Σήμερα η είσοδος της Σελήνης στο ζώδιο του Σκορπιού.

Η Σελήνη περνά σε ένα ζώδιο που δεν νιώθει και τόσο άνετα -το Σκορπιό- κάτι που δείχνει πως σήμερα είναι πολύ πιθανόν να κάνεις κάποιες σκέψεις που θα σε βάλουν σε έναν φαύλο κύκλο. Μην αφήσεις αρνητικές καταστάσεις να σε επηρεάσουν και να σου δημιουργήσουν καχυποψία, κάτι που με τη σειρά του μπορεί να επηρεάσει τη συμπεριφορά σου σε αγαπημένα σου πρόσωπα. Τα ζώδια που αφορά περισσότερο είναι οι Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι.

ΚΡΙΟΣ (21/3 – 19/4)

Η ημέρα αυτή δεν είναι κατάλληλη να τραβήξεις βλέμματα και προσοχή επάνω σου, θέλεις απλώς να παρατηρείς τους άλλους και να να μην συμμετέχεις. Η αστρολογική όψη της ημέρας σε καλεί να επιλύσεις τυχόν ζητήματα αισθηματικής φύσεως με το ταίρι σου. Αν πάλι είσαι μόνος/η διάλεξε άτομα που σου εμπνέουν εμπιστοσύνη. Σχετικά με το σπίτι και την οικογένεια σου, είναι καλή συγκύρια να επιδιώξεις βελτιώσεις.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Κριό

Φίλοι μου Κριοί, ένα φιλικό ραντεβού μάλλον δεν θα παραμείνει στα πλαίσια της φιλίας, θα πάρει προσωπική έκταση αυτό θα το νιώσετε ενστικτωδώς από την αρχή της συνομιλίας σας. Το επιμελημένο σας παρουσιαστικό σας και η γοητεία που θα εκπέμπετε θα σας κάνει ελκυστικούς, κάποιο πρόσωπο δεν θα κρατηθεί άλλο και θα περάσει σε αυθόρμητες εξομολογήσεις. Τα λόγια και τα αισθήματα θα σας στρέψουν προς πιο θερμές κατευθύνσεις φέρνοντας απρόσμενες και ευχάριστες εξελίξεις.

ΤΑΥΡΟΣ (20/4 – 20/5)

Η αστρολογική όψη της ημέρας είναι η αιτία για όλα όσα σου συμβαίνουν σήμερα! Η συντροφική διάθεση σου θα σε κάνει να απολαύσεις τις συναναστροφές με φίλους, όπου θα αναβιώσει το ομαδικό σου πνεύμα, η δύναμη και η γαλήνη που εκπέμπεις, αυξάνουν το κύρος και την γοητεία σου. Δεν είσαι του ¨Εγώ¨ αλλά του ¨Εμείς¨ και αυτό σου δίνει λάμψη στα μάτια των φίλων σου, αλλά και οποίου άλλου/ης συναντήσεις. Οι κατακτήσεις, θα σου είναι εύκολη υπόθεση σήμερα, αλλά αν ήδη έχεις ταίρι….

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ταύρο

Αγαπητοί μου Ταύροι, θετική θα είναι η σκέψη σας, συγκαταβατική η προδιάθεση σας, θα είστε σε θέση να κατανοήσετε την καρδιά του προσώπου που θα σας εξομολογηθεί την έλξη του για εσάς. Θα εκπέμπετε αισθησιασμό και θέρμη, χαρακτηριστικά που θα σας κάνουν προσιτούς και ανοιχτούς σε διαφόρων ειδών προκλήσεις. Δεχτείτε τις προτάσεις που θα λάβετε, επάνω σε φιλικό τραπέζι θα υπάρξει ένα γεγονός που θα μετατραπεί σε ευχάριστη έκπληξη, προμηνύεται νέα γνωριμία!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5 – 21/6)

Το σύνολο των προσπαθειών σου σήμερα πρέπει να το κατευθύνεις στα οικονομικά και κυρίως επαγγελματικά ζητήματα. Αυτά είναι που πρέπει να επιστρατεύσεις όλα τα ταλέντα σου, όπως επιτάσσει η μέρα. Μετά το μεσημέρι, η αστρολογική όψη της ημέρας σου δίνει παράλληλα, εύνοια σε ότι επαγγελματικό απαιτεί δεξιότητες, που άλλωστε, εσύ έχεις. Αυτό αυξάνει το πρεστίζ σου επαγγελματικά, αλλά και σε προσωπικό επίπεδο, όμως εις βάρος του προσωπικού χρόνου σου. Εσύ μπορείς να συνδυάσεις προσωπικό και επαγγελματικό χρόνο, βρίσκοντας κάποιο ταίρι ενώ δουλεύεις, αν δεν έχεις ήδη.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Δίδυμο

