερινή αστρολογική όψη είναι βοηθός σου. Θα σε ξεκουράσει και θα σε ψυχαγωγήσει. Ακόμη και το σινεμά καλό είναι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, διορατική θα είναι η σκέψη σας, σήμερα θα λάβετε ευχάριστες πληροφορίες που θα σας βοηθήσουν να ξεδιαλύνετε κάποιες θαμπές καταστάσεις, λύνεται ζήτημα που σας έφερνε εμπόδια. Βγαίνετε από τη θέση αναμονής, τώρα θα είστε σε θέση να μιλήσετε ανοιχτά και ξεκάθαρα, θα προσεγγίσετε χωρίς αναστολές. Εσείς που είστε σε σχέση θα νιώσετε συναισθηματική ασφάλεια, καταφθάνει θερμή νύχτα έντονης έλξης.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Η σημερινή αστρολογική όψη σε καλεί ν’ ακούσεις την εσωτερική σου φωνή, σε ευαισθητοποιεί και οι κεραίες σου είναι ικανές να συλλάβουν τι αέρας φύσει και τις διαθέσεις των άλλων. Αυτό σε κάνει να εξετάσεις τα ενδόμυχα θέλω σου, τι πραγματικά νοιώθεις, τα όσα έχεις κάνει, τα όσα σου έχουν κάνει, ένα de profundis άνοιγμα της ψυχής σου. Έτσι πια ειλικρινής με τον εαυτό σου είσαι ελεύθερος και καθαρός να βρεις τις ορθές λύσεις σε όλα, από αισθηματικά μέχρι πεζά και οικονομικά θέματα που σε απασχολούν.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η ανάγκη σας για αρμονία και ασφάλεια θα σας απομακρύνει από πρόσωπα που κλονίζουν την ψυχολογική σας ισορροπία, σήμερα θα ανακαλύψετε με ποιον τρόπο θα βγείτε από ένα προσωπικό σας συναισθηματικό αδιέξοδο. Θα είστε εξοπλισμένοι με γοητεία, δεν θα λείψει το ενδεχόμενο νέας γνωριμίας. Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα καταφέρει να σας πλαισιώσει πρόσωπο που θα αποτελέσει καινούργιο αισθηματικό κεφάλαιο στη ζωή σας.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Σήμερα θα θελήσεις να βάλλεις σε μιά τάξη τι σημαίνει για σένα κάθε άνθρωπος που σχετίζεσαι. Για άλλους θα χαρείς που βρίσκονται κοντά σου, άλλους θα απομυθοποιήσεις και άλλους θα δεχθείς  όπως είναι. Στο πλαίσιο αυτό θα θελήσεις να κάνεις αλλαγές ακόμη και στην σχέση σου άλλα αυτές πρέπει να γίνουν ¨κοινή συναινέσει¨ γιατί και το ταίρι σου έχει δικαίωμα λόγου σ’ αυτό. Μην γίνεσαι επικριτικός/η απέναντι στους άλλους γιατί θα έχει παρενέργειες να χάσεις φίλους και συνεργάτες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Αγαπητοί μου Λέοντες, προσιτή θα είναι η στάση σας, ενδιαφέρον θα δείξετε στα καινούργια πρόσωπα που θα συναντήσετε. Θα συνομιλήσετε με άτομο που το αρχικό σας φλερτ, πολύ σύντομα θα καταλήξει σε πορεία σχέσης. Σε συνάντηση με πρόσωπο που ήδη έχει ξεκινήσει σχέση μεταξύ σας, θα σας δοθεί η ευκαιρία να απελευθερώσετε το πάθος σας, δεν αποκλείεται να εμφανιστείτε και κάπως ρομαντικοί. Σήμερα τυχαίες συναντήσεις θα φέρουν θερμή κατάληξη!