Φίλοι μου Δίδυμοι, προσωπική συνάντηση θα έχει άμεση κατάληξη που θα ανανεώσει το κλίμα στην καρδιά σας και θα αλλάξει την καθημερινότητα σας. Με πρόσωπο που ναι μεν γνωρίζεστε καιρό, ωστόσο ποτέ δεν ανοιχτήκατε συναισθηματικά, θα προκύψουν εξομολογήσεις που θα σας πείσουν πως κακώς μέχρι τώρα δεν είχατε εκδηλώσει την έλξη σας. Ραντεβού που θα έχετε θα αποτελέσει αφετηρία μιας πολύ ευχάριστης διαδρομής, που σας διαβεβαιώνω πως το τέλος δε θα είναι απογοητευτικό.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6 – 22/7)

Αρκετή, για να μην πω μεγάλη, εύνοια σήμερα η σημερινή μέρα, με πνευματικές ανησυχίες, φιλομάθεια, μετάδοση γνώσεων, επικοινωνία, προσέγγιση σε ανθρώπινο επίπεδο, αλλά και ευκαιρία για ανανέωση και βελτίωση της σχέσης σου με το ταίρι σου. Η κοινωνικότητα και διεύρυνση του κύκλου σου βελτιώνει την εικόνα σου ακόμη περισσότερο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Καρκίνο

Φίλοι μου Καρκίνοι, η συμπεριφορά σας θα είναι θερμή και συγκαταβατική, εσείς οι ελεύθεροι θα καταφέρετε να προσελκύσετε καινούργια πρόσωπα. Σήμερα μείνετε κοντά στο τηλέφωνο σας, ένα χαρμόσυνο μήνυμα θα φέρει έντονη αισιοδοξία. Σε περίπτωση που εδώ και πολύ καιρό προσπαθείτε να ανοίξετε δίοδο σχέσης με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο, τώρα οι κόποι σας θα καρποφορήσουν. Προσωπικό ραντεβού με συνομιλία τετ α τετ, θα σας ανανεώσει ψυχικά και συναισθηματικά.

ΛΕΩΝ (23/7 – 22/8)

Η αστρολογική όψη της ημέρας σε βοηθά να καταφέρνεις κάθε τι που θέλεις, σε κάθε επίπεδο, δίνοντας σου οργανωτικές δεξιότητες, δύναμη, θέληση και γοητεία. Έτσι, κάθε ζήτημα που προκύπτει, βρίσκει την λύση του, χάρις στα ταλέντα και τις ικανότητες σου, που συνδυαζόμενες με την αυξημένη γοητεία που σου δίνει η μέρα, φέρνει σε ιδανικό σημείο την αισθηματική σου σχέση, ενώ  δεν αφήνει τίποτε ακατόρθωτο για σένα σε όλους τους τομείς.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Λέοντα

Φίλοι μου Λέοντες, τηλεφωνήματα και συναντήσεις θα πάρουν απρόβλεπτες διαστάσεις, το αποτέλεσμα θα είναι πολύ πιο θετικό από το προσδοκώμενο. Με πρόσωπο αισθηματικού ενδιαφέροντος θα δημιουργηθεί ξεκάθαρο άνοιγμα για σταθερή σχέση, ακόμα και για δεσμευτικές υποσχέσεις, σας συμβουλεύω να δείξετε ανεπιφύλακτα αυτό ακριβώς που νιώθετε. Σε περίπτωση που έχετε ήδη σχέση αλλά είστε τσακωμένοι, έρχεται λύση σε πρόβλημα που αποτελεί μήλο της έριδος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8 – 22/9)

Η σημερινή μέρα γλυκαίνει τον συναισθηματικό σου κόσμο, καθώς η δοτικότητα και η ευαισθησία που ξυπνούν μέσα σου σε κάνουν να βάζεις σε πρώτη προτεραιότητα τους άλλους και τις ανάγκες τους, πράγμα που θα σε κάνει ευάλωτο/η σε απαιτήσεις. Η ημέρα σου βελτιώνεται ακόμη περισσότερο το απόγευμα, που ευνοεί την βελτίωση της ατμόσφαιρας και τα αισθήματα, παλιά και νέα.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Παρθένο

Φίλοι μου Παρθένοι, ήρεμη και συναισθηματική θα είναι η στάση σας, εσείς που είστε ήδη σε σχέση θα καταφέρετε να προσκολλήσετε επάνω σας το ταίρι σας, σήμερα θα ανοίξετε δημιουργικές συζητήσεις περί μελλοντικών δεσμεύσεων. Έκπληξη θα αποτελέσει για σας η παρουσία ενός προσώπου απ τα παλιά, θα φέρει στη σκέψη σας ευχάριστες μνήμες. Έρχονται θερμές και ισορροπημένες στιγμές, δεν αποκλείεται να προκύψει γεγονός επανασύνδεσης. Ανοίγεται δρόμος για νέες και εξελίξιμες υποθέσεις καρδιάς.

ΖΥΓΟΣ (23/9 – 23/10)

Η αστρολογική όψη της ημέρας υπογραμμίζει την επιτακτική υποχρέωση που έχεις να ταχτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που είναι άμεσες και πιεστικές. Από όποιον/α ζητήσεις βοήθεια, φίλους, ταίρι, οικογένεια, κάνεις δεν θα σου την αρνηθεί. Όλοι γίνονται αλτρουιστές, και σε αυτήν την διαδικασία θα σε διευκολύνει η βοήθεια φίλων σου, οπότε θα την αντιμετωπίσεις ευκολότερα. Μην εκπλαγείς αν έχεις ευχάριστες επαγγελματικές εξελίξεις με νέες σοβαρότερες προοπτικές.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ζυγό

Φίλοι μου Ζυγοί, επιθυμία σας θα είναι οι θερμές επαφές και όχι οι συγκρούσεις ή οι καχύποπτες αναζητήσεις. Εσείς που είστε άνευ σχέσης, σας φανερώνω πως ένα πρόσωπο θα αποδειχτεί συναισθηματικά διαθέσιμο για εσάς, περάστε σε προτάσεις, ανταποκριθείτε στο ενδιαφέρον του. Νέα πνοή θα σας φέρει πρόσωπο από το παρελθόν , θα σας δώσει την ευκαιρία όχι μόνο να θυμηθείτε τα παλιά, αλλά να περάσετε και σε καινούργια τελείως διαφορετικά από τα προηγούμενα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10 – 21/11)

Η Αστρολογική συγκύρια, σε ευνοεί επιτρέποντας σου να κάνεις κυριολεκτικά ό,τι θέλεις, ό,τι σου είναι ευχάριστο. Η αστρολογική όψη της ημέρας σε ανεβάζει, τόσο από διάθεση, όσο και από γοητεία. Οι επιτυχίες που θα έχεις, θα σου το αποδείξουν, αρκεί να επωφεληθείς από αυτήν την εύνοια και να διασκεδάσεις με το ταίρι ή τις παρέες σου, οπότε πολλά ευχάριστα θα μπορούσαν να σου προκύψουν, ιδίως αν αυτήν την εποχή είσαι μόνος.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Σκορπιό

Φίλοι μου Σκορπιοί, με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα αναπτυχθεί μεταξύ σας κλίμα ιδιαιτέρως θερμό. Η εξέλιξη των συναντήσεων σας θα πάρει σοβαρές διαστάσεις, έρχονται ανατρεπτικά συμβάντα. Αφήστε ελεύθερη την καρδιά σας να ερωτευτεί και να αγαπήσει, σας δίνω τη συμβουλή να μην επιτρέψετε σε τυχόν αναστολές να φρενάρουν την ταχύτητα των γεγονότων. Υπακούστε στο προαίσθημα σας που θα είναι απολύτως θετικό, προχωρήστε ανεπηρέαστοι από παρελθοντικές αποτυχίες.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11 – 21/12)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σε κάνει δημιουργικό και παραγωγικό, δίνοντας έμφαση στον τομέα του σπιτιού σου, το οποίο αναγκάζεσαι να φροντίσεις. Νοιώθεις και την ανάγκη να το ανανεώσεις για να νοιώσεις καλλίτερα σ’ αυτό, παρ’ όλο που δεν είσαι και τόσο σπιτόγατος/α. Η μέρα αυξάνει τις καλλιτεχνικές εμπνεύσεις και δεξιότητες σου. Αυτές οι επιτυχίες θα επιδράσουν στο ηθικό και την αυτοπεποίθηση σου, που έτσι ανεβασμένα, θα επηρεάσουν θετικά το ταίρι σου. Αν είσαι μόνος/η η γοητεία σου θα πιάσει τόπο στο άλλο φύλο.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Τοξότη

Φίλοι μου Τοξότες, θερμές θα είναι οι συνομιλίες σας, θα υπάρξουν ανοίγματα ξεκαθαρίσματος. Ειλικρινά λόγια καρδιάς θα σας φέρουν πολύ κοντά με πρόσωπο που ο χωρισμός σας θα φτάσει στο τέρμα του, με επανένωση θα κλείσει το βραδινό σας ραντεβού. Σήμερα ένα άτομο θα σας φλερτάρει με τρόπο ευγενικό και ιδιαιτέρως αισθησιακό, μη θεωρήσετε παγίδα την εκδηλωτική του στάση, σας συμβουλεύω να το καλοδεχτείτε στη ζωή σας θα καταφέρει να σας ανανεώσει ανοίγοντας προοπτική σχέσης.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12 – 19/1)