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Την ρουτίνα σου επιβάλλει η σημερινή αστρολογική όψη, με τα όσα θέματα αυτό συνεπάγεται και που απαιτούν άμεση αντιμετώπιση. Στον εργασιακό τομέα να είσαι έτοιμος για την τυχόν αντιμετώπιση σοβαροτέρων θεμάτων που απαιτούν  να καταβάλεις μεγαλύτερες προσπάθειες και να επωμιστείς αντίστοιχες ευθύνες, με αποτέλεσμα η αισθηματική σου ζωή να μπει στο περιθώριο. Λόγω του πλήθους των όσων έχεις να κάνεις, για να μην αναλώνεσαι στα ασήμαντα, αξιολόγησε και προτίμησε να επιλύσεις τα σημαντικά.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, θα εμφανιστείτε ομιλητικοί, επικοινωνιακοί, και εξωστρεφείς, δεν θα κλείσετε την πορεία που θα σας ανοίξει απρόσμενα ένα πολύ γοητευτικό πρόσωπο. Μια νέα γνωριμία θα σας φέρει έντονο ενθουσιασμό γεγονός που θα ανεβάσει στα ύψη τις διαθέσεις σας, θα προκύψουν γεγονότα ποικίλων και ευχάριστων εξελίξεων. Προσοχή στα όρια της φαντασίας σας, οι εκδοχές και οι εξηγήσεις που θα δώσετε θα πρέπει να είναι ρεαλιστικές.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται κα θα το καταλάβεις από τη αρχή της, όταν η καλή σου διάθεση σε παροτρύνει να δεις το ταίρι σου, αν έχεις, αγαπημένους/ες σου, έστω και μόνο για παρέα. Άσε που μπορεί κάποιο νέο αίσθημα να σου κτυπήσει την πόρτα! Έτσι κι’ αλλιώς, εσύ έχεις άριστες σχέσεις με τον φτερωτό θεό! Η σημερινή αστρολογική όψη, σε κάνει να θέλεις να επωφεληθείς από την παρουσία της και να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, που είναι ίσως καλή επένδυση για το μέλλον. Που ξέρεις;

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, συγκαταβατικά λόγια θα διακρίνουν τους διάλογους σας, σήμερα θα δράσετε ειρηνικά, θα μιλήσετε ξεκάθαρα και ειλικρινά. Αν κάποιοι από εσάς νιώθετε παγωμένοι από ανούσιες παρεξηγήσεις, τώρα θα περάσετε σε στάδιο συμφιλίωσης, αφεθείτε στα όμορφα συναισθήματα που θα προκύψουν. Έντονη θα είναι η διαίσθηση σας, ωστόσο προσοχή στην έκταση της φαντασίας σας, στηριχτείτε μόνο στα αποδεδειγμένα γεγονότα και αισθήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Επειδή πάντα βρίσκεις αιτίες να σε στρεσάρουν και να επινοείς διάφορες δυσμενείς εκδοχές που σε κάνουν να ανησυχείς, σαν αγχωτικό Ζώδιο που είσαι, ακόμα και όταν δεν έχεις λόγους. Είσαι όμως δικαιολογημένος/η, που σήμερα η μέρα πραγματικά σε κάνει να νοιώθεις αδικημένος/η από τους δικούς σου και χαλάσει το κλίμα στην οικογένεια. Μην είσαι επιθετικός/η, μείνε ψύχραιμος/η γιατί τα νεύρα είναι κολλητικά και κάνεις δεν ξέρει που μπορεί να οδηγήσουν τελικά, πάντως όχι σε αγάπες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Αγαπητοί μου Σκορπιοί, θα έχετε ανάγκη για απελευθέρωση και άνεση κινήσεων, στόχος σας θα είναι να δώσετε νέα πνοή στην προσωπική σας ζωή. Κάποιοι από εσάς θα εκδηλώσετε το πάθος και την έλξη σας χωρίς περιορισμούς. Θερμές βλέψεις θα αποκτήσετε για το πρόσωπο που η δελεαστική του πρόταση θα εξιτάρει τις αισθήσεις σας. Απολαύστε τις εκπλήξεις που θα προκύψουν, καλοδεχτείτε τα καινούργια πρόσωπα που θα σας πλησιάσουν.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Είναι η μέρα του έξω για σένα!!! Ημέρα εξόδου κατά προτίμηση με το ταίρι σου και με πολλούς άλλους, επειδή αισθάνεσαι ιδιαιτέρα κοινωνικός/η. Βέβαια οι προτιμήσεις σου στρέφονται στους αγαπημένους σου φίλους και γνωστούς με τους οποίους κάνεις ατέρμονες συζητήσεις, όπου εκφράζεις απόψεις και γνώμες τις οποίες όπως είναι φυσιολογικό δεν ασπάζονται όλοι, αλλά έχουν τις δικές τους. Εσύ ξέρεις ότι κάνεις δεν έχει το αλάθητο, και στο τέλος, όλα καλά!