Η αστρολογική όψη της ημέρας, σχετίζεται με τον επικοινωνιακό σου τομέα στον οποίο σήμερα θα διαπρέψεις. Συναντήσεις με στενούς φίλους, αγαπημένους συγγενείς, δημοσιές σχέσεις είναι το φόρτε σου και η καλή σου διάθεση στα ύψη. Το αποκορύφωμα θα έλθει το απόγευμα, οπότε δημοφιλία και η γοητεία σου εξακοντίζονται στον ουρανό, με το ταίρι σου να είναι μαγεμένο και όλους τους άλλους που συναντάς να είναι καταγοητευμένοι.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Αιγόκερω

Φίλοι μου Αιγόκεροι, σήμερα συνειδητά θα μείνετε μακριά από αρνητικές σκέψεις, θα επικεντρωθείτε καθαρά και μόνο στην δύναμη της έλξης. Δεν αποκλείεται κάποιοι από εσάς να πάρετε τη ριζική απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν σας, θα σας δώσω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε τα ευχάριστα που θα προκύψουν. Μην αρνηθείτε την πρόταση που θα λάβετε για νυχτερινή συνάντηση, θα υπάρξει ένα πολύ ευχάριστο γεγονός που θα σας ανανεώσει συναισθηματικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1 – 18/2)

Η μέρα σηματοδοτεί τις προθέσεις σου για τακτοποίηση οικονομικών υποχρεώσεων προς τρίτους, Εφορίες, δάνεια, ασφάλειες κλπ. Η αστρολογική όψη της ημέρας ίσως σου φέρει την δυνατότητα να επιλύσεις κάποια από τα ζητήματα της καθημερινότητας σου, κάποιο αναπάντεχο ποσό που θα σε βοηθήσει σ’ αυτά, ή κάποια έμπνευση που θα μπορούσε να σου αυξήσει το εισόδημα, αν τύχει υποστήριξης από κάπου. Αυτά τονώνουν την διάθεση σου, πράγμα που επιδρά στην αυτοπεποίθηση και την γοητεία σου που δεν περνάνε απαρατήρητες.

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Υδροχόο

Φίλοι μου Υδροχόοι, ηρεμία θα επικρατήσει στον συναισθηματικό σας κόσμο, οι επαφές σας με το ταίρι σας θα κυλήσουν ομαλά χωρίς κόντρες και χωρίς ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα. Εσείς οι μοναχικοί σήμερα θα βάλετε ένα συγκεκριμένο άτομο στόχαστρο σας, κινηθείτε άμεσα και ευγενικά, θα βρείτε την ανάλογη ανταπόκριση. Πρόσωπο που υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαία έλξη, θα σας πλησιάσει με μια πολύ ευχάριστη πρόταση, θα σας δώσει την ευκαιρία να αποκαλυφθούν τα πραγματικά σας αισθήματα.

ΙΧΘΥΣ (19/2 – 20/3)

Σήμερα τονίζονται οι ανάγκες που υπάρχουν και σε υλικό αλλά και σε συναισθηματικό επίπεδο. Η δίψα σου είναι να τραβήξεις το ενδιαφέρον και την φροντίδα των δικών σου, όπως το ταίρι σου, ο φιλικός και ο επαγγελματικός κύκλος. Η αστρολογική όψη της ημέρας επεκτείνεται και στα οικονομικά αλλά ιδίως στα αισθηματικά με το ταίρι σου, ή αν δεν έχεις, ίσως κάποιο σε περιμένει στην γωνία!

Ημερήσια αισθηματική πρόβλεψη για τον Ιχθύ

Φίλοι μου Ιχθείς, θα διακρίνεστε από έντονο συναισθηματισμό, κατανόηση και δυνατό ένστικτο. Η προσοχή που θα σας δείξει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα τονώσει την αυτοπεποίθηση σας, θα σας δώσει το έναυσμα καινούργιας αρχής. Σήμερα είναι πολύ πιθανό να αποκαλυφθούν αισθήματα που θα έχουν τη δυνατότητα να φέρουν ριζικές αλλαγές στην προσωπική σας ζωή. Σε περίπτωση που προκύψει σχέση, σας διαβεβαιώνω πως δεν θα είναι καθόλου περαστική.

Πηγή: pierianews.gr