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, ανανεωμένη ψυχολογία και έντονη διάθεση για φλερτ θα είναι τα δυο βασικά σας στοιχεία. Η εκδηλωτική σας στάση θα προσελκύσει κοντά σας ενδιαφέροντα πρόσωπα, σήμερα με όποιον συνομιλήσετε η στάση σας θα είναι άμεση και απελευθερωμένη. Η γοητεία σας και οι οικείος θερμός αυθορμητισμός σας θα αποτελέσουν πόλο έλξης για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να διεισδύσει στη ζωή σας με τρόπο κάπως διπλωματικό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Βρίσκεσαι σε μια κατάσταση διχογνωμίας σήμερα, επειδή αφ’ ενός οι οικονομικές σου ανάγκες σε κάνουν να επιζητείς κάποιο τρόπο να αυξήσεις το εισόδημα σου, έστω διακινδυνεύοντας αυτά που έχεις, αφ’ ετέρου, ο συντηρητισμός σου σε αποτρέπει. Σύμμαχο σε αυτήν την αποτροπή  έχει τη σημερινή αστρολογική όψη, επισημαίνει τους κίνδυνους. Αυτή η αβέβαιη κατάσταση σου δημιουργεί εκνευρισμούς και φρόντισε να μην την ¨πληρώσει¨ το ταίρι σου. Όσο για το τι θα κάνεις, θυμήσου, ότι μετά την απομάκρυνση από το ταμείο ουδέν λάθος αναγνωρίζεται.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Αγαπητοί μου Αιγόκεροι, σήμερα σας συμβουλεύω να αποκαλύψετε στο πρόσωπο που σας ενδιαφέρει την τρυφερή πλευρά του χαρακτήρα σας, θα κερδίσετε πολλά. Σε περίπτωση που είστε τσακωμένοι, το ταίρι σας θα σας πλησιάσει με διαθέσεις συμφιλίωσης. Ένα πρόσωπο απ’ τα παλιά  θα κάνει το βήμα να σας τηλεφωνήσει, σε περίπτωση που ανοίξετε πορεία επανασύνδεσης δεν θα υπάρξει απογοητευτική κατάληξη.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Αναταράξεις στην διάθεση σου φέρνει η σημερινή αστρολογική όψη. Είσαι μια στο κρύο και μια στο ζεστό. Δεν μπορεί κανείς να βγάλει άκρη μαζί σου, η επιτομή του κυκλοθυμικού. Αυτό έχει ως επακόλουθο παρεξηγήσεις με όλους, με το ταίρι σου, στη δουλειά, την οικογένεια, παντού. Επειδή η επίλυση αυτών των προβλημάτων κυκλοθυμίας είναι κατά κύριο λόγο στο χέρι σου, ρίξε το βάρος στην βελτίωση της συμπεριφοράς σου ώστε να υπάρξει καλή επικοινωνία και κατανόηση με όλους.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, η καρδιά σας θα εμφανιστεί ζωηρή και αισιόδοξη, θα εκδηλώσετε θέρμη και έλξη. Ο θετικός τρόπος σκέψης σας θα φέρει αλλαγές στη συμπεριφορά σας, θα καταφέρετε να εκπλήξετε το πρόσωπο που σας ενδιαφέρει. Εσείς που διατηρείτε σταθερή σχέση, η συγκαταβατικότητα σας θα σας βοηθήσει να δώσετε πρακτικές λύσεις. Σήμερα θα τα βρείτε με το ταίρι σας, έρχονται στιγμές έλξης και αγάπης.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Για σένα σήμερα είναι η ημέρα της μονώσεως. Θα νοιώσεις την ανάγκη να ανασυγκροτηθείς, να καλύψεις όσα έχεις παραλείψει να κάνεις για τον εαυτό σου απορροφημένος/η από την ρουτίνα της ζωής. Μια νοερή απόδραση λοιπόν από τα όσα συνήθως επιβάλλεται να κάνεις, και μια ενδοσκόπηση στο τι πραγματικά θέλεις και χρειάζεσαι. Η σημερινή αστρολογική όψη, που έχει την ιδιότητα να επιδρά στην ενίσχυση της διαίσθησης, σου σε κάνει να διαβάζεις τους άλλους σαν ανοιχτό βιβλίο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα έχετε διάθεση για αναζωογόνηση και ελευθερία κινήσεων, η διαίσθηση σας θα είναι έντονη, ως προς το ταίρι σας θα είστε ιδιαιτέρως θερμοί. Η συγκαταβατικότητα σας θα φέρει συμφιλιωτικά γεγονότα, ήρεμο και αισιόδοξο θα είναι το κλίμα στην καρδιά σας. Ευχάριστες συναντήσεις θα γεμίσουν τη μέρα σας, ενδέχεται να εμφανιστεί πρόσωπο απ το παρελθόν. Αξιοποιήστε τις εξομολογήσεις που θα σας κάνει ένα συγκεκριμένο άτομο, θα σας βοηθήσει να ξεφύγετε από ψευδαισθήσεις και αυταπάτες.

Πηγή: pierianews.